2018 Ekim Anneleri

Ücretsiz izin alacakmısin
Ben düşünmüyorum şubat sonu yada mart gibi bitecek insaallah raporum o arada duruma göre alirim diye düşündüm ama acaba mi diyorum

ne raporun bitiyor canım ücretsiz konusunda bilmiyorum arabayı sattık model yükseltmek istioruz ek kredi çekmek lazım,öte yandan konut kredisi var ben çalışmazsam sadece eşimin maaşıyla ödemeleri yapıp geçinmemize para kalmaz bilmiyorum bir yandan da en azından 6 ay bebeğimin yanında olmak istiyorum

bide şimdi bi çok alanda kullandığımız ürünler ithal ve usd-euro malesef düşecek gibi görünmüyor fiyatları artacak o sebepten alıp eve atayım dedim

Cnm çok geçmiş olsun sonuçlarının hepsinin temiz olmasına çok sevindim.

Canım çok geçmiş olsun,çalışıyormusun evdemisin uzanma şansın varsa doktoru dinle

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.Canım müsait olduğun bi ara resimlerini atar mısın?Dikir olur en azından.Aslen Benin hastane Doğum ücretine süslemeler dahil ama en azından eksik varmı öğrenmiş olurum.

Ben de aynıyım merak etmeyin :)

kızlar yaaa şaka gibi 26. haftadayım hala doğum yapacagım hastaneye seçemedim devlet mi özel mi çok karasızım ...

kızlar yaaa şaka gibi 26. haftadayım hala doğum yapacagım hastaneye seçemedim devlet mi özel mi çok karasızım ...
Söz konusu doktor bence hastane değil.Eğer ayni Dr ise devletle ilgili olumsuz tecrübe ve duyumlar yoksa neden devlet olmasın ki?Yok bütçem her şekilde uygun diyorsanız da özel de niye pohpohlanmayalım ki

Arkadaşlar bugün ayrıntılı ultrasonum var .Ama normalde çok rahatken dünden beridir kaygılanıyorum nedense,heyecan mı bilemedim.Ayrıntılı ultrason vajinalden olmayacak değil mi ?Bu hamileliğimde sürekli karnımdan muayene oldum ve böyle devam etmek istiyorum da? Dualarınızı esirgemeyin inş

Yine karnından kontrol ediliyor.. rutin kontroller gibi ama biraz daha uzun sürüyor.. inşallahhh iyi haberlerle dönersin

Ben eğer ihtiyaç olursa Aklımda bir model belirleyip eşime söylerim gider alır diye düşündüm Avm yakın zaten orda bulur rahatlıkla yeter ki kuzum saplıcakla gelsin

Ben de ayni dırumdayım kafamda ayni sorular bir özele başladım ama son dk devleti mi seçerim bilmiyorum yakınımda doğum hastanesi var bilmiyorum

Söz konusu doktor bence hastane değil.Eğer ayni Dr ise devletle ilgili olumsuz tecrübe ve duyumlar yoksa neden devlet olmasın ki?Yok bütçem her şekilde uygun diyorsanız da özel de niye pohpohlanmayalım ki
Bütçe sıkıntı değil de Allah korusun bebekte yada annede olumsuz bir durım söz konusu olursa özel direk devlete yada fakülte hastanelerine sevk ediyor... Şu an devlet hastaneleri doğum konusunda iyi , her türlü imkanları var ... Doktorum var özelde memmunum ama yeni doğan yoğum bakım ünitesi yok hastanede... Bunlar benım kafamı karıştırdı

Ben de ayni dırumdayım kafamda ayni sorular bir özele başladım ama son dk devleti mi seçerim bilmiyorum yakınımda doğum hastanesi var bilmiyorum
offf bende kararsız kaldım Bahçelievler Devlet hASTANESİ DOĞUM KONUSUNDA İYİ DİYORLAR bakıcagız artık canım yaaa

Kizlar dunden beri bebislerimin hareketleri cok az sizde boyle durum yasayan var mi?

Ben eğer ihtiyaç olursa Aklımda bir model belirleyip eşime söylerim gider alır diye düşündüm Avm yakın zaten orda bulur rahatlıkla yeter ki kuzum saplıcakla gelsin
Bize ebebek yakın eşim acil lazım olursa alır gelirim dedi bana da

Özelde olacaksa tam donanımlı olmasında fayda var bence çünkü doktor herşey demek değil, ekipman da önemli. Öncelikle yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması şart gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…