Küvz sürecimiz hala devam kızlar anne sütü almaya basladı ama oğlumda sıkıntılar var dolasım bozuklugu var makinaya baglandı tekrar anne sütü kesildi . Rabbim bütün bebeklre şifa versin inşallah çaresiz kalanlara çare versin ben şu sürecte cok caresiz kaldım kızımdan iyi haber kaldı drken oğlum ktüye gitti bi tarafım sevinirken bi tarafım kan agladı rabbim kimseyi şifasız çaresiz bırakmasın hayatın degerini böyle anlarda ankıyorsun bakıyorsun geriye hersey o kadar boş ki sadece saglık olsun diyorsun
Hiç bir anne çaresz kalmasın gözü yaslı kalmasın inşallah
Küvz sürecimiz hala devam kızlar anne sütü almaya basladı ama oğlumda sıkıntılar var dolasım bozuklugu var makinaya baglandı tekrar anne sütü kesildi . Rabbim bütün bebeklre şifa versin inşallah çaresiz kalanlara çare versin ben şu sürecte cok caresiz kaldım kızımdan iyi haber kaldı drken oğlum ktüye gitti bi tarafım sevinirken bi tarafım kan agladı rabbim kimseyi şifasız çaresiz bırakmasın hayatın degerini böyle anlarda ankıyorsun bakıyorsun geriye hersey o kadar boş ki sadece saglık olsun diyorsun
Cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah oglusunda düzelir annesi hep güzel düşün rabbim korur kucağınızda evinize gitmek nasip olsun dilerimKüvz sürecimiz hala devam kızlar anne sütü almaya basladı ama oğlumda sıkıntılar var dolasım bozuklugu var makinaya baglandı tekrar anne sütü kesildi . Rabbim bütün bebeklre şifa versin inşallah çaresiz kalanlara çare versin ben şu sürecte cok caresiz kaldım kızımdan iyi haber kaldı drken oğlum ktüye gitti bi tarafım sevinirken bi tarafım kan agladı rabbim kimseyi şifasız çaresiz bırakmasın hayatın degerini böyle anlarda ankıyorsun bakıyorsun geriye hersey o kadar boş ki sadece saglık olsun diyorsun
Evettt bu konuda yorum yapmalıyım:))) ilkinde bende emzirme südyeni almadım ilk 2-3 ay onu kullandım ama zamanla aşınıyo. Göğüsler iyice sarkıyo falan. Sonra anamı dinleyp emzirme südyeni aldım rahat ettim. Sende dene nasıl rahatsan. Bu işler deneye deneye. Aklıma yatmazsa kimseyi dinlemem pek:))) ama insanın kendi tecrübe etmesi daha güzelEskiden normal zamanda da atlet kullanmazdım ama birkaç yıldır kullanıyorum doğum da ekime geleceği için 1 tane almıştım baktim penti de indirim var yine aldim
Bi arkadaşım da kesinlikle sporcu sutyeni rahat demişti o öyle dedi diye almıştım sanırım emzirme sutyeni almayacagim
Her yorumuna herkese cevapKizlar boyle gecelik sabahlik sutyen vs cok takmayin kafaniza cidden.
Ben suan spor sabahligim vardi icine askili penye elbisemi alacam yanima.Sonra da tsort giymeyi dusunuyorum altimada uygun bisyle.Illa bisy gerekiyor gb dusunmeyin.
Emzirme sutyenini ben daha kullanisli bulmustum atlete gore ama onu da cok kisa sure kullanip sporcu tarzi pamukluya gecmistim.Daha rahat olmustu.Suan almayacam.Devaminda kullanacaginiz seyler tercih edin yani illa gereklilik gb degil
Ya ama herkesin bünyr farklı bu drlar niye kızıyo bu kadar. Tabi sağlık açısından dengede kalmak lazım da şurda 2 ay kaldı en kötü 6-7 kilo alsak 20 almış oluruz. Çok mu abartı. Tamm iyi bişey değil de beslenmeye dikkat edip sağlıklı beslendkten sonra kızmasın drlarınz üzülüyrm ben siz böyle yazınca.Merhaba Kızlar umarım herkes iyidir çok yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah. Bende bugün ilk kez başka doktora kontrole gittim 29+2 olduk 13 kilo almışım doktor çok kızdı seni kimse uyarmadı mi bu kadar fazla kilo alırken dedibebeğimin baş çevresi ve karın çevresi 31+5 ile uyumlu çıktı kilodu da 1600 gr şeker yüklemem de normaldi sen aşırı kilo aldığın için önde gidiyor iri bebek olacak bizim istediğimiz durum bunlar dedi bir ay sonra kontrole yarım kilo en fazla 1 kilo almış olarak geleceksin dedi çok moralim bozuldu
Cnm doktorlar fazla abartıyor benim bebeğimde 1800 gr iki hafta önde bebeğim doktor iri bebek diyor. Ama düşünüyorum da bebeğim en fazla 4 kg ya , yakın doğacak çok iri sayılmaz hem daha kolay büyürler . Toplamda 10 kg aldım en fazla 6_7 kg daha alırım, çokta sayılmaz sağlıklı doğusunlar da gerisi önemli değilMerhaba Kızlar umarım herkes iyidir çok yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah. Bende bugün ilk kez başka doktora kontrole gittim 29+2 olduk 13 kilo almışım doktor çok kızdı seni kimse uyarmadı mi bu kadar fazla kilo alırken dedibebeğimin baş çevresi ve karın çevresi 31+5 ile uyumlu çıktı kilodu da 1600 gr şeker yüklemem de normaldi sen aşırı kilo aldığın için önde gidiyor iri bebek olacak bizim istediğimiz durum bunlar dedi bir ay sonra kontrole yarım kilo en fazla 1 kilo almış olarak geleceksin dedi çok moralim bozuldu
Valla ben su an bile sporcu sutyeni kullanıyorum özgür bıraktım :)Evettt bu konuda yorum yapmalıyım:))) ilkinde bende emzirme südyeni almadım ilk 2-3 ay onu kullandım ama zamanla aşınıyo. Göğüsler iyice sarkıyo falan. Sonra anamı dinleyp emzirme südyeni aldım rahat ettim. Sende dene nasıl rahatsan. Bu işler deneye deneye. Aklıma yatmazsa kimseyi dinlemem pek:))) ama insanın kendi tecrübe etmesi daha güzel
Her yorumuna herkese cevapplojovic yazsa keşke diyorum:))) acayip mantıklı konuşuyon maşaAllah:)
Merhaba Kızlar umarım herkes iyidir çok yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah. Bende bugün ilk kez başka doktora kontrole gittim 29+2 olduk 13 kilo almışım doktor çok kızdı seni kimse uyarmadı mi bu kadar fazla kilo alırken dedibebeğimin baş çevresi ve karın çevresi 31+5 ile uyumlu çıktı kilodu da 1600 gr şeker yüklemem de normaldi sen aşırı kilo aldığın için önde gidiyor iri bebek olacak bizim istediğimiz durum bunlar dedi bir ay sonra kontrole yarım kilo en fazla 1 kilo almış olarak geleceksin dedi çok moralim bozuldu
Aynen ben de ilknde de ayniydm. Ikinci oldugu icin degl yani:) kurallar kurallar:)Yaa sagolasin :))) ben boyle cok kural gb olan seylere uzuluyorum.tek kural emzirmek bende bide bebek kucakta olacak :) insallah bunda da nasip olur.
Annem bile gecen gun soruyor susler fln hastanede var mi diye.Yok dedim ya kendin yapacaksin ya organizasyon tutacan.Yapalim mi diyor :))) Hic dedim gerek yok ne o oyle kuralmis gb herkeste ayni seyler.Ben eve geldigim gunu hayal ediyorum insallah saglikla cabucak donelim evde hersey cok daha guzel.
Canim benimde 29 haftalikken 1360 gr cikti.Doktor hic oyle iri veya önde de demedi haftasiyla uyumlu dedi.
Yani cidden neye gore iri diyorlar anlamiyorum.
Kilo konusunda dikkat etmen senin icin daha iyi olur o da sonrasinda toparlamak adina.Cunku gercekten löp löp oluyor insan ve kendi kendini yormua oluyorsun.Dikkat edersin bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?