2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, kucağına ikisini birden alırsın küvezden sağlıkla yanına gelsin inşallah. Allah korusun bebeklerini, hepimizin bebeklerimizi. Biberon Dr browns dar ağızlı kullandım ben çokta memnun kaldım ikinci günden itibaren aldılar emdiler. Allah yardımcın olsun.

Valla bravo sana benim cesaret edemediğimi sen yılmadan bırakmadan anne sütüne sadece devam ettin, bende kilo almaya başlamıştım dediğin gibi hızlı düzensiz yemekten benimkilerin ikisinin birden uyuması 12'yi buluyor ye yat falan ama şimdi tekrar verdim daha da veririz normalin bile altına düşeriz bence.. maşallah üçüne de. Oh keşke 11 ay olmasak bizde menopoza bile girebilirim sakıncası Yok :)) yeni saçlarımızı bekliyoruz o zaman.. kolaylıklar sevgiler

Hayirli olsun. Insaallah digeri de erkenden cikar. Benim bebegim de cok kaciriyordu burun aspiratoru kullanin hemen sola dogru yatirin. Biberon olarak nuk kullaniyorum ben deligi kucuk ve tek. Biraz zor akiyor sut ama kullanimi guzel

Hayirli olsun. Insaallah digeri de erkenden cikar. Benim bebegim de cok kaciriyordu burun aspiratoru kullanin hemen sola dogru yatirin. Biberon olarak nuk kullaniyorum ben deligi kucuk ve tek. Biraz zor akiyor sut ama kullanimi guzel
Teşekkür ederim.premayure biberini araştırdım.bambinoda varmis onu denicem olmadi nuk alirim

Ne güzel ikisi bir uyuyorlarmı yahu benim kızlarda problem var birini uyutuyorum diğerini uyutasıya öbürü uyanıyor yarım saat anca uyuyorlar zaten

aslında şöyle akşam 8:30 9 gbi muhakkak ıkısınıde uyutuyorum gece duzenımız guzel ama gunduz tabı biri uyuyup dıgerı uyanık kalabılıyor. aynı anda uyuduklarında işim varsa hallediyorum yada uyanık olan bebegı yanımda tutuyorum. bebegın bırı kuş uykulu uyur uyanır ama dıger bebegı bazen durttugum oluyo bayıldımı dıye

Kızlar,2 numaraya gectik mamada.Onceden olmayan kabızlık sorunu çıktı ortaya.Mamayla alakalı olabilir mi?

olabılır canım ozellıkle sma da 30ml yerıne 40ml diye duyuyorum arkadaslardan

korkman tabıkıde normal dunyaya tek bır anda ıkı tane melek getırıyosun :) kaygılar endıseler nasıl olacaklar kafada mılyon soru ve endişe. burada ıkızlerınden harıc kucuk cocugu olan arkadaslar var ozelllıkle onlardan tavsıye al kı takdirlikler :) emınım sende yapabılırsın dogurunca o korkulardan eser kalmıyor. dogumda şipşak gecıverıyo. buarada banada cıger gelıstırıcı vurulmadı sıkıntıda cıkmadı 37 haftada dogurdum kuvoze gırmedıler

koltuk altı dedın aklıma geldı gecen bende mutfaga su ıcmeye gıtmıstım. salona gerı dondum bebelerden bırı yok. öyle bir panıkle cocugu arıyorum ki sankı cocuk kosarak evı terketmıs kanepenın altına girmiş zar zor cıkardım bıde bagırıyo beyfendı sınırlenıp

Merhabalar, doğumdan önce neler depo edilmeli? Bez düşünüyorduk indirim dönemleri stok yapalım diye ama çevremde çok hızlı büyüyorlar ve tenine uymayabiliyor diyenler oldu. Önerisi olan var mı?

Ya kızlar 73 günlük bebeklerime kv kremşanti vermiş nasıl sinirleniyorum ya. Birşey olmaz değil mi? Adam akıllı sevemiyor çocukları ya kolunundan tutar çeker ya sımsıkı kundaklar. Geçende öyle sıkı kundaklamışki su gibi olmuş çocuk. Bende kundaklıyorum ama öylede sıktırmıyorum ki. Sonunda papaz olcaz.

canım bişey olmaz tabii ama tekrar etmemesi lazım. kayınvaliden sahiden çok işgüzarmış. allah sana sabır versin. işine karışmış gibi olmak istemem ama net bir şekilde kendisine böyle yapmamasını söylemelisin. bunun için papaz olacaksa da seninle olsun.

Bu gidişle olacak zaten sıkıyorum kendimi bir patlicam tam patlıcam. Ne cesaret anlamıyorum çok sinir bozucu

birde yürüseler falan ne yapacağız ben onu düşünüyorum herşey tehlike teşkil ediyor artık

Herkese merhaba . Benim bebeklerim 56 gunluk oldular . Fakat emzirme konusunda sorunlarim var . Yardimci olursaniz cok sevinirim

1. Sorum : bebeklerimi eve getirdigimden beri emmeleri miymiy yani memeyi bosaltamadan uyukluyorlar . Koyunca uyanip agliyorlar emzirme hep basarisiz . Sizde nasil ne yapmaliyim

2. Sorum : biberon aliskanliklari gittikce artiyor memeyi red basladi ne yapmaliyim

3. Sorum : cesitli mamalar kulandim hicbirine iste bu diyemedim . Aptamil , baby goat, smilac , evolvia . Evolvia kabizliga super geldi ama cok kivranmaya basladilar . Sanirim daha cok gaz yapti

4. Sorum : sagim yapiyorum ama sut kesilecek diye korkuyorum . Emzirme cok basarili olmayinca sagimi artirdim. Emzirmeyi artirmistim sagim yapmayayim diye ama olmadi

Kisaca sizlerin sagma , mama verme duzeniniz nasil , emzirme konusunda nasil basariya ulasabilirim ????

Caresizligime bi el atin lutfen

Canım bizde öle karmakarışığız oğlan 2. Sınıfa geçti ama geçen sene hamilelikten çok ilgilenemedim okuma yazması geri kaldı aman dikkat diyorum bu sene olmasa seneye uğraşıyorsun rop yapıldı gene bugün emire çok şükür şaşılığı geçicek büyük ihtimal Allah muhtaç etmesin ama Cumhur Şener Prof ismi çok iyyiydi gerçekten Allah evlatla sınamasın en kötüsünü düşünüyorsun ben gözü geçtim ya acaba bu çocuğun beynindemi idrakında mı sorun var diye çok şükür diyorum kolay gelsin hepimize E Emotionn35 çok zor vallahi anne olmak tadından yenmez ama hırpalıyor hele bizim gibi bin şükür 3 çocuk anneleri için hayat hep hareket demek sevgiler...

canım En iyi sensin söliuim:))iki bebe zor ama dertleri aynı yemez içmez bitti araya büyük bebe girince ortalık tarumar tadını çıkar Dta82 gerçekten bak bügün benimkiler 4 aylık oldu zaman çok acımasız ve hızlı geçiyo-duygusal Bi konuşma yapıyım dedim-:)))

Merhabalar, doğumdan önce neler depo edilmeli? Bez düşünüyorduk indirim dönemleri stok yapalım diye ama çevremde çok hızlı büyüyorlar ve tenine uymayabiliyor diyenler oldu. Önerisi olan var mı?
Ben bez depolamıştım. Başta çok iyi oldu hele bu zamlardan etkilenmedim ama 2 numarayı gereksiz fazla almışım. Let go’dan sattım gerçi ama çok fazla stoğada gerek yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…