2018 Ekim Anneleri

aman ne takiyorsunuz, bundan sonra dikkat edersiniz, sekeri ve unlu mamulleri azaltırsanız et yumurta, yoğurt vs proteine agirlik verirseniz kilo alimi azalir...kilo ile bebeğin de pek ilgisi de yok. ben kilo aldim epey, bebek zayıf ama...

Canimmm Allah evlatlarının da senin de yardımcısı olsun, şifa versin. Oğlun da en kısa zamanda toparlanır inşallah. Güçlü olmaya çalış. Hepsinin üstesinden geleceksiniz inşallah

Ahh canım sorma bende hastane süsleme işine hiç gerek görmüyorum. Hastanenin organizatörü bana bir fiyat listesi çıkardı platin paket 2.000, standart paket 1.200 lira yuhhh dedim . Yazık günah.... Sadece ikram olarak çikolata, kurabiye birde içecek götürürüm o kadar

Allah yardımcın olsun. Sağ salim al üç yavrunu da bir an önce evinize kabusun sağlıkla inşallah.

Sen moralini yüksek tut, dua et bol bol nasıl hissediyorlardir senin desteğini kimbilir.

Selam kızlar,

Ne zamandır yazamadım bu aralar tam ılk aylara döndüm inanılmaz duygusallık ve sinir var bende. Sabırsızlanıyorum da artık nasıl geçecek bu 2 ay diye.

Bi kaç eksiğim kaldı pijama gecelik, kizima bi hastane çıkışı, kendim yapacaklarimin da malzemeleri alınacak eminonune gitmeyi bekliyorum tamamlamak için.

Bebek arabasına karar verdiniz mi? Hala almadım hala net kararımı veremedim aklımda chicco liteway plus ve casual vista trona var bakalım ikisinden biri olacak sanırım.

Kizalr aranizda fotograf cekimi yaptiran var mi?
Ben bugun hazir deniz kenarina tatile geldik diye foto cekimi yaptirdim cok eglendim
Hayatim boyunca bir daha hamile kalamayacagim icin bu halimin bir anisi olsun istedik esimle. Cok keyifliydi. Yaptirmam diyordum ama cok hos gecti cok guzeldi

Kız öyle deme hiç belli olmaz o işler nasip kısmet daha yaşın kaç rabbim isterse herşey olur bak bianda iki tane olcak bakarsın bi kaç sene sonra bi tane daha oluvermiş

Aynen ben de ilknde de ayniydm. Ikinci oldugu icin degl yani:) kurallar kurallar:)
Ayy zamani gelsin de gelsin bebislerimiz ins. Ozledim valla:)))

Cok paket program gb geliyor.Uzuluyorum yapmak zorunda gb hissedenlerde oluyor.

Sen simdiden ozledin :) kizlar 3-4 yaslarina gelince yine ozlersin :)))))

Bu misafirlik degil ki cikolatada yeter canim benim.Hamilenin bunlari dusunmesine gerek bile yok diye dusunuyorum ben.
Ha kimi cidden keyifle yapiyor ama hamileliginde tadini cikariyor onlar cidden ayri.

Bende başa döndüm mide bulantilarina..
Biliyor musun zorlugu elbette var ama bebek doguncada zorluklar ayri :) Sen yine de tadini cikar.Cok ozleniyor :)

Bebek arabasına karar verdiniz mi? Hala almadım hala net kararımı veremedim aklımda chicco liteway plus ve casual vista trona var bakalım ikisinden biri olacak sanırım.

Ikiside mantikli bi karar bence.
Ben almayacam canim,kizimdan bastonumuz var Baby2Go Pinna Deluxe.
Sırf kış icin araba almak istemiyorum.
Cikislarimiz,gezmeler bi sekilde olur :)
Sling'te cok kullanmistim ilk kizimda bu minikte severse iyi olur diye dusunuyorum :) Baharada bebek arabasina insallah :)

Ne guzel yaptirmissin :) keyiflede gecmis.
Ama kalamayacagim diye dusunme yine de :)
Genelde bu tur tedaviler vb sonucu dogum yapan anneler nasilsa olmuyor diye 3.ayda fln hamile kaliyorlar :)

Bizim de kızımdan bebek arabamız var yaşadığımız yer kışları soğuk oluyor çok çıkamayız gibi geliyor şimdilik ablamızdan kangurumuz da var momfortbaby çok rahat oluyordu ilk zamanlar öyle idare ederiz diyorum sonra ihtiyaca binaen kızıma baston tarzı alabiliriz 3 yaşında olacak ama hala araba kullanmak istiyor dışarı çıktığımızda. Hiç de araştırmadım arabaları

Ne guzel yaptirmissin :) keyiflede gecmis.
Ama kalamayacagim diye dusunme yine de :)
Genelde bu tur tedaviler vb sonucu dogum yapan anneler nasilsa olmuyor diye 3.ayda fln hamile kaliyorlar :)
bahsettiğin durumu yaşayan arkadaşlarım var benim de nasılsa zor oldu tüp bebek oldu falan deyip korunmayan sonra kendiliğinden hamile kalanlar. Kızlar doğumdan sonra hemen bebek düşünmüyorsanız eğer aman diyeyim dikkatli olun. Zaten herkes farklı zamanlarda adet görmeye başlayacak ama anlamadan hamile kalanlar da çok çevremizde

Gunduz uykusuda varsa cok lazim olur araba.
Istiyorsada yapacak bisy yok bide yoksa tasitir :)
Biz artik cok nadir aliyoruz yanimiza mesela pazara gidecez diyorum bebek arabasini alalim o zaman diyor :)
gunduz uykularinida erken birakti yururde kizim masallah diyeyim ama cok kullandim,cok arastirmistim benim icin en uygunuydu :) Toplu tasima cok kullaniyorum.Tek elle acip kapatabilmem,aldigimiz zamanin en hafif arabasi olmasi?kapaninca dik kalmasida beni arabaya binerken inerken egilmek zorunda birakmadigindan tam benlikti.Seviyorum bu arabayi.

Aynen oyle.Benimde bikac arkadasim tam da bu 'olmaz' sebebiyle erkenden hamile kaldi.Hatta ilk bebegin senesine dogurdu :)
Ben mesela 10.ayda ilk reglimi olmustum.
Dikkatli olmakta fayda var.
Gelen bebeginde hakki isteyerek beklenerek olmak❤

Biz bebek arabasi olarak chicco lite way plus diye magazaya gittik fakat yakindan inceleme sansiniz oldu mu bilmiyorum ama evet gercekten cok pratik cok hafif tek kisi hem kucakta cocuk cok kolay kullanir fakat bana guvenilir gelmedi ilk sebebi ön bari yok ve nereden temin edilir kesin bilgi yok ikincisi gunesligi cok kisa yani illa bi muslin ortu atmak gerekir..biz bunun yerine chicco trio love aldik bi inceleyin derim bu arada benim ilk bebegim olacak insallah yani herhangi bir tecrubem yok kendi gorduklerim bunlar

Foto cekimi yazilmis, ben cok basit bir plan yaptim ilk gebeligim oyle süs püs hic merakim yok hastaneye bi lokum yeter mantiginda olanlardanim dedim ki bana yadigar fotograflar :) lcwdan beyaz bir elbise aldim basimada ciceklerden bir tac, yakin arkadaslarimiza dogaclama verdigimiz pozlarla mukemmel bir album oldu :) fikir olsun istedim sizede gun batimi gunes isiginda cok guzel anlar cikiyor ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…