Teşekkürler, bende bugün oldum bakalım nasıl olacak seninde iyi çıkar inşallah değerlerin. Tahlillerde de kansız çıktım aile hekimi ilaç verdi yine doktoruma sordum bakalım ne diyecek ona göre kullanacağım 2 kan ilacı olacak o zaman.
Vücudunda hamilelikle birlikte et beni çıkan var mı acaba? Zaten ara ara çıkardı bende ama sayısı az olurdu. Bu sefer göğüslerimin alt taraflarında, kollarımda çıkmış, sivilce sandım başta ama et beni 5-6 tane. Doğumdan sonra dökülür dedi kuzenim. Umarım geçer doğumdan sonra elim sürekli kolumdakilere gidiyor yoksa.
Hamilelikte bebeğin büyümesiyle alakalı yaşıyoruz sanırım bunları benim de arada yumurtalığımın üstü acıyor ağrıyor ara ara salı günü dr a sorduğumda bebeğin büyümesiyle alakalı demişti idrar tahlili de istedi tabi ama çok şükür bir şey çıkmadı ondan. Artık ağırlaşmaya başladık canım 30. Haftalardan sonra iyice farklılaşacak bu ağrılar normal gelecek vücut doğuma hazırlanıyor içimizdeki minik dünyalar büyüyor. Çok şiddetli ve sürekli devam eden bir ağrı değilse çok takılma bence. Bazen gazın bile ağrı yaptığı düşünülürse muhtemel yine sorun yaratacak bir şey değildir25. Haftada bu kasık ağrısı da neyin nesi
Canim bahsetigin agri karin alti bacak bitimi arasindaysa ara da sirada oluyorsa benimkine dr artik bu aydan sonra hep agrir normal dedi .anormal bi agrin olmadikca sitres yapma.25. Haftada bu kasık ağrısı da neyin nesi
Kızlar bende de var göğüs altında minnacık çıkıyorlar kızımda da olmuştu sonrasında hiç farketmemiştim düşmüştü herhalde şimdi yine çıkmışlarHadi hayirli olsun canim temiz sonuclarin ciksin insallah bende kan ve idrar verdim bugun. Kan ilacini bende sordum bugun sayet dusuk cikarsa bu kullandiklarimizin 1 tik yuksek dozda olani varmis ona gecermis iki ilac demedi bana kuzum bunu bi sor isters3n kullandigim ilacin resminide ata bilirim.. saglik ocaginin bana verdigi ilac kasiklarimda sikddetli agri yapmisti dr degistirip baska ilac verdi o iyi geldi cok sukur..
Selammmm iste o kisi benim gogsumun ortasinda az ustunde ve altinda mercimek kadar oldular oynamiyorum s3nde oynama canim insallah dokulurler.
Dayanamayacak gibi değide yürürken daha ufak adımlar atmam gerekebiliyor.basım agrırsa ıcersın dıye magnorm vermişti onu bi deneyeyim bakalım belkı iyi gelir
Cok sukur yuzumuzde cikmadi bunlarKızlar bende de var göğüs altında minnacık çıkıyorlar kızımda da olmuştu sonrasında hiç farketmemiştim düşmüştü herhalde şimdi yine çıkmışlar
Canim bahsetigin agri karin alti bacak bitimi arasindaysa ara da sirada oluyorsa benimkine dr artik bu aydan sonra hep agrir normal dedi .anormal bi agrin olmadikca sitres yapma.
Hamilelikte bebeğin büyümesiyle alakalı yaşıyoruz sanırım bunları benim de arada yumurtalığımın üstü acıyor ağrıyor ara ara salı günü dr a sorduğumda bebeğin büyümesiyle alakalı demişti idrar tahlili de istedi tabi ama çok şükür bir şey çıkmadı ondan. Artık ağırlaşmaya başladık canım 30. Haftalardan sonra iyice farklılaşacak bu ağrılar normal gelecek vücut doğuma hazırlanıyor içimizdeki minik dünyalar büyüyor. Çok şiddetli ve sürekli devam eden bir ağrı değilse çok takılma bence. Bazen gazın bile ağrı yaptığı düşünülürse muhtemel yine sorun yaratacak bir şey değildir
Evet sol tarafta belden başlıyo bacaklarıma vuruyo ağrısı bugün başladı. Bebek’te çok hareketli erken Doğum korkusu başladı bende sanırım
Allah yardımcımız olsun cnm ya bende sabah Altınoluğa gidicem oğlumla nasıl olcak tedirginim birazHaftaya bende izne cıkıcam istanbul fethiye yolları beni bekliyor bakalım nasıl olucak
canım bir zahmet işleri kaynanan ve görümcen yapsın bunu eşine bile söylemene gerek yoktu onlar geldi zaman durumu anlatabilirdin zaten çalısıyorsun... Bende de aynısı oldu ben eşime tamam dedim kaynananm geldiği zaman durumum belli zaten biliyorsun burası sizinde eviniz sayılır misafir değilsiniz yemeği ve işleri artık siz yaparsını dedim ... Tmm dediler pek zorluk yaşamadım zaten sonra 2 gün kalıp gittiler :)Eşimle kavga ettik yine anası yüzünden
Hafta sonu doktora gidecekmiş de bende kalacakmış ya ben kendime zor bakıyorum kaynana görümce eşim üçüne yemek yap yatıp kalktıkları çarşafı yastığı pikeyi yıka kurut kaldır eskiden olsa eyvallah ama şimdi yapamam dedim ondan kavga çıkardı atesim yükseldi
Kasilmam da başladı zaten önceki kaybımdan dolayı beni suçluyordu şimdi de beddua ediyor bana Allah versin cezanı diye
Cok moralim bozuk
İnşallah canımCanim normalmis hemen kendini kotuye hazirlama dur bakalim bi gun kendini dinle evelAllah normale cikicak bu durumun insallah.
Bebeginede 41 kere masallah hareketli ne guzel onunda zaman zaman etkisi olabilirmis durdugu yerde baski yapiyorsa olurmus.. uzulme sitres yapam insallah guzel gunler hepimizi bekliyor.
Tahlil sonucunu ve aile hekiminin verdiği ilacı doktoruma yazdım. Mevcut olan kan ilacını bırakıp yeni olana devam etmemi söyledi o da. Daha açmadığım 2 kutu var eskisinden onları ne yapıcam bilmiyorum yenisine başlıcam bugünden itibaren.Hadi hayirli olsun canim temiz sonuclarin ciksin insallah bende kan ve idrar verdim bugun. Kan ilacini bende sordum bugun sayet dusuk cikarsa bu kullandiklarimizin 1 tik yuksek dozda olani varmis ona gecermis iki ilac demedi bana kuzum bunu bi sor isters3n kullandigim ilacin resminide ata bilirim.. saglik ocaginin bana verdigi ilac kasiklarimda sikddetli agri yapmisti dr degistirip baska ilac verdi o iyi geldi cok sukur..
Selammmm iste o kisi benim gogsumun ortasinda az ustunde ve altinda mercimek kadar oldular oynamiyorum s3nde oynama canim insallah dokulurler.
Kızlar bende de var göğüs altında minnacık çıkıyorlar kızımda da olmuştu sonrasında hiç farketmemiştim düşmüştü herhalde şimdi yine çıkmışlar
Tahlil sonucunu ve aile hekiminin verdiği ilacı doktoruma yazdım. Mevcut olan kan ilacını bırakıp yeni olana devam etmemi söyledi o da. Daha açmadığım 2 kutu var eskisinden onları ne yapıcam bilmiyorum yenisine başlıcam bugünden itibaren.
İnşallah seninki de temiz çıkar.
Bu arada açlık şekerim normalin değerlerin alt seviyelerinde 70 civarı çıktı. Aile hekimine de danıştım biz yaptırmadık ama senin kararın dedi. Çok kararsızım hala.
Oynamıyorum da sanki sürekli elime takılıyortam sütyen altına denkgeldi bi de acıyor eve geldiğimde çıkarıp atıyorum herşeyi.
Sorma ayni dertten muzdaribim tam lastigin alti da kalan cok rahatsiz ediyor bende evdeyken ayni s3nin gibi yapiyorum
Benim de ara ara koltuk altımda çıkıp dökülüyordu, fazla çıkınca şaşırdım.
Eger ilk kez oluyosa bence direk acile gidin. Biseyden zehirlenmis olmayin. Simdi mesajdan da oyle anladm amaGünaydın kızlar, bu benim ikinci hamileligim ikisinde de hiç bulantim olmamıştı. Ama sabahtan beri ölüyorum çok kötüyüm. 24. Haftada ne bulantısı bi acaba.. Midem de ağrıyor gibi, bi tuhafım. Herşey genzimde sanki
Afedersnz ama bende o sadece iliskiden sonra oluyor. Sizde de belki bisy etkilemis olabilir mi acabaya kızlar vajına kemıklerınde agrı acı gıbı bişey hisseden var mı internetten baktıgımda catı agrısı normal diyo doktora gitmeme de daha var nvarmı yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?