2018 Ekim Anneleri

Lacivert rengini aldim canim fiyat ta 109 tl hepsi burada en uygun ordaydi.icinin gozleri fln baya guzel yeteri kadarda buyuk uzun bir süre götürür. Siparişim ertesi gun elime geldi cok memnun kaldım
Ben de lacivert ile siyah arasinda kaldım. GulG güle kullan canım. Kimisi de normal sırt çantası al diyo

Aynen oyle canim.Nefes egzersizlerini yapabilirsin belki.Yine de sormak en guzeli.

Bende de oluyor.Hatta arada wcden kalkinca kendi kendine gidiyor.
Terde olabilir ama belli zamanlardaysa.
Daha neler olacak :)))

Aynen oyle canim.Nefes egzersizlerini yapabilirsin belki.Yine de sormak en guzeli.

Bende de oluyor.Hatta arada wcden kalkinca kendi kendine gidiyor.
Terde olabilir ama belli zamanlardaysa.
Daha neler olacak :)))
Genelde gece sıcak oldupunda oluyor,bir de güneşli havada yürüyünce terdir inş :) bakalım Sırada neler var Hayırlısı :)

Yok cnm bende grip oldum diğer oğlumda daha ağır oldum grip dinlen bol su ve c vitamini arı sütü çok etkili saf olanı ve tabiki ıhlamur tarçın zencefil vs. Kaynatıp iç korkma allahım koruyo onları

Canim ari sutu tespitine kesinlikle katiliyorum her derde deva evelAllah ...

Şifa olsun insallah canim bende dun oldum 2m doz ilk dozda hic sorun olmadi ikincide cok hafifd3 de olsa kolumu kaldirinca yukari sizi var bunada sukur. Benim icinde test istediler bugun nasip olursa oglende yaptircam insallah...

Masallah canim gozun aydin Allah saglikla kucallamayida nasip eylesin .. ebnse senin gibi dusunuyorum insallah babasina benzer diye icimden geçiriyorum mutlu olsun diye ama tabi Allah bilir hayirli saglikli olsunlarda bize yeter..

Canim her kadinin beklentileri ihtiyqclari farkli sen kendine 5li takim bana yeter diyorsan elbette yeter ... biri 10 lu aldi bende almaliyim diye bie durum yok her birimiz ihtiyacimiz neyse onu aliyoruz alabildigimizce kuzum s3nd3 insallah gonlunden gecen ihtiyaclarini alip hazirligini tamamlayip evladina giydirirsin .

Ya canim dicek laf bulamiyorum ama ne olur sun şu soruyu k3ndine sor.. şuan hayatinda aldigin her nefesde sukur edip varligina dua edecegin kim var evladindan baska ....

Bu yuzd3n kimse ama hic kimse ic8n ne dedigi laf nede yaptiklari icin uzulme kasilma sen8 mutlu edecek her gun icinde birazdaha buyuyen bebegin herseyd3n hepsinden kıymetli deymez 2 gun sonra unutup gidec3gin sey icin kasilmana .. cok uzulup sinirlenince elini bebegine gotur ve sen benimlesin GERISI HIKAYE ..de oda degistir gerekirse rahatla..

Canim oksurmek gerinmek hapsirmak bu gibi hareketlerde idrar kacirma oluyormuş biz farkina varmadan ..

Joker baby insert yayınlamış çok uyguna şeyler var baya. Internetten bakabilirsiniz

Almasakda bakalim ya cok heves edoyorum ama halen korkular korkular bi bakim cantasi bide muslin bez aldim okadar..

Tekme sert atat acaba suyummu azaldi bu kadar net hiss3diyorum .. tekme atmaz acabaa bisimi oldu bugun hissetmedim .. oyle oldu acaba bisimi var boyle oldu acaba bisimi oldu hep acaba acaba dogurana kadar sanirim boyle olcaz .Allah hayirlisiyla kucakladigimiz gunu yasatip buyutmeyi nasip eylesin insallah cumlemize.

Allah yardmcin olsun. Valla ne denir bilemedm. Duzelir insaAllah

Dün gece üzüntünün verdiği etki sanirim boğazım da geniz akintisindan tıkandı nefes almakta zorlandım sabahi sabah ettim
Bugün de şeker yüklemem vardı acaba grip sonucu etkiler mi

Bende de çok oluyor canım idrar değilde ter gibi benim ki havalar sıcak ya bence ondandır diye düşünüyorum

Grip vucut direncini kirabilir bu yuzden belki yapmazlar saglikli s9nuc icin en guzeli yaptirmadan dr a bir danisman derim .. cok gecmis olsun yeter artik toparlan kendini boyle koyma .birak dunya yansin umurunda olmasin artik.

Günaydın herkese SaskinAnne çok geçmil olsun canım diper konu içinse bence rahat olmaya çalış eşin öfke kontrolü yok sanırım durumuna göre hareket edemiyor ohalde sen kendini rahatltmalı başka şeyler düşün üzme kendini bebeğin için.. hepsini okuymadım yazıl ları tatildeydik döndük bende birçok şeyi tamamladım zara home da indirim var battaniye çarşaf vs bakabilirsiniz baya uyguna geliyor bende internet üzerinden alıyorum indirimler daha fazla oluyor temmuz sonuna kdr tamamlarım birçğınu kalanlrıda inşallah ..sağma makşnasıda kişiye göre dğeişiyor bence ve kullanım hataları yapılabiliyor avent kullandım ve inanılmaz memnun kaldım ki göğüslerim çok hassastır benim ne yara oldu ne acı ve sütümüde artırmıştı yine avent aldım

SaskinAnne bebeğin için içini ferah tutmaya çalış, her ne kadar bu durumlarda üzülmeyelim desek de etkileniyoruz ama bebeklerimiz için güçlü olmalıyız. Gribin şeker sonucunu etkileyeceğini düşünmüyorum ben ama doktora ve hemşirelere söylersin yüklemeden önce.

Amin canım Sağol sağlıkla gelsinler de en önemlisi o
Bende de çok oluyor canım idrar değilde ter gibi benim ki havalar sıcak ya bence ondandır diye düşünüyorum
bana da öyle geliyor geceleri tüm vücudum terliyo

Ben de lacivert ile siyah arasinda kaldım. GulG güle kullan canım. Kimisi de normal sırt çantası al diyo
Evet mesela ben :) o çantalara çok baktım ama vazgeçtim normal çok bölmeli bir sırt çantası alacağım şimdi onlara bakıyorum .. tabi tercih meselesi nasıl rahat edersen hangisi daha çok işimi görür diyorsan onu al bence

Genelde gece sıcak oldupunda oluyor,bir de güneşli havada yürüyünce terdir inş :) bakalım Sırada neler var Hayırlısı :)
Canım ya benim de gündüzleri oluyor aynısı. Hava sıcak ondandır diye düşündüm ama salı günü şeker yüklemesine gidince soracağım doktora sana da yazarım
Bir de dün akşam biraz burnum kanadı ya her şeyi sıcağa yoruyorum ama korkuyorum da valla

bende bastan öle düşünüyodum decatlondan alırım 20 lt lik olanlardan yeter diye ama tek göz üst üste koyunca herşeyi aradığımı bulamam içinde hersey birbirine girer diye düşündüm

Ben dün doktora sordum,o sıvının ne sıvısı olduğu bizim için çok önemli dedi.Kan idrar tahlili istedi enfeksiyon var mı diye inşallah sadece ter flndır canım

Ben dün doktora sordum,o sıvının ne sıvısı olduğu bizim için çok önemli dedi.Kan idrar tahlili istedi enfeksiyon var mı diye inşallah sadece ter flndır canım
Ayy inşallah önemli bir şey değildir. Ben 3 hafta önce kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. Bir sorun çıkmamıştı ama hatırlayamıyorum o zaman bu sıvı var mıydı.
Annelik şimdiden ne zormuş, her şeyi düşünmek zorunda kalıyorsun. Allahım herkese yardım etsin kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…