O zaman iyi yapmışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip.etsinKaçırdım o indirimi sanırım tüh. Ne zamandır bakıyordum en uygun e-bebekti 125 civarı baktım 109'a düşmüş daha inmez diye aldım diğer yerlerde 140-135 hep böyleydi fiyatları.
Ben evde çalışıcam bebiş büyüyene kadar o yüzden manuelde yeterli gelir diye düşündüm. Ne olur ne olmaz bulunsun diye aldım zaten. Baktım yetmedi ya da çekmedi o zaman elektrikliye geçerim şimdilik zamanım bol emzirmeye de sağmaya da :)
Güle güle kullanın canım biz bebek Arabası Beşik fln almadık henüzCanim biz az once aldik, 2.499 bebek arabasina 800 tl hediye ceki geldi
Ben yürüyünce de ayaklarım ağrıyor çok kilo da almadım halbuki.Bende de aynı durum var. Ev süpürüyorum 15 dk yatıyorum, sonra siliyorum. Yemek yapıyorum gelip 15 dk yatıyorum. Sadece açık havada düz bir yerde yürürken yorulmuyorum. Yokuş çıkmak merdiven çıkmak nefesimi kesiyor sanki.
Amin inşallah hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım :)O zaman iyi yapmışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip.etsinbnm de kacirdigim bazı indirimler oluyor napalim olsun denk geldikçe bir iii bir iki almak lazım
Ben de çok çabuk yoruluyorum artık.Kemiklerime kadar ağrımıştı 2 gğn üst üste.Kemikleri güçleniyor kuzuların Ondandır :)Selamlar,
Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak
Güle güle kullanın canım biz bebek Arabası Beşik fln almadık henüz
Herkes fazlası ile kendini düşünüyor malesef bu kadın 7 yıl bebek aramış tonlarca tedavi görmüş biraz zaten az kaldı dokunmayalım demiyor kimse
Çevremdeki herkes ama herkes kendi ailem de dahil bana hala eski SaskinAnne olarak davranıyor ya bana acımıyorsunuz ama cocuguma bari acıyın hissediyor o diyorum
Az kaldı Allahın izni ile tek dileğim sağlıkla zamanında doğum yapıp rahatlamak
O ıslaklık ter olabilir canim artık vajen bölgesi fazlası ile büyüdü ondan terliyorum sanirim. Sana birşey daha sorayim 5.5 kilo almışım normal mi?
ben o sürece katlanamam mesela.
yıllarca çocuk olsun diye deliricem. karımda cocuk olacak ve öyle davranacaklar.
bilemedim.
seni eleştirmiyorum yanlış anlama.
Rabbim güç versin ne diyeyim.
Selamlar,
Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak
canim bende oyle bir durum yok camasirim islanmiyor cok sukur. Yanlis etiketledin sanirim
Anladım canım işin epey zor o zamanKan takviyesi demedi şimdilik ama benim baş dönmelerim bundanmis demekkk
Annelerini arıyorlardı birde miyavlayıp durdular ya
Bana da gelkalalım diyor ya ben nasıl kalcam daha doktorum bugün kasilmalardan bahsetti yola gidecek cesaretim yok söylüyorum aman 1.5 saat yoldiyor
Günaha girmemek için Yazmamıştım canim ama yaptığı yense koyduğu su icilse eyvallah. Birde bana şimdiye kadar hiç yardımı olmadi ki
Hangi marka aldınızCanim biz az once aldik, 2.499 bebek arabasina 800 tl hediye ceki geldi
bu sanci nasil oluyor?Gunaydin kizlar nasilsiniz dun aksam bende ilk yalanci sancimi yasadim kötüydü yarim saat kadar sürdü Allahim doğumda yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi
Ben de çok çabuk yoruluyorum artık.Kemiklerime kadar ağrımıştı 2 gğn üst üste.Kemikleri güçleniyor kuzuların Ondandır :)
Son 3 ayın ayak sesleri :)
Sultanlik bitiyor yavas yavas canim :)
Firsatin oldukca bol bol dinlen.
Bide bazi haftalarda daha yorucu ya da belli agrilara sebep olabiliyor.
Benimki bi kaç gündür gece uyumuyor gündüz uyuyor sanırım. Genelde tam tersiydi ama ayakta olunca hep ya da biseylerle uğraşırken çok az hissediyorum gece başlıyor hareketlenmeye.Günaydın kızlar gün içerisinde düzenli hareket hissediyormusunuz benim genelde yattığım zaman bebek hareket ediyor
Ve odrar yolu enfeksiyonu oldugunu ogrendim. Bir fitil verdi sabah aksam ve bir tane de toz suya karıştırıp icilen. Umarim iyi gelir. Bu arada kasilmalarin başlamış dedi. Magnezyum takviyesi de verdi. Bebegin suyu biraz fazla dedi. Tatli rejimi yap dedi. Oysaki tatli da yemem pek. Valla elim ayagima karıştı ne yapacagimi bilemiyorum şu anAyy inşallah önemli bir şey değildir. Ben 3 hafta önce kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. Bir sorun çıkmamıştı ama hatırlayamıyorum o zaman bu sıvı var mıydı.
Annelik şimdiden ne zormuş, her şeyi düşünmek zorunda kalıyorsun. Allahım herkese yardım etsin kolaylıklar versin.
Günaydın kızlar gün içerisinde düzenli hareket hissediyormusunuz benim genelde yattığım zaman bebek hareket ediyor
adet sancısı gibiydi kasıklarımda kramplar oldu bidebu sanci nasil oluyor?
Ben de baybmall dan aldım dun chicco trio stylego travel sistem. Her 300tl ye 100tl indirim çekiyle uyguna geldiPortbebe yok cnm snakucagi var. Hafif ve saglam araba. İç döşemesi de çok iyi ve tüm aparatları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?