Ücretsiz izin alacakmısin
Ben düşünmüyorum şubat sonu yada mart gibi bitecek insaallah raporum o arada duruma göre alirim diye düşündüm ama acaba mi diyorum
Günaydın. Dün akşam acildeydik karnımda kasılma, ağrı vardı. Alt tarafında taş tasiyormusum gibi düşecek gibi ağrıyordu 3-4gundur. Acildeki Dr muayene etti çok şükür açıklık yok dedi bebek ters duruyo ve yaklaşık 10gundur geriden geliyomus dedi. Kan ve idrar tahlili yaptı sonuç temiz. Nst ye bağladılar o da çok şükür iyi çıktı. Bu gece yatis yapalum takip edelim dedi kabul etmedim. Dr ayakta kalma, eğilme ve yorulma dedi de ne mümkün.
Günaydın. Dün akşam acildeydik karnımda kasılma, ağrı vardı. Alt tarafında taş tasiyormusum gibi düşecek gibi ağrıyordu 3-4gundur. Acildeki Dr muayene etti çok şükür açıklık yok dedi bebek ters duruyo ve yaklaşık 10gundur geriden geliyomus dedi. Kan ve idrar tahlili yaptı sonuç temiz. Nst ye bağladılar o da çok şükür iyi çıktı. Bu gece yatis yapalum takip edelim dedi kabul etmedim. Dr ayakta kalma, eğilme ve yorulma dedi de ne mümkün.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.Canım müsait olduğun bi ara resimlerini atar mısın?Dikir olur en azından.Aslen Benin hastane Doğum ücretine süslemeler dahil ama en azından eksik varmı öğrenmiş olurum.Ben hastahane odası süslerinin hepsini aldım bebek yatağı tutusu fiyonklu bol kurdelalı ve atıcılık anne yatağı süsü masa örtüsü ve masa susleri alindi.nazar boncuklu lavanta keseleri o top gibi olanlardan pufidik.bebek çikolatası. Ikramliklar cupkekler olacak ikramliklarin konulacağı standlar d
Fln olacak... ikramliklarin servis yapilacagi tabak ve çatallar plastik olacak kapo süsü hastahane de veriyor ama onu beğenmedim aynalilardan yaptırdım oda ayicikli... serbet ikrami hastahane tarafindan yapilacak. hepsi mavili beyazlı bol kurdelalı ve ayicikli.... allahım kullanmayı nasip etsin.
Ben de aynıyım merak etmeyin :)Anneler yaptıkları alışverişlerden bahsedince ben kendimi eksik hissediyorumbikaç zıbından başka bişeycgimiz yok daha..kapı süsüne kadar düşünmüşsünüz maşallah.. ay ben napim nerelere gidiim.. kpss kitaplarını elime yeni alıp, arkadaşların konuları coktan bitirip tekrara başladıklarını duydugumda da aynı psikolojiye bürünmüştüm
Söz konusu doktor bence hastane değil.Eğer ayni Dr ise devletle ilgili olumsuz tecrübe ve duyumlar yoksa neden devlet olmasın ki?Yok bütçem her şekilde uygun diyorsanız da özel de niye pohpohlanmayalım kikızlar yaaa şaka gibi 26. haftadayım hala doğum yapacagım hastaneye seçemedimdevlet mi özel mi çok karasızım ...
Yine karnından kontrol ediliyor.. rutin kontroller gibi ama biraz daha uzun sürüyor.. inşallahhh iyi haberlerle dönersinArkadaşlar bugün ayrıntılı ultrasonum var .Ama normalde çok rahatken dünden beridir kaygılanıyorum nedense,heyecan mı bilemedim.Ayrıntılı ultrason vajinalden olmayacak değil mi ?Bu hamileliğimde sürekli karnımdan muayene oldum ve böyle devam etmek istiyorum da? Dualarınızı esirgemeyin inş
Ben eğer ihtiyaç olursa Aklımda bir model belirleyip eşime söylerim gider alır diye düşündüm Avm yakın zaten orda bulur rahatlıkla yeter ki kuzum saplıcakla gelsinBende mi alsam ya valla düşünmekten kafayı yedim iyice
Süt olacak mi olmayacak mi olsa sagsam dondurucuya koysam 3 ay ömrü varmış ee ise başlamadan dolacak yoksa tutumluanne de ikinci el ama kullanılmamış buldum bi tane fiyatta da anlaştık ama kararsizim
Ben de ayni dırumdayım kafamda ayni sorularkızlar yaaa şaka gibi 26. haftadayım hala doğum yapacagım hastaneye seçemedimdevlet mi özel mi çok karasızım ...
Bütçe sıkıntı değil de Allah korusun bebekte yada annede olumsuz bir durım söz konusu olursa özel direk devlete yada fakülte hastanelerine sevk ediyor... Şu an devlet hastaneleri doğum konusunda iyi , her türlü imkanları var ... Doktorum var özelde memmunum ama yeni doğan yoğum bakım ünitesi yok hastanede... Bunlar benım kafamı karıştırdıSöz konusu doktor bence hastane değil.Eğer ayni Dr ise devletle ilgili olumsuz tecrübe ve duyumlar yoksa neden devlet olmasın ki?Yok bütçem her şekilde uygun diyorsanız da özel de niye pohpohlanmayalım ki
offf bende kararsız kaldım Bahçelievler Devlet hASTANESİ DOĞUM KONUSUNDA İYİ DİYORLAR bakıcagız artık canım yaaaBen de ayni dırumdayım kafamda ayni sorularbir özele başladım ama son dk devleti mi seçerim bilmiyorum yakınımda doğum hastanesi var bilmiyorum
Tüh kaçırdık ne kadardı aventJokerde gece indirimi var göğüs pompalarında %40 civarında, yarın sabah 10a kadar. Düşünenler varsa bakabilir fırsatlar güzel gibi görünüyor.
canım yerleri darıldığı için olabılır , bende de bazen az hissediorumKizlar dunden beri bebislerimin hareketleri cok az sizde boyle durum yasayan var mi?
Bize ebebek yakın eşim acil lazım olursa alır gelirim dedi bana daBen eğer ihtiyaç olursa Aklımda bir model belirleyip eşime söylerim gider alır diye düşündüm Avm yakın zaten orda bulur rahatlıkla yeter ki kuzum saplıcakla gelsin
Özelde olacaksa tam donanımlı olmasında fayda var bence çünkü doktor herşey demek değil, ekipman da önemli. Öncelikle yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması şart gibiBen de ayni dırumdayım kafamda ayni sorularbir özele başladım ama son dk devleti mi seçerim bilmiyorum yakınımda doğum hastanesi var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?