Gecmis olsun. Sorunsuz ve stressiz devam etsin insallah.Kızlar doktordan geldim şimdi yazmıstım buraya karnımda sanki bebek bir tarafa toplamıyor sivrileşiyor karnım diye doktor bu iyiye işaret değil dedi kasılmaymış erken doğuma işaretmiş magnezyum basladı bebekler iyi çok şükür ama morAlim cok bozuldu inşallah bu sivrileşme olayı bu ilaçlar ile geçer . Sizde böyle birşey yaşarsanjz doktorunuza danışın mutlaka.on gün sonrada hastane de takip edilmem için yatış verdi pek sevmiyorum hastanede yatmayı ama ne gerekirse o olacak artık .
Canm bnm doktor üçüz oldgu için korkuyor büyük ihtimalle ama bebekler büyüyor banada normal gbi geliyor agrım yok şükür . İnş gecerde zamanında doğarlarPrmm csnım o bahsettiğini ben de yaşıyorum ve gittiğim iki doktorun ikisi de normal karşıladı hatta biri bu kasılma normal olması gereken bir kasılma rahim kasılarak büyür dedi günde 15 defa olur dedi diğerine ise dün sordum düzenli olmadığı sürece sorun değil dedi.Ben haftalardır yaşıyorum ciddiye almıyorum artık Ağrı eşlik etmediği ve düzenli olmadığı sürece normal ama sen tabi doktorunu takip et yine için rahat olur
Gecmis olsun. Sorunsuz ve stressiz devam etsin insallah.
Hastaneden yeni geldim
Kaynana ile olan mevzuda söyle bisey var onu paylaşayım iyi günümde var kötü günümde yoktu istememem normal sanirim
Neyse o mevzu artık beni ilgilendirmiyor
Şeker yüklemem iyi cıktı 83-158-106
Ailede diyabet olduğu için yaptırmam şarttı. Kanım çok düşmüş halbuki kan ilacı kullanıyorum
Idrarda epitel ve bakteri cıktı doktorum çok onemsemedi
Kızlar dün gece çamaşırım ve esofmanimim üst tarafı nemliydi
Ilk ter diye düşündüm ama ya uyku icin de suyum gelmiş olmasin
ben o cümleden sonra evde saniye durmazdım !Çok moralim bozuk çok. Yarın şeker yüklemem var senin kalbin kötü kesin yüksek çıkar şekerin dedi bana
Herkes fazlası ile kendini düşünüyor malesef bu kadın 7 yıl bebek aramış tonlarca tedavi görmüş biraz zaten az kaldı dokunmayalım demiyor kimseOkudum okudum yazamadim sana.
Ne denir ki esine bilmiyorum.
Hadi kayinvalideni geciyorumda.
Sonuclarinin iyi cikmasina ayrica esin konusmayacak diye cok sevindim.
Allah yardimcin olsun.
Akintilar daha fazla olabilir.
Idrarda olabilir.
Direkt su diye dusunup strese sokma kendini canim.
Devam ediyorsa fazlaca gorun doktoruna en iyisi takip.
Benim farklı stratejim vardır her zaman ilk gün salak gibi kalır ses çıkarmam sonrada burnundan getiririm o laflarıben o cümleden sonra evde saniye durmazdım !
ben o sürece katlanamam mesela.Benim farklı stratejim vardır her zaman ilk gün salak gibi kalır ses çıkarmam sonrada burnundan getiririm o lafları
Hep şunu savunurum öfkeyle kalkan zararla oturur zararı bana dokunmasın tavır yapınca ona dokunsun isterim ben
Amin canım amin inşallah sağ salim gecsin şu kalan zamanlarPrmm canım yanlış alıntılamışım geçmiş olsun sorunsuz geçer inşallah bundan sonrası
Yok yanlış anlamadım biraz fazlaca sabır gosteriyorum sanirimben o sürece katlanamam mesela.
yıllarca çocuk olsun diye deliricem. karımda cocuk olacak ve öyle davranacaklar.
bilemedim.
seni eleştirmiyorum yanlış anlama.
Rabbim güç versin ne diyeyim.
Akıntı olabilir belki, doktora görünün istersenizKızlar dün gece çamaşırım ve esofmanimim üst tarafı nemliydi
Ilk ter diye düşündüm ama ya uyku icin de suyum gelmiş olmasin
Bişeyler aldık Bakslım kızlar inş hayırlısıyla kullanmak nasip olur.
E exelanss baby mall den aldık biz de Orayı düşünüyorduk 300₺ ye 100₺ hediye çeki veriyorlarmış diye ama kandırıldık canımsadece indirimli olmayan ürünlerden alırsan Çek veriliyor ve her şeyde 5-10 indirim var ona da indirim denirse tabi bi tulum 50 tl örneğin ..esas almak istediklerinle kotayı doldurmak çok zor.
Selamlar,
Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?