2018 dogum yapmis ikiz anneleri

En iyisini yapıyorsun.maalesef vakit olmuyor. Benimkiler iyice emmeyi bıraktılar.gögsümü açınca çocuklar ağlamaya başlıyor...oda psikolojimi bozuyor

Ben kullanıyorum ama 100 cc anne sütüne bir kaşık öyle aşırı katı olmayacak akışkan olacak ben çok memnun kaldım hiç kusmuyor artık inş sizde fayda görürsünüz

Bagirsak sorunu normalmis canim bizim doktor da oyle soyledi. Insaallah duzene girecek. Aşılar bizi de cok etkilemedi sukur.. Sadece huzursuzlandilar. Bizim bebisler anne karninda ve küvözdeki sürecten dolayi dayanikli olacaklar insaallah:) aynen hamilelik cok stresli idi resmen haftalik doktor stresi yasadik. Simdi bebisleri gorunce hicbir agir gelmiyor insana. Seninkiler tam sevilecek olmuştur simdi. Unuttururlar gecmisi:) Güçlü bebisler:))

Çocuklar biberona alıştığı için bizi istemiyorlar
4 çeşit biberon kullandım genede meme görünce deliriyorlar bebekten bebeğe değişiyormu bu durum acaba. Benim bebelerde sabah uyandı akşama kadar uyumadılar az önce ağlaya ağlaya uyudular çok üzüldük bişeyde yapamıyoruz muhtemelen uykusuzluktan ağladılar düşünüyorum dalamadılar birtürlü

Kızlar bende diğer yere yazıyordum burayı görünce en bastan okıyım dedim bebeler olunca okuyamam ne öğrendim kar. Gaz için ben oğlumda rezene anason kimyon demleyip içiriyordum küçük demedim verdim bir zararı olmadı faydası oldu artı rezenenin iştah açma özelliği var. Hasta olmasınıda engelledi faydaları fazla. Mama ve anne sutundan sonra veriyordum hazım vb de faydası oldu. Acı elma yagı karnına saat yönünde masaj birde aklıma geldikçe bacaklarını karnına bastırdım pırt pırt çıkıyordu hep. Bunlarla atlattım ben. İnsallah bu bebeklerimde zamanında gelir.

Gelelim rezene çayının anlat anlat bitiremeyeceğimiz faydalarına... Bunları duyunca hep rezene çayı tüketmek isteyeceğinize eminiz.

• Mide yanmalarına ve mide ekşimelerine tek bir fincanla çözüm olur. Reflü, gastrit gibi mide kaynaklı hastalıkların şikayetlerinin de azalmasını sağlar. Spazm çözücüdür.
  • Kadınlarda östrojen hormonun sağlıklı bir şekilde salgılanmasına yardımcı olur. Libidoyu arttırır. Rahim kasılmalarını engeller, bu nedenle regl sancılarını azaltır ve regl dönemlerinin daha az ağrılı geçmesine neden olur.
  • Yeni doğum yapmış annelerin sütününün artmasına yardımcıdır. Daha fazla süt oluşumunu günde 1 bardak rezene çayı ile desteklebilirsiniz.
  • Bağırsakların daha düzenli çalışmasına destek olur. Özellikle huzursuz bağırsak sendromu gibi bağırsak hastalıklarının şikayetlerinin en aza indirilmesine destek olur. Hem tohumu hem de çayı tüketilerek bu hastalığın etkileri azaltılabilir ve gaz, şişkinlik gibi sorunlar giderilebilir. Ayrıca kolik tedavisinde de kullanılır.
  • Bebeklerde görülen kabızlığın gidirilmesine destek olur. Daha rahat uykuya dalmalarını da sağlar. Doktorunuza da danışarak bebeğinize belli miktarlarda rezene çayı içirebilirsiniz.
  • Tabi yine siz doktora danışın ben biraz eskilerin dediğinide yaparım arada araştırarak.

Slm kızlar bebekleri diş çıkaranlar ne zaman çıkardılar??benim bir oğlum bu aralar çok salyalı ve huysuz ayrıca eli ağzından gelmiyor...ilk oğlum 5,5 aylık çıkarmıştı ikizler de erken doğdu evet ama 5.ayın içerisinde hayırlısı inşallah

Perşembe günü altı aylık oluyoruz,bugün oğlusun sünnetini yaptırdık,ağlaya ağlaya yerlere yapıştım:)Oğlan benim kadar ağlamadi:)Geçti gitti çok şükür bu da.Asimizi bir hafta erteleyecez,umarım bir sorun olmaz.

Selam kızlar uzuuun zamandır girmiyordum yeni doğumlar olmuş hayırlı ömürlü olsun hepinizin, benim kızlar 7.5aylık oldular şükür ek gıdaya 5aylıkken tadımlarla başladım şimdi çorba, meyve, yoğurt, hatta biz ne yiyorsak parmağımı batırıp taddırıyorum kurbanda kavurma ciğer Falanda yalattım :)) tuz, şeker, hazır ürünler, salça, çilek, kivi dışında herşeyi taddılar hemen hemen :) emeklememiz yok ama döne döne geziyorlar odayı :) destekli oturmaya başladılar :) hatta 5dk desteksizde oturuyorlar, yürüteç kullanıyorum doktorumuz günde toplam 1saati geçmeyecek şekilde kullanabilirsin dedi biz kahvaltı yaparken ve yemek yerken mutfakta yanımızda yürüteçde duruyorlar rahat oluyor, kızların biri emmeyi bıraktı 1.5 ay önce ona sağıp veriyorum şükür diğeri emiyorda sütüm oluyor. Yardımcı konusuna gelirsek imkanınız varsa kesinlikle yardımcı tutun ben şimdiye kadar babamla baktım annemde geldi ama belinden ameliyat olduğu için hiçbirşey yapamıyordu bütün evin işi artı çocukların bakımı bendeydi babam sadece oynatıyordu bende o arada evin işini yapıyordum ütüyü falanda akşamları çocuklar uyuyunca yapıyordum ama çok vakit geçiremiyordum çocuklarla 1hafta önce eve yardımcı kadın aldım o evin işlerini yapıyor ben çocuklarla ilgileniyorum ohhh dünya varmış dedim insan kılığından çıkmıştım resmen :) çocuklarımla bol bol vakit geçirebiliyorum artık imkanınız varsa hiç tek bakıcam cengaverliğine girmeyin derim :)) her gününüzün tadını çıkarın çabuk büyüyorlar

benım bebegın birinin alttan pırtladı 7.bucuk aylıklar dıgerıde salyalı oda cıkartır sanırım yakın surede. bı arkadasımın bebegıde 4 aylıkken dıs cıkarmıstı hatta senınde cıkarıyor olabılır

ooh maşallah bende o tek bakan cengaverlerdenım yemek ütü bulasık camasır misafir hersey elıme bakıyor askında yardımcı tutabılecek durumum da var ama nedense hıc dusunmedım. emınımkı faydalıdır sadece bebeklerle ılgılenmek dıger ısler cunku vakıt alıyor malesef. yürüteçten memnunmusun onu sormak ıstedım ?

kızlar yürüteç kullanan varmı ? sizce almalımıyım almamalı mıyım ? tabıkı alınca süreklı ıcınde tutmayacagım benım bebeler 7.5 aylık hanı yerde yuvarlanıyolar tam emeklemıyolar bıdı surunuyor dıgerı done done dolasıyor. cok kararsız kaldım kımısı cok katı asla almam dıyo kımısıde al rahat edersın dıyo. sız ne yaptınız aldınızmı yürüteç ?

Benim daha var o döneme ama almam diye düşünüyorum. Okuduğum pek tavsiye edilmiyor.

Ben işleri boşladım eşime 2 parça ütü yapıp asıyorum yemek haftada 1 gün anca yapıyorum.haftada 1 temizlik.çok çamaşır yıka katla yoruyor.kimsede yok yanımda eşim sabah 7 akşam 9 çalışıyor. Bende düşünüyorum günlük alamam ama haftada 1 düşünüyorum temizlik ütü bi kaç yemek yapsa çok rahatlarım ama ne zaman bilmiyorum.

Yapma kuzum cengaverlik çocuklarla bol vakit geçir çabuk büyüyorlar en azından haftada bir al kadın. Yürüteçten memnunum çocuklar çok seviyor koyduğumda sevinç çığlıkları atıyorlar :) bide kendilerini bişey sanıyorlar ayakta durunca :))

Hepimiz yürüteçlerle büyümüşüz bişey olmadı şükür doktorumuzda günde toplamda bir saati geçmedikçe bişey olmaz ikiz zor ihtiyacın olur dedi zaten 10-15dk dan sonra yoruluyorlar fazla durmuyorlar en azından yemeğini koyarken yada bulaşığını toplarken yanında dururlar iyi oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…