- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi PembeHelvam
Kızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim mama veriyormusun,bazi mamalara boyle tepki verebiliyolarmis degistirerek deneyebilirsin.sadece anne sutuyle besleniyosada süt alerjisi diye bisey vardi annenin perhiz yapmasi gerekiyo diye biliyorum bi onu arastirabilirsinKızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
Şu süt alerjisi benimde aklıma geldi fakat onun yanında diğer yan etkiler bizde görülmüyor ben reflüden şüpheleniyorum tekrar dr götüreceğim bakalım tşk ederimCanim mama veriyormusun,bazi mamalara boyle tepki verebiliyolarmis degistirerek deneyebilirsin.sadece anne sutuyle besleniyosada süt alerjisi diye bisey vardi annenin perhiz yapmasi gerekiyo diye biliyorum bi onu arastirabilirsin
Reflude fiskirtarak kusarlarmis,benim oğlum kusuyordu mamayi değiştirdim bitti kusma olayı çok sukurŞu süt alerjisi benimde aklıma geldi fakat onun yanında diğer yan etkiler bizde görülmüyor ben reflüden şüpheleniyorum tekrar dr götüreceğim bakalım tşk ederim
Emotion reflü olabilir az ve sık besleme yapılıyor diye biliyorumKızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
Ayni durum bendede varSezeryandan dolayı sarkan göbek ne zaman toparlanır acaba? Yada toparlanır mı? Aynaya baktıkça sinir oluyorum.
2 hafta benimde öyleydi ama şuan yok denecek kadar az arkadaşın dediği gibi bi parol al dene istersen benim nasıl geçtiğini tam olarak bilmiyorumDimi ya:)Ama benimki bildiğin ağrı yapıyor damar elime tortop geliyor çok canım yanıyor ya sagmayla tam anlamıyla boşalmıyor ya göğüs e benimkiler de emmeyince süt birikip de mi biseyler yaptı diyorum
Fazlasını kusuyor diye biliyorum canım ama en iyisini doktorlar bilir tabiikiKızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
Insaallah gitgide azalmaz hic yetmez olur azalirsa. Ama genelde oluyormus bu durumAynen tarif ettiğin gibi.Hem küçük hem sert o gogsum ve süt çok az geliyor sol gogsume göre.30 CC gelmeye başladı bugünlerde dakikalarca sagmama rağmen.dunden beri bir de bu ağrı çıktı.
Aynen ilk zamanlarda böyle değildi daha çoktu emmedikleri için zamanla azaldı benim,sende öyle olmaz insallah.Insaallah gitgide azalmaz hic yetmez olur azalirsa. Ama genelde oluyormus bu durum![]()
Benim de gelen sutum bir ara uzuntu dolayisiyla kesildi. Memem sertti ama asagi inmiyordu gelmiyordu süt. Rahatlamaya basladigim stresimin gittigi zaman gelmeye başladı. Çok değişik bir şey şu süt. Sıcağa yakın duş al,masaj yap banyoda .gelir insallah. Psikoloji cok etkili.Hanimlar bebeklerim küvözdeyken foşur foşur akan sütüm bebeklerim eve gelince ilk birkac gun yasadigim yogun depresyon stres uykusuzluk sebebiyle biranda kesildi,suan cok az geliyor ve mama baslamak zorunda kaldik. Komposto su bulgur yesillik hersey tuketiyorum ama olmuyor. MOTİLİUM diye bi mide ilaci varmis,yanetkisi olarak prolaktini(süt hormonu) yukseltip sütü artiriyomus. İnternette fayda gorenleri okudum. Duyan bilen kullanan fayda gören varmi? Bebeklerime yetemedigim icin cok üzülüyorum![]()
Kac gun icinde geri geldiBenim de gelen sutum bir ara uzuntu dolayisiyla kesildi. Memem sertti ama asagi inmiyordu gelmiyordu süt. Rahatlamaya basladigim stresimin gittigi zaman gelmeye başladı. Çok değişik bir şey şu süt. Sıcağa yakın duş al,masaj yap banyoda .gelir insallah. Psikoloji cok etkili.
Ilık suyla duş aldırdım her gün ikinci ya da üçüncü gün gectiKızım isilik oldu ne yapsam gecer