- 24 Ağustos 2012
- 12.439
- 28.867
- 798
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.721
Kızlar doğum yaptım 36+4de açılmamla sandım cıktı bize dua edin kuvozdeler bebekler antibiyotik tedavisi göreceklermiş diğerleri de gelişmemiş 1 dozyaptilar bugün ama duacinizim iyi biseyler soyleyin bana cok uzgunum
Antibiyotik tedavisi falan demişler eşime anneden geçen bi şey falan diğerleri de gelişmemiş inşallah toplanırlar canım kiloları 2235 2560 oldu canım sürümü sağacaklar mama veriyolar simdilikmaşallah 36+4 cok guzel bi hafta uzulme ya bak benım arkadasım 31 haftada ıkızlerı dogurdu 1500-1600 kg hemen toparlamıslar bıze bıle geldıler kotu dusunme haftan cok iyi umarımkı erken toparlarlar
Kizlat merhaba benimde sutle ilgili problem demiyeyim de merak ettigim bisey var. Sutunuzun yettigini nasil anliyosunuz? Birde illaki uyumam mi lazim her arada uyuyamiyorum ki evde isler oluyo ne bileyim yemek yiyorum arada kayniyo uyuyamiyorum. Benim az geliyor sutum nasil cogaltabilirim?
Antibiyotik tedavisi falan demişler eşime anneden geçen bi şey falan diğerleri de gelişmemiş inşallah toplanırlar canım kiloları 2235 2560 oldu canım sürümü sağacaklar mama veriyolar simdilik
Inşallah canım alalh razı olsun duygusallık yaşıyorum canım 1er kere optum çıktıklarında sag olsun anestezicim cok iyiydi doktorumda ona keza hemen getirdiantıbıyotık konusunda bı fıkrım yok ama cidden haftalarıda kilolarıda cok guzel sen boyle kendını uzersen o sütün gerı cekılebılır. guclu ol bak onlar senın sutunu ıctıkce daha hızlı toparlayacaklar asıl antıbıyotik memelerındebol bol sağ Allahın ıznıyle erken cıkarlar
Amin inşallah canimAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
sen sımdı guzel seyler dusun eve onlarla gırıceksınız ıkı tane minnak bebe:)) bak benımde esım bes aylık hamıleyken goreve gıttı. tek basıma dogurdum hamılelık tekti dogurdum tektim lohusaydım tektım :) eşim bebeklerı 4. ayında görebıldı. bakma smıle koyduguma burdakıler az cok bılır ne cektıgımı. ama geldi ve gectı cok sukur eşim sağ evımızdeyız. Allahın ıznıyle sende 4 kısı evıne gırersınInşallah canım alalh razı olsun duygusallık yaşıyorum canım 1er kere optum çıktıklarında sag olsun anestezicim cok iyiydi doktorumda ona keza hemen getirdi
Okumuştum canım mesajlarını ikiz olduklarını öğrenince allah verir kolaylığını inşallah napalim inşallah bi an önce iyilesirlersen sımdı guzel seyler dusun eve onlarla gırıceksınız ıkı tane minnak bebe:)) bak benımde esım bes aylık hamıleyken goreve gıttı. tek basıma dogurdum hamılelık tekti dogurdum tektim lohusaydım tektım :) eşim bebeklerı 4. ayında görebıldı. bakma smıle koyduguma burdakıler az cok bılır ne cektıgımı. ama geldi ve gectı cok sukur eşim sağ evımızdeyız. Allahın ıznıyle sende 4 kısı evıne gırersın
Yatarak nasil emziriyosunuz keske bende oule emzirebilsemeşim gelmedıgı icin annem yanımda kalıyor hala ama bebeklerın kontrolu bakımı tamamen bende suan. annem ben yokmusum gıbı yaşa dedı. hani alışmam icin. valla beslenme sürekli emzirme halındeyım yatarak emzırıyorum cok rahat oluyor hem bebekler keyıflı oluyor hem ben yorulmuyorum. gece alt degısmemiz azaldı okonuda rahatladım buyudukce azalıyor ya hani. uykuları maşallah dıyım gece cok ıyı 5-6 gbı kalkıyorlar emıyolar altlarını degısıyorum yatıyorlar. sadece sabaha karsı boyle mız mız oluyorlar. okadarda olsun dıyorum:) öyle aglayıp sabahlara kadar susmayan bebekler degıller bin şükür. senınkıler nasıl canım uyku beslenme yoruluyomusun ?
sarilik gecirdikleri icin mecburen mamaya basladik. Sutumu swgdigimda 55-65 cc gelmesi gerekirken 35-40 cc geliyor kilo almalari icin bu civarda olmasi gerek dr.un soyledigiylesen sütünün yetmedıgını nasıl anladın pekı? uyku stres sutun dusmanıdır uyuyabıldıgın kadar her fırsatı degerlendır ki verımlıde olamazsın gun ıcınde. benımkıler mesela sabah erken saatte yemeyı sevmıyolar muhakkak emmek ıstıyolar emıyolar uyuyolar tekrar mutlu da oluyorlar demekkı yetıyor sutum dıye dusunuyorum. ek gıdadan oncede acaba yetmıyormu sutum dıye suphelenıp mama vermek ıstedıgımde iştahla emmedıler mamayı hıc bızaman . böyle böyle anlıyosun zaten yetıyomu yetmıyomu. bol su hoşaf ve bulgur benim memeleri dombik yapıyo dene sende :)
Bizimkilerde o saatlerde uyumuş oluyorlar bende direk ayaklarımı uzatıyorum pilim bitiyor zatenkızlar nasılsınız napıyosunuz bebekler nasıl :) biz 8-30 9:00 gıbı uyudugumuz ıcın bu saatler de bana kalıyor cayımı demledım fılm ızlıyorum :)
Tombiş bunun bir formülü var mı?Kızım için erkenci evet ama oğlum oturuyor ya resmen bizimle erken uyutsam da uyanıyor napacam benkızlar nasılsınız napıyosunuz bebekler nasıl :) biz 8-30 9:00 gıbı uyudugumuz ıcın bu saatler de bana kalıyor cayımı demledım fılm ızlıyorum :)
ay asıl sana maşallah beş yasında kızında varmıs nasıl yetıstırıyosun yardımcın varmı
Slm bayanlar süt artırıcı galactago damla varmış doktorlar veriyormuş kullandınız ı. Alıp doğum çantasına koysam mı diyorum. Stil tea alıcam zaten de. Merak ettim.
Merhaba arkadaşlar, bende 4 eylülde 37+1 de ikizlerime dopım yaptım kız 2260 oğlan 2970 doğdu . 6 günümüzde sarılıl nedeniylr hastanede kakdık 2 gece. Kızım çene kaskarı çok gelşşmedşğş için ilk başlarda silikon meme ucuyla emdi şimdş bıraktı çok şükür ama oğlan gibi çekemiyor hala. Drumuz mamada ver dedi ama kadehle 25 gün dayanabildik ancak de browns un gaz engelleyicş biberınuyla veriyorım şimdi günde 4-5 kere 30 veya 45 cc. Sizler ne kadae mama verşyorsunuz biberonu verdim inş anne sütünü bırakmazlar
Kızlar çok fenayım aniden makatta şişlik ve agrı basaldı. Kan toplamış gıbı dedi esim 2 yanda şişlik var ağlamaktan mahvoldum agrı dan. Hamilelikte yasayan oldumu ne yaptınız ilaç bitkisel şimdi eşimi nöbetçi eczaneye yollıcam da fikri olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?