- 23 Kasım 2015
- 152
- 87
- 98
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.761
kadeh mi? Anlayamadim onu? Bende dr.brawns i kullaniyordum ama biraktim yine enjektore dondum. Memeyi birakmasinlar diyeM Magnolia5 benimde ikizlerim 36 günlük ilk bir ay kadehle besledik yarısı dökülüyor yarısını içiyorlardi dayanamayıp biberona geçtik vicdan azabı çekiyırum memeyi bırakırkar diye şimdilik emiyorlar şükür. Dr umuzda her gittiğimizde tembihliyor biberon kesinlikle yok diyeseninkiler 2-3 aylıksa aliştirma bardaği kullanabilirsn. Facebookta emzirme akademisi var ona kayıt ol yararlı bilgiler paylaşiyorlar
Kaçıncı haftada doğum yaptın canımErken Doğum riskin varmı yokmu doktorun bilir canım güvendiğin bir doktorsa hiç telaşlanma o gerek duyarsa ciğer geliştirici yapar zaten bu haftadan sonra hareketlerini kısıtla derim bol bol yat ne kadar yararsan o kadar geç Doğum yaparsın benim ikiz gebelikte öğrendiğim en önemli şey bu olduçok gezdim evde her işi yaptım vE erken Doğum yaptım çünkü plesanta gelişmemiş ve çocukları besleyemedi 1 ve 1.5 kg doğdu kızlarım 45gün küvezde kaldılar
Benimde 4 yaşında bi oğlum daha var allah yardımcımız olsun canimİyi dayanmissin walla kutluyorum seni . Ben tum isi bbi raki sadece emzirmeye vermeliydim kendimi ama o da olmadi . Evde baska isler ve ufak kizimin olmasi sartlari degistirdi
Gözün aydın canim bende 36+3de doğum yaptım kızlarım kuvezde antibiyotik tedavisi aldı korkma 1 haftada cıktı bizimkiler ciger geliştirici iğne yapılınca antibiyotik tedavisi gerekliymiş bize öyle dediler benimkilerde biri 2260 biri 2500 gr.di inşallah sende hemen kavuşursun kuzularınaAntibiyotik tedavisi falan demişler eşime anneden geçen bi şey falan diğerleri de gelişmemiş inşallah toplanırlar canım kiloları 2235 2560 oldu canım sürümü sağacaklar mama veriyolar simdilik
Canım benimkilerde bi hafta sonra 9 aylık olcak bu ara dişten dolayı uyku düzeni baya bozuldu sen nasıl uyutuyorsun bide ek gıda aliyolar mi neler veriyorsuncanım ben doğduklarından beri tek bakıyorum ve şuanda 8.ayımızı doldurduk zor zamanları tabi oluyor ama kendi başına kurduğun düzeni işletirsen yapılmayacak birşey değil bende gündüz çok yoruluyorm ama erken uyuyorlar akşam ve gece 1-2 kez uyanıyorlar bazen hiç uyanmıyorlar çok güzel dinleniyorum akşamları o yüzden ertesigüne iyi başlıyorum sende başarabilirsin kendini sıkma hiç
Sağ ol canım Allah razı olsun Biz de kavuştuk anne bebek uyum odasındayizGözün aydın canim bende 36+3de doğum yaptım kızlarım kuvezde antibiyotik tedavisi aldı korkma 1 haftada cıktı bizimkiler ciger geliştirici iğne yapılınca antibiyotik tedavisi gerekliymiş bize öyle dediler benimkilerde biri 2260 biri 2500 gr.di inşallah sende hemen kavuşursun kuzularına
gordum canim bununla nasil veriyorsun kasikla mi? Ben enjektorle veriyorum bugune kadar yaklasik 250 tl enjektor parasi vermisizdirBeth18 evet resmi yükledim inş görünür. Esk acıbadem hast verdi. Seninkiler kaç günlük
34+1de Doğum yaptım ama 28. Haftaya uyumlu doğdularKaçıncı haftada doğum yaptın canım
Canım biz pek fazla anne sütü alamadığımız için 6aylık gibi ek godaya geçtik sabah kahvaltımız var öğlen çorba yoğurt akşamüstü meyve ve akşamda sevze yemeği ama dörtdörtlük olmuyor pütürlü yemek istemiyorlar doktora göre kesin alışmaları lazım ama kusuyor çocuklar bende çok aşırı zorlamadan yedirmeye çalışıyorum ama mamayıda bırakmadım düzenli olarak mamada içiriyorum bizimde birisi diş çıkarıyor iki dişide patladı patlayacak ama bir sıkıntosı yok şimdilik diğerininde dişlerinde hareket yok:) uykularımız değişmedi çok şükür 8-9arası gece uykusuna geçmiş oluyorlarCanım benimkilerde bi hafta sonra 9 aylık olcak bu ara dişten dolayı uyku düzeni baya bozuldu sen nasıl uyutuyorsun bide ek gıda aliyolar mi neler veriyorsun
Gelişimleri yok muş Allah bagislasin ama haftaları iyi34+1de Doğum yaptım ama 28. Haftaya uyumlu doğdular
Kizlar hem mama hem anne sutu emzirenler mamayi biberonla mi yoksa şiringayla mi veriyorsunuz?
Biberona aliatirma diyor bizimkiler memeyi birakirlar diye ama biberon bana daha kolay geliyor
@Dmrz slmlar ne zaman ek gıdaya geçtiniz?ne zaman oturdular?34+1de Doğum yaptım ama 28. Haftaya uyumlu doğdular
Canım ben doğduklarından beri hem emziriyorum hem biberonluyorum. Ayrıca doğru yapıyorsun her ağladıklarında ver memeyi saatler bazen şaşar zaten 3 saati çok nadir geçirirler biraz yorucu ama memeden sonra mama ver meme ne kadar uyarılırsa o kadar süt artar zaten zamanla anlayacaksın doydular mı biraz daha mı? Ben çok mama ziyan ettim kiminde aldılar kiminde yarım bıraktılar kiminde hiç almadılar emzşrdikten sonra. Ay 20 günlük halimiz geldi gözüme bi onu alıp bi onu bırakıyordum bunlar saniyede bile oluyordu :))) hep aynı doyuyorlar mı sorusu.. 1 aylık olduğunda tartıldıklarında ne kadar aldıkları sana en büyük rehber olacak. Şu en rahatlatıcı gerçek aç bebek durmaz kolay gelsinKizlar hem mama hem anne sutu emzirenler mamayi biberonla mi yoksa şiringayla mi veriyorsunuz?
Biberona aliatirma diyor bizimkiler memeyi birakirlar diye ama biberon bana daha kolay geliyor
Ne güzel doktor muş o benimkiler doktor yüzünden alıştı biberona 34 haftalık doğdular biraz zayıflardı kilo almaları için mama vereceksin günde 8 öğün dedi ztn bir süre sonra seni emmezler biberon kolaylarına gelir dedi bunu duyan kayınvalidem ve evdeki ordu her fırsatta mama yapıp verdiler çocukların ağzına kilo alsınlar die hatta yüzüme sütün yaramaz bile dediler bende öle sandım korktum büyüsün bebeklerim die seslenmedim biraz kendime gelince yanlış olduğunu farkettim emzirmeye uğraştım ama çoktan alışmışlar ne yaptıysam fayda etmedi bu durum çok üzdü beni artık takmıyorum sağıp veriyorum sütüm kesilene kadarda öle yapcam elimden gelen bu napıym biraz uzun oldu içim dolmuş resmen:) sen verme ama en doğrusunu yapıyorsun ztn onlar büyüdükçe memeyi boşaltılan belki sadece anne sütüyle devam edersinM Magnolia5 benimde ikizlerim 36 günlük ilk bir ay kadehle besledik yarısı dökülüyor yarısını içiyorlardi dayanamayıp biberona geçtik vicdan azabı çekiyırum memeyi bırakırkar diye şimdilik emiyorlar şükür. Dr umuzda her gittiğimizde tembihliyor biberon kesinlikle yok diyeseninkiler 2-3 aylıksa aliştirma bardaği kullanabilirsn. Facebookta emzirme akademisi var ona kayıt ol yararlı bilgiler paylaşiyorlar
Aynen Bi alıştınmı zor geri döndürmek kaşık biberonla var onları kullanabilirsin ztn şimdi az mama yiyolardır sütünde sağ emzirdikten sonra onuda kaşık biberonla ver hem sütün artarenjektorle beslemek hem maaliyet acisindan hemde fiziksel olarak vok zor. Bana biberon cok kolay geliyo ama farjettim ki kizim zaten cok zir memeyi aliyordu cene gelisiminden dolayi simdi aglaya aglaya aliyor memeyi. O zaman mumkun oldugunca biberondan uzak durayim ben
Bizim de diş sıkıntımız çok ama ben anlayamıyorum çıkmak üzere mi çıkacak mı nasıl anlıyorsunuz bunu?Canım biz pek fazla anne sütü alamadığımız için 6aylık gibi ek godaya geçtik sabah kahvaltımız var öğlen çorba yoğurt akşamüstü meyve ve akşamda sevze yemeği ama dörtdörtlük olmuyor pütürlü yemek istemiyorlar doktora göre kesin alışmaları lazım ama kusuyor çocuklar bende çok aşırı zorlamadan yedirmeye çalışıyorum ama mamayıda bırakmadım düzenli olarak mamada içiriyorum bizimde birisi diş çıkarıyor iki dişide patladı patlayacak ama bir sıkıntosı yok şimdilik diğerininde dişlerinde hareket yok:) uykularımız değişmedi çok şükür 8-9arası gece uykusuna geçmiş oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?