- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.661
Canım bazen büyüme atakları oluyor bence brnimkilerin öyle bi huy öğrendikleri zsman 1 hafta sürüyor nerdeyse huysuzluk bazen uykysuzlukBanyomuzu her akşam yapıyoruz şimdi yaptılar yattılar biri uyudu ama biri uyumadı ağlayıp duruyor dünden beri çok uykusuz ama naptıysak olmadı kucağımızda biraz uyuyor bırakınca hemen uyanıyor yavrum yada yorgunluktan bayılıyor ama hemen gözlerini açıyor şaşırdık napcağımızı. Yağla masaj yaptık karanlık odadalar bi dalsa top patlasa uyanmazlar ama işte bi dalsa
Gerçekten çok hızlı büyüyorlar yetişemiyorum. Bazen küvezden çıkarken giydikleri kıyafetlere bakıyorum şaka gibi.. büyüme atağı olabileceği aklıma gelmemişti hiç.Canım bazen büyüme atakları oluyor bence brnimkilerin öyle bi huy öğrendikleri zsman 1 hafta sürüyor nerdeyse huysuzluk bazen uykysuzluk
Benimkilerde de aynisi oluyor canim ben yoruluyorlar hava degisimi falan diye düşünüyorum. Insaallah sorun yoktur. Ama nazar da olabilir cunku herkes hayranlikla bakiyir onun icin ven arabanin önünü ince bir ortu ile ortuyorum
Çok şükür canım büyüttükSlm kizlar bebisler doğmuşta dismi cikarirlar. Rabbime sukurler olsun ki bugunleri gorduk
Bende geldimm.
Ben de büyüme atağı olabilir diyecektim. Tam 2. Ayda büyük bir atak var. Google Play'de den harika haftalar uygulamasını indirdim. Bebeklerin atak donemleri ve bu dönemlerde nasıl yardımcı olabilecegimizi anlatan çok guzel bir uygulama.tavsiye ederim.Gerçekten çok hızlı büyüyorlar yetişemiyorum. Bazen küvezden çıkarken giydikleri kıyafetlere bakıyorum şaka gibi.. büyüme atağı olabileceği aklıma gelmemişti hiç.
Bende elta ada organik sütle yapmaya başlayacağım keçi sütünden yoğurt tutturmak çok zormuş yoksa keçi ile yapacaktım.canım ada organik yoğurtları var, migroslarda falan olması lazım. organik sertfikası var, cam kasede. gökçeada'da üretiliyor, zaten türkiye'de organik tarım sadece gökçeadada yapılıyormuş.
bulamazsan da pınar'ın organik yoğurdu var. küçük paketlerde de satılıyor tek öğünlük kase gibi yine migroslarda bulabilirsin.
Genel bir riskim yok su an. Ama korkular basladı.bu psikolojiyi anlamadım neden çıktı bu korku birden. Benim bir oglum var 1.sınıf işte dinlenme belli yere kadar malesef. Bu korku bana has galiba oğlumda erken dogum riski vardı hep yattım. Psikolojim tekrar ediyorErken Doğum riskin varmı yokmu doktorun bilir canım güvendiğin bir doktorsa hiç telaşlanma o gerek duyarsa ciğer geliştirici yapar zaten bu haftadan sonra hareketlerini kısıtla derim bol bol yat ne kadar yararsan o kadar geç Doğum yaparsın benim ikiz gebelikte öğrendiğim en önemli şey bu olduçok gezdim evde her işi yaptım vE erken Doğum yaptım çünkü plesanta gelişmemiş ve çocukları besleyemedi 1 ve 1.5 kg doğdu kızlarım 45gün küvezde kaldılar
Herkese iyi akşamlar çok yoğunuz belli forum fazla ilerlemiyor:)) aman ne koşturma yahu E Emotionn35Dta82 kızlar nasılsınız benim oğlan 7200 kızım 6800 olmuş hipp el devam ediyoruz oğlan olabildiğine huysuz ve öpülmeyi seviyo kızda ürkek ve agu yapmayı Allah’a hercümerc şükrediyorum böyle katmerli anneliği yaşattığı için büyük oğlum çok düzeldi hala kıskanç ama okul başlayınca normale döndü imkanlarım dahilinde gündüzlü yardımcı buldum çok şükür bebelere odaklanabildim oğlanın ödevleri falan anca bu saatte boşa çıkıyorum habersiz bırakmayın
Kesinlikle demek hepimiz ayni seylere maruz kaliyoruz. Bir sürü soru artik nasil olduklarını bile soranlar çıkıyor? Yok artik diyorum icimden :)ben de ona sinir oluyorum. sanki kamuya açık yaptık çocukları. sanki herkesle konuşmak zorundayız. gerçekten çok rahatsız oluyorum her gittiğimiz yerde insanların bakmasından ve laf atmasından. bi de bi dünya soru. yok kaç aylıklar yok cinsiyetleri ne. bi daha görmeyeceğin bebekler bunlar sana ne demek istiyorum, diyemiyorum :)
Slm maşallah kaç kg oldularSlm kizlar bizde 5ci ayın icindeyix 2side memeyi Red ediyor ağlıyor gece uykusunda birax içiyorlar mama veriyorum aptamil kabiz yaptığı için doktora sordum bebelac verebilirsin dedi bende bebelac gold aldım bunu aha içiyorlar bakalım inşallah iyi gelir kızlarıma kiloda alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?