2018 Ekim Anneleri

Benim kuzenim de lansinoh hic çekmiyor dedi bi arakadaşım mamajoo dedi kisiden kisiye değişiyor mu anlamadim

evet haklısın sanırım şikayet var.comu açtım aventte de lansinohta da şikayetçi olan var
ne yapacağımı şaşırdım

Selam kizlar. Ben daha bebegime bir corap bile almadim. Sanirim bi iki haftaya baslarim ben de. Sizler de saglikla kullanin insallah. Ben ilk oglumda terligimi tacimi oglumun kapi susunu, mevlut hediyeliklerini falan kendim yapmistim. İsimli tulum hazirlamistim falan. Simdi de ufaktan baslamam gerek artik. Bakin bu da kendi kullandigim degil ama benim yaptigim terliklerden.

yarım kundak dediğiniz kollarının altından olan mı?
birde bunun için nohutlu battaniye yada hastane çıkışlarından çıkan battaniyeler yeterli oluyor mu?
Ben onun icin hazir satilan kundaklardan kullandim. Kollar kundagin icine giriyo ama bacaklar ozgur. Ilk Zamanlarda direk muslin ortuyle basladim. Yani drum oyle onerdi bende 3.5 ay bu sekilde yaptim

Gözün aydın canım ben de seni merak ediyordum kaç gündür gormeyince

Gözün aydın canım ben de seni merak ediyordum kaç gündür gormeyince
Sağol canım Rabbim iyi haberlerimizi daim etsin :) giremedim kaç gündür sen nasılsın canım ağrıların biraz olsun azaldı mı Rabbim şifa versin yardımcın olsun az kaldı Allah'ın izniyle

Canim 24.hafta itibariyle baslanabiliyor.
Doktora danisabilirsin.
Bazi durumlarda onerilmiyor sadece.
Onun disinda haftana gore ve sonralarda neler ekleyebilecegine kadar ogretiliyor.Ek guzel bilgilerde aliyorsun

kızlar bebek bakım cantası siparis etmiştim biraz önce elime ulaştı resimdekinden daha bile güzel geldi baya kullanışlı olucak
Weego All star anne bebek cantası benim aldığım öneririm

Bu model cok guzel bence de.Bicok marka adi altinda satisi var ve kucugu buyugu.
Gule gule kullan canim

Ben almadm. Annemin bazi aldiklarini kullanmadm bile. Ayri ayri en guzeli bencede
yani bi tulum ya da altli üstlü takım beğeniyorum içinde şapkası da var mesela. yanina bi de eldiven vs alsam zaten hastane çıkışı meselesine geliyo. oyle kutu kutu biseyler almaya gerek yok gibi geldi bana da, her kutudan eldiven sapka penye battaniye vs çıkacak gereksiz

Bence de mesela battaniye,kolsuz tulum,ayakli tulum ve sapka yeterli :)))
Hatta hastane cikislarini bile boyle yapabilirler :)
Hic ozellikle bakmana gerek yok tabii canim.
Cm olarak dikkat et yeter

Bence de mesela battaniye,kolsuz tulum,ayakli tulum ve sapka yeterli :)))
Hatta hastane cikislarini bile boyle yapabilirler :)
Hic ozellikle bakmana gerek yok tabii canim.
Cm olarak dikkat et yeter

50 cmlere bakıyorum ama bebeğin ne boyutta geleceği de mechul henuz

kesinlikle.. ama arkadasim dogumunda iyi ki 2 tam takim götürmüşüm dedi.. Bebeğin altı tasmış ve batmış ustu.. hastaneye yedekli gitmekte fayda var dedi...

kesinlikle.. ama arkadasim dogumunda iyi ki 2 tam takim götürmüşüm dedi.. Bebeğin altı tasmış ve batmış ustu.. hastaneye yedekli gitmekte fayda var dedi...
yani 2 tane 10lu takim yerine 2 tane 5li takim goturulebilir ekstra tulum, altli ustli takim da eklenir. dediginiz gibi ne sürprizlerle karşılasacağını bilmiyor insan :))

50 cmlere bakıyorum ama bebeğin ne boyutta geleceği de mechul henuz

Onlar bile bebislere tam olmuyor canim.Mini mini olduklarindan.Kilo farkeder daha cok.O da surpriz zaten.Elinde 2-3 tane bile olsa yeter 50lerden.Digerleride biraz buyuk gelsede giydirilebiliyor sonucta.

Kırmızı aldık ama cırt kırmızı değil bordo daha çok aslında, siyah da çok toz oluyor tozu belli ediyor diye tercih etmedim ama siyahı da asil duruyor. Sizin de saglikla kullanır inşallah bebișiniz

2.ve 3.trimesterde kanaması devam edenler ve başka bikaç riskli durumu olanların doktır onayı gerekiyormuş.Benim de 18.haftaya kadar kanama leke geçmişim olduğu için korkularım var.Doktor serbest bıraksa bile yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…