- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.581
Çok teşekkürler canım bakacağım inşallah.canım ada organik yoğurtları var, migroslarda falan olması lazım. organik sertfikası var, cam kasede. gökçeada'da üretiliyor, zaten türkiye'de organik tarım sadece gökçeadada yapılıyormuş.
bulamazsan da pınar'ın organik yoğurdu var. küçük paketlerde de satılıyor tek öğünlük kase gibi yine migroslarda bulabilirsin.
Ben yanlış anlamışım canım kusura bakmaBen zaten evimde kendim mayaliyorum.Suan izindeyiz ev yoğurdu bulmak süt bulmak sıkıntı oluyor dedim acaba bu süre zarfında hazır yoğurt mu versem diye ikilemde kaldım.
Slm kizlar ek gıdaya nasıl başladınız normal bebekler gibi 6 aylık olduğunda mi yoksa erken doğdukları için hesaplama farkımı oluyor
Malesef bendede durum aynı biberona alıştılar onun için sadece gögsümle doyuramıyorum onuda bazen ağlaya ağlaya zorlayarak veriyorum genelde sağarak.Kızlar mrb biz tam 45 günlük olduk ama kafayı yemek üzereyim yahem Mama hem anne sütü alıyorlar ama göğsümü emmek istemiyorlar deliricem tek bakiyorum ve ikizlerim harici 2 oglum daha var ilgilenmem gereken günlerim resmen çekilmez oldu bitek uyurken emiyorlar uyumazlarsada emmiyolar sütum de sagamiyorum denedim başarılı olmadı valla delircem az kaldı sizler nasıl bezliyosunuz varmı bi öneriniz
Nasıl sagiyorsunuz iyi bi sagma.makinasi alsammi die düşünüyorum evde manuel var onla sagdim Ama sut çok az cekiyo sagma ise yarıyormu peki ne yapsam bilemedim alsammi almasammi sagma makinasi boşa almış olurmuym yapabilirmiyım bilmiyorum ise yarıyorumMalesef bendede durum aynı biberona alıştılar onun için sadece gögsümle doyuramıyorum onuda bazen ağlaya ağlaya zorlayarak veriyorum genelde sağarak.
Philips avent kullanıyorum gögsümü yara yapmadı şükür baştan beri masaj bölümü olduğu için sanırım. Lansinoh çift başlılara çok güzel diyorlar benimkinin çekimi ona göre daha az sanırım birde çift başlı almak daha iyi bence ikiz anneleri için zaman çok önemli. Ama emzirip sağıyorsanız manualle çok az çıkar. Benim 4 saatte 120 ml çıkıyor anca.5 aylığız başlarda çok azdı.günlük en az 2 litre su içiyorumNasıl sagiyorsunuz iyi bi sagma.makinasi alsammi die düşünüyorum evde manuel var onla sagdim Ama sut çok az cekiyo sagma ise yarıyormu peki ne yapsam bilemedim alsammi almasammi sagma makinasi boşa almış olurmuym yapabilirmiyım bilmiyorum ise yarıyorum
Maşallah kuzulara...artık tıp ilerledi inşallah eser kalmayacak..ben hala mama vermiyorum ama öyle çok hızlı kg aldıklarını söyleyemem çok da iştahlı değiller ortalama gidiyorlar işte..bu ay değerlendireceğiz bakalım gerekirse kullanacağım..salı günü 4 ay aşılarımızı olacağız ay sonunda da rota 2.doz var..büyük oğlum bayramdan beri evde resmen kök söktürdü...ilkokula başlayacağı için endişelerim var hayırlısı olsun inşallahSonunda girebildim forumaDta82 E Emotionn35 nasılsınız kızlar benim minikler 3 ayı geçti maşallahlarıvar oğlanın şaşılığı takip sorununa döndü kız herşeyin farkında ama emirde sorun var Ankara’da Bi profvarmış Amerikan hastanesine geliyormuş ayda 1 ona gidicem ameliyat olcak büyük ihtimal büyük oğlum delirtmeye devam ediyo hala hipp kullanıyorum memnunum gelişimlerinden okulların açılmasını 4 göz bekliyorum rota yaptırdım geçen ay yazın bebe büyütmek kolay çok şükür haberler böyle kalanıda zaman sudan hızlı akıyo
Merhaba tatlim tesekkur ederim. Pek giremez oldum foruma. Miniş daha ameliyat olmadi doktorumuz yıllık izne ayrilmis onu bekliyoruz hem de bu arada biraz daha kilo alir diye düşündüm. Simdilik iyi cok sukur. Senin bebisler nasil, büyüyorlar mi?canım seni merak ettim, nasıl oldu minişin?
Merhaba tatlim tesekkur ederim. Pek giremez oldum foruma. Miniş daha ameliyat olmadi doktorumuz yıllık izne ayrilmis onu bekliyoruz hem de bu arada biraz daha kilo alir diye düşündüm. Simdilik iyi cok sukur. Senin bebisler nasil, büyüyorlar mi?
Mama mi iciyorlar? Ondan mi kabizlar acaba? Ateş de korkutur insani bizim sali günü aşımız var hemsire ates yapar dedi simdiden onu dusunuyorum. Doktorumuzdan ilac onerisi alacagim. Eget normalde iki gun evde duramayan ben aylardır evdeyim ve nasil gecti anlamadim. Insaallah bu saatten sonra mutluluktan nasil geçtiğini anlamyiz cok stresli bir surectianlayabiliyorum iki bebek sahiden vakit bulamaman normal ama inan sanki büydükçe daha rahat olacağız gibi. yani en azından inşallah diyelim buna :)
tekrar geçmiş gitmiş olsun.
benimkiler iyi çok şükür, kabızlık sorunu devam ediyor gecen biri ateşlendi acile gittik gece 2 de ama şükür iyi şimdi. günler hızla geçiyor hiç bir şey anlamıyorum koca yaz da bitti.
Mama mi iciyorlar? Ondan mi kabizlar acaba? Ateş de korkutur insani bizim sali günü aşımız var hemsire ates yapar dedi simdiden onu dusunuyorum. Doktorumuzdan ilac onerisi alacagim. Eget normalde iki gun evde duramayan ben aylardır evdeyim ve nasil gecti anlamadim. Insaallah bu saatten sonra mutluluktan nasil geçtiğini anlamyiz cok stresli bir surecti
Kızlar doğumun sezeryan gözüküyo uzun gecelik şartmı sizce her sezeryan doguma istiyolarmi
Maşallah çok şükür aman böyle de devam etsinler benimde oğlan bildiğin tosun oldu kızımda kız gibi normal aslında ama daha dinamik daha hareketli oğlumdan, bende mama meme devam hatta azalttım mamayı rota olduk bizde şaka maka devirdik 3 ayı hepimize maşallah.. Oğluşununda tedavisi güzel olacak inşallahSonunda girebildim forumaDta82 E Emotionn35 nasılsınız kızlar benim minikler 3 ayı geçti maşallahlarıvar oğlanın şaşılığı takip sorununa döndü kız herşeyin farkında ama emirde sorun var Ankara’da Bi profvarmış Amerikan hastanesine geliyormuş ayda 1 ona gidicem ameliyat olcak büyük ihtimal büyük oğlum delirtmeye devam ediyo hala hipp kullanıyorum memnunum gelişimlerinden okulların açılmasını 4 göz bekliyorum rota yaptırdım geçen ay yazın bebe büyütmek kolay çok şükür haberler böyle kalanıda zaman sudan hızlı akıyo
Şu konuyu ara ara bulamadım :) birşey sormak istiyorum kızlar
Bebeklerim 53 günlük 3 saatte 1 100 cc su + 3 ölçek veriyorum doktor çoğaltma 1 ayda 1.5 kilo almışlar çok dedi sizin bebekleriniz nekadar yiyor acaba
Emzirme varmı süt derken emziriyorsunuz sanırım. Benm 40 günlükler 3 saatte bir 45 cc su +1 buçuk kaşık mama arada sırf emziriyorm. Az mı bizim ama anca yiyorlr fazlası sanrm kusarlr çünkü baya uzun süreli emziriyormmaşallah minişlerine.
benimkiler 4 aylık mamayı en çok 120 su+4 ölçek mama yiyorlar. sütü o kadar da içmiyorlar. kilo alımları çok şükür iyi. daha fazlasını içemiyorlar. geçen aydan beri aynı miktar çünkü bana da doktor azalt demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?