2018 Ekim Anneleri

Prmm csnım o bahsettiğini ben de yaşıyorum ve gittiğim iki doktorun ikisi de normal karşıladı hatta biri bu kasılma normal olması gereken bir kasılma rahim kasılarak büyür dedi günde 15 defa olur dedi diğerine ise dün sordum düzenli olmadığı sürece sorun değil dedi.Ben haftalardır yaşıyorum ciddiye almıyorum artık Ağrı eşlik etmediği ve düzenli olmadığı sürece normal ama sen tabi doktorunu takip et yine için rahat olur

Gecmis olsun. Sorunsuz ve stressiz devam etsin insallah.

Canm bnm doktor üçüz oldgu için korkuyor büyük ihtimalle ama bebekler büyüyor banada normal gbi geliyor agrım yok şükür . İnş gecerde zamanında doğarlar

Amin inşallah canım sağolasın . allah yardımcımız olsun dediğin gbi bebekler de büyüdükçe kendilerine yer ayarlıyor olabili sıkısmamak için dünden beri daha iyiyim bakalım galiba ilç fayda veriyor. Yarısından cogunu atlattık allah hepimize sorunsuz gbelik nasip etsin .

Kızlar dün gece çamaşırım ve esofmanimim üst tarafı nemliydi
Ilk ter diye düşündüm ama ya uyku icin de suyum gelmiş olmasin

Prmm canım yanlış alıntılamışım geçmiş olsun sorunsuz geçer inşallah bundan sonrası

Okudum okudum yazamadim sana.
Ne denir ki esine bilmiyorum.
Hadi kayinvalideni geciyorumda.
Sonuclarinin iyi cikmasina ayrica esin konusmayacak diye cok sevindim.
Allah yardimcin olsun.

Kızlar dün gece çamaşırım ve esofmanimim üst tarafı nemliydi
Ilk ter diye düşündüm ama ya uyku icin de suyum gelmiş olmasin

Akintilar daha fazla olabilir.
Idrarda olabilir.
Direkt su diye dusunup strese sokma kendini canim.
Devam ediyorsa fazlaca gorun doktoruna en iyisi takip.

Herkes fazlası ile kendini düşünüyor malesef bu kadın 7 yıl bebek aramış tonlarca tedavi görmüş biraz zaten az kaldı dokunmayalım demiyor kimse
Çevremdeki herkes ama herkes kendi ailem de dahil bana hala eski SaskinAnne olarak davranıyor ya bana acımıyorsunuz ama cocuguma bari acıyın hissediyor o diyorum
Az kaldı Allahın izni ile tek dileğim sağlıkla zamanında doğum yapıp rahatlamak

O ıslaklık ter olabilir canim artık vajen bölgesi fazlası ile büyüdü ondan terliyorum sanirim. Sana birşey daha sorayim 5.5 kilo almışım normal mi?

ben o cümleden sonra evde saniye durmazdım !
Benim farklı stratejim vardır her zaman ilk gün salak gibi kalır ses çıkarmam sonrada burnundan getiririm o lafları
Hep şunu savunurum öfkeyle kalkan zararla oturur zararı bana dokunmasın tavır yapınca ona dokunsun isterim ben

ben o sürece katlanamam mesela.
yıllarca çocuk olsun diye deliricem. karımda cocuk olacak ve öyle davranacaklar.
bilemedim.
seni eleştirmiyorum yanlış anlama.
Rabbim güç versin ne diyeyim.

ben o sürece katlanamam mesela.
yıllarca çocuk olsun diye deliricem. karımda cocuk olacak ve öyle davranacaklar.
bilemedim.
seni eleştirmiyorum yanlış anlama.
Rabbim güç versin ne diyeyim.
Yok yanlış anlamadım biraz fazlaca sabır gosteriyorum sanirim

Benim hayatımda su an en önemli şey sağlığımızın bozulmaması ve Zeynebimin sağlıkla doğması

Kayinvalideme tepkili olmamın sebebi çok farklı. Görünüşte çok iyidir bana da iyi davranır mesela ama alttan lafı söyler bende cevabını her daim veririm. Ama bu döngü yordu beni sıktı anlayacagin

Bişeyler aldık Bakslım kızlar inş hayırlısıyla kullanmak nasip olur.
E exelanss baby mall den aldık biz de Orayı düşünüyorduk 300₺ ye 100₺ hediye çeki veriyorlarmış diye ama kandırıldık canım sadece indirimli olmayan ürünlerden alırsan Çek veriliyor ve her şeyde 5-10 indirim var ona da indirim denirse tabi bi tulum 50 tl örneğin ..esas almak istediklerinle kotayı doldurmak çok zor.

Selamlar,

Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak

Canim biz az once aldik, 2.499 bebek arabasina 800 tl hediye ceki geldi

Selamlar,

Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak

Bende de aynı durum var. Ev süpürüyorum 15 dk yatıyorum, sonra siliyorum. Yemek yapıyorum gelip 15 dk yatıyorum. Sadece açık havada düz bir yerde yürürken yorulmuyorum. Yokuş çıkmak merdiven çıkmak nefesimi kesiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…