2018 Ekim Anneleri

Ebebekte ben de baktım sabahlık ama emin olamamıştım bir daha bakayım bari. Sütyen de yumuşak olmayan bir şey bakıyorum ama sizin yumuşak mıydı aldığınız

Ben ekru rengini aldim sabahligin, hatta %50 indirim ile 34 liraya denk geldi. Sutyen kapli aldim bende ama emzirme atletlerinin yumusak genelde

Biz de daha ilk kez bişeyler aldık. Ben emzirme sütyenini göğüslerim büyüyünce almıştım 3 ay önce pentiden, rahat aslında ama ben küçük almışım lastikleri biraz sıkıyor. Arkasına ek kopça alacağım. Lohusa pijaması sevmiyorum renklerinden dolayı. Normal önden düğmeli gecelik sabahlık arayacağım yerel mağazalarda.

Pentide indirimde var bir tane. Aldığımdan beridir severek giyiyorum. Doğumdan sonra da onu giyeceğim inşallah. Baska almayı düşünmuyorum. Emzirirken düğmeli de olsa gecelik zor oluyor. Alt üşt takımlar daha rahat.

Emzirme sütyeni mi almalı yoksa emzirme atleti mi

En guzeli ikisinden de birer tane:) sonra hangisinden memnun kalinirsa. Bana iki tane emzrme sudyeni yetti ama kisin beli usutmemek adina atlet de guzel:) hee yakasi acik atletim var dersen ki benm oyle. O zmn benm gibi sudyende yeter sadece. Herkesin kullanma zevkine kalmis. Yolculukta disarlarda falan da asiri kolaylik saglar. Yani bence terch meselesi

ben ikisinden de aldım gecen sene dogum yapan kuzenim emzirirken belim cok üsüyordu emzirme atleti al mutlaka dedı bende aldım bakalım

Eskiden normal zamanda da atlet kullanmazdım ama birkaç yıldır kullanıyorum doğum da ekime geleceği için 1 tane almıştım baktim penti de indirim var yine aldim
Bi arkadaşım da kesinlikle sporcu sutyeni rahat demişti o öyle dedi diye almıştım sanırım emzirme sutyeni almayacagim

Gecelik sabahlık yazmışım hayatımda hiç gecelik de sabahlık da giymedim. Hastane için bir gecelik alırım ve tabi ki pijama. Pijamalar genelde de yüksek belli oluyor. Ben genelde defacto lcw gibi yerlerden alt üst pijama giyiyorum, beli yüksek ve geniş oluyorlar. Sezeryan olsa bile rahat olur sanıyorum. Bir de emzirme atleti alırım ev içinde rahat olur galiba.

sporcu sudyenlerini ben gece yatarken kullanıyorum suan cok rahat oluyor emzirme dönemindede kullanılabilir

sporcu cok mantıklı.. hiç aklıma gelmemişti...

Prmm nasılsınız? Bebekler nasıllar?
Küvz sürecimiz hala devam kızlar anne sütü almaya basladı ama oğlumda sıkıntılar var dolasım bozuklugu var makinaya baglandı tekrar anne sütü kesildi . Rabbim bütün bebeklre şifa versin inşallah çaresiz kalanlara çare versin ben şu sürecte cok caresiz kaldım kızımdan iyi haber kaldı drken oğlum ktüye gitti bi tarafım sevinirken bi tarafım kan agladı rabbim kimseyi şifasız çaresiz bırakmasın hayatın degerini böyle anlarda ankıyorsun bakıyorsun geriye hersey o kadar boş ki sadece saglık olsun diyorsun
Hiç bir anne çaresz kalmasın gözü yaslı kalmasın inşallah

Ve size tavsiyem mutlaka ama mutlaka d vitamini kalsiyum magnezyum degerlerinizi ölçtürün hamileliğinizde
Ben doğum sonrası yürüyemedim bacaklarımda titreme kasılma kramplar oldu hala daha gecmedi tuvalete bile yanımda biri olmadan gidemedim
Bütün bu degerlerim en düşük seviyeye gelmiş o yüzden ayaklarımın üstüne basamadım
Bol bol güneşe cıkın en az 15 dakika hergün muz yiyin günde en az 2 lt su için süt için yoğurt yiyin
Bunları ben yasadım sizde yasamayın

emzirme atleti beni daraltır diye almayacam cunku gercekten daraltır gibi..
digeri ise pentininki iyi diyo kullanan arkadaşlarım hatta hafta sonu 3 al 2 ode vardi..
Pentide şansımı bir deneyeyim o zaman ben de normal zamanda sütyenkerinden kullanıyırum memnunum bu da iyidir belki
Ben ekru rengini aldim sabahligin, hatta %50 indirim ile 34 liraya denk geldi. Sutyen kapli aldim bende ama emzirme atletlerinin yumusak genelde
Normalde pek gecelik düşünmüyordum ama görünce olabilir gibi geldi en azından şık duruyor belki ara sıra kullanmalık gecelik sabahlık alırım kalitesine dediğin gibi iyi demişler

Allah yardımcınız olsun canım umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın kız bebişlerin ikisi de iyi değil mi? Oğlun da inş çabucak normale döner. İnanan bir insanın en büyük dayanağı dualar canım bizlerin de dualarındasın emin ol

Kızlar daha cabuk toparlıyor kuzularım yanına gittiğimde konusuyorum küvez camından beni hissediyor minik mucizelerim .
Dua dua dua en büyük dayanagım bana güç veren dua . Rabbim actıgımız elleri boş çevirmesin inşallah .

Hissediyorlardır annesi rabbim kısa zamanda kucağına alıp evinize geçmeyü nasip etsin oğluşun da çabucak toparlasın inş.

En kısa surede saglikla evinize çıkmak kısmet olsun...

Ben ikisini de aldim ama atleti giyemiyorum gobekten dolayi hamilelikten sonra giyecegim sutyeni hep takiyorum
ahh canim benim Allah seninde bebeklerinin de yardimcisi olsun insallah kisa surerlde erkek beebginde duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…