- 4 Nisan 2018
- 432
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.741
Sağol canım bende var o yag yapmıştım surdum o dam ama demek devamlı surmek gerek deniyim çok sagol canımMerhabalar yeni üye oldum ama ilk gebeligimde benimde başıma geldi 1 hafta popo üstü oturamamistim. Ben Kantarcı yağı kullandım canım ceviz büyüklüğünde pamuğu bu yağa batırıp makata şişlik olan yere surup orada tutuyorsun. Her iki saatte birde degistiriyorsyn biraz zahmetli ama kesinlikle iyi geliyo bendeki öyle geçti 3 günde. Kırmızı Kantaron yağı dersen aktarlar biliyo
Yatarak nasil emziriyosunuz keske bende oule emzirebilsem
sarilik gecirdikleri icin mecburen mamaya basladik. Sutumu swgdigimda 55-65 cc gelmesi gerekirken 35-40 cc geliyor kilo almalari icin bu civarda olmasi gerek dr.un soyledigiyle
Bizimkilerde o saatlerde uyumuş oluyorlar bende direk ayaklarımı uzatıyorum pilim bitiyor zaten
Tombiş bunun bir formülü var mı?Kızım için erkenci evet ama oğlum oturuyor ya resmen bizimle erken uyutsam da uyanıyor napacam ben
Suanlik kayinvalidem yanimda ama yinede zor gunlerimiz oluyor . Kizimda cok ilgi bekliyor . Benim en buyuk derdim emzirme şu aralar :)
Benimde kızlar saat 8 gibi uyuyorlar artık. Ama bende şöyle bir sıkıntı var. Gece 1 de kalkıyorlar. Ondan sonra 3 de 4-5 sabaha kadar en az 3 kere kalkıyor canım çıkıyor. Şöyle uzun gece uykusu me zmn başlar napmak lazım. 4 aylık benimkiler.kızlar nasılsınız napıyosunuz bebekler nasıl :) biz 8-30 9:00 gıbı uyudugumuz ıcın bu saatler de bana kalıyor cayımı demledım fılm ızlıyorum :)
1 hafta sürüyor bu huyları yani bizde öyle oluyorduMerhaba arkadaşlar burasi cok güzel bi topik :) benimde 56 günlük ikiz erkek bebeklerim var. Mama ne yazikki kullaniyoruz hipp memnunum fakat kakalarini yapmaya calisirken kizariyolar zorlaniyolar acaba mamadanmi dedim aptamil aldim verdim ondada ayni bide benimkilerin uyku düzeni gittikce zorluk cikarmaya basladi bazen uykusuzluktan bayilicak gibi oluyorum bide kucakta uyumaya alistilar yerine koydugumda uyaniyolar hemen napicagimi sasirdim bu huylarini terk ederlermi acaba
Malesef benim oğlanda gece bir kalkıyor en az 1,5 saat uyumuyor.bende o uzun gece uykularını 4 gözle bekliyorumBenimde kızlar saat 8 gibi uyuyorlar artık. Ama bende şöyle bir sıkıntı var. Gece 1 de kalkıyorlar. Ondan sonra 3 de 4-5 sabaha kadar en az 3 kere kalkıyor canım çıkıyor. Şöyle uzun gece uykusu me zmn başlar napmak lazım. 4 aylık benimkiler.
Benimde kızlar saat 8 gibi uyuyorlar artık. Ama bende şöyle bir sıkıntı var. Gece 1 de kalkıyorlar. Ondan sonra 3 de 4-5 sabaha kadar en az 3 kere kalkıyor canım çıkıyor. Şöyle uzun gece uykusu me zmn başlar napmak lazım. 4 aylık benimkiler.
Benimde kızlar saat 8 gibi uyuyorlar artık. Ama bende şöyle bir sıkıntı var. Gece 1 de kalkıyorlar. Ondan sonra 3 de 4-5 sabaha kadar en az 3 kere kalkıyor canım çıkıyor. Şöyle uzun gece uykusu me zmn başlar napmak lazım. 4 aylık benimkiler.
esin goreve gifince sen tek basina mi bakacaksin bebeklere? Benim yavrularim daha 20 gunluk esim yardimci tutalim diyor ben istemiyorum yapamayacagimi dusunuyor. Acikcasi benimde gozum korkmuyor degil. Sen basta annenle baktjn sonra esinle baktin sanirim. Birde esjnin nobetleri varsa gunduz evde olma ihtimali de vardir. Annenden sonra bakarken zorlandin mi?bızım zaman gectıkce gece uyanmaları azaldı sayılır en fazla bir yada ıkı kere uyanıyolar ondada emzırıyorum hemen uyuyolar tekrar. buyudukce azalır bence senınde. bende bu saate kaldım uyumak ıcın esım dağamı ne gıdecek 2-3 gun evde yok poğça kurabıye kek fılan yaptım sabaha zombi gibi kalkırım artık
esin goreve gifince sen tek basina mi bakacaksin bebeklere? Benim yavrularim daha 20 gunluk esim yardimci tutalim diyor ben istemiyorum yapamayacagimi dusunuyor. Acikcasi benimde gozum korkmuyor degil. Sen basta annenle baktjn sonra esinle baktin sanirim. Birde esjnin nobetleri varsa gunduz evde olma ihtimali de vardir. Annenden sonra bakarken zorlandin mi?
En rahat gece sağıyorum uyuyolar çünkü :) gündüz çok aktif oldukları için bazen 2 saati geçiyor ama ztn artık sağmazsam canım çok acıyor evet çok zor iş ama bebişlerimiz için dayanıyorum işte napalm onlar iyi olsunda2 saatte bir sagabiliyorsan super ya . Gercekten artis oluyor mu ? Geceleri de sagabiliyor musun ?
Bende bugun humana antikolik aldim daha vermedim .
İnsallah bizimkilerde emer. Cok zor oluyor hem emzirmeyle cebellesip ardindan mama vermek sonrada sagmak bir sonraki ogune aktarmak . İsimiz zor ..
canım ben doğduklarından beri tek bakıyorum ve şuanda 8.ayımızı doldurduk zor zamanları tabi oluyor ama kendi başına kurduğun düzeni işletirsen yapılmayacak birşey değil bende gündüz çok yoruluyorm ama erken uyuyorlar akşam ve gece 1-2 kez uyanıyorlar bazen hiç uyanmıyorlar çok güzel dinleniyorum akşamları o yüzden ertesigüne iyi başlıyorum sende başarabilirsin kendini sıkma hiçesin goreve gifince sen tek basina mi bakacaksin bebeklere? Benim yavrularim daha 20 gunluk esim yardimci tutalim diyor ben istemiyorum yapamayacagimi dusunuyor. Acikcasi benimde gozum korkmuyor degil. Sen basta annenle baktjn sonra esinle baktin sanirim. Birde esjnin nobetleri varsa gunduz evde olma ihtimali de vardir. Annenden sonra bakarken zorlandin mi?
Canım acıktıklarında oyalamaya çalış ilk başta iki buçuk saate çıkar mesela 90 değilde 120cc mama ver yavaş yavaş uzat zamanı bu şekilde mama miktarınıda arttırırsan yada süt karınları daha çok tok kalır acıkma süreleri gecikir 3saate çıkarırsın o şekildeKızlar günaydın biz 2.5 aylık olduk ama hala 2 saatde bir beslenmek istiyo kuzularım 2 saatde bir 90 cc mama veya 100 ml anne sütü alıyorlar bu süreyi nasıl uzatabilirim Bi tavsiyeniz varmı enazından 3 saat olsana bende geceleri biraz rahat etsem artık
Aç olunca çok ağlıyolar tek baktığım içinde oyalayamıyorum fazla ama deniycem mama miktarını arttırmak istemiyodum 3 ay olmadan ama artık gücüm tükeniyor dediğin gibi yapmaya çalışıym Bi canım inş. Becerebilirim çok teşekkür ederim :)Canım acıktıklarında oyalamaya çalış ilk başta iki buçuk saate çıkar mesela 90 değilde 120cc mama ver yavaş yavaş uzat zamanı bu şekilde mama miktarınıda arttırırsan yada süt karınları daha çok tok kalır acıkma süreleri gecikir 3saate çıkarırsın o şekilde
Bende o gunleri gorebilecek miyim acep? Birde ikisi de aglayinca iki ayagim bi pabuca giriyo.evet uc gun tek kalıcam bebeklerle.eskı tayın yerımızdede 1 hafta tek kalmıstım ozaman 5 aylıklardı. esım surıyedeyken mecbur annem yanımdaydı sonra annem gıttı hep tek baktım. evımıde temızleyebılıyorum yemegımıde yapabılıyorum bısekılde bı duzen oturttum. suan esımın nobetlerı ıstırahatsız ama gene ıdare edebılıyorum. bence kendını bi dene tek bakabılırsen zaten bakarsın ama baktınkı bebekler durmuyor ozaman yardımcı tut. sımdı bu durum birazda bebeklerın huylu huysuz olmasından geciyor. basta zorlanırsın bunalırsın ama bellı bi duzen olunca hersey rutine bınıyor. bugun sahıle goturecegım bende bebeklerı tek de cıkıyoruz markete gıdıyoruz gezıyoruz bi cafeye gırıp takılıyoruz falan:)
ne guzel bende oyle istiyorum evde bi duzenim olsun her sey 4 4luk olmasina gerek yok bebelerim beslensin koyafetleri temiz olsun yeter.canım ben doğduklarından beri tek bakıyorum ve şuanda 8.ayımızı doldurduk zor zamanları tabi oluyor ama kendi başına kurduğun düzeni işletirsen yapılmayacak birşey değil bende gündüz çok yoruluyorm ama erken uyuyorlar akşam ve gece 1-2 kez uyanıyorlar bazen hiç uyanmıyorlar çok güzel dinleniyorum akşamları o yüzden ertesigüne iyi başlıyorum sende başarabilirsin kendini sıkma hiç
biberonla mi besliyorsunuz biz 21 gundur enjektorle besliyoruz. Yalniz son 2 3 gundur biberona gectik ama yine de korkuyorum arada enjektorle veriyorum. Memeden kopqr diye korkuyorumKızlar günaydın biz 2.5 aylık olduk ama hala 2 saatde bir beslenmek istiyo kuzularım 2 saatde bir 90 cc mama veya 100 ml anne sütü alıyorlar bu süreyi nasıl uzatabilirim Bi tavsiyeniz varmı enazından 3 saat olsana bende geceleri biraz rahat etsem artık
Evet canım biberonla besleniyorlar o yüzden emmiyolar ztn ama bir süre sonra enjektörle zor olacak sen mutlaka önce emdikleri kadar emzir sonra mama takviyesi yap bana 40 m çıkana kadar mudahale eden çok oldu eline geçen bu çocuklar aç diye biberonla mamayı dayadı şimdi mama saatleri arasında düzen kurmakta bile zorlanıyorumbiberonla mi besliyorsunuz biz 21 gundur enjektorle besliyoruz. Yalniz son 2 3 gundur biberona gectik ama yine de korkuyorum arada enjektorle veriyorum. Memeden kopqr diye korkuyorum
enjektorle beslemek hem maaliyet acisindan hemde fiziksel olarak vok zor. Bana biberon cok kolay geliyo ama farjettim ki kizim zaten cok zir memeyi aliyordu cene gelisiminden dolayi simdi aglaya aglaya aliyor memeyi. O zaman mumkun oldugunca biberondan uzak durayim benEvet canım biberonla besleniyorlar o yüzden emmiyolar ztn ama bir süre sonra enjektörle zor olacak sen mutlaka önce emdikleri kadar emzir sonra mama takviyesi yap bana 40 m çıkana kadar mudahale eden çok oldu eline geçen bu çocuklar aç diye biberonla mamayı dayadı şimdi mama saatleri arasında düzen kurmakta bile zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?