2018 Ekim Anneleri

O zaman iyi yapmışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip.etsin bnm de kacirdigim bazı indirimler oluyor napalim olsun denk geldikçe bir iii bir iki almak lazım

Ben yürüyünce de ayaklarım ağrıyor çok kilo da almadım halbuki.
Daha erken değil mi diyeceğim 3 ay kaldı kalmadı şurada bilemedim :)

Temizlik ev işi hak getire zaten bende bi yemek yapıyorum yatıp uzanıyorum hemen.
O zaman iyi yapmışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip.etsin bnm de kacirdigim bazı indirimler oluyor napalim olsun denk geldikçe bir iii bir iki almak lazım
Amin inşallah hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım :)
Hepsini takip etmek kolay olmuyor zaten takip ettikçe alası geliyor insanın baticaz yakında :)

Erken aldığım iyi oldu diyorum bende en azından birikmedi maddi olarakta zorlamadan hemde yorulmadan eksikler tamamlanıyor böyle.

Selamlar,

Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak
Ben de çok çabuk yoruluyorum artık.Kemiklerime kadar ağrımıştı 2 gğn üst üste.Kemikleri güçleniyor kuzuların Ondandır :)

Aynen oyle bazen seyler normal artik.
Gebelikte 'normal' kelimesini duymakta ayri bi sıkıcı :)
Kilo icinde gayet iyi bi standarti yok canim,asiriya kacmamak kaydiyla ya da ekstra beslenme bozuklugu sebepli zayiflama yoksa.
Bende 5 kilo aldim daha.

ben o sürece katlanamam mesela.
yıllarca çocuk olsun diye deliricem. karımda cocuk olacak ve öyle davranacaklar.
bilemedim.
seni eleştirmiyorum yanlış anlama.
Rabbim güç versin ne diyeyim.

Yillarca cocukta aramasam,karnimda da olmasa bence de bu kadar merhametsiz olunmaz.Kv veya 3.kisileri geciyorum eş,insan tartismada bile haddini bilmeli.
En yakiniz evet ama bu yuzden daha da dikkat etmeli zaten.

Selamlar,

Artık çok çabuk yorulmaya başladım. Azıcık ayakta durayım iş yapayım topuklarimdan başlıyor ağrılar, halsizlesiyorum hepten. Düşünemiyorum Eylül Ekim gibi nasıl olacak

Son 3 ayın ayak sesleri :)
Sultanlik bitiyor yavas yavas canim :)
Firsatin oldukca bol bol dinlen.
Bide bazi haftalarda daha yorucu ya da belli agrilara sebep olabiliyor.

Anladım canım işin epey zor o zaman

Kizlar ben bebek arabası ve puseti olarak lelebaby marka arabayi almayi düşünüyorum ne dersiniz kullananiz varmi

Ben de çok çabuk yoruluyorum artık.Kemiklerime kadar ağrımıştı 2 gğn üst üste.Kemikleri güçleniyor kuzuların Ondandır :)

Onlar güclensin de yorulalim erkenden sorun değil :)

Son 3 ayın ayak sesleri :)
Sultanlik bitiyor yavas yavas canim :)
Firsatin oldukca bol bol dinlen.
Bide bazi haftalarda daha yorucu ya da belli agrilara sebep olabiliyor.

Pek dinlenmeye vakit bulamıyorum genelde haftasonu koşturmaca çıkıyor, hafta içi iş var. Yavaştan elimi çekmeye başladım işlerden zaten. Miniğim dürtüyor yoruldugumda hoop yat dinlen artık diye zaten

Günaydın kızlar gün içerisinde düzenli hareket hissediyormusunuz benim genelde yattığım zaman bebek hareket ediyor
Benimki bi kaç gündür gece uyumuyor gündüz uyuyor sanırım. Genelde tam tersiydi ama ayakta olunca hep ya da biseylerle uğraşırken çok az hissediyorum gece başlıyor hareketlenmeye.

Ve odrar yolu enfeksiyonu oldugunu ogrendim. Bir fitil verdi sabah aksam ve bir tane de toz suya karıştırıp icilen. Umarim iyi gelir. Bu arada kasilmalarin başlamış dedi. Magnezyum takviyesi de verdi. Bebegin suyu biraz fazla dedi. Tatli rejimi yap dedi. Oysaki tatli da yemem pek. Valla elim ayagima karıştı ne yapacagimi bilemiyorum şu an

Günaydın kızlar gün içerisinde düzenli hareket hissediyormusunuz benim genelde yattığım zaman bebek hareket ediyor

Günaydın, otururken hissediyorum artık hareketlerini. Ama ayaktayken veya bir iş yaparken hissetmiyorum. En çok yatarken hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…