2018 Ekim Anneleri

Hayırlı olsun memnun kalırsın inşallah benim soobe siparişimde yeni kargolandı yarın gelirmiş miş bakalım inşallah eksiksiz gelir

Geçmiş olsun. Dinlenin bolca

Özelde olacaksa tam donanımlı olmasında fayda var bence çünkü doktor herşey demek değil, ekipman da önemli. Öncelikle yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması şart gibi
Başladığım özelde yenidoğan yeni Bakım ünitesi var canım 8 bebek kapasiteli,inşallah saplıcakla gelir de gerek olmaz.

Karindan bakiliyor. Benim bebislerden biri yuzunu donmeyince alttan da bakildi. Rahim agzini da olctu alttan bakmisken. Insallah guzel gecer randevunuz.

Herkese hayirli saglikli gunler arkadaslar...
Simdi gebelik sekerime bakildi 50 gr lik
Sonuc cikti bu gun ogleden sonra doktoruma goturecegim.ama sonucu merak ettim
Yuksek cikmis sanirim yaaa

Sonuc aclik 76,5 glukoz ise (yabi bir saat sonra verdihim kan) 152,2 cikmis.
Yani sonuc yuksek mi cikti anlamadim...

Tokluk şeker sonucunda 140 sınır diye biliyorum ama dr daha iyi bilir ve yorumlar.

Hayırlı olsun memnun kalırsın inşallah benim soobe siparişimde yeni kargolandı yarın gelirmiş miş bakalım inşallah eksiksiz gelir

benimde eksik gönderdiklerinin iadesini yaptılar,22 haziranda verdiğim sipairşide bugün kargoya verdiler bu siparişte tastamam elime geçerse inşallah bi daha tövbe aslan alışveriş yapmam,jokerden aldığım göğüs pompasıda bunlara bağlı sanırım kapıda ödeme yapmıştım ama gene iptal ettim tekli almışım,2 li göğüs pompası alacam diye canım

Aynen canm..herhalde simdi 100gr tekrar yaptiracak yada diyet mi verir bilmiyorum..hayirlisi ile dogsunda yavrum gerekirse diyet yapariz....
Inşallah çıkmaz ama ola ki çıksa bile diyet veriliyor. Arkadaşımin geçen yıl gebelik sekeri cıktı diyet listesine uydu. Ikiz bebekler sağlıkla doğdu. Rahat ol yani..

Sut pompası konusunda halen kararsizim ben

Ben alacağım da marka konusunda kararsızım. Görümcem de ben verebilirim fln diyordu bir ara. Kullanmamış hiç.

Kizlar dunden beri bebislerimin hareketleri cok az sizde boyle durum yasayan var mi?

Benim dün hiç hareket etmedi neredeyse. Telaşlandım ben de. Bugün sabah işe gelirken başladı hareketlere. Biraz hareketsiz kaldığımda duruyor benimki.

Tüh kaçırdık ne kadardı avent

Avent tekli 298 tl idi canım.

Inşallah çıkmaz ama ola ki çıksa bile diyet veriliyor. Arkadaşımin geçen yıl gebelik sekeri cıktı diyet listesine uydu. Ikiz bebekler sağlıkla doğdu. Rahat ol yani..

Aslinda tam da bu hafta ( normalda yemem ) bir haftadır cokca pastane pogacasi ve ekmek arasi hazir meyva suyu ve kayisi seftali yedim...
Sanirim ondan yuksek cikti... tamda zamaninda yeiyesim tutmus...

Yoksa hic tatli ile aram yok yani..en son serbetli tatliyi ne zaman yedim hatirlamiyorum bile...
Hic beklemiyordum.yuksek cikacagini tatli ile aram olmadigindan...hatta yaptirmayacaktim bile...
Gerci annem de annen tarafinda seker var ama
Cok sagol canm...hayirlisi artik...doktoru bekliyorum umatkm.her sey yolundadir...

Kendinizi hiç suçlamayın. Bu hafta yenen şeyle yüksek çıkmıyor inanın. Diyetisyen arkadaşım diyor ki hamilelige 90 kilo ile baslayan da cikmadi 55 kilo ile baslayan ve asiri dikkat eden de gebelik sekeri cikti dedi...

Merhaba kızlar 26. Haftaya geldim neredeyse ama hala bir doktorum yok. 2 kere medivia da sema hanıma gittim. Bir kere centralda Levent beye. Ama ikisini de beğenmedim. Aslında Levent beyi beğenmiştim. Ama detaylı ultrasonda öğrendim ki 16 17 ve 18 haftalarda bakıp %99 kız dediği bebek aslında erkekmiş. Çok sinir oldum. Sonrasında da 21 ve 24. Haftalarda detaylı ultrasona girdim Koşuyolu medipolde Hakan beyde.

İlk doğumum da Koşuyolu medipolde olmuştu. Ama eski doktorum çok yoğunmuş hasta kabul edemiyorum diyor. Şükriye Leyla hanımdı. Açıkçası yanımda bir çocukla kapıda sıra beklemek de çok zor iş. Medipole giden doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı? Kurban baytamında 32. Haftalık olacağım. Rapor almam gerekecek. Daha bir doktorum yok

kızlar
Tripper in ürünlerini kullanan var mı kangrusu hediye geldi ama hiç duymadım kullanıcı yorumu da bulamadım İyimidir kötümüdür yada kangru da dikkat etmek gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…