2018 Ekim Anneleri

sevgili annişler ben ana kucagi alacağım puset aldim ama oyuncaklı falan iyi olur diye düşündüm
Fisher price mi alsam chicco balloon var o mu?
Adaptörü olanlardan alayim diyorum işin içine elektrik girince korkuyorum

Yani 34te benm drum basliyor bakmaya. Az kaldi zaten o yuzden korkmamaya calis:) epidurali ben tavsiye ederim. Bazilari dogumu hissettik hicbir ise yaramadi desede uzun sure sanci ceken insanlara bence nefes oluyor. Ama tabi en guzeli drunun onerisi:) insaAllah saglikla kavusursun. Herkesin korkulari cizgileri farkli. Ama eminim cogu kisi bicok seyden tedrgin olur

Pilli olanlari tavsye etmem:) çok çabuk bityo çnkü

Biz de eşimle oturduk baya sipariş verdik sabaha kadar. Alacaklarımızı hep alırız nasılsa deyip geciktirdik şimdi de kızımla vakit bulamıyorduk alacaklarımı marka model olarak netleştirip hepsiburada n11 ebebekten karşılaştırıp üçünden de farklı şeyleri sipariş edio büyük ölçüde hallettik gibi ihtiyaçlar konusunu. Lohusa pijaması ve emzirme atleti sütyeni gibi ürünleri nerelerden aldınız kızlar bana biraz fikir verseniz eksiğim onlar kaldı benim

Lohusa pijamasini Aqua aldim ama ebebekten sabahlik aldim yeri kumasi cok guzel. Bilseydim geceligi pijamayida e bebekten alirdim. Emzirme sutyeni ve atleti bugun jokerden aldik mycey marka 27 liraya inmisti. Gule gule saglikla kullanmak nasip olsun insallah :)

Bizim mühendis arkadaş pilliye adaptör taktı da rahat ettik yoksa pil dayanmıyor cidden
Hmm anlamyrm hiç ben o işlerden. Aslnda eşim anlar ama bakalım napcaz. Öyle pillerde ucuz değildi. Çalıştrmaya korkuydum valla. Geçiciyim diye öyle fisher pricen en ucuzu almştm ama parası pillerden çıktı yani:)))

Emzrme sudyenini pentiden almistim memnun kaldim.

Ebebekte ben de baktım sabahlık ama emin olamamıştım bir daha bakayım bari. Sütyen de yumuşak olmayan bir şey bakıyorum ama sizin yumuşak mıydı aldığınız

Yumuşak mıydı peki canım dokusu? Ekrandan pek anlaşılmıyor da dr a kontrole gidene kadar mağazaya ulaşma şansım yok çünkü bakamayacağım o zamana kadar
Yani evet sanki:) destklyci degil ama hafif ici kalin gibide. Ben suanda da kullaniyrm. Malum rahat edilmiyor digerleriyle.

Canım bende anlatılanlardan dolayı kendimi kastım rahat olsam o kadar acımazmış zaten 3 4 saniye bir şey sürüyor derin nefes alırsın
Kasmasak Zaten yapısı her şeye müsait çocuk çıkıyor parmaklar mı girmeyecek ama işte kasılıyo malesef..her şey bebişlerimiz için ama

emzirme atleti beni daraltır diye almayacam cunku gercekten daraltır gibi..
digeri ise pentininki iyi diyo kullanan arkadaşlarım hatta hafta sonu 3 al 2 ode vardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…