2018 Ekim Anneleri

Üşenmeden yazmışssınız. Çok teşekkür ederiz:)

Ben lelebabyi bilmiyrm. Chicco her zamn favorim. Ama bahara doğru alıcam. Kişın lazım olmıcak bana:) bide kızım var 1 yaşnda ve bebek arabasnds hiç durmadı. O yüzden emin olmadan da almak istemyrm bu sefer

Günaydın
sabah beni sağlık ocağından çağırdılar emzirme eğitimi verdiler sonra sağlık bakanlığından birileri anlatılanlar hakkında soru sordu sizede yaptılarmı böyle ?
Bilmyrm da emzirme eğitimi harika bişey ama unutmazsnz inş o zamana kadr. Ben ilk başta eğitmen sayesndr çok kolay emzireblmiştim

[QUOTE="yet07,

Şimdi inceledim cnm. Takibe aldım hemen :)
Eki Görüntüle 2166775

Benim bulduğum da buydu cnm şekil olarak çok güzeller ama 30-100 arasını 9,25ten veriyor. Bakalım hayırlısı artık.
Süper fikir. Kendimiz yapamaz mıyız acaba[/QUOTE]

Cnm teyzemde var çoğaltmış 50 tane çıkar diyor ama saksını almak ahşabını yaptırmak kurdela fln bu fiyattan daha yükeseğe mâl olabilir gibi geliyor.eğer ilgili isen neden olmasın cnm

Cok makbule gecti tesekkurler

Merhaba annisler Aryamin hersey tamamladim ama hala gözüm doymuyor ne görsem alasim geliyor ilk bebek galiba ondan sizde durumlar nasil ?

Merhaba annisler Aryamin hersey tamamladim ama hala gözüm doymuyor ne görsem alasim geliyor ilk bebek galiba ondan sizde durumlar nasil ?
Valla bu istek biter mi bilmyrm:) geçen sene ilk kez anne oldum yaklaşık 2 senedir o moddayım:) alışveriş demek bebek çocuk mağazaları ve bölümleri demek benim için:)))

Jokerde gece indirimi var göğüs pompalarında %40 civarında, yarın sabah 10a kadar. Düşünenler varsa bakabilir fırsatlar güzel gibi görünüyor.

Günaydın. Dün akşam acildeydik karnımda kasılma, ağrı vardı. Alt tarafında taş tasiyormusum gibi düşecek gibi ağrıyordu 3-4gundur. Acildeki Dr muayene etti çok şükür açıklık yok dedi bebek ters duruyo ve yaklaşık 10gundur geriden geliyomus dedi. Kan ve idrar tahlili yaptı sonuç temiz. Nst ye bağladılar o da çok şükür iyi çıktı. Bu gece yatis yapalum takip edelim dedi kabul etmedim. Dr ayakta kalma, eğilme ve yorulma dedi de ne mümkün.

İkinci şeker yükleme sonucumda değerlerin altında tahlil hemolizlidir yazıyordu hemşireye ve acildeki Dr a sordum geçersiz o yeniden yaptır dediler. Kendi Dr Uma ve hemşiresine sorucam bı de daha görüşemedim onlarla galiba yeniden yaptiracagim

Jokerde gece indirimi var göğüs pompalarında %40 civarında, yarın sabah 10a kadar. Düşünenler varsa bakabilir fırsatlar güzel gibi görünüyor.
Sut pompası konusunda halen kararsizim ben

Ben lelebabyi bilmiyrm. Chicco her zamn favorim. Ama bahara doğru alıcam. Kişın lazım olmıcak bana:) bide kızım var 1 yaşnda ve bebek arabasnds hiç durmadı. O yüzden emin olmadan da almak istemyrm bu sefer

bende işe başlayınca annem bakacak ona bırakıp alırken yada bebei bi yere götürrüse lazım olacak her türlü alayım dedim :)

sağol canım sayende haberdar oldum aldım lansinohun tekli göğüs pompaısını 200e düşmüştü,yeni üye olunca da 20 tl ek indirim verdi 180e geldi ama soobe.comdan dilim yeterince yandı diye kapıda ödme seçtim 185e maloldu bakalım inşallah memnun kalırım

Bende mi alsam ya valla düşünmekten kafayı yedim iyice
Süt olacak mi olmayacak mi olsa sagsam dondurucuya koysam 3 ay ömrü varmış ee ise başlamadan dolacak yoksa tutumluanne de ikinci el ama kullanılmamış buldum bi tane fiyatta da anlaştık ama kararsizim

Cnn çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine... bbm de en son kontrolde aşağıda cıktı olması gerekenden aşağıdaymış... artık her an her şey olabilir sanırım bu yüzden aman çok dikkat edelim.

valla canım çok lazım dedi bana çevremde doğum yapan arkadaşlarım,
çalışan kadına şart dediler bende aldım inşallah doğrudur

Cok gecmis olsun. Dikkat edin kendinize. Insaallah saglikla hayirla kavusursunuz bebeğinize.

valla canım çok lazım dedi bana çevremde doğum yapan arkadaşlarım,
çalışan kadına şart dediler bende aldım inşallah doğrudur
Ücretsiz izin alacakmısin
Ben düşünmüyorum şubat sonu yada mart gibi bitecek insaallah raporum o arada duruma göre alirim diye düşündüm ama acaba mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…