- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Ama çok güzel kokuyor evim mis gibi bebek kokusu:)Allah yardkmcin olsun. Insallah erken dogum olmaz.
SaskinAnne ben dogunca bebislerim yumusaticinin ve deterjanin kokusundan rahatsiz olur diye yumusatici almadim. Deterjanini da kokusuz aldim. Bi kac hafta sonra yikayacagim
Ben tencerede kaynattım canim fırça da kullandım hatta icime sinmedi bi daha kaynattım baktım leke oluyor kaynadıktan sonra elimle de yıkadım bu posta dahaO lekeleler için ben sana fırça tavsye ederm canım. Ben o makineyi bikez kullandm. Alışkanlık edemedim bi türlü. Ama lekeler için en güzeli fırça
Cok komik minnacık pantolon zıbın :)Ben dolaba asıyorm ütüledkçe. Yani hep askıdan kullanyrm:)) öyle severim de. Küçük küçk kıyafetler ütülemesi bile zevki demi ama:)
Canm gecmiş olsun allah yardım etsin bebeğini korusun.Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Çok geçmiş olsunSelam kızlar. Bayadır girmiyordum sizi de bilgilendirmek için gireyim bi dedim. 12 gündür ishalim ve kasik agrım çoktu. Şansıma doktorumun tayini çıktı gitti bende doktor arayışına girdim ha geçti ha geçer diye 12 gün ıshal devam etti bende. Bugün geldim ve hemen yatış verdiler. Kasılmalarım çok fazla erken doğum riski var. Nst ye bağladılar. Serum takılı şuan. Inşallah bi sıkıntı olmadan çıkıp evime giderim. Aklınızda olsun benim gibi süründürmeyin çok hata yaptım beklemekle. Ishal olunca hemen gidin hastaneye
Kramplar beni gece ağlatarak uyandıriyor..her gün 1 toz magnezyum içiyorum oysa. Doktoru aradım. Süt ve yoğurdu artır dedi..magnezyumu dr kasılmaların artınca iç sürekli rutin kullanman gereken ilaç değil dedi bende acaba zararlı olurmu diye korkup hergün içmedim ama çok kötü kramplar nasıl olacak bi,lmiyorum
[/QUOTE]SaskinAnne
Lekeler için dedim ben. Aslnda elde yıkadysn niye kaldı ki acaba? Belki çeşidine cinsine göre değişiyo:)) ben singer kullanmyrm hep fırçayla
Çok geçmiş olsun..Kizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
çok geçmiş olsun. Insallah hicbirsey olmaz Dua ediyorum sizin içinKizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
Canım daha yeni gördüm yazdığını inş her şey yolundadır dualarımızdasın canım daha çok erken bebişeKizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
Sebebini öğrenebldn mi canım?Kizlar biz beklemedeyiz yatıyorum hastanede ara ara suyum gelmeye devam ediyor.. dua edin nolur
Canım yazılanları daha yavaş yavaş okuyorum belki yazmışlardır görmedim ama bebekler için yumuşatıcı pek önermiyorlar sanırım yine araştırabilirsin de ben hala kullanmıyorum kızıma deterjan yeterli oluyorDalin sivi deterjan ve dalin yumusatici kullandim
Ariel baby de aldim ama onu kullanmadım daha dalinin kokusu cook guzel
2tane muslin örtü ben de aldım cnmBende birtane aldım müslin örtü aldım 2 adette yeterli olur sanıyorum ama kızımdan kalmada var onu da kullanırım yetmezse
Ayy cnm korktum şimdi iki haftadır fena ishalim. Çok geçmiş olsun sana inşallah bebegini zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.Selam kızlar. Bayadır girmiyordum sizi de bilgilendirmek için gireyim bi dedim. 12 gündür ishalim ve kasik agrım çoktu. Şansıma doktorumun tayini çıktı gitti bende doktor arayışına girdim ha geçti ha geçer diye 12 gün ıshal devam etti bende. Bugün geldim ve hemen yatış verdiler. Kasılmalarım çok fazla erken doğum riski var. Nst ye bağladılar. Serum takılı şuan. Inşallah bi sıkıntı olmadan çıkıp evime giderim. Aklınızda olsun benim gibi süründürmeyin çok hata yaptım beklemekle. Ishal olunca hemen gidin hastaneye
[/QUOTE]SaskinAnne
Lekeler için dedim ben. Aslnda elde yıkadysn niye kaldı ki acaba? Belki çeşidine cinsine göre değişiyo:)) ben singer kullanmyrm hep fırçayla
Benimde hergun giriyor çoğu zaman ikisine aynı anda defalarca giriyor. Alıştım hergun magnezyum ve kalsiyum içiyorum ben demagnezyumu dr kasılmaların artınca iç sürekli rutin kullanman gereken ilaç değil dedi bende acaba zararlı olurmu diye korkup hergün içmedim ama çok kötü kramplar nasıl olacak bi,lmiyorum
Cnm ben hergun içtiğim halde oluyo gecmiyo hiç. Niye gecmiyo ki bendeMagnezyum o krampları geçiriyo işte ihmal etme ama bu kemik ağrısı neyin nesi onu anlamadım çünkü iki gündür geçmedi hareket edemiyorum resmen
Doktora git hemen çok tehkeliymiş. 3 tane serum taktılar hala ishalim ben. Kaka tahlili verdim sonucu sabah doktor söyler2tane muslin örtü ben de aldım cnm
Ayy cnm korktum şimdi iki haftadır fena ishalim. Çok geçmiş olsun sana inşallah bebegini zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.
Çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun. İnşallah zamaninda ve sağlıkla doğum yaparsin. Birden mi geldi suyun az az miKizlar meraba dun gece suyum geldi. Slimdi hastanedeyiz dogumu geciktirmeye calusiyorlar. Açılma yok sanci yok şükür . Dualarinizi bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?