2018 Ekim Anneleri

evet mantıklı, bana süt sağma makinesi hediye gelecek o yüzden mecbur alacağız gibi belki bir daha almaya fırsatım olamaz kış günü bebekle alayım dursun

üstteki cümle sizin yazınız alıntılayamadım sanırım ondan çyle çıkmış olabilir :)
ben lite way plus dün akşam denedim amağazada gayet hafif pratik geldi herhalde onu alırız biz
Muhtemelen o yüzden :)

Belki şu an ağır geldi bana bilemiyorum doğumdan sonra bu kadar zorlamayabilir. Bi yan yana görsem güzel olacak ikisini de.

Maşallah canım gebelik okuluna egzersizlere vs 32.haftada başlayacaksın demişti benim doktorum tabi sen kendi doktoruna sor hepsinin fikri aynı olmuyor :)

Maşallah :)) Sağlıkla doğsun inşallah

24 haftalik olduk ama iki uc gundur sanki bende de kasilmalar olmaya basladi..agri sizi yok yada belli bir yerdr sertlesme toplama hali
Genel olarak karnim sertlesiyor...dokununca anliyorum bebegin sanki sirti poposu geliyor elime...aradan bit kac saniye gecince yine eski halini aliyor..
Bu haftalarda normal mi ki...
Bebegin yeri artik kuculdekce normal diyorlar ama bilmiyorum....off anne olmak ne zor ismis...

Tabi ki olmaz ben tam 9 gün yatak döşek derler ya öyleydim. dinlenin, C vitamini portakal vs yiyin aşırıya kaçmadan..
Sagolasin duş aldim rahatladım biraz

kızlar biberon ve emzik alacak mısınız ne olur ne olmaz bulunması açısından? biberon 150 ml dr.browns düşündük ama emzik için çok kararsısız
Ben aldim biberon avent cam yeni dogan ile emzik avent soothie emzik aldim

Yok cnm bende grip oldum diğer oğlumda daha ağır oldum grip dinlen bol su ve c vitamini arı sütü çok etkili saf olanı ve tabiki ıhlamur tarçın zencefil vs. Kaynatıp iç korkma allahım koruyo onları

Duş aldim çorba içeceğim birazdan sabaha göre daha iyiyim sanki. Yaz gribi de nasıl zor oluyor ya

Full endişe hali... Bu durum bu haftalarda oluyormuş..

Maşallah canım gebelik okuluna egzersizlere vs 32.haftada başlayacaksın demişti benim doktorum tabi sen kendi doktoruna sor hepsinin fikri aynı olmuyor :)
Canım açıkçası ne ben doktora danıştım bunu ne de doktor konusunu açtı.Kendiliğimden kursiyerden bilgi aldım haftamı sordu haftanız uygun dedi 34.haftadan sonra egzersizlere Ksbul etmediklerini söylediler kursta.Hep evdeyim bir aktivite olmuş oldu bana bakalım :)
Maşallah :)) Sağlıkla doğsun inşallah
amin canım Sağol Hepimizinki inşallah

SaskinAnne Geçmiş olsun canım limonlu bişeyler ye iç grip için Boğaz'ın için de karbonatlı gargara yapıp yatmak iyi geliyo,tabi çok ilerlemediyse

Kızlar bakıyorum herkes nerdeyse her şeyi almış :) güle güle kullanmak nasip olsun.Ben 30.haftayı bekliyordum ama geçenlerde iki gün üst üste Yürümekte zorlandım ağırlaşmış hissettim tatlı şikayetler bunlsr olsun ama biraz daha vakit geçirirsem evden çıkamayacağım gibi geldi ve karşı komşumls beraber bir liste oluşturduk hafta sonu alacağız kısmetse.Şimdi o birkaç gün önceki rahatsızlıklarım yok ams eşim ayaklandı bi kere daha da durduramam :) alışveriş yapabiliriz Dediğim gün bile hafta sonunu bekleyemedi bez Islak mendil almaya çıkarttı beni halbuki daha çok erken onlar için :) buraya attığım yüz fotosunu da kime yolladıysam bana benzetti :) keşke eşime benzese arada beni üzse de onun gönlü olsun istiyorum nedense :)
Bu arada ben 10 kilo almışım toplamda ama kilo alımım bu ara yavaşladı gibi iki hafta önce 300 gr eksiktim bebiş getirdi o 300 gr ı son iki haftada.Kilo umrumda değil yeter ki hamileliği riske sokmasın

SaskinAnne Geçmiş olsun canım limonlu bişeyler ye iç grip için Boğaz'ın için de karbonatlı gargara yapıp yatmak iyi geliyo,tabi çok ilerlemediyse
Öyle bir öksürük var ki dilim dönüyor resmen. Çok fena oldum gerçekten Rabbim korusun yavrumu

Kızlar elektrikli gogus pompası tavsiyesi alabilirmiyim

ben avent alacaktım canım,sonra arkadaşımda lansinoh kullanmış,çok memnun kalmış bende biraz araştırınca lansinohta karar kıldım bu ay alırım
Benim kuzenim de lansinoh hic çekmiyor dedi bi arakadaşım mamajoo dedi kisiden kisiye değişiyor mu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…