2018 Ekim Anneleri

Hadi hayirli olsun canim temiz sonuclarin ciksin insallah bende kan ve idrar verdim bugun. Kan ilacini bende sordum bugun sayet dusuk cikarsa bu kullandiklarimizin 1 tik yuksek dozda olani varmis ona gecermis iki ilac demedi bana kuzum bunu bi sor isters3n kullandigim ilacin resminide ata bilirim.. saglik ocaginin bana verdigi ilac kasiklarimda sikddetli agri yapmisti dr degistirip baska ilac verdi o iyi geldi cok sukur..

Selammmm iste o kisi benim gogsumun ortasinda az ustunde ve altinda mercimek kadar oldular oynamiyorum s3nde oynama canim insallah dokulurler.

25. Haftada bu kasık ağrısı da neyin nesi
Hamilelikte bebeğin büyümesiyle alakalı yaşıyoruz sanırım bunları benim de arada yumurtalığımın üstü acıyor ağrıyor ara ara salı günü dr a sorduğumda bebeğin büyümesiyle alakalı demişti idrar tahlili de istedi tabi ama çok şükür bir şey çıkmadı ondan. Artık ağırlaşmaya başladık canım 30. Haftalardan sonra iyice farklılaşacak bu ağrılar normal gelecek vücut doğuma hazırlanıyor içimizdeki minik dünyalar büyüyor. Çok şiddetli ve sürekli devam eden bir ağrı değilse çok takılma bence. Bazen gazın bile ağrı yaptığı düşünülürse muhtemel yine sorun yaratacak bir şey değildir

Kızlar bende de var göğüs altında minnacık çıkıyorlar kızımda da olmuştu sonrasında hiç farketmemiştim düşmüştü herhalde şimdi yine çıkmışlar

Dayanamayacak gibi değide yürürken daha ufak adımlar atmam gerekebiliyor.basım agrırsa ıcersın dıye magnorm vermişti onu bi deneyeyim bakalım belkı iyi gelir

Iki bacak aramda sol tarafimda ozelikle adim atinca sanki ikiye ayrilcak gibi bi agri kemik batiyor gibi iki gun cektim dr gittim dayanamadim saglik ocaginin verdigi kan hapini degistirince cok sukur eser kalmadi..

Acaba sen kan hapina yenimi basladin ondanmi ki .

Canim bahsetigin agri karin alti bacak bitimi arasindaysa ara da sirada oluyorsa benimkine dr artik bu aydan sonra hep agrir normal dedi .anormal bi agrin olmadikca sitres yapma.

Evet sol tarafta belden başlıyo bacaklarıma vuruyo ağrısı bugün başladı. Bebek’te çok hareketli erken Doğum korkusu başladı bende sanırım

Bugün başladı, sol tarafımda kasığımda sol bacağımı etkiliyor ağrısı

Evet sol tarafta belden başlıyo bacaklarıma vuruyo ağrısı bugün başladı. Bebek’te çok hareketli erken Doğum korkusu başladı bende sanırım

Canim normalmis hemen kendini kotuye hazirlama dur bakalim bi gun kendini dinle evelAllah normale cikicak bu durumun insallah.

Bebeginede 41 kere masallah hareketli ne guzel onunda zaman zaman etkisi olabilirmis durdugu yerde baski yapiyorsa olurmus.. uzulme sitres yapam insallah guzel gunler hepimizi bekliyor.

canım bir zahmet işleri kaynanan ve görümcen yapsın bunu eşine bile söylemene gerek yoktu onlar geldi zaman durumu anlatabilirdin zaten çalısıyorsun... Bende de aynısı oldu ben eşime tamam dedim kaynananm geldiği zaman durumum belli zaten biliyorsun burası sizinde eviniz sayılır misafir değilsiniz yemeği ve işleri artık siz yaparsını dedim ... Tmm dediler pek zorluk yaşamadım zaten sonra 2 gün kalıp gittiler :)

İnşallah canım

Tahlil sonucunu ve aile hekiminin verdiği ilacı doktoruma yazdım. Mevcut olan kan ilacını bırakıp yeni olana devam etmemi söyledi o da. Daha açmadığım 2 kutu var eskisinden onları ne yapıcam bilmiyorum yenisine başlıcam bugünden itibaren.
İnşallah seninki de temiz çıkar.

Bu arada açlık şekerim normalin değerlerin alt seviyelerinde 70 civarı çıktı. Aile hekimine de danıştım biz yaptırmadık ama senin kararın dedi. Çok kararsızım hala.

Selammmm iste o kisi benim gogsumun ortasinda az ustunde ve altinda mercimek kadar oldular oynamiyorum s3nde oynama canim insallah dokulurler.

Oynamıyorum da sanki sürekli elime takılıyor tam sütyen altına denkgeldi bi de acıyor eve geldiğimde çıkarıp atıyorum herşeyi.

Kızlar bende de var göğüs altında minnacık çıkıyorlar kızımda da olmuştu sonrasında hiç farketmemiştim düşmüştü herhalde şimdi yine çıkmışlar

Benim de ara ara koltuk altımda çıkıp dökülüyordu, fazla çıkınca şaşırdım.

Hastaneden yeni geldim
Kaynana ile olan mevzuda söyle bisey var onu paylaşayım iyi günümde var kötü günümde yoktu istememem normal sanirim
Neyse o mevzu artık beni ilgilendirmiyor

Şeker yüklemem iyi cıktı 83-158-106

Ailede diyabet olduğu için yaptırmam şarttı. Kanım çok düşmüş halbuki kan ilacı kullanıyorum
Idrarda epitel ve bakteri cıktı doktorum çok onemsemedi

Beenim aclik sekeri ilk 3. Ayda olculmustu yuksek cikmisti diyetisyene yonlendirildim diyet uyguluyorum ne kadar uyguladigim muamma tabi sekerd3n kaciyorum sadece bu yuzden ben seker olcumu yaptirmicam.

Annemin kedisi vardı bahçede 2 tane yavruladı bu sene. Geçen seneki yavruları ölmüştü onlara annelik yapmayı bilemedi kendi de küçüktü. Bu yavrularına iyi baktı ama bugün ölmüş annem ölüsünü görmüş ana yolda
Yavruları bağırıp duruyor bahçede yemek verdi annem ama üzüldüm ya o yüzden evde bahçede hayvan beslemeyi sevmiyorum ölünce arkasından üzülüp kalıyoruz böyle

Eger ilk kez oluyosa bence direk acile gidin. Biseyden zehirlenmis olmayin. Simdi mesajdan da oyle anladm ama

ya kızlar vajına kemıklerınde agrı acı gıbı bişey hisseden var mı internetten baktıgımda catı agrısı normal diyo doktora gitmeme de daha var nvarmı yaşayan
Afedersnz ama bende o sadece iliskiden sonra oluyor. Sizde de belki bisy etkilemis olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…