2018 Ekim Anneleri

Ben 6 aydır makarna hiç yemedim hamur işide yemiyorm tadına bakıyorum sadece çok canm isterse pilavda az yerim nasıl alıyorum hiç anlamadım canm
Kullanmakta olduğun ilaç iğne vitamin varsa onlar kilo yapıyor olabilir

Meyveyi aşırı tüketiyorm özellikle karpuzu omu aldırıyo acaba
Karpuz,kavun, uzum ve incir en çok şeker içeren meyveler..şekerli su gibi düşünün. Diyetisyen 3 kayısı tek öğünde yeter diyo. Karpuz başka öğünde 2 dilim maksimum

Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum demir+b12 hapım birde multivitamin kullanıyorum demir ilacımı kilo yapıyo acaba
Ben fazla kilo almadim su içmeme bağlıyorum durumu ama sanki 20 kilo almış gibiyim görüntü olarak

Meyveyi aşırı tüketiyorm özellikle karpuzu omu aldırıyo acaba

Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum demir+b12 hapım birde multivitamin kullanıyorum demir ilacımı kilo yapıyo acaba
canim bende seker ciktigi icin diyetisyene gidiyorum diyetisyen bana cok sekerli oldugu icin karpuz ve muzu yasakladi ben hic yemiyorum

Ben de dikkat ediyorum. Kilo almamak lazım çünkü ben de bi de fıtık var şimdiden bel ağrılarım başladı...gece uyutmuyor
kac kilo aldin canim? Ay ben 12 kilo aldim ama yaklasik 3 haftadir bu kilodayim insallah sabit kalirim. Kilo sonradan veririm sorun degil ama sekerimi yukseltir diye kontrol altinda tutmam gerek

Kızlar az önce ayaktaydım ve sanirim sancı girdi adet ağrısı ile karışık kramp gibi pis bisey bıçak saplanır gibi
Uzanınca hafifledi biraz ama su gibi terledim çok fenaydı
Sancı dimi bu

Kızlar az önce ayaktaydım ve sanirim sancı girdi adet ağrısı ile karışık kramp gibi pis bisey bıçak saplanır gibi
Uzanınca hafifledi biraz ama su gibi terledim çok fenaydı
Sancı dimi bu
Sancidir muhtemeln. Dinlenince gecen sancidan korkulmamasi gerekiyormus. Gerck sanci ne yaparsak yapalim gecmezmis:))) yakinda safak plakalara incek. Cookk heycanli. Sancilar kasilmalar o sert tekmeler. Allahima sukurler olsun

InsALLAH. Benm kizim hic istahla emmemisti. Surekli de kusuyodu. Bakalim bu kizim nasil olcak. Sutumuz saglikla huzurla gelsin de emsinler ins. Ozledim valla.

Oyy insallah gonlunce saglikla olur emme sureci ❤
Ozlenmez miiii...
Kizim 2 yil emdi,biraktigi zaman cok durup durup huzunlenip agladim :)
Degisik bir bag cidden ve tarifsiz,cok guzel..
Bende cok ozledim❤

Karpuz,kavun, uzum ve incir en çok şeker içeren meyveler..şekerli su gibi düşünün. Diyetisyen 3 kayısı tek öğünde yeter diyo. Karpuz başka öğünde 2 dilim maksimum
Eyvah eyvah şekerim çıkacak o zaman benim. Yarn kan vermeye gidicem inşallah bişey çıkmaz

canim bende seker ciktigi icin diyetisyene gidiyorum diyetisyen bana cok sekerli oldugu icin karpuz ve muzu yasakladi ben hic yemiyorum
Bende hergün muz yemeye çalışıyorm içim almasada bebeğe faydalı diye karpuza da dayanamıyorm bendede şeker çıkacak kesin. Yarn kan vericem inşallah bişey çıkmaz

Bende hergün muz yemeye çalışıyorm içim almasada bebeğe faydalı diye karpuza da dayanamıyorm bendede şeker çıkacak kesin. Yarn kan vericem inşallah bişey çıkmaz
Ilknde hergun yedim ama bu seferkinde yiyemiyrm cok fazla. Sekeri aklima gelmedi de bende hep kabiz olcam diye korkuyodum.

Ilknde hergun yedim ama bu seferkinde yiyemiyrm cok fazla. Sekeri aklima gelmedi de bende hep kabiz olcam diye korkuyodum.
Şiddetli bi kabızlığım olmadı çok şükür :) ama şeker yapıyomş azaltırım bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…