2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
Canim mama veriyormusun,bazi mamalara boyle tepki verebiliyolarmis degistirerek deneyebilirsin.sadece anne sutuyle besleniyosada süt alerjisi diye bisey vardi annenin perhiz yapmasi gerekiyo diye biliyorum bi onu arastirabilirsin

Sezeryandan dolayı sarkan göbek ne zaman toparlanır acaba? Yada toparlanır mı? Aynaya baktıkça sinir oluyorum.

Canim mama veriyormusun,bazi mamalara boyle tepki verebiliyolarmis degistirerek deneyebilirsin.sadece anne sutuyle besleniyosada süt alerjisi diye bisey vardi annenin perhiz yapmasi gerekiyo diye biliyorum bi onu arastirabilirsin
Şu süt alerjisi benimde aklıma geldi fakat onun yanında diğer yan etkiler bizde görülmüyor ben reflüden şüpheleniyorum tekrar dr götüreceğim bakalım tşk ederim

Sezeryandan dolayı sarkan göbek ne zaman toparlanır acaba? Yada toparlanır mı? Aynaya baktıkça sinir oluyorum.
Ayni durum bendede var :KK43:toplam 14 kilo almistim 11i hemen gitti ama gobek duruyor maalesef.doktorum spor yapabilirsin dedi ama vakit nerdeeee

Dimi ya:)Ama benimki bildiğin ağrı yapıyor damar elime tortop geliyor çok canım yanıyor ya sagmayla tam anlamıyla boşalmıyor ya göğüs e benimkiler de emmeyince süt birikip de mi biseyler yaptı diyorum
2 hafta benimde öyleydi ama şuan yok denecek kadar az arkadaşın dediği gibi bi parol al dene istersen benim nasıl geçtiğini tam olarak bilmiyorum

Merhaba kızlar.
2,5 aylık bebişlerim var benim de .. En baştan beri sol göğsümden çok az süt geliyor, diğeri çok iyi. Sağsam bile tek bebeği doyuracak kadar bile süt çıkmıyor.
Ben buna üzülürken 4 gün önce oğlumun biri memeyi istememeye başladı. Deli gibi emen bebek son 4 gündür memeye yaklaşınca bile deli gibi ağlayıp kendini geri attırıyor. Makine ile sağıp biberonla verince içiyor ama mememden o kadar korkarak kaçıyor ki moralim bozuluyor. Sütüm de sıkıntı var desem diğer oğlum emiyor ve sağma sütü de içiyor.
Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranıza ??

İk bebegi birlikte emziren anneler nasilyapiyorsunuz? Tüm meme uclarim yara oldu kayip duruyorlar. Bir de biberon tutusuna alistiklari için herhalde kaydirip memenin ucunu emmek istiyorlar.

Anne sütü veren anneler ikisi aynı anda aglayinca ne yapıyorsunuz? Yada ayrı ayrı emzirince 24 saat emzirmeye gitmiyor mu? cennet35 cennet35 ???

Hanimlar bebeklerim küvözdeyken foşur foşur akan sütüm bebeklerim eve gelince ilk birkac gun yasadigim yogun depresyon stres uykusuzluk sebebiyle biranda kesildi,suan cok az geliyor ve mama baslamak zorunda kaldik. Komposto su bulgur yesillik hersey tuketiyorum ama olmuyor. MOTİLİUM diye bi mide ilaci varmis,yanetkisi olarak prolaktini(süt hormonu) yukseltip sütü artiriyomus. İnternette fayda gorenleri okudum. Duyan bilen kullanan fayda gören varmi? Bebeklerime yetemedigim icin cok üzülüyorum:KK43:

Hanimlar bebeklerim küvözdeyken foşur foşur akan sütüm bebeklerim eve gelince ilk birkac gun yasadigim yogun depresyon stres uykusuzluk sebebiyle biranda kesildi,suan cok az geliyor ve mama baslamak zorunda kaldik. Komposto su bulgur yesillik hersey tuketiyorum ama olmuyor. MOTİLİUM diye bi mide ilaci varmis,yanetkisi olarak prolaktini(süt hormonu) yukseltip sütü artiriyomus. İnternette fayda gorenleri okudum. Duyan bilen kullanan fayda gören varmi? Bebeklerime yetemedigim icin cok üzülüyorum:KK43:
Benim de gelen sutum bir ara uzuntu dolayisiyla kesildi. Memem sertti ama asagi inmiyordu gelmiyordu süt. Rahatlamaya basladigim stresimin gittigi zaman gelmeye başladı. Çok değişik bir şey şu süt. Sıcağa yakın duş al,masaj yap banyoda .gelir insallah. Psikoloji cok etkili.

Benim de gelen sutum bir ara uzuntu dolayisiyla kesildi. Memem sertti ama asagi inmiyordu gelmiyordu süt. Rahatlamaya basladigim stresimin gittigi zaman gelmeye başladı. Çok değişik bir şey şu süt. Sıcağa yakın duş al,masaj yap banyoda .gelir insallah. Psikoloji cok etkili.
Kac gun icinde geri geldi:(

Back
X