- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Yani 34te benm drum basliyor bakmaya. Az kaldi zaten o yuzden korkmamaya calis:) epidurali ben tavsiye ederim. Bazilari dogumu hissettik hicbir ise yaramadi desede uzun sure sanci ceken insanlara bence nefes oluyor. Ama tabi en guzeli drunun onerisi:) insaAllah saglikla kavusursun. Herkesin korkulari cizgileri farkli. Ama eminim cogu kisi bicok seyden tedrgin olurKendi doktorum yarın geliyor dün gece nöbetçi doktora göründüm şimdiye kadar iyi güzel gidiyordu rahattı ama ağrılar başladı alttan muayene olmak zorunda kalınca korktum çünkü herkes alttan muayeneyi kötü bir şey gibi anlatıyor ben zaten zor buldum çocuğumu 6 sene sonra tüp bebekim benim :) kasılmadır dedi doktor magnezyum verdi bakalım normale dönerim inşallah .. ben oradayken normal doğuma gelenler beni korkuttu açıklığına baktılar gelenleride kıyamet koptu sandım dışardakilerde doğurdu sanmışlar :) yani ben o kadar bağırmadım ay ayy dedim sadece:)))) ama ne yalan söyleyim gözüm korktu epidurali soracağım bi dahaki muayenede doktoruma ..
Pilli olanlari tavsye etmem:) çok çabuk bityo çnküsevgili annişler ben ana kucagi alacağım puset aldim ama oyuncaklı falan iyi olur diye düşündüm
Fisher price mi alsam chicco balloon var o mu?
Adaptörü olanlardan alayim diyorum işin içine elektrik girince korkuyorum
Onlar adaptör ilede çalışıyor ya sıkıntı olurmu kiPilli olanlari tavsye etmem:) çok çabuk bityo çnkü
Biz de eşimle oturduk baya sipariş verdik sabaha kadar. Alacaklarımızı hep alırız nasılsa deyip geciktirdik şimdi de kızımla vakit bulamıyorduk alacaklarımı marka model olarak netleştirip hepsiburada n11 ebebekten karşılaştırıp üçünden de farklı şeyleri sipariş edio büyük ölçüde hallettik gibi ihtiyaçlar konusunu. Lohusa pijaması ve emzirme atleti sütyeni gibi ürünleri nerelerden aldınız kızlar bana biraz fikir verseniz eksiğim onlar kaldı benimTekstil ürünlerinde de güzel indirim var. Cuma gece alışveriş yapasım tuttu. Sepete 460 tllik ürün eklemiştim 230 tl ödedim. Dün kargoya verilmiş ürünler. Daha hiç alışverişe başlamamıştık iyi oldu oturduğum yerden hallettim bi kısmını.
tamamdir eger saglik yonunden bir sorunum olmazsa gelecegim canimTatlım perşembe günü saat 10 da başlıyo eğitim saat 9 da egzersiz var bi saat o sürüyo 10 da da kurs başlıyo
Bizim mühendis arkadaş pilliye adaptör taktı da rahat ettik yoksa pil dayanmıyor ciddenPilli olanlari tavsye etmem:) çok çabuk bityo çnkü
Ben magnesium diasporal kullanıyorum 20.haftamdan beri günde 2 ye çıkardık 1 haftadırdaMagnezyum kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz ?
Biz de eşimle oturduk baya sipariş verdik sabaha kadar. Alacaklarımızı hep alırız nasılsa deyip geciktirdik şimdi de kızımla vakit bulamıyorduk alacaklarımı marka model olarak netleştirip hepsiburada n11 ebebekten karşılaştırıp üçünden de farklı şeyleri sipariş edio büyük ölçüde hallettik gibi ihtiyaçlar konusunu. Lohusa pijaması ve emzirme atleti sütyeni gibi ürünleri nerelerden aldınız kızlar bana biraz fikir verseniz eksiğim onlar kaldı benim
Ya bilmyrm anlamıyrm ama biz pilli aldık ve pil dayanmıyo. Sennde aklında olsun sadece:)Onlar adaptör ilede çalışıyor ya sıkıntı olurmu ki
Hmm anlamyrm hiç ben o işlerden. Aslnda eşim anlar ama bakalım napcaz. Öyle pillerde ucuz değildi. Çalıştrmaya korkuydum valla. Geçiciyim diye öyle fisher pricen en ucuzu almştm ama parası pillerden çıktı yani:)))Bizim mühendis arkadaş pilliye adaptör taktı da rahat ettik yoksa pil dayanmıyor cidden
Emzrme sudyenini pentiden almistim memnun kaldim.Biz de eşimle oturduk baya sipariş verdik sabaha kadar. Alacaklarımızı hep alırız nasılsa deyip geciktirdik şimdi de kızımla vakit bulamıyorduk alacaklarımı marka model olarak netleştirip hepsiburada n11 ebebekten karşılaştırıp üçünden de farklı şeyleri sipariş edio büyük ölçüde hallettik gibi ihtiyaçlar konusunu. Lohusa pijaması ve emzirme atleti sütyeni gibi ürünleri nerelerden aldınız kızlar bana biraz fikir verseniz eksiğim onlar kaldı benim
Canım bende anlatılanlardan dolayı kendimi kastım rahat olsam o kadar acımazmış zaten 3 4 saniye bir şey sürüyor derin nefes alırsınİşte benim nasıl bişey olduğunu bile bilmediğim kabusum,elle muayene
Ebebekte ben de baktım sabahlık ama emin olamamıştım bir daha bakayım bari. Sütyen de yumuşak olmayan bir şey bakıyorum ama sizin yumuşak mıydı aldığınızLohusa pijamasini Aqua aldim ama ebebekten sabahlik aldim yeri kumasi cok guzel. Bilseydim geceligi pijamayida e bebekten alirdim. A sutyeni ve atleti bugun jokerden aldik mycey marka 27 liraya inmisti. Gule gule saglikla kullanmak nasip olsun insallah :)
Yumuşak mıydı peki canım dokusu? Ekrandan pek anlaşılmıyor da dr a kontrole gidene kadar mağazaya ulaşma şansım yok çünkü bakamayacağım o zamana kadarEmzrme sudyenini pentiden almistim memnun kaldim.
Yani evet sanki:) destklyci degil ama hafif ici kalin gibide. Ben suanda da kullaniyrm. Malum rahat edilmiyor digerleriyle.Yumuşak mıydı peki canım dokusu? Ekrandan pek anlaşılmıyor da dr a kontrole gidene kadar mağazaya ulaşma şansım yok çünkü bakamayacağım o zamana kadar
Kasmasak Zaten yapısı her şeye müsait çocuk çıkıyor parmaklar mı girmeyecek ama işte kasılıyo malesef..her şey bebişlerimiz için amaCanım bende anlatılanlardan dolayı kendimi kastım rahat olsam o kadar acımazmış zaten 3 4 saniye bir şey sürüyor derin nefes alırsın
emzirme atleti beni daraltır diye almayacam cunku gercekten daraltır gibi..Biz de eşimle oturduk baya sipariş verdik sabaha kadar. Alacaklarımızı hep alırız nasılsa deyip geciktirdik şimdi de kızımla vakit bulamıyorduk alacaklarımı marka model olarak netleştirip hepsiburada n11 ebebekten karşılaştırıp üçünden de farklı şeyleri sipariş edio büyük ölçüde hallettik gibi ihtiyaçlar konusunu. Lohusa pijaması ve emzirme atleti sütyeni gibi ürünleri nerelerden aldınız kızlar bana biraz fikir verseniz eksiğim onlar kaldı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?