- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Her geçen gün ağırlaşma dönemi. Ilk fırsatta yaptırın derimKızlar merhaba
Bizim küçük hanımın sanirim ayağı midemin altından cıktı otururken :) bazen çok hareketli oluyor
Dış çekim yaptıracağız fazla ağırlasmadan eylül başı gibi yaptırayım dedim ne dersiniz
MaşaAllah Zeynep’e :))Kızlar merhaba
Bizim küçük hanımın sanirim ayağı midemin altından cıktı otururken :) bazen çok hareketli oluyor
Dış çekim yaptıracağız fazla ağırlasmadan eylül başı gibi yaptırayım dedim ne dersiniz
benimde Deniz'imin ayaklari alt tarafta biraz sıkıstirinca tekme attiginda hopluyorum yerimden resmenKızlar merhaba
canım böyle önemlı soruları doktoruna sor bence nişan olacagını sanmıyorum çoğu kişiden yoğun sarı akıntı gelıyor zaten normaldirTecrübeli anneler acil yardimmmm
Benden sarı afedersiniz baya yoğun bi alıntı geldi ama kan yoktu nişan değildir dimi bu
Ulaşamam şimdi onacanım böyle önemlı soruları doktoruna sor bence nişan olacagını sanmıyorum çoğu kişiden yoğun sarı akıntı gelıyor zaten normaldir
canım o zaman normaldir benden hemen hemen hergün gelıyor oyle akıntıUlaşamam şimdi ona
Köyü kıvamlı değildi yumurtlama akıntısı gibiydi çok korkuyorum anlamadığım için
Yaa sagolasin :))) ben boyle cok kural gb olan seylere uzuluyorum.tek kural emzirmek bende bide bebek kucakta olacak :) insallah bunda da nasip olur.
Annem bile gecen gun soruyor susler fln hastanede var mi diye.Yok dedim ya kendin yapacaksin ya organizasyon tutacan.Yapalim mi diyor :))) Hic dedim gerek yok ne o oyle kuralmis gb herkeste ayni seyler.Ben eve geldigim gunu hayal ediyorum insallah saglikla cabucak donelim evde hersey cok daha guzel.
Canim benimde 29 haftalikken 1360 gr cikti.Doktor hic oyle iri veya önde de demedi haftasiyla uyumlu dedi.
Yani cidden neye gore iri diyorlar anlamiyorum.
Kilo konusunda dikkat etmen senin icin daha iyi olur o da sonrasinda toparlamak adina.Cunku gercekten löp löp oluyor insan ve kendi kendini yormua oluyorsun.Dikkat edersin bundan sonra.
Yahu millet bana ikram yapsın bir de gelenlere ikram mı yapacağız, bak bunu hiç bilmiyordum. Eşime söyleyeyim de bari rezil olmayalım. Bu konularda çok cahilimdir.Ahh canım sorma bende hastane süsleme işine hiç gerek görmüyorum. Hastanenin organizatörü bana bir fiyat listesi çıkardı platin paket 2.000, standart paket 1.200 lira yuhhh dedim . Yazık günah.... Sadece ikram olarak çikolata, kurabiye birde içecek götürürüm o kadar
Fotoğrafı ben de istiyorum. Eşimle beraber şöyle bir tane anı olsun. Sonra da her sene çocuğumuzla birlikte bir fotoğrafımız olsun. Öyle bir albüm hazırlamayı düşünüyorum uzun soluklu. Bir sürü boş sayfası olan....Kizalr aranizda fotograf cekimi yaptiran var mi?
Ben bugun hazir deniz kenarina tatile geldik diye foto cekimi yaptirdim cok eglendim
Hayatim boyunca bir daha hamile kalamayacagim icin bu halimin bir anisi olsun istedik esimle. Cok keyifliydi. Yaptirmam diyordum ama cok hos gecti cok guzeldi
Ben hastaneye hiç ikramlık götürmeyi düşünmüyorum. Veya sadece bir kutu çikolata götürürüm unutmazsam, onu da evde dağıtmayı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa en fazla bir gece yatırıyorlar doğum yapacağım hastanede. Yemeye içmeye mi gelmiş insanlar. Dediğin gibi bana ikram yapsınlar yemek yapıp getirsinler mesela eveYahu millet bana ikram yapsın bir de gelenlere ikram mı yapacağız, bak bunu hiç bilmiyordum. Eşime söyleyeyim de bari rezil olmayalım. Bu konularda çok cahilimdir.
Biz kanguru almaya karar verdik ergobaby 360. Bir de baston araba artı arabaya takılabilen ana kucaklarından alacağız. Bu baston ve ana kucağı takım şekilde satılan çok ucuz ürünler var. Tabi test sürüşlerinden geçmiş olması da gerekiyormuş. Kanguruya karar verdik de şu baston artı ana kucağı bizi zorlayacak gibi. Hem ucuz hem güvenilir olmalı.Biz bebek arabasi olarak chicco lite way plus diye magazaya gittik fakat yakindan inceleme sansiniz oldu mu bilmiyorum ama evet gercekten cok pratik cok hafif tek kisi hem kucakta cocuk cok kolay kullanir fakat bana guvenilir gelmedi ilk sebebi ön bari yok ve nereden temin edilir kesin bilgi yok ikincisi gunesligi cok kisa yani illa bi muslin ortu atmak gerekir..biz bunun yerine chicco trio love aldik bi inceleyin derim bu arada benim ilk bebegim olacak insallah yani herhangi bir tecrubem yok kendi gorduklerim bunlar
Çok geçmiş olsunGünaydın herkese sol kasık ağrısı çekiyorum arada bıçak saplanır gibi oluyo geceleri bin kere uyanıyorum magnezyumda fayda etmiyo kalça ağrısı da cabasınolcak böyle nefesim daralıyor sıcaklar bi yandan dellendim resmen
Benden de dün geldi ama akıntı olur demişti bana doktorum. Sen yine de doktorunu ara sorTecrübeli anneler acil yardimmmm
Benden sarı afedersiniz baya yoğun bi alıntı geldi ama kan yoktu nişan değildir dimi bu
Ben şimdiden geleceklere gelirken şunu getir bunu getir diyorum yiyecekBen hastaneye hiç ikramlık götürmeyi düşünmüyorum. Veya sadece bir kutu çikolata götürürüm unutmazsam, onu da evde dağıtmayı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa en fazla bir gece yatırıyorlar doğum yapacağım hastanede. Yemeye içmeye mi gelmiş insanlar. Dediğin gibi bana ikram yapsınlar yemek yapıp getirsinler mesela eveoldum olası hastanede bişey yiyip içmeyi sevmem zaten.
Benden de akıntı geliyor arada. Geçen kontrolde doktorum akıntı var mı diye sormuştu. Kokusuzsa ve kaşıntı yapmıyorsa sorun değil demişti.Tecrübeli anneler acil yardimmmm
Bu sıcaklar çok daraltıyor. Bir odadan öteki odaya geçerken bile terliyorum. Gün içinde devamlı duş alıyorum anca duş rahatlatıyor. Halsizlik bende de var. Hemen yoruluyorum ve gün boyu uyuyorum. Canım dışarı çıkıp gezip dolaşmak istiyor ama hemen yoruluyorum ve uzanmak istiyorum hemen de uyuyorum. Hareketler yavaşladı bir de iştah açıldı. Çok kilo almasam bari. 2.tremester ne güzel hareketliydik.Asiri halsizlik isteksizlik istahsizlik yasayan varmi elim kolum kalkmiyor soyleneni anlamiyom bon bon bakiyom
Değildir. Hafif renkli oluyor kahveye dönük. Nette fotoları var hatta:)) bide olsa bile acillik bi durumu yok kanama olmadğı sürece korkma yaniTecrübeli anneler acil yardimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?