2018 Ekim Anneleri

Hepsi oluyor daha bir birbucuk hafta önce bnde öyleydim telaş içinde sonra park yatağını vs int. Aldık... alabileceklerini eşim aldi. Annem yardım etti alışverişe kayın validem yardı. Etti kardeşim yardım etti ooo herşeyi tamamlandı... kafana hiç taşıma herşey oluyor. Bn bile şaşırdım bu kadar kısa sürede nasıl oldu diye sadece simdi gezemedigim için katılamadığım için badana boya ve oda işine girişmedim. Odası hazır ve alınan herşey oraya konuyor fakat dolap ve beşiği yok park yatağı var. doğumdan sonra isteğine göre vatandaşını yada duvar kağıdını yaptıracağım halisini fln alıp odasını düzeceğim allah kısmet ederse. Neler hayal etmiştim hamilelik ile ilgili ama neler oldu... kısmet....bebişim benimle ve sağlıklı ya bu en büyük nimet bbm için... bebişim iyi olsun başka bişey istemem

Kızlar kalemin tohumlarından bisey çıkmıyor.... Yani sadece kaleme.para veriyormuşsunuz gibi bisey oluyor bilginiz olsun.su ana kadar 5 yada 6 hediyelik kalemi demedim hiçbirinden bisey çıkmadı...

Doğumhanede hemşire veya hastabakıcılar çekebiliyor sanırom fotoğraf telefonunuzu verirseniz. Kuzenimde öyle yapmıştık ameliyathaneye girerken verdik telefonu. Bebeğin baya fotoğraflarını çekmişlerdi. Park yatak bakacağım sanırım ben de.

aynen, hastaneye sadece çikolata götüreceğim, digerleri bana gereksiz geliyor, isteyen heves eden tabi ki yapar, saygi duyuyorum ama bana gereksiz geliyo hediye ve yiyecekler götürmek, tercih meselesi...

canım tavsiyelerin için çok teşekkur ederım ... İnan benim de düşündükleim şu an senin yazdıklarınla uyuşuyor.... Özellıkle maksimum 2 gün kalacagım bir hastaneyi süslemeyi düşünmüyorum zaten doğum gibi zor ve heyacanlı bir olaydan sonra süsle , püsle pek işim olmaz... Sadece kapı süsü ve çikolata yeterli... Bebeğim için özel hatıra kalacak süsleri bebek mevlütünde yapmayı düşünüyorum ... Zaten hastaneye çok yakınlarımız geliyor, çoğu kişi eve geliyor ... Fotoğraf işinide profesyoner değil de kendimiz yapıcagız inş ....

0-1 yas arasi canim. Ilk haftalardan itibaren baslanabilir

Güle güle kullanın
tesekkur ederim

Cnm hediyelik araştırırken birden karşıma çıktı tam istediğim bu dedim Aylin'in bahçeleri Instagram da. Kargo ile geliyomus. 20tane düşünüyorum ben de. Buğra nin ilk hediyesi diye yazdırmayı düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun cnm

Cnm herşeyi ayarladin masallah hiç dert etme odasını ilk kullanamiyo diyorlar. Ben de ev küçük diye yapamadım. Seneye başka eve geçersek o zaman aklımdaki odayı düşünüyorum. Park yatak aldım ben de Chicco dan kırmızı. Ahşap olanları çok begeniyorum ama tasinmiyo diye bunu aldık 369du fiyatı. Sen nasıl aldın cnm senin de erkekti galiba

Bilmiyorum ki cnm çekerler m? İyi fikir aslında. Çok sağolasın bı konuşmak lazım hemşirelerle cekerlerse. Park yatağı biz e bebek, joker baby ve Chicco mağazalarına gidip baktık diğerlerinin kumaşı naylonumsu geldi bana. İnternetten de Chicco yüksek çok tavsiye etmişler yine mağazasına gidip aldık kirmizi

merhaba kızlar dün yazdım ama kimse yorum yapmadı lelebaby marka bebek arabası almak istiyorum diye
burdan cevap alamayınca diğer forumları araştırdım ve Chicco Lite Way Plus Bebek Arabası alan arkadaşların olumlu yorumları üzerine bende bu arabadan almaya karar verdim.3yaşa kadar kullanılıyormuş ve baston şekline de gelebiliyor

Bakayım ben de internetten Chicco ya. Park yataklarda genelde o naylonumsu kumaş oluyor maalesef yakınlarda gördüğüm kadarıyla.

Bebek arabası konusunda hiç fikrim yok ama herkes hafif olması gerektiğini söylüyor, özellikle 8-10 aydan sonra kullanılabilecek modeller alın diyorlar. Biz önümüzdeki nisan mayıs gibi alacağız arabayı.

Val
Güle güle kullanın.
Web sitesinde şöyle bir ibare var ama mağazada farklı mı uygulandı?
  • Chicco, Kraft, Peg Perego, Sunnybaby, Prego, markalı ürünlerde hediye çeki kazanılmaz.
Valla ben de anlamadım nasıl kazandım sepete ekleyince direkt 900tl kazandınız yazdı bir ürün daha ekledim bin tl indirin ceki oldu. Zaten eğer cek olmasaydı almazdım oradan cünkü diğer siteler daha ucuz

Günaydın
sabah beni sağlık ocağından çağırdılar emzirme eğitimi verdiler sonra sağlık bakanlığından birileri anlatılanlar hakkında soru sordu sizede yaptılarmı böyle ?

Kızlar kalemin tohumlarından bisey çıkmıyor.... Yani sadece kaleme.para veriyormuşsunuz gibi bisey oluyor bilginiz olsun.su ana kadar 5 yada 6 hediyelik kalemi demedim hiçbirinden bisey çıkmadı...

Cnm bebişin sağlıkla sıhatle mutlu güzel günlerde kullansın inşallah. Her şeyden önemlisi sağlık gerisi teferruat diyelim. Kalem bir kişiden geldi cnm onu da ektik ve iki ayrı çiçek vermişti aslında ondan da kalem olabilir diyorum.

Şimdi inceledim cnm. Takibe aldım hemen :)

Benim bulduğum da buydu cnm şekil olarak çok güzeller ama 30-100 arasını 9,25ten veriyor. Bakalım hayırlısı artık.

[QUOTE="yet07,

Eki Görüntüle 2166775

Benim bulduğum da buydu cnm şekil olarak çok güzeller ama 30-100 arasını 9,25ten veriyor. Bakalım hayırlısı artık.[/QUOTE]
Süper fikir. Kendimiz yapamaz mıyız acaba

Evet cnn bbm de erkek bende i dernekten aldım ahşap değil benimkide normal bildiğimiz türden yeşilli kremli fiyatı asagi yukari aynıydı. Iç takımlarını da yani nevresim takımlarını karacadan aldım indirim vardı orda da internetten aldm

[QUOTE="yet07,

Eki Görüntüle 2166775

Benim bulduğum da buydu cnm şekil olarak çok güzeller ama 30-100 arasını 9,25ten veriyor. Bakalım hayırlısı artık.
Süper fikir. Kendimiz yapamaz mıyız acaba[/QUOTE]
Bbm teyzem yaptı kızının nisanına bir iki söyleme aldı ve onları çoğalttı bir sürü sukulent yaptı minik saksılara koydu süsledi ve nisanda dağıttılar. Tabi teyzem sevdiği için uğraştı onlarla üretti fln süsledi baya da güzel bir hatıra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…