- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.934
- 333
- 35
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.601
Bu ay çoğaltmadığım halde gene 1.5 kilo aldılar gibi biri boya biri kiloya gidiyor mamadan önce emzirdiğimde daha az içiyorlar gerçi ama sadece mamayı verdiğimde daha istiyorlar bende su veriyorum bir iki çekip susuyorlar. Birde çok gazımız var aşırı gaz çıkarıyoruz ama pek kaka yapamıyoruzmaşallah minişlerine.
benimkiler 4 aylık mamayı en çok 120 su+4 ölçek mama yiyorlar. sütü o kadar da içmiyorlar. kilo alımları çok şükür iyi. daha fazlasını içemiyorlar. geçen aydan beri aynı miktar çünkü bana da doktor azalt demişti.
İçerikler aynı degil mi ki?Devlette farklı özelde farklı mi?mama da veriyorum sütle birlikte. 4 farklı mama denedim mamadan değil. doktor 3-4. aylarda olur dedi bakalım düzelecek mi.
bizimkilere aşılarda ateş olmadı çok şükür. doktor calpol alın ateş olmaz ama olursa verirsiniz demişti, şükür gerek olmadı o zaman. ya aslında şuna dikkat ettim doğru mu bilmiyorum ama sağlık ocağında yapılan aşılarda ateş huzursuzluk oluyor galiba bebeklerde. ben hiç sağlık ocağında yaptırmadım şimdilik. hatta bu sitede ama hangi konuda okudum hatırlamıyorum ama sağlık ocağı yani devlet aşılarının yan etkileri fazla yazmıştı biri, doğru olup olmadığını bilmiyorum tabii sadece benim gözlemim bu.
gebeliğimiz çok zor geçti ikimizin de bundan sonrası güzel olacak inşallah. ben şahsen hamileliktense bebeklerin yormasını tercih ederim :)
Hiç emmiyolar mı canım Benimkilerden çok az emiyo 2 ölçek +60cc su veriyorum 1.30 saat anca dayanıyolar benimkide çok az sanırım bizim doktorumuz mama hakkında hiç bişe demiyo bu hafta gidicez bakalım sorcamŞu konuyu ara ara bulamadım :) birşey sormak istiyorum kızlar
Bebeklerim 53 günlük 3 saatte 1 100 cc su + 3 ölçek veriyorum doktor çoğaltma 1 ayda 1.5 kilo almışlar çok dedi sizin bebekleriniz nekadar yiyor acaba
Benim oğluşta o arada 2 kiloya yakın almıştı.1 aya kadar düzene girer.doymayan çocuk ağlar uyumaz.Şu konuyu ara ara bulamadım :) birşey sormak istiyorum kızlar
Bebeklerim 53 günlük 3 saatte 1 100 cc su + 3 ölçek veriyorum doktor çoğaltma 1 ayda 1.5 kilo almışlar çok dedi sizin bebekleriniz nekadar yiyor acaba
Emdiklerinde 60 cc falan içiyorlar gündüzleri emziriyorum genelde gece tek kaldığım için emzirmeye yetişemiyorum doktor 90 da kal deyince kaldım bende öyle daha olmazsa su içiriyorum kesiyor zatenHiç emmiyolar mı canım Benimkilerden çok az emiyo 2 ölçek +60cc su veriyorum 1.30 saat anca dayanıyolar benimkide çok az sanırım bizim doktorumuz mama hakkında hiç bişe demiyo bu hafta gidicez bakalım sorcam
Aynen doymadıklarında ağlıyorlar yada emziği öyle emiyorlarki yüzlerine izi çıkıyor birşey gelmeyince dahada hırslı emiyorlar çünkü birde söylenmeyi öğrendiler kızıp söyleniyorlar :)) şimdiden kavga etmeye başladıkBenim oğluşta o arada 2 kiloya yakın almıştı.1 aya kadar düzene girer.doymayan çocuk ağlar uyumaz.
Canım ben aparat falan almadım tencereye doğrayıp atıyorum üstünü geçecek kadar su koyuyorum on dakika falan pişiyor ezip veriyorum,kabak patates havuç hepsini veriyorum ve böyle yapiyorum ben.Twinss6380 canım kabak püresi veriyormusun nasıl veriyorsun. Buharda pişirme aparatım yok.bir türlü geçemedim şu ek gıdaya
Maşallah canım bebişlerine, hareket arttıkça kilo alımı normale dönecek. Su için erken değil mi? Ben daha hiç vermedim. E Emotionn35Emdiklerinde 60 cc falan içiyorlar gündüzleri emziriyorum genelde gece tek kaldığım için emzirmeye yetişemiyorum doktor 90 da kal deyince kaldım bende öyle daha olmazsa su içiriyorum kesiyor zaten
Aynen doymadıklarında ağlıyorlar yada emziği öyle emiyorlarki yüzlerine izi çıkıyor birşey gelmeyince dahada hırslı emiyorlar çünkü birde söylenmeyi öğrendiler kızıp söyleniyorlar :)) şimdiden kavga etmeye başladık
Bende su vermeye başladım iki gündür mamayı çok yiyorlar die her mamadan sonra 3 5 kaşık damlatıyorum ağızlarına çok sevmiyolar ama yutuyolarMaşallah canım bebişlerine, hareket arttıkça kilo alımı normale dönecek. Su için erken değil mi? Ben daha hiç vermedim. E Emotionn35phuket79 nevesta81 su veriyor musunuz???
Hayır canım ben vermiyorum en az 6 ay verilmemesi gerektiğini biliyorum..ilk oğlumda da vermedim..Maşallah canım bebişlerine, hareket arttıkça kilo alımı normale dönecek. Su için erken değil mi? Ben daha hiç vermedim. E Emotionn35phuket79 nevesta81 su veriyor musunuz???
Mama yiyen bebeklere verilebilirmiş doktorumuzda verebilirsin dedi hem pamukçukta olmuyor hemde sudan sonra mama istemiyor artıkMaşallah canım bebişlerine, hareket arttıkça kilo alımı normale dönecek. Su için erken değil mi? Ben daha hiç vermedim. E Emotionn35phuket79 nevesta81 su veriyor musunuz???
Buharda haşlamaya daha iyi dedikleri için. Bende senin dediğin gibi yapayımCanım ben aparat falan almadım tencereye doğrayıp atıyorum üstünü geçecek kadar su koyuyorum on dakika falan pişiyor ezip veriyorum,kabak patates havuç hepsini veriyorum ve böyle yapiyorum ben.
İçerikler aynı degil mi ki?Devlette farklı özelde farklı mi?
Emzirme varmı süt derken emziriyorsunuz sanırım. Benm 40 günlükler 3 saatte bir 45 cc su +1 buçuk kaşık mama arada sırf emziriyorm. Az mı bizim ama anca yiyorlr fazlası sanrm kusarlr çünkü baya uzun süreli emziriyorm
O kadar irdelemiyorum açıkçası.Cunku az bişey haşlamak da aynı kapıya çıkıyor.tattir canım artık ufaktan başla.Buharda haşlamaya daha iyi dedikleri için. Bende senin dediğin gibi yapayım
Şöyle bir ufak araştırma yaptım doktorlar kimisi ver diyor kimisi verme.. benim doktorum da verme gerek yok dedi, günde 2 defa mama ve full emziriyorum bende.Mama yiyen bebeklere verilebilirmiş doktorumuzda verebilirsin dedi hem pamukçukta olmuyor hemde sudan sonra mama istemiyor artık
Benimkiler mama ağırlıklı malesef sütüm çok fazla değil. Mama tezgaha döküldü silmeyi unuttum taş gibi oldu bebeklerdede balgam olunca boğazı temizlensin istedim hemdeŞöyle bir ufak araştırma yaptım doktorlar kimisi ver diyor kimisi verme.. benim doktorum da verme gerek yok dedi, günde 2 defa mama ve full emziriyorum bende.
2 mama veriyorsan bencede gerek yok.doğduğunda başladılar bana su ver su ver demeye hatta yok vermeyecegim dediğim halde görümcem 40 çıkmış çocuga içerde gizli gizli verdi.o kadar aptal insan çokki ben vermiyorum niye izinsiz yapıyorsunki.havalar socak diye 1 aydır azar azar veriyorum şimdi 5 bucuk aylık oldukŞöyle bir ufak araştırma yaptım doktorlar kimisi ver diyor kimisi verme.. benim doktorum da verme gerek yok dedi, günde 2 defa mama ve full emziriyorum bende.
Ey Allahım sen bu üstüne vazife olmayan işleri yapan insanlara akıl fikir ver.. maşallah canım ya ha doğdu ha doğacak derken büyüyorlar maşallah2 mama veriyorsan bencede gerek yok.doğduğunda başladılar bana su ver su ver demeye hatta yok vermeyecegim dediğim halde görümcem 40 çıkmış çocuga içerde gizli gizli verdi.o kadar aptal insan çokki ben vermiyorum niye izinsiz yapıyorsunki.havalar socak diye 1 aydır azar azar veriyorum şimdi 5 bucuk aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?