- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
aman ne takiyorsunuz, bundan sonra dikkat edersiniz, sekeri ve unlu mamulleri azaltırsanız et yumurta, yoğurt vs proteine agirlik verirseniz kilo alimi azalir...kilo ile bebeğin de pek ilgisi de yok. ben kilo aldim epey, bebek zayıf ama...Merhaba Kızlar umarım herkes iyidir çok yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah. Bende bugün ilk kez başka doktora kontrole gittim 29+2 olduk 13 kilo almışım doktor çok kızdı seni kimse uyarmadı mi bu kadar fazla kilo alırken dedibebeğimin baş çevresi ve karın çevresi 31+5 ile uyumlu çıktı kilodu da 1600 gr şeker yüklemem de normaldi sen aşırı kilo aldığın için önde gidiyor iri bebek olacak bizim istediğimiz durum bunlar dedi bir ay sonra kontrole yarım kilo en fazla 1 kilo almış olarak geleceksin dedi çok moralim bozuldu
Canimmm Allah evlatlarının da senin de yardımcısı olsun, şifa versin. Oğlun da en kısa zamanda toparlanır inşallah. Güçlü olmaya çalış. Hepsinin üstesinden geleceksiniz inşallahKüvz sürecimiz hala devam kızlar anne sütü almaya basladı ama oğlumda sıkıntılar var dolasım bozuklugu var makinaya baglandı tekrar anne sütü kesildi . Rabbim bütün bebeklre şifa versin inşallah çaresiz kalanlara çare versin ben şu sürecte cok caresiz kaldım kızımdan iyi haber kaldı drken oğlum ktüye gitti bi tarafım sevinirken bi tarafım kan agladı rabbim kimseyi şifasız çaresiz bırakmasın hayatın degerini böyle anlarda ankıyorsun bakıyorsun geriye hersey o kadar boş ki sadece saglık olsun diyorsun
Hiç bir anne çaresz kalmasın gözü yaslı kalmasın inşallah
Ahh canım sorma bende hastane süsleme işine hiç gerek görmüyorum. Hastanenin organizatörü bana bir fiyat listesi çıkardı platin paket 2.000, standart paket 1.200 lira yuhhh dedim . Yazık günah.... Sadece ikram olarak çikolata, kurabiye birde içecek götürürüm o kadarYaa sagolasin :))) ben boyle cok kural gb olan seylere uzuluyorum.tek kural emzirmek bende bide bebek kucakta olacak :) insallah bunda da nasip olur.
Annem bile gecen gun soruyor susler fln hastanede var mi diye.Yok dedim ya kendin yapacaksin ya organizasyon tutacan.Yapalim mi diyor :))) Hic dedim gerek yok ne o oyle kuralmis gb herkeste ayni seyler.Ben eve geldigim gunu hayal ediyorum insallah saglikla cabucak donelim evde hersey cok daha guzel.
Canim benimde 29 haftalikken 1360 gr cikti.Doktor hic oyle iri veya önde de demedi haftasiyla uyumlu dedi.
Yani cidden neye gore iri diyorlar anlamiyorum.
Kilo konusunda dikkat etmen senin icin daha iyi olur o da sonrasinda toparlamak adina.Cunku gercekten löp löp oluyor insan ve kendi kendini yormua oluyorsun.Dikkat edersin bundan sonra.
Küvz sürecimiz hala devam kızlar anne sütü almaya basladı ama oğlumda sıkıntılar var dolasım bozuklugu var makinaya baglandı tekrar anne sütü kesildi . Rabbim bütün bebeklre şifa versin inşallah çaresiz kalanlara çare versin ben şu sürecte cok caresiz kaldım kızımdan iyi haber kaldı drken oğlum ktüye gitti bi tarafım sevinirken bi tarafım kan agladı rabbim kimseyi şifasız çaresiz bırakmasın hayatın degerini böyle anlarda ankıyorsun bakıyorsun geriye hersey o kadar boş ki sadece saglık olsun diyorsun
Hiç bir anne çaresz kalmasın gözü yaslı kalmasın inşallah
Ve size tavsiyem mutlaka ama mutlaka d vitamini kalsiyum magnezyum degerlerinizi ölçtürün hamileliğinizde
Ben doğum sonrası yürüyemedim bacaklarımda titreme kasılma kramplar oldu hala daha gecmedi tuvalete bile yanımda biri olmadan gidemedim
Bütün bu degerlerim en düşük seviyeye gelmiş o yüzden ayaklarımın üstüne basamadım
Bol bol güneşe cıkın en az 15 dakika hergün muz yiyin günde en az 2 lt su için süt için yoğurt yiyin
Bunları ben yasadım sizde yasamayın
anladim canim sagolGecelik mi yazmisim? Sabahlik aldim ben e bebekten zaten ekru renkte tek model var
Kız öyle deme hiç belli olmaz o işler nasip kısmet daha yaşın kaç rabbim isterse herşey olur bak bianda iki tane olcak bakarsın bi kaç sene sonra bi tane daha oluvermişKizalr aranizda fotograf cekimi yaptiran var mi?
Ben bugun hazir deniz kenarina tatile geldik diye foto cekimi yaptirdim cok eglendim
Hayatim boyunca bir daha hamile kalamayacagim icin bu halimin bir anisi olsun istedik esimle. Cok keyifliydi. Yaptirmam diyordum ama cok hos gecti cok guzeldi
Aynen ben de ilknde de ayniydm. Ikinci oldugu icin degl yani:) kurallar kurallar:)
Ayy zamani gelsin de gelsin bebislerimiz ins. Ozledim valla:)))
Ahh canım sorma bende hastane süsleme işine hiç gerek görmüyorum. Hastanenin organizatörü bana bir fiyat listesi çıkardı platin paket 2.000, standart paket 1.200 lira yuhhh dedim . Yazık günah.... Sadece ikram olarak çikolata, kurabiye birde içecek götürürüm o kadar
Selam kızlar,
Ne zamandır yazamadım bu aralar tam ılk aylara döndüm inanılmaz duygusallık ve sinir var bende. Sabırsızlanıyorum da artık nasıl geçecek bu 2 ay diye.
Bi kaç eksiğim kaldı pijama gecelik, kizima bi hastane çıkışı, kendim yapacaklarimin da malzemeleri alınacak eminonune gitmeyi bekliyorum tamamlamak için.
Bebek arabasına karar verdiniz mi? Hala almadım hala net kararımı veremedim aklımda chicco liteway plus ve casual vista trona var bakalım ikisinden biri olacak sanırım.
Kizalr aranizda fotograf cekimi yaptiran var mi?
Ben bugun hazir deniz kenarina tatile geldik diye foto cekimi yaptirdim cok eglendim
Hayatim boyunca bir daha hamile kalamayacagim icin bu halimin bir anisi olsun istedik esimle. Cok keyifliydi. Yaptirmam diyordum ama cok hos gecti cok guzeldi
Bizim de kızımdan bebek arabamız var yaşadığımız yer kışları soğuk oluyor çok çıkamayız gibi geliyor şimdilik ablamızdan kangurumuz da var momfortbaby çok rahat oluyordu ilk zamanlar öyle idare ederiz diyorum sonra ihtiyaca binaen kızıma baston tarzı alabiliriz 3 yaşında olacak ama hala araba kullanmak istiyor dışarı çıktığımızda. Hiç de araştırmadım arabalarıIkiside mantikli bi karar bence.
Ben almayacam canim,kizimdan bastonumuz var Baby2Go Pinna Deluxe.
Sırf kış icin araba almak istemiyorum.
Cikislarimiz,gezmeler bi sekilde olur :)
Sling'te cok kullanmistim ilk kizimda bu minikte severse iyi olur diye dusunuyorum :) Baharada bebek arabasina insallah :)
bahsettiğin durumu yaşayan arkadaşlarım var benim de nasılsa zor oldu tüp bebek oldu falan deyip korunmayan sonra kendiliğinden hamile kalanlar. Kızlar doğumdan sonra hemen bebek düşünmüyorsanız eğer aman diyeyim dikkatli olun. Zaten herkes farklı zamanlarda adet görmeye başlayacak ama anlamadan hamile kalanlar da çok çevremizdeNe guzel yaptirmissin :) keyiflede gecmis.
Ama kalamayacagim diye dusunme yine de :)
Genelde bu tur tedaviler vb sonucu dogum yapan anneler nasilsa olmuyor diye 3.ayda fln hamile kaliyorlar :)
Bizim de kızımdan bebek arabamız var yaşadığımız yer kışları soğuk oluyor çok çıkamayız gibi geliyor şimdilik ablamızdan kangurumuz da var momfortbaby çok rahat oluyordu ilk zamanlar öyle idare ederiz diyorum sonra ihtiyaca binaen kızıma baston tarzı alabiliriz 3 yaşında olacak ama hala araba kullanmak istiyor dışarı çıktığımızda. Hiç de araştırmadım arabaları
bahsettiğin durumu yaşayan arkadaşlarım var benim de nasılsa zor oldu tüp bebek oldu falan deyip korunmayan sonra kendiliğinden hamile kalanlar. Kızlar doğumdan sonra hemen bebek düşünmüyorsanız eğer aman diyeyim dikkatli olun. Zaten herkes farklı zamanlarda adet görmeye başlayacak ama anlamadan hamile kalanlar da çok çevremizde
Bebek arabasına karar verdiniz mi? Hala almadım hala net kararımı veremedim aklımda chicco liteway plus ve casual vista trona var bakalım ikisinden biri olacak sanırım.
Belki o zmana pes ederim bilemiyrm valla:))) okula gonderene kadar daynmayi dusunuyrm ya bakalim:)) biraz molaaa:)))Cok paket program gb geliyor.Uzuluyorum yapmak zorunda gb hissedenlerde oluyor.
Sen simdiden ozledin :) kizlar 3-4 yaslarina gelince yine ozlersin :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?