2018 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba
Bizim küçük hanımın sanirim ayağı midemin altından cıktı otururken :) bazen çok hareketli oluyor

Dış çekim yaptıracağız fazla ağırlasmadan eylül başı gibi yaptırayım dedim ne dersiniz

Her geçen gün ağırlaşma dönemi. Ilk fırsatta yaptırın derim

MaşaAllah Zeynep’e :))
Bende eylül başı son uzun yol gezmemi yapıcam inş fazla ağırlaşmadan yada nolur nolmaz diye. Ayyy ne kaldı ki şurda. Takvimden iki ay atıcaz sadece inş

benimde Deniz'imin ayaklari alt tarafta biraz sıkıstirinca tekme attiginda hopluyorum yerimden resmen

Eylul icin 3 hafta var biraz daha agirlasmis olursunuz ama dis cekim yapilir bence. Cok keyifli oluyor biz djn yaptirdik bugunde resimleri sectik cok guzeller :)

Tecrübeli anneler acil yardimmmm

Benden sarı afedersiniz baya yoğun bi alıntı geldi ama kan yoktu nişan değildir dimi bu

Benden sarı afedersiniz baya yoğun bi alıntı geldi ama kan yoktu nişan değildir dimi bu
canım böyle önemlı soruları doktoruna sor bence nişan olacagını sanmıyorum çoğu kişiden yoğun sarı akıntı gelıyor zaten normaldir

canım böyle önemlı soruları doktoruna sor bence nişan olacagını sanmıyorum çoğu kişiden yoğun sarı akıntı gelıyor zaten normaldir
Ulaşamam şimdi ona

Köyü kıvamlı değildi yumurtlama akıntısı gibiydi çok korkuyorum anlamadığım için

Aynen ben de o süs püslerden hiç hoşlanmıyorum. Tek istediğim sağlıkla kucağımda bebeğimle evime dönmek o kadar.

Zaten pijamalar falan da beni daraltan şeyler, hiç benlik değil. Kendimi bildim bileli akşam geceliği gün içinde de tek parça rahat elbise giydim. İnanılmaz daraltıyor beni atlet, pijama, pantolon. Devamlı giydiğim ve bir türlü eskimeyen sabahlığımı ve tek parça gecelik ve elbiselerimi alıp gideceğim. Sanırım ek olarak çorap şartı var onu unutmasam bari. Çünkü çorap normalde de hiç sevmem. Daraltır. Ama artık mecbur giyeceğiz.

Yahu millet bana ikram yapsın bir de gelenlere ikram mı yapacağız, bak bunu hiç bilmiyordum. Eşime söyleyeyim de bari rezil olmayalım. Bu konularda çok cahilimdir.

Fotoğrafı ben de istiyorum. Eşimle beraber şöyle bir tane anı olsun. Sonra da her sene çocuğumuzla birlikte bir fotoğrafımız olsun. Öyle bir albüm hazırlamayı düşünüyorum uzun soluklu. Bir sürü boş sayfası olan....

Yahu millet bana ikram yapsın bir de gelenlere ikram mı yapacağız, bak bunu hiç bilmiyordum. Eşime söyleyeyim de bari rezil olmayalım. Bu konularda çok cahilimdir.
Ben hastaneye hiç ikramlık götürmeyi düşünmüyorum. Veya sadece bir kutu çikolata götürürüm unutmazsam, onu da evde dağıtmayı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa en fazla bir gece yatırıyorlar doğum yapacağım hastanede. Yemeye içmeye mi gelmiş insanlar. Dediğin gibi bana ikram yapsınlar yemek yapıp getirsinler mesela eve oldum olası hastanede bişey yiyip içmeyi sevmem zaten.

Biz kanguru almaya karar verdik ergobaby 360. Bir de baston araba artı arabaya takılabilen ana kucaklarından alacağız. Bu baston ve ana kucağı takım şekilde satılan çok ucuz ürünler var. Tabi test sürüşlerinden geçmiş olması da gerekiyormuş. Kanguruya karar verdik de şu baston artı ana kucağı bizi zorlayacak gibi. Hem ucuz hem güvenilir olmalı.

Çok geçmiş olsun
Çok sıcak havalar, sıcaklar da bunaltıyor bizi.

Ben şimdiden geleceklere gelirken şunu getir bunu getir diyorum yiyecek Ama benim onlara ikram vereceğim hiç aklıma gelmemişti Bugüne kadar hep istedim

Benden de akıntı geliyor arada. Geçen kontrolde doktorum akıntı var mı diye sormuştu. Kokusuzsa ve kaşıntı yapmıyorsa sorun değil demişti.

Asiri halsizlik isteksizlik istahsizlik yasayan varmi elim kolum kalkmiyor soyleneni anlamiyom bon bon bakiyom

Asiri halsizlik isteksizlik istahsizlik yasayan varmi elim kolum kalkmiyor soyleneni anlamiyom bon bon bakiyom
Bu sıcaklar çok daraltıyor. Bir odadan öteki odaya geçerken bile terliyorum. Gün içinde devamlı duş alıyorum anca duş rahatlatıyor. Halsizlik bende de var. Hemen yoruluyorum ve gün boyu uyuyorum. Canım dışarı çıkıp gezip dolaşmak istiyor ama hemen yoruluyorum ve uzanmak istiyorum hemen de uyuyorum. Hareketler yavaşladı bir de iştah açıldı. Çok kilo almasam bari. 2.tremester ne güzel hareketliydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…