2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar. Bebeğiniz hareket ettiğinde karnınızı açıp izleyin müthiş bir dalgalanma oluyor. Bugün izledim ben de gözlerim doldu..
Ben sürekli izliyorum :) iki gündür hareketleri artık derinlerde de hissediyorum çok şükür Maşallah bunları her isteyene yaşatsın Rabbim inşallah
 
Arkadaslar, hastane için emzik ve biberon götürecek misiniz? Biraz arastirdim..Emzik :Avent ; Biberon: dr browns çok tavsiye edilmiş
 
Ben de baybmall dan aldım dun chicco trio stylego travel sistem. Her 300tl ye 100tl indirim çekiyle uyguna geldi
Güle güle kullanın.
Web sitesinde şöyle bir ibare var ama mağazada farklı mı uygulandı?
  • Chicco, Kraft, Peg Perego, Sunnybaby, Prego, markalı ürünlerde hediye çeki kazanılmaz.
 
Güle güle kullanın.
Web sitesinde şöyle bir ibare var ama mağazada farklı mı uygulandı?
  • Chicco, Kraft, Peg Perego, Sunnybaby, Prego, markalı ürünlerde hediye çeki kazanılmaz.
Simdi baktım da web sitesinde de chicco arabaları "çek" olarak işaretlemiş. Her 300 TL için çek verildiğine göre yanlış anlamıyorsam 900 TL'lık alışveriş için 3 tane çek vermeliler.
Acaba çekler de birleştirilerek kullanılabiliyor mu? Ya da bir harcama alt limiti olacak mı...
 
Arkadaslar, hastane için emzik ve biberon götürecek misiniz? Biraz arastirdim..Emzik :Avent ; Biberon: dr browns çok tavsiye edilmiş

Ben götürmeyi düşünüyorum, her ihtimale karşı. Belki bebek ememez belki süt gelmez hemen mamaya ihtiyaç duyulur veya sağmak durumunda kalırız diye. Dr. Brown's biberon düşünüyorum, bebeği memeden soğutmayıp gaz oluşumunu da en aza indirgiyormuş. Emzik de avent düşünüyorum bir tane alırım tek, çok fazla emziğe alışmasını istemiyorum bebeğin kenarda bulunsun yine de. Belki muhtaç oluruz
 
Bugün hastanede hediyelik için biraz araştırma yaptım gerçi günlerdir arastiriyorum:) skulent çok hoşuma gitti. Süslemesiyle birlikte tanesi 6tl. 20-30adet sipariş versem yeter heralde. Diğer hediyelikleri çoğu insan kullanmıyor anahtarlık, magnet falan. Hem çiçekleri çok severim ben hem de kalıcı hediye olur. Ne dersiniz? Çikolata yiyin da alıp ambalajini kendim yapmayı düşünüyorum. Yiyecek ikramını da kendim, ablam ve arkadaşla yapacağız renkli hamurla. 6sar tane parlak gri ve mavi balon düşünüyorum yatağın kenarına. Tabi bunlar hep nasip. Ne şekilde hastaneye giderim, dogumum nasıl olur Allah bilir. İnsallah tabiki önce sağlıkli evlatlarımız olur ve bu hayallerimiz gerçek olur...
 

Sukulent güzel fikir ben de seviyorum. Çikolata yaptırırsam hacışerif’ fln alırım heralde kendim süsleme ile uğraşmam. Nasıl bir süsleme düşünüyorsunuz siz? Hastane odası için organizasyon şirketlerine uçuk rakamlar ödemek yerine, dedikleriniz daha mantıklı tabi. Kurabiye ve cupcakeler güzel olabilir, balonlarla uyumlu renkte olursa organizasyoncularınkinden farkı kalmaz.

Ben hastane odasına sadece kapı süsü düşünüyorum. Hediyelik olarak yapacağım kapı süsüyle aynı modelde anahtarlık yapacağım keçeden. Evde dağıtmayı planlıyorum şimdilik. Kullanan kullanır. Bir de çok yakınlarımıza dağıtmak için kar küresi yapacağım. Aslında buna çok gerek yok gibi ama bikaç yıldır aklımda, içimde kalmasın en azından.
 
Kapı süsünde ve anahtarlıkta düşündüğüm modeller bunlar. Kanaviçeden balon işlemeli takı yastığı yapmayı planlıyorum bi de.
 

Eklentiler

  • 0ECCF640-77AB-4C61-9FCE-800F268F8492.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 86
Ben hastahane odası süslerinin hepsini aldım bebek yatağı tutusu fiyonklu bol kurdelalı ve atıcılık anne yatağı süsü masa örtüsü ve masa susleri alindi.nazar boncuklu lavanta keseleri o top gibi olanlardan pufidik.bebek çikolatası. Ikramliklar cupkekler olacak ikramliklarin konulacağı standlar d
Fln olacak... ikramliklarin servis yapilacagi tabak ve çatallar plastik olacak kapo süsü hastahane de veriyor ama onu beğenmedim aynalilardan yaptırdım oda ayicikli... serbet ikrami hastahane tarafindan yapilacak. hepsi mavili beyazlı bol kurdelalı ve ayicikli.... allahım kullanmayı nasip etsin.
 
Kapı süsünde ve anahtarlıkta düşündüğüm modeller bunlar. Kanaviçeden balon işlemeli takı yastığı yapmayı planlıyorum bi de.
Çok güzel cnm benim de aklımda balonlu kapı süsü. Elinden geliyomus ne güzel. Ben hiç denemedim hazır alırım heralde kapı susunu, lohusa terligini. Tesetturluyum başörtüsü üzerinden taç nasıl olur bilmiyorum güzel olursa ondan da alayım diyorum. İçinde kalanları yap tabiki. Ben bazı şeyleri yapıp bazı şeyleri yapamayacagim malum bütçe sözkonusu. Eminonune bı gidip bakmak lazım. Bir de oda çok istiyordum ama evimiz küçük o yüzden kaldı çok güzel hayallerim var odaya ilgili. Sepet beşik yatağın yanına istiyodum o da kaldı bı yakinimiz anne yani yatağı verdi next to me. Fotoğrafçı araştırmam lazım uygun ve güzel çeken olursa yıllardır isteğim. Kısmet olursa
 
Sağlıkla kullanın inşallah cnm çok pahalı ama herşey. Instagramdan fiyat alıyorum da. Sen nereden aldın, bir de fiyatlarını yazabilir misin. Masa süsüne ne dusundun cnm. Lavanta keseleri de çok güzel ama onlar da çiçekle hemen hemen aynı fiyatta
 
Masallahhhh saglikla dogsun kuzucuklarimiz ins.
 
Cnn bn bursadayim. Riskli bir hamilelik geçiriyorum ve evde yatıyorum.bir yere çıkamıyorum o yüzden.herseyi bursada çarşıda aldık yaptırdık. Annem kardesim ve esim yardimci oldular. Ben foto gosterdim onlar aldi Lavanta keseleri mavi nazar boncuklu suslu adet 2 tl. Çikolatayı cikolatacidan alacağım pastaland dan düşünüyorum. Daha almadı. Süslü bir şey alacağım. Bebe yatağı tutusu 6o tl fiyonk 30 tl ayicikli bol kurdelalı ve bol tullu zayıf olsunlar istemedim. Anne yatağı da aynı şekilde. Cup keklere bebişim adını yazdığı minik notuklar koyacağım onlari da çarşıda yaptırdım.bunlarin hepsi mavi beyaz .kapı süsü 60 tl aynalı tullu üzerinde adı yazıyor yine. Cupkekeleri de pastaland dan yaptırmayı düşünüyorum bu arada. Masa evde güzel beyaz bir örtüm vardı onu koydum. Üzerine gümüş tepsilerde süsleri ve ıkramliklar koyacağım. Bebeisin adının yazdığı masa süsü yine çarşıdan 50 tl balonlar çarşıdan parlak mavi ve beyaz karışık balonlar fiyatlarını hatırlamıyorum paket halinde satılıyordu. Isim balonları aldım birde tanesi 6 tl. Sac bandlarimi kırmızı aldım. Geceliklerim mavili. Sac bandı ve terlik 50 tl. Takı yastığı yine ayicikli bol kurdeleli 70 tl. Şerbeti hastahane dağıtacakmış zaten o yüzden o ise hiç girişmedim. Şimdilik aldıklarım bunlar. Zaten riskli gebelik.oldugu için hamile çantası ebbek çantası herşeyimi hazırladım arabaya koydum. Ne olur ne olmaz. Durabilecek herşey arabada duruyor. Kalan evde kapi kenarında hemen alınmaya hazır allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
 
Ama inst. Da fiyatlar biraz uçuk çarşılarda daha uygun ve çok daha güzeller var.
 

Hazır almak gerçekten pahalı oluyor, emek ve kar eklenince ürünlere. Elimde daha önceden kullandığım artık keçeler var rengarenk onlarla anahtarlıkları yapacağım, hem değerlenmiş olur diye. Ankara'da vakıf suluhan çarşısı var oraya gideceğim inş bu hafta. Kurdele, keçe, terlik malzemesi gibi şeyleri alırım oradan. Doğum iznine ayrılınca evde yaparım hepsini hem sıkılmamış olurum diye düşünüyorum. Ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bi şekilde. Umarım istediğimiz gibi olur herşey. Fotoğrafçı için de tanıdık kimse yok mu çekebilecek, profesyonel makinesi olan? Veya gittiğiniz hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı fln varsa belki uyguna gelir.

Bizim de evimiz belli değil şuanda 1+1 bir evde oturuyoruz ama taşınacağız doğum izni bitince. Oda yapıp yapmayacağımıza, nasıl bir beşik alacağımıza karar vermedik hala. Memlekette doğum yapacağım için muhtemelen beşik vs 2 kere para vereceğim, kullanışlı ve uygun birşey istiyorum ki yazın tatile gittiğimizde yine kullanılsın yatağı beşiği.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…