Çek bir gün sonra aktif hale geliyorBen de baybmall dan aldım dun chicco trio stylego travel sistem. Her 300tl ye 100tl indirim çekiyle uyguna geldi
Ben sürekli izliyorum :) iki gündür hareketleri artık derinlerde de hissediyorum çok şükür MaşallahGünaydın kızlar. Bebeğiniz hareket ettiğinde karnınızı açıp izleyin müthiş bir dalgalanma oluyor. Bugün izledim ben de gözlerim doldu..
Saglikli günlerde kullanin bebeğinizleBen de baybmall dan aldım dun chicco trio stylego travel sistem. Her 300tl ye 100tl indirim çekiyle uyguna geldi
Güle güle kullanın.Ben de baybmall dan aldım dun chicco trio stylego travel sistem. Her 300tl ye 100tl indirim çekiyle uyguna geldi
Simdi baktım da web sitesinde de chicco arabaları "çek" olarak işaretlemiş. Her 300 TL için çek verildiğine göre yanlış anlamıyorsam 900 TL'lık alışveriş için 3 tane çek vermeliler.Güle güle kullanın.
Web sitesinde şöyle bir ibare var ama mağazada farklı mı uygulandı?
- Chicco, Kraft, Peg Perego, Sunnybaby, Prego, markalı ürünlerde hediye çeki kazanılmaz.
Arkadaslar, hastane için emzik ve biberon götürecek misiniz? Biraz arastirdim..Emzik :Avent ; Biberon: dr browns çok tavsiye edilmiş
Amniyotik sızıntı test pedi alıp, sızıntı olup olmadığına bakabilirsin.Kızlar dün gece çamaşırım ve esofmanimim üst tarafı nemliydi
Ilk ter diye düşündüm ama ya uyku icin de suyum gelmiş olmasin
Bugün hastanede hediyelik için biraz araştırma yaptım gerçi günlerdir arastiriyorum:) skulent çok hoşuma gitti. Süslemesiyle birlikte tanesi 6tl. 20-30adet sipariş versem yeter heralde. Diğer hediyelikleri çoğu insan kullanmıyor anahtarlık, magnet falan. Hem çiçekleri çok severim ben hem de kalıcı hediye olur. Ne dersiniz? Çikolata yiyin da alıp ambalajini kendim yapmayı düşünüyorum. Yiyecek ikramını da kendim, ablam ve arkadaşla yapacağız renkli hamurla. 6sar tane parlak gri ve mavi balon düşünüyorum yatağın kenarına. Tabi bunlar hep nasip. Ne şekilde hastaneye giderim, dogumum nasıl olur Allah bilir. İnsallah tabiki önce sağlıkli evlatlarımız olur ve bu hayallerimiz gerçek olur...
Çok güzel cnm benim de aklımda balonlu kapı süsü. Elinden geliyomus ne güzel. Ben hiç denemedim hazır alırım heralde kapı susunu, lohusa terligini. Tesetturluyum başörtüsü üzerinden taç nasıl olur bilmiyorum güzel olursa ondan da alayım diyorum. İçinde kalanları yap tabiki. Ben bazı şeyleri yapıp bazı şeyleri yapamayacagim malum bütçe sözkonusu. Eminonune bı gidip bakmak lazım. Bir de oda çok istiyordum ama evimiz küçük o yüzden kaldı çok güzel hayallerim var odaya ilgili. Sepet beşik yatağın yanına istiyodum o da kaldı bı yakinimiz anne yani yatağı verdi next to me. Fotoğrafçı araştırmam lazım uygun ve güzel çeken olursa yıllardır isteğim. Kısmet olursaKapı süsünde ve anahtarlıkta düşündüğüm modeller bunlar. Kanaviçeden balon işlemeli takı yastığı yapmayı planlıyorum bi de.
Hangi marka aldınız
Sağlıkla kullanın inşallah cnm çok pahalı ama herşey. Instagramdan fiyat alıyorum da. Sen nereden aldın, bir de fiyatlarını yazabilir misin. Masa süsüne ne dusundun cnm. Lavanta keseleri de çok güzel ama onlar da çiçekle hemen hemen aynı fiyattaBen hastahane odası süslerinin hepsini aldım bebek yatağı tutusu fiyonklu bol kurdelalı ve atıcılık anne yatağı süsü masa örtüsü ve masa susleri alindi.nazar boncuklu lavanta keseleri o top gibi olanlardan pufidik.bebek çikolatası. Ikramliklar cupkekler olacak ikramliklarin konulacağı standlar d
Fln olacak... ikramliklarin servis yapilacagi tabak ve çatallar plastik olacak kapo süsü hastahane de veriyor ama onu beğenmedim aynalilardan yaptırdım oda ayicikli... serbet ikrami hastahane tarafindan yapilacak. hepsi mavili beyazlı bol kurdelalı ve ayicikli.... allahım kullanmayı nasip etsin.
Masallahhhh saglikla dogsun kuzucuklarimiz ins.Benimde kontrol iyi geçti şükür . Bebekler 616 527 518 gram olmuşlar . Allahın izniyle on gün sonra tekrar kontrol. Sıcaklar basladıgı için iştahımda kapandı iyice . Nerdeyse hiç acıkmıyorum. Ama yemek zorundayım biliyorum.
Hasta olanlara allah şifa versin allah yardımcımız olsun .
Cnn bn bursadayim. Riskli bir hamilelik geçiriyorum ve evde yatıyorum.bir yere çıkamıyorum o yüzden.herseyi bursada çarşıda aldık yaptırdık. Annem kardesim ve esim yardimci oldular. Ben foto gosterdim onlar aldiSağlıkla kullanın inşallah cnm çok pahalı ama herşey. Instagramdan fiyat alıyorum da. Sen nereden aldın, bir de fiyatlarını yazabilir misin. Masa süsüne ne dusundun cnm. Lavanta keseleri de çok güzel ama onlar da çiçekle hemen hemen aynı fiyatta
Ama inst. Da fiyatlar biraz uçuk çarşılarda daha uygun ve çok daha güzeller var.Sağlıkla kullanın inşallah cnm çok pahalı ama herşey. Instagramdan fiyat alıyorum da. Sen nereden aldın, bir de fiyatlarını yazabilir misin. Masa süsüne ne dusundun cnm. Lavanta keseleri de çok güzel ama onlar da çiçekle hemen hemen aynı fiyatta
Çok güzel cnm benim de aklımda balonlu kapı süsü. Elinden geliyomus ne güzel. Ben hiç denemedim hazır alırım heralde kapı susunu, lohusa terligini. Tesetturluyum başörtüsü üzerinden taç nasıl olur bilmiyorum güzel olursa ondan da alayım diyorum. İçinde kalanları yap tabiki. Ben bazı şeyleri yapıp bazı şeyleri yapamayacagim malum bütçe sözkonusu. Eminonune bı gidip bakmak lazım. Bir de oda çok istiyordum ama evimiz küçük o yüzden kaldı çok güzel hayallerim var odaya ilgili. Sepet beşik yatağın yanına istiyodum o da kaldı bı yakinimiz anne yani yatağı verdi next to me. Fotoğrafçı araştırmam lazım uygun ve güzel çeken olursa yıllardır isteğim. Kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?