Benim kuzenim de lansinoh hic çekmiyor dedi bi arakadaşım mamajoo dedi kisiden kisiye değişiyor mu anlamadim
3 yas, stylegoChicco Trio travel sprint mi yoksa stylego mu kaç yaşa kdr kullanılıyor bide
Ben onun icin hazir satilan kundaklardan kullandim. Kollar kundagin icine giriyo ama bacaklar ozgur. Ilk Zamanlarda direk muslin ortuyle basladim. Yani drum oyle onerdi bende 3.5 ay bu sekilde yaptimyarım kundak dediğiniz kollarının altından olan mı?
birde bunun için nohutlu battaniye yada hastane çıkışlarından çıkan battaniyeler yeterli oluyor mu?
Ben almadm. Annemin bazi aldiklarini kullanmadm bile. Ayri ayri en guzeli bencedekızlar günaydın:))
bu hastane çıkışı 10lu 5li takim vs almak zorunda mıyız?
içindeki parcalari ayri ayri alsak olmuyo mu yani
Emzik en guzel avent canim. Kullncaksan al tabikızlar biberon ve emzik alacak mısınız ne olur ne olmaz bulunması açısından? biberon 150 ml dr.browns düşündük ama emzik için çok kararsısız
Gözün aydın canım ben de seni merak ediyordum kaç gündür gormeyinceHerkese günaydın
Bayağı mesaj birikmiş hepsini tek tek okuyacağım inşallah herkes iyidir
Ben kontrolden geliyorum çok şükür şu an için her şey yolunda894 gr mış minnağım ve ilk kez yüz görüntüsünü Alıp verdi doktor çok sevindirik oldum Gebelik okuluna başladım fakat Egzersizlere katılma konusunda Tedirginim doktora soracaktım unutmuşum şimdi geldi aklıma hepimiz saplıcakla kucaklayalım miniklerimizi inş yüz fotomuzu paylaşayım:)
Sağol canım Rabbim iyi haberlerimizi daim etsin :) giremedim kaç gündür sen nasılsın canım ağrıların biraz olsun azaldı mı Rabbim şifa versin yardımcın olsun az kaldı Allah'ın izniyleGözün aydın canım ben de seni merak ediyordum kaç gündür gormeyince
Teşekkür ederimmm3 yas, stylego
Canım açıkçası ne ben doktora danıştım bunu ne de doktor konusunu açtı.Kendiliğimden kursiyerden bilgi aldım haftamı sordu haftanız uygun dedi 34.haftadan sonra egzersizlere Ksbul etmediklerini söylediler kursta.Hep evdeyim bir aktivite olmuş oldu bana bakalım :)
amin canım Sağol Hepimizinki inşallah
kızlar bebek bakım cantası siparis etmiştim biraz önce elime ulaştı resimdekinden daha bile güzel geldi baya kullanışlı olucak
Weego All star anne bebek cantası benim aldığım öneririm
Lansinoh un çekiş gücü cok cabuk azalıyormuş 5 tanıdığım var hepsi pişman sadece bir hafta verim alırsın diyorlarBenim kuzenim de lansinoh hic çekmiyor dedi bi arakadaşım mamajoo dedi kisiden kisiye değişiyor mu anlamadim
yani bi tulum ya da altli üstlü takım beğeniyorum içinde şapkası da var mesela. yanina bi de eldiven vs alsam zaten hastane çıkışı meselesine geliyo. oyle kutu kutu biseyler almaya gerek yok gibi geldi bana da, her kutudan eldiven sapka penye battaniye vs çıkacak gereksizBen almadm. Annemin bazi aldiklarini kullanmadm bile. Ayri ayri en guzeli bencede
yani bi tulum ya da altli üstlü takım beğeniyorum içinde şapkası da var mesela. yanina bi de eldiven vs alsam zaten hastane çıkışı meselesine geliyo. oyle kutu kutu biseyler almaya gerek yok gibi geldi bana da, her kutudan eldiven sapka penye battaniye vs çıkacak gereksiz
Bence de mesela battaniye,kolsuz tulum,ayakli tulum ve sapka yeterli :)))
Hatta hastane cikislarini bile boyle yapabilirler :)
Hic ozellikle bakmana gerek yok tabii canim.
Cm olarak dikkat et yeter
kesinlikle.. ama arkadasim dogumunda iyi ki 2 tam takim götürmüşüm dedi.. Bebeğin altı tasmış ve batmış ustu.. hastaneye yedekli gitmekte fayda var dedi...yani bi tulum ya da altli üstlü takım beğeniyorum içinde şapkası da var mesela. yanina bi de eldiven vs alsam zaten hastane çıkışı meselesine geliyo. oyle kutu kutu biseyler almaya gerek yok gibi geldi bana da, her kutudan eldiven sapka penye battaniye vs çıkacak gereksiz
yani 2 tane 10lu takim yerine 2 tane 5li takim goturulebilir ekstra tulum, altli ustli takim da eklenir. dediginiz gibi ne sürprizlerle karşılasacağını bilmiyor insan :))kesinlikle.. ama arkadasim dogumunda iyi ki 2 tam takim götürmüşüm dedi.. Bebeğin altı tasmış ve batmış ustu.. hastaneye yedekli gitmekte fayda var dedi...
50 cmlere bakıyorum ama bebeğin ne boyutta geleceği de mechul henuz
ay çok sevindim böyle memnun kalanları duyunca, hayırlı olsun inşallah sağsalim kullanır bebeğiniz. bizim evde asansör yok 2.katta oturuyorum annemde de yok o da 3.katta oturuyor o yüzden bizim için önceliği hafif olmasıydı. diğer arabalar gözümüze inanılmaz hantal ve büyük geldi satış temsilcisi beyefendinin dedğine göre ilerleyen yaşlarda ayrıca bir baston almamıza gerek yokmuş birde chicco hani yıllardır duyduğumuz bildiğimiz bir marka olunca karar kıldık h.sonu alırız inşallah şuan baby mallde 1259 tl ve yanında 400 tl hediye çeki veriliyor siz hani rengi aldınız? kızımız olucak ama kırmızı rengini hiç sevmem siyah olucak sanırım bizim
2.ve 3.trimesterde kanaması devam edenler ve başka bikaç riskli durumu olanların doktır onayı gerekiyormuş.Benim de 18.haftaya kadar kanama leke geçmişim olduğu için korkularım var.Doktor serbest bıraksa bile yapamamCanim 24.hafta itibariyle baslanabiliyor.
Doktora danisabilirsin.
Bazi durumlarda onerilmiyor sadece.
Onun disinda haftana gore ve sonralarda neler ekleyebilecegine kadar ogretiliyor.Ek guzel bilgilerde aliyorsun
Bu model cok guzel bence de.Bicok marka adi altinda satisi var ve kucugu buyugu.
Gule gule kullan canim
Chicco duo kwik one modelini aldık biz cnm. Anakucagiyla birlikte.Kızlar merhaba bebek arabasını alan var mı? Bir sürü çeşit var kafam karısıyır nelere dikkat edip seçtiniz acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?