Ben de bayramdan önce başladım hamile yogasina plates de yapıyoruz. Dr um onayladi. Kötü olduğum zaman gidemiyorum. Gebelik okuluna da İnşallah 11temmuzda baslayacagizCanım açıkçası ne ben doktora danıştım bunu ne de doktor konusunu açtı.Kendiliğimden kursiyerden bilgi aldım haftamı sordu haftanız uygun dedi 34.haftadan sonra egzersizlere Ksbul etmediklerini söylediler kursta.Hep evdeyim bir aktivite olmuş oldu bana bakalım :)
amin canım Sağol Hepimizinki inşallah
Ben de çok beğeniyorum o çantayı. Ne renk aldın cnm, büyük mu nasil? Fiyatı ne kadar? Hepsi burada da 109 idikızlar bebek bakım cantası siparis etmiştim biraz önce elime ulaştı resimdekinden daha bile güzel geldi baya kullanışlı olucak
Weego All star anne bebek cantası benim aldığım öneririm
ben henüz almadım ama araştırdım baya. Lansinoh, avent ve medela yi çok tavsiye eden var hastane tipiymis çok iyi çekiyomus medelaKızlar elektrikli gogus pompası tavsiyesi alabilirmiyim
Sorma cnm ne agrilar çektim. Rabbim beterinden korusun. Dişlerimi sikmaktan dis kalmayacak ağzımda. Zeytinyağ ile masaj yapıldı gazete ile kapattık birkaç gün iyi geldi. Yuruyebiliyorum çok şükür. Kaburga agrilarim da hafifledi. Sagolasin cnm evet az kaldı. Eşim de vardiyalı calisiyo, inşallah o işteyken sancin falan olmaz suyum gelmez. Sen seker yüklemeyi yaptırdın mi benim yüksek cikmistiSağol canım Rabbim iyi haberlerimizi daim etsin :) giremedim kaç gündür sen nasılsın canım ağrıların biraz olsun azaldı mı Rabbim şifa versin yardımcın olsun az kaldı Allah'ın izniyle
Şeker yüklemesini iki hafta önce yaptırmıştım canım 50 gr glukoz içmiştim 101 çıkmıştı doktor sonuca bugün baktı iyi çıkmış dedi 100 lük vermediSorma cnm ne agrilar çektim. Rabbim beterinden korusun. Dişlerimi sikmaktan dis kalmayacak ağzımda. Zeytinyağ ile masaj yapıldı gazete ile kapattık birkaç gün iyi geldi. Yuruyebiliyorum çok şükür. Kaburga agrilarim da hafifledi. Sagolasin cnm evet az kaldı. Eşim de vardiyalı calisiyo, inşallah o işteyken sancin falan olmaz suyum gelmez. Sen seker yüklemeyi yaptırdın mi benim yüksek cikmisti
Siz bugün gribim demiştiniz hatta ben de size dinlenin vs demiştim.. valla diyecek söz bulamıyorum yazdıklarınızı okuyuncaEşimle kavga ettik yine anası yüzünden
Hafta sonu doktora gidecekmiş de bende kalacakmış ya ben kendime zor bakıyorum kaynana görümce eşim üçüne yemek yap yatıp kalktıkları çarşafı yastığı pikeyi yıka kurut kaldır eskiden olsa eyvallah ama şimdi yapamam dedim ondan kavga çıkardı atesim yükseldi
Kasilmam da başladı zaten önceki kaybımdan dolayı beni suçluyordu şimdi de beddua ediyor bana Allah versin cezanı diye
Cok moralim bozuk
Canım ya sen de resmen bu durumlarla sınanıyorsun az kaldı sabret bitiyo Allah'ın izniyleEşimle kavga ettik yine anası yüzünden
Hafta sonu doktora gidecekmiş de bende kalacakmış ya ben kendime zor bakıyorum kaynana görümce eşim üçüne yemek yap yatıp kalktıkları çarşafı yastığı pikeyi yıka kurut kaldır eskiden olsa eyvallah ama şimdi yapamam dedim ondan kavga çıkardı atesim yükseldi
Kasilmam da başladı zaten önceki kaybımdan dolayı beni suçluyordu şimdi de beddua ediyor bana Allah versin cezanı diye
Cok moralim bozuk
Cok beddua etti ya. Kasilmam da olunca korku başladı dua edin bisey olmasinSiz bugün gribim demiştiniz hatta ben de size dinlenin vs demiştim.. valla diyecek söz bulamıyorum yazdıklarınızı okuyunca
Oldu. Hem de çok kere. Kültür alındı. Mantar cıktı şimdi de bakteri. Tedavi oluyorum. Tabi herkeste aynı şey olmayabilirKızlar bişey sorcam ben bazen-özellikle de son zamanlarda- gece wc ye kalktığımda iç çamaşırımın ıslanmış olduğunu görüyorum ter mi idrar Kaçağı mi bilmiyorum.Daha önce amniyon sıvısı mi diye baktırmıştım amniyon değil dsmişlerdi.Sizde de oluyor mu ?
Çok moralim bozuk çok. Yarın şeker yüklemem var senin kalbin kötü kesin yüksek çıkar şekerin dedi banaCanım ya sen de resmen bu durumlarla sınanıyorsun az kaldı sabret bitiyo Allah'ın izniyle
Bir geceleri oluyo bir de Güneşli havada dışarı çıkınca oturduğum yerde bişey yok.idrar tahlili istedi doktor Bakslım bişey çıkacak mıOldu. Hem de çok kere. Kültür alındı. Mantar cıktı şimdi de bakteri. Tedavi oluyorum. Tabi herkeste aynı şey olmayabilir
Çok moralim bozuk çok. Yarın şeker yüklemem var senin kalbin kötü kesin yüksek çıkar şekerin dedi bana
Benim hem i.tahlili hem de örnek alındı.. örnekte cıktı.Bir geceleri oluyo bir de Güneşli havada dışarı çıkınca oturduğum yerde bişey yok.idrar tahlili istedi doktor Bakslım bişey çıkacak mı
Spekülümla örnek alınıyo nefret ediyorum o spekülümdan.Devam ederse baktırırım belki yineBenim hem i.tahlili hem de örnek alındı.. örnekte cıktı.
Lacivert rengini aldim canim fiyat ta 109 tl hepsi burada en uygun ordaydi.icinin gozleri fln baya guzel yeteri kadarda buyuk uzun bir süre götürür. Siparişim ertesi gun elime geldi cok memnun kaldımB
Ben de çok beğeniyorum o çantayı. Ne renk aldın cnm, büyük mu nasil? Fiyatı ne kadar? Hepsi burada da 109 idi
Vajinada baskı hissi başladı ters bisey yoktur insaallah dayanamıyorum artık çok mutsuzum. Neler dedi bana adam ya
Olmaz inşallah cnm Allah yardımcın olsun. Aynı durumlar bizde de var insan hamile eşine iyi davranır. Bizimki de AVM de bağırdı baya güvenlik görevlisi geldi yanıma düşün. Sürekli kavga çıkıyor. Annesi desen ayrı dert. Kader deyip geçiyorum sen de dua et cnm çok zor çok iyi anlıyorum seniCok beddua etti ya. Kasilmam da olunca korku başladı dua edin bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?