Anlasilmaz. Senin anlatimndan anlar zaten cok ciddyse de nstye baglar. Ama kasilmadan bu kadr cekinmeyin. Benmde olur hatta hosuma da gider. Bizleri yavastan doguma hazirlar. Ozeliklede yoruldgmz uzuldgmz zamanlarda cogalir. Asiri olmadkca caninizi sikmayin hic. Kasilmalarinz artarsa yorulmamaya ve bol su tuketmeye dikkat edn derimArkadaslar doktor ultrason muayenesinde kasilma olup olmadigini anlayabiliyor mu ki....
Yani o zaman kasilma olmazsa sonucta bes dakka bile surmuyor muayene..
Offf yaaa....kasilman oluyor sanirim..
Gunde kac kere olursa normal oluyor...
Sali gunu doktora gidecem ama dusunmekten kafayi yiyecegim...
Bana da dua edin hic bir sorun cikmasin.....
Gecmis olsun. Kan takviyesi yada baska bisy yapcaklar mi? Bakteri de simdilk dusk oranda demekki.Hastaneden yeni geldim
Kaynana ile olan mevzuda söyle bisey var onu paylaşayım iyi günümde var kötü günümde yoktu istememem normal sanirim
Neyse o mevzu artık beni ilgilendirmiyor
Şeker yüklemem iyi cıktı 83-158-106
Ailede diyabet olduğu için yaptırmam şarttı. Kanım çok düşmüş halbuki kan ilacı kullanıyorum
Idrarda epitel ve bakteri cıktı doktorum çok onemsemedi
Sokaktaki kediler maalesef 3-4 yıl yaşıyor maksimum. Hastalıklar kazalarAnnemin kedisi vardı bahçede 2 tane yavruladı bu sene. Geçen seneki yavruları ölmüştü onlara annelik yapmayı bilemedi kendi de küçüktü. Bu yavrularına iyi baktı ama bugün ölmüş annem ölüsünü görmüş ana yolda
Yavruları bağırıp duruyor bahçede yemek verdi annem ama üzüldüm ya o yüzden evde bahçede hayvan beslemeyi sevmiyorum ölünce arkasından üzülüp kalıyoruz böyle
Amin inşallah cnm gonlunu ferah tut Allah'ın izniyle hepimiz sağlıcakla doğum yapıp evlatlarımızi kucağımiza alacagiz inşallahAlmasakda bakalim ya cok heves edoyorum ama halen korkular korkular bi bakim cantasi bide muslin bez aldim okadar..
Tekme sert atat acaba suyummu azaldi bu kadar net hiss3diyorum .. tekme atmaz acabaa bisimi oldu bugun hissetmedim .. oyle oldu acaba bisimi var boyle oldu acaba bisimi oldu hep acaba acaba dogurana kadar sanirim boyle olcaz .Allah hayirlisiyla kucakladigimiz gunu yasatip buyutmeyi nasip eylesin insallah cumlemize.
Portbebe yok cnm snakucagi var. Hafif ve saglam araba. İç döşemesi de çok iyi ve tüm aparatları varCok güzel aslında baktım beğendim hafif de ama portbebesi yok galiba
Kaynana olayı bende de var ben ilçedeyiö kaynanamlar ilde aramkzda bir saatlik yol var eşim neymiş annesinde kalacakmışız orda kahvaltı yapacakmısız annesi de gelmiş bana bende kal ben bakayım biraz bende heves ediyorum diyor neye heves ediyorsun yatma yatamıyorum kalkma kalkamıyorum ayagımın üstüne basma basamıyorum. Sen neyin kafasındasın diyorum içimden bıktım tansiyonumu yükseltme sebeplerim stres sebeplerim eşimide dolduruyorlr heralde bi güzel o da benim bu halde oldugumu görmüyor gbi davranıyorHastaneden yeni geldim
Kaynana ile olan mevzuda söyle bisey var onu paylaşayım iyi günümde var kötü günümde yoktu istememem normal sanirim
Neyse o mevzu artık beni ilgilendirmiyor
Şeker yüklemem iyi cıktı 83-158-106
Ailede diyabet olduğu için yaptırmam şarttı. Kanım çok düşmüş halbuki kan ilacı kullanıyorum
Idrarda epitel ve bakteri cıktı doktorum çok onemsemedi
Gecmiş olsun canım. Benm dr norml demişti öyle bişeye. Hepsinin bakış açısı farklı demekki. Bide kişiyr göre sıklığa göre değişiyo olabilir.Kızlar doktordan geldim şimdi yazmıstım buraya karnımda sanki bebek bir tarafa toplamıyor sivrileşiyor karnım diye doktor bu iyiye işaret değil dedi kasılmaymış erken doğuma işaretmiş magnezyum basladı bebekler iyi çok şükür ama morAlim cok bozuldu inşallah bu sivrileşme olayı bu ilaçlar ile geçer . Sizde böyle birşey yaşarsanjz doktorunuza danışın mutlaka.on gün sonrada hastane de takip edilmem için yatış verdi pek sevmiyorum hastanede yatmayı ama ne gerekirse o olacak artık .
Üçüz gebelik benim o yüzden riske atmamak için doktor da izne çıkıyor on gün sonra hastanede olmam daha güvenliymiş o haftada . Amin inşallah hayırlısı ile gecer zamanGecmiş olsun canım. Benm dr norml demişti öyle bişeye. Hepsinin bakış açısı farklı demekki. Bide kişiyr göre sıklığa göre değişiyo olabilir.
Sende başka bi sıkıntı var mı niye yatıcaksın?
Varsa da en tezinden geçsin inşaAllah. Sıkıntısız huzurla hayrlı zamanda kavuş inş bebeklernle
Kızlar doktordan geldim şimdi yazmıstım buraya karnımda sanki bebek bir tarafa toplamıyor sivrileşiyor karnım diye doktor bu iyiye işaret değil dedi kasılmaymış erken doğuma işaretmiş magnezyum basladı bebekler iyi çok şükür ama morAlim cok bozuldu inşallah bu sivrileşme olayı bu ilaçlar ile geçer . Sizde böyle birşey yaşarsanjz doktorunuza danışın mutlaka.on gün sonrada hastane de takip edilmem için yatış verdi pek sevmiyorum hastanede yatmayı ama ne gerekirse o olacak artık .
Çok geçmiş olsun cnm hepiniz iyi olursunuz inşallah bu ilaç da iyi gelir. Benim de iki gündür sag tarafım kasılıyo, kasıklarıma vuruyo agrisiKızlar doktordan geldim şimdi yazmıstım buraya karnımda sanki bebek bir tarafa toplamıyor sivrileşiyor karnım diye doktor bu iyiye işaret değil dedi kasılmaymış erken doğuma işaretmiş magnezyum basladı bebekler iyi çok şükür ama morAlim cok bozuldu inşallah bu sivrileşme olayı bu ilaçlar ile geçer . Sizde böyle birşey yaşarsanjz doktorunuza danışın mutlaka.on gün sonrada hastane de takip edilmem için yatış verdi pek sevmiyorum hastanede yatmayı ama ne gerekirse o olacak artık .
Cnm çok geçmiş olsun. Kasılmalar 10 gün önce bende de vardı. O zaman suyu az içiyordum istemsiz, magnezyum ağrım varken aloyordum bir de bayağı yorulmuştum. Doktoruma da söylemiştim. Rahimde herhangi bir sıkıntı görmedim demişti. Bu hafta hem dinlendim suyu artırdım hem de magnezyumu her akşam içiyorum günde 3e 4 e düştü. Normalde 10u geçmişti. Dediğin gibi üçüz gebelik olduğun için daha temkinli olmak gerekir. Eminim herhangi bir sıkıntı olmayacak Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut.Kızlar doktordan geldim şimdi yazmıstım buraya karnımda sanki bebek bir tarafa toplamıyor sivrileşiyor karnım diye doktor bu iyiye işaret değil dedi kasılmaymış erken doğuma işaretmiş magnezyum basladı bebekler iyi çok şükür ama morAlim cok bozuldu inşallah bu sivrileşme olayı bu ilaçlar ile geçer . Sizde böyle birşey yaşarsanjz doktorunuza danışın mutlaka.on gün sonrada hastane de takip edilmem için yatış verdi pek sevmiyorum hastanede yatmayı ama ne gerekirse o olacak artık .
Çok sinirlendim canım ama sana tek tavsiyem birleri bizim değerimizi anlamıyorsa kesin bizim yüzümüzdendir.Kendi değerimizi hissettirmiyoruz demek ki?Onlardan beklediğimiz gerçekleşmiyorsa duruma göre kendimiz şartları oluşturacağız.Gelen gelsin (madem sorun oluşturacak gelmemeleri) buyurun mutfak orda yatılacak oda burda.Ben yapamıyorum istesem de.Ev zaten sizin de eviniz diyeceksin .Hem iy gelin ,iyi eş olacaksın hem kendini ve bebişini kasmayacaksın canım.Yani en azından bu sıralar bebeğimizi sadece biz düşündüğümüz için öyle olmalı diyorum.Rabbim kalbine göre versin inşEşimle kavga ettik yine anası yüzünden
Hafta sonu doktora gidecekmiş de bende kalacakmış ya ben kendime zor bakıyorum kaynana görümce eşim üçüne yemek yap yatıp kalktıkları çarşafı yastığı pikeyi yıka kurut kaldır eskiden olsa eyvallah ama şimdi yapamam dedim ondan kavga çıkardı atesim yükseldi
Kasilmam da başladı zaten önceki kaybımdan dolayı beni suçluyordu şimdi de beddua ediyor bana Allah versin cezanı diye
Cok moralim bozuk
Kan takviyesi demedi şimdilik ama benim baş dönmelerim bundanmis demekkkGecmis olsun. Kan takviyesi yada baska bisy yapcaklar mi? Bakteri de simdilk dusk oranda demekki.
Su ic canim fazla fazla bakteriler anca oyle gidiyo.
Annelerini arıyorlardı birde miyavlayıp durdular yaSokaktaki kediler maalesef 3-4 yıl yaşıyor maksimum. Hastalıklar kazalarYa hayvanlara çok üzülüyorum, imkanım olsa bütün hepsini eve alıp beslemek istiyorum sokakta başlarına bişey gelmesin diye. İnşallah yavrular büyürler sağlıkla.
Bana da gelkalalım diyor ya ben nasıl kalcam daha doktorum bugün kasilmalardan bahsetti yola gidecek cesaretim yok söylüyorum aman 1.5 saat yoldiyorKaynana olayı bende de var ben ilçedeyiö kaynanamlar ilde aramkzda bir saatlik yol var eşim neymiş annesinde kalacakmışız orda kahvaltı yapacakmısız annesi de gelmiş bana bende kal ben bakayım biraz bende heves ediyorum diyor neye heves ediyorsun yatma yatamıyorum kalkma kalkamıyorum ayagımın üstüne basma basamıyorum. Sen neyin kafasındasın diyorum içimden bıktım tansiyonumu yükseltme sebeplerim stres sebeplerim eşimide dolduruyorlr heralde bi güzel o da benim bu halde oldugumu görmüyor gbi davranıyor
Günaha girmemek için Yazmamıştım canim ama yaptığı yense koyduğu su icilse eyvallah. Birde bana şimdiye kadar hiç yardımı olmadi kiÇok sinirlendim canım ama sana tek tavsiyem birleri bizim değerimizi anlamıyorsa kesin bizim yüzümüzdendir.Kendi değerimizi hissettirmiyoruz demek ki?Onlardan beklediğimiz gerçekleşmiyorsa duruma göre kendimiz şartları oluşturacağız.Gelen gelsin (madem sorun oluşturacak gelmemeleri) buyurun mutfak orda yatılacak oda burda.Ben yapamıyorum istesem de.Ev zaten sizin de eviniz diyeceksin .Hem iy gelin ,iyi eş olacaksın hem kendini ve bebişini kasmayacaksın canım.Yani en azından bu sıralar bebeğimizi sadece biz düşündüğümüz için öyle olmalı diyorum.Rabbim kalbine göre versin inş
canim bende oyle bir durum yok camasirim islanmiyor cok sukur. Yanlis etiketledin sanirimBeth18 bahsettiğin çamaşırdaki ıslanma durumu çok sıcak habalarsa bende Ee oluyor.Ter bence o.Hiç düşünme bile..Mutlu hamilelikler :)
Şöyle söyliyim kasılma nedir bilmiyorum ben doktora tarif ettim böyle sıkıntım var diye mesela karnım semsert oluyor taş gibi. Yada bir tarafında bebek toplanıyor yada ayagı eli ile ittiriyor gbi karnımın bi tarafı sipsivri oluyor. Bende özellikle gece yatarken cok oluyor bunlar .Cok gecmis olsun canm...allah sifa versin...vakti zamaninda kucagina alirsin insallah...
Allah erken dogumlardan sancilardan kasilmalardan bizi ve evlatlarimizi korusun...
Canm bir sey sormak istiyorum..
Seni kasilmalarim gun icinde kac defa oluyordu yada her gun mu oluyordu
Doktor sadece senin soylemlerine dayanarak mi soyledi erken dogum olabilecegini yoksa ultrasondan mi anladi..yada nts mi cekti..
Sadece kasilmalardan dolayi mi yatis verdi anlamadim....
Benimde iki gundur vardi kasilmam ama bu gun yok allaha sukur...bende korktum simdi....
Allah yardimcin olsun canimŞöyle söyliyim kasılma nedir bilmiyorum ben doktora tarif ettim böyle sıkıntım var diye mesela karnım semsert oluyor taş gibi. Yada bir tarafında bebek toplanıyor yada ayagı eli ile ittiriyor gbi karnımın bi tarafı sipsivri oluyor. Bende özellikle gece yatarken cok oluyor bunlar .
Allahım hepimizin bebeklerini korusun saglıklı hayırlı doğum nasip etsin ve bize dayanma gücü versin
Kızlar doktordan geldim şimdi yazmıstım buraya karnımda sanki bebek bir tarafa toplamıyor sivrileşiyor karnım diye doktor bu iyiye işaret değil dedi kasılmaymış erken doğuma işaretmiş magnezyum basladı bebekler iyi çok şükür ama morAlim cok bozuldu inşallah bu sivrileşme olayı bu ilaçlar ile geçer . Sizde böyle birşey yaşarsanjz doktorunuza danışın mutlaka.on gün sonrada hastane de takip edilmem için yatış verdi pek sevmiyorum hastanede yatmayı ama ne gerekirse o olacak artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?