ya aslinda cok da daralmadi yerleri ama daha buyuyecekler sonucta degil mi? Insallah sorun yoktur canim sagolcanım yerleri darıldığı için olabılır , bende de bazen az hissediorum
Hayırlı olsun memnun kalırsın inşallah benim soobe siparişimde yeni kargolandı yarın gelirmiş miş bakalım inşallah eksiksiz gelirsağol canım sayende haberdar oldum aldım lansinohun tekli göğüs pompaısını 200e düşmüştü,yeni üye olunca da 20 tl ek indirim verdi 180e geldi ama soobe.comdan dilim yeterince yandı diye kapıda ödme seçtim 185e maloldu bakalım inşallah memnun kalırım
Geçmiş olsun. Dinlenin bolcaGünaydın. Dün akşam acildeydik karnımda kasılma, ağrı vardı. Alt tarafında taş tasiyormusum gibi düşecek gibi ağrıyordu 3-4gundur. Acildeki Dr muayene etti çok şükür açıklık yok dedi bebek ters duruyo ve yaklaşık 10gundur geriden geliyomus dedi. Kan ve idrar tahlili yaptı sonuç temiz. Nst ye bağladılar o da çok şükür iyi çıktı. Bu gece yatis yapalum takip edelim dedi kabul etmedim. Dr ayakta kalma, eğilme ve yorulma dedi de ne mümkün.
Başladığım özelde yenidoğan yeni Bakım ünitesi var canım 8 bebek kapasiteli,inşallah saplıcakla gelir de gerek olmaz.Özelde olacaksa tam donanımlı olmasında fayda var bence çünkü doktor herşey demek değil, ekipman da önemli. Öncelikle yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması şart gibi
canım senınkıler ikiz yaaa ondan erken başlıyabılır yer daralmasıya aslinda cok da daralmadi yerleri ama daha buyuyecekler sonucta degil mi? Insallah sorun yoktur canim sagol
Ikizlerde bir sure sonra azaliyor diye duymustum. O haftalara geldiysen belki..ya aslinda cok da daralmadi yerleri ama daha buyuyecekler sonucta degil mi? Insallah sorun yoktur canim sagol
Karindan bakiliyor. Benim bebislerden biri yuzunu donmeyince alttan da bakildi. Rahim agzini da olctu alttan bakmisken. Insallah guzel gecer randevunuz.Arkadaşlar bugün ayrıntılı ultrasonum var .Ama normalde çok rahatken dünden beridir kaygılanıyorum nedense,heyecan mı bilemedim.Ayrıntılı ultrason vajinalden olmayacak değil mi ?Bu hamileliğimde sürekli karnımdan muayene oldum ve böyle devam etmek istiyorum da? Dualarınızı esirgemeyin inş
Tokluk şeker sonucunda 140 sınır diye biliyorum ama dr daha iyi bilir ve yorumlar.Herkese hayirli saglikli gunler arkadaslar...
Simdi gebelik sekerime bakildi 50 gr lik
Sonuc cikti bu gun ogleden sonra doktoruma goturecegim.ama sonucu merak ettim
Yuksek cikmis sanirim yaaa
Sonuc aclik 76,5 glukoz ise (yabi bir saat sonra verdihim kan) 152,2 cikmis.
Yani sonuc yuksek mi cikti anlamadim...
Hayırlı olsun memnun kalırsın inşallah benim soobe siparişimde yeni kargolandı yarın gelirmiş miş bakalım inşallah eksiksiz gelir
Aynen canm..herhalde simdi 100gr tekrar yaptiracak yada diyet mi verir bilmiyorum..hayirlisi ile dogsunda yavrum gerekirse diyet yapariz....Tokluk şeker sonucunda 140 sınır diye biliyorum ama dr daha iyi bilir ve yorumlar.
Inşallah çıkmaz ama ola ki çıksa bile diyet veriliyor. Arkadaşımin geçen yıl gebelik sekeri cıktı diyet listesine uydu. Ikiz bebekler sağlıkla doğdu. Rahat ol yani..Aynen canm..herhalde simdi 100gr tekrar yaptiracak yada diyet mi verir bilmiyorum..hayirlisi ile dogsunda yavrum gerekirse diyet yapariz....
Sut pompası konusunda halen kararsizim ben
Kizlar dunden beri bebislerimin hareketleri cok az sizde boyle durum yasayan var mi?
Tüh kaçırdık ne kadardı avent
Ben almayacağım.ihtiyac olursa 1 günde alınır..onu al bunu al ev dolacak. Neye ihtiyaç olunursa kargoyla 2 günde gelirSut pompası konusunda halen kararsizim ben
Inşallah çıkmaz ama ola ki çıksa bile diyet veriliyor. Arkadaşımin geçen yıl gebelik sekeri cıktı diyet listesine uydu. Ikiz bebekler sağlıkla doğdu. Rahat ol yani..
Kendinizi hiç suçlamayın. Bu hafta yenen şeyle yüksek çıkmıyor inanın. Diyetisyen arkadaşım diyor ki hamilelige 90 kilo ile baslayan da cikmadi 55 kilo ile baslayan ve asiri dikkat eden de gebelik sekeri cikti dedi...Aslinda tam da bu hafta ( normalda yemem ) bir haftadır pastane pogacasi ve ekmek arasi hazir meyva suyu ve kayisi seftali yedim...
Sanirim ondan yuksek cikti... tamda zamaninda yeiyesin tuttu sanirim....
Yoksa hic tatli ile aram yok yani..en son serbetli tatliyi ne zaman yedim hatirlamiyorum bile...
Cok sagol canm...hayirlisi artik...doktoru bekliyorum umatkm.her sey yolundadir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?