2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Bu ay çoğaltmadığım halde gene 1.5 kilo aldılar gibi biri boya biri kiloya gidiyor mamadan önce emzirdiğimde daha az içiyorlar gerçi ama sadece mamayı verdiğimde daha istiyorlar bende su veriyorum bir iki çekip susuyorlar. Birde çok gazımız var aşırı gaz çıkarıyoruz ama pek kaka yapamıyoruz yedikleri nereye gidiyor acaba

İçerikler aynı degil mi ki?Devlette farklı özelde farklı mi?

Hiç emmiyolar mı canım Benimkilerden çok az emiyo 2 ölçek +60cc su veriyorum 1.30 saat anca dayanıyolar benimkide çok az sanırım bizim doktorumuz mama hakkında hiç bişe demiyo bu hafta gidicez bakalım sorcam

Benim oğluşta o arada 2 kiloya yakın almıştı.1 aya kadar düzene girer.doymayan çocuk ağlar uyumaz.

Hiç emmiyolar mı canım Benimkilerden çok az emiyo 2 ölçek +60cc su veriyorum 1.30 saat anca dayanıyolar benimkide çok az sanırım bizim doktorumuz mama hakkında hiç bişe demiyo bu hafta gidicez bakalım sorcam
Emdiklerinde 60 cc falan içiyorlar gündüzleri emziriyorum genelde gece tek kaldığım için emzirmeye yetişemiyorum doktor 90 da kal deyince kaldım bende öyle daha olmazsa su içiriyorum kesiyor zaten
Benim oğluşta o arada 2 kiloya yakın almıştı.1 aya kadar düzene girer.doymayan çocuk ağlar uyumaz.
Aynen doymadıklarında ağlıyorlar yada emziği öyle emiyorlarki yüzlerine izi çıkıyor birşey gelmeyince dahada hırslı emiyorlar çünkü birde söylenmeyi öğrendiler kızıp söyleniyorlar :)) şimdiden kavga etmeye başladık

Twinss6380 canım kabak püresi veriyormusun nasıl veriyorsun. Buharda pişirme aparatım yok.bir türlü geçemedim şu ek gıdaya
Canım ben aparat falan almadım tencereye doğrayıp atıyorum üstünü geçecek kadar su koyuyorum on dakika falan pişiyor ezip veriyorum,kabak patates havuç hepsini veriyorum ve böyle yapiyorum ben.

Maşallah canım bebişlerine, hareket arttıkça kilo alımı normale dönecek. Su için erken değil mi? Ben daha hiç vermedim. E Emotionn35 phuket79 nevesta81 su veriyor musunuz???

Maşallah canım bebişlerine, hareket arttıkça kilo alımı normale dönecek. Su için erken değil mi? Ben daha hiç vermedim. E Emotionn35 phuket79 nevesta81 su veriyor musunuz???
Bende su vermeye başladım iki gündür mamayı çok yiyorlar die her mamadan sonra 3 5 kaşık damlatıyorum ağızlarına çok sevmiyolar ama yutuyolar

Mama yiyen bebeklere verilebilirmiş doktorumuzda verebilirsin dedi hem pamukçukta olmuyor hemde sudan sonra mama istemiyor artık

Canım ben aparat falan almadım tencereye doğrayıp atıyorum üstünü geçecek kadar su koyuyorum on dakika falan pişiyor ezip veriyorum,kabak patates havuç hepsini veriyorum ve böyle yapiyorum ben.
Buharda haşlamaya daha iyi dedikleri için. Bende senin dediğin gibi yapayım

ben sağıp veriyorum sütümü. b4nim bebeklerim 40 günlükken mama vermiyordum. o yüzden mama miktarını bilmem ama 50-60 falan süt veriyordum. eoprotin takviyeliydi tabii.

Mama yiyen bebeklere verilebilirmiş doktorumuzda verebilirsin dedi hem pamukçukta olmuyor hemde sudan sonra mama istemiyor artık
Şöyle bir ufak araştırma yaptım doktorlar kimisi ver diyor kimisi verme.. benim doktorum da verme gerek yok dedi, günde 2 defa mama ve full emziriyorum bende.

Şöyle bir ufak araştırma yaptım doktorlar kimisi ver diyor kimisi verme.. benim doktorum da verme gerek yok dedi, günde 2 defa mama ve full emziriyorum bende.
Benimkiler mama ağırlıklı malesef sütüm çok fazla değil. Mama tezgaha döküldü silmeyi unuttum taş gibi oldu bebeklerdede balgam olunca boğazı temizlensin istedim hemde

2 mama veriyorsan bencede gerek yok.doğduğunda başladılar bana su ver su ver demeye hatta yok vermeyecegim dediğim halde görümcem 40 çıkmış çocuga içerde gizli gizli verdi.o kadar aptal insan çokki ben vermiyorum niye izinsiz yapıyorsunki.havalar socak diye 1 aydır azar azar veriyorum şimdi 5 bucuk aylık olduk

Ey Allahım sen bu üstüne vazife olmayan işleri yapan insanlara akıl fikir ver.. maşallah canım ya ha doğdu ha doğacak derken büyüyorlar maşallah Daha çok veriyordum mama ama deli gibi emzirmeyi koydum kafaya bu kadar oldu sağabilsem onu da vermiycem de nerde vakit yok hiç.

Kızlar bebelac thickener kullanan varmı benim oğluşlarım dan biri reflü doktor yazdı mama katılaştırıcıymış ama bir türlü yiyemiyor kuzum ztn biberonda akmıyo şırıngaya falanda sabrı gelmiyor kullanan varsa nasıl yediriyor yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…