Kullanmakta olduğun ilaç iğne vitamin varsa onlar kilo yapıyor olabilirBen 6 aydır makarna hiç yemedim hamur işide yemiyorm tadına bakıyorum sadece çok canm isterse pilavda az yerim nasıl alıyorum hiç anlamadım canm
Ben bunu kullandim sevdim de. Tavsye edebilirim.Kızlar bebek telsizi almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz
Meyveyi aşırı tüketiyorm özellikle karpuzu omu aldırıyo acabaŞu aralar en çok kilo aldıran şey meyveler..
Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum demir+b12 hapım birde multivitamin kullanıyorum demir ilacımı kilo yapıyo acabaKullanmakta olduğun ilaç iğne vitamin varsa onlar kilo yapıyor olabilir
Olabilir içlerinden biri ya da birkaçı kilo yapıyo olabilirKan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum demir+b12 hapım birde multivitamin kullanıyorum demir ilacımı kilo yapıyo acaba
Karpuz,kavun, uzum ve incir en çok şeker içeren meyveler..şekerli su gibi düşünün. Diyetisyen 3 kayısı tek öğünde yeter diyo. Karpuz başka öğünde 2 dilim maksimumMeyveyi aşırı tüketiyorm özellikle karpuzu omu aldırıyo acaba
Evim cok büyük değil ben almayacam. Ama arkadaşlar weewell i öneriyorlar. Bilgi amaçlı yazayım dedim sizeKızlar bebek telsizi almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz
Ben fazla kilo almadim su içmeme bağlıyorum durumu ama sanki 20 kilo almış gibiyim görüntü olarakKan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum demir+b12 hapım birde multivitamin kullanıyorum demir ilacımı kilo yapıyo acaba
Meyveyi aşırı tüketiyorm özellikle karpuzu omu aldırıyo acaba
canim bende seker ciktigi icin diyetisyene gidiyorum diyetisyen bana cok sekerli oldugu icin karpuz ve muzu yasakladi ben hic yemiyorumKan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum demir+b12 hapım birde multivitamin kullanıyorum demir ilacımı kilo yapıyo acaba
Ben de dikkat ediyorum. Kilo almamak lazım çünkü ben de bi de fıtık var şimdiden bel ağrılarım başladı...gece uyutmuyorcanim bende seker ciktigi icin diyetisyene gidiyorum diyetisyen bana cok sekerli oldugu icin karpuz ve muzu yasakladi ben hic yemiyorum
kac kilo aldin canim? Ay ben 12 kilo aldimBen de dikkat ediyorum. Kilo almamak lazım çünkü ben de bi de fıtık var şimdiden bel ağrılarım başladı...gece uyutmuyor
Sancidir muhtemeln. Dinlenince gecen sancidan korkulmamasi gerekiyormus. Gerck sanci ne yaparsak yapalim gecmezmis:))) yakinda safak plakalara incek. Cookk heycanli. Sancilar kasilmalar o sert tekmeler. Allahima sukurler olsunKızlar az önce ayaktaydım ve sanirim sancı girdi adet ağrısı ile karışık kramp gibi pis bisey bıçak saplanır gibi
Uzanınca hafifledi biraz ama su gibi terledim çok fenaydı
Sancı dimi bu
InsALLAH. Benm kizim hic istahla emmemisti. Surekli de kusuyodu. Bakalim bu kizim nasil olcak. Sutumuz saglikla huzurla gelsin de emsinler ins. Ozledim valla.
Eyvah eyvahKarpuz,kavun, uzum ve incir en çok şeker içeren meyveler..şekerli su gibi düşünün. Diyetisyen 3 kayısı tek öğünde yeter diyo. Karpuz başka öğünde 2 dilim maksimum
Bende suyu çok içerim aşırı da terlemem oluyo bi ara terlemeden kilo vermiştim şimdi almaya başladımBen fazla kilo almadim su içmeme bağlıyorum durumu ama sanki 20 kilo almış gibiyim görüntü olarak
Bende hergün muz yemeye çalışıyorm içim almasada bebeğe faydalı diye karpuza da dayanamıyormcanim bende seker ciktigi icin diyetisyene gidiyorum diyetisyen bana cok sekerli oldugu icin karpuz ve muzu yasakladi ben hic yemiyorum
Ilknde hergun yedim ama bu seferkinde yiyemiyrm cok fazla. Sekeri aklima gelmedi de bende hep kabiz olcam diye korkuyodum.Bende hergün muz yemeye çalışıyorm içim almasada bebeğe faydalı diye karpuza da dayanamıyormbendede şeker çıkacak kesin. Yarn kan vericem inşallah bişey çıkmaz
Şiddetli bi kabızlığım olmadı çok şükür :) ama şeker yapıyomş azaltırım bu saatten sonraIlknde hergun yedim ama bu seferkinde yiyemiyrm cok fazla. Sekeri aklima gelmedi de bende hep kabiz olcam diye korkuyodum.
Hamilelikte cok yasanan sikintilardan biri ya. Allah yasatmasin diyelim:)) zaten yazin insan zor yiyo.Şiddetli bi kabızlığım olmadı çok şükür :) ama şeker yapıyomş azaltırım bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?