2018 Ekim Anneleri

Evet aile albümü güzel bişey. Bende bayramda çekiyorum ailemizi. Şmdi kurbanda da çekilirz inş:)

Kanguruda doğru tercih:) ben çok sevmiştim. Ergonomik olunca oram buram da ağrımadı:)

Evet ben de takip ediyorum orayı. Baya açıklamalı paylaşımlar yapıyorlar. Görmeden sadece anlattıklarına göre gidip alınmaz ama insan yine de alternatif ediniyor.

Evet fiyat araliklari belli olanlara fikir olur.
Ya da secenekler belirlenebilir.
ALinacak urunun cesitlerini ayni sayfada bulmakta kolaylik :)

Corap cidden iyi en azindan şu gaz meselesi icin yardimci.

Chicco Liteway Plus,Casual Vista,Inglesina Trilogy diye gidiyor bu turler.Baska seceneklerde var tabii :)

Asiri halsizlik isteksizlik istahsizlik yasayan varmi elim kolum kalkmiyor soyleneni anlamiyom bon bon bakiyom

Tansiyonla ya da kanla alakali olabilir mi?
Aklima geldi.
Bide yemedikce iyice gucsuz kalabilirsin artik canim.

merhaba kizlar ben aylardir takip ediyorum bu sayfayi. herkes yasadiklarini satin aldiklarini onerilerini yaziyor ya cok iyi oluyor.yalniz hissetmiyoruz boylece.benim de oglum olucak insallah 31+1 deyim. Allah şifa versin sıkıntılı durumdaki arkadaslarimiza ve bebislerimize. hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi :)

Amin Cümlemize inşallah. Ben de yeni keşfettim bu konuyu inanılmaz yardımcı oluyor. Hem kafamı rahatlatıyor hem aklımdaki sorulara tecrübeli arkadaşlardan cevaplar buluyorum. Keşke burayı en baştan bilseydim

Aynen sadece çikolata.

Arkadaşlar benim son haftalarda karın ağrısıyla beraber bağırsak hareketliliğim oluyor bebek bağırsaklara baskı mi yapıyor acaba normal mi sizde de oluyor mu ?

Bir de baş ve ellerin olduğu kısımda yani en alt bölgede arada minnacık bir noktada içten bir titreşim hissediyorum,çok tatlı ama normal mi acaba ne anlama geliyo sizde de oluyor mu ?

Kanguruyu ilk 4 ay kullanmamak gerekiyormuş ama
Ergobaby 360'da yeni doğan kiti de oluyor ama çok kullanacağımı sanmıyorum zaten ilk aylar sadece hastaneye kontrollere giderken. Hastane çok yakınımda. Ama bizim apartmanımızın asansörü yok ve en üst katta oturuyorum. O yüzden normal ağır bebek arabaları bana hiç gelmez. Tam yatabilen bastonlardan hafif olanlardan araştırıyorum. Şimdiye kadar iki öneri geldi konudaki arkadaşlardan: Casual Vista Travel Sistem ve Chicco Lite Way Plus Travel Sistem. 1000 TL'yi geçmemeli. Başka önerileriniz var mı acaba?

Demir ve kalsiyum hapini bir gun unutuyum hic yerimden kalkamiyirum sadece 6 kilo aldim 2.5 kilosu zaten bebek

İçim rahatladı. Hep olumlu yorumlar duymuştum, siz de kullanmış biri olarak öneriyorsunuz, kararım kesinleşti
Sürekli boyundan rahatsız biri olarak evet öneriyrm. Bel desteği falan güzel. Yani aynı modelde başka uygun fiyata markalr var ama emin olamamıştm ben onlardan. Bebeğinizi koyuyosunz içine dolmuş falan heryerde rahat eller özgür olunca güzel oluyor:)) bide ilk aylar için desteği de var görmüşsünüzdür

Merhaba hoşgeldin:) aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah

Yahu millet bana ikram yapsın bir de gelenlere ikram mı yapacağız, bak bunu hiç bilmiyordum. Eşime söyleyeyim de bari rezil olmayalım. Bu konularda çok cahilimdir.
Cnm benim kaldığım hastane 2 gün yatış yaptırıyorlar. Anne,baba,kardeş,yeğen hepsi gelir . Zaten çikolata, kurabiye bunlar hazır seyler bir zahmet götürelim o kadar da üşengeç olmayalım :)) bebeğimize görmeye gelen insanlara ufak bir ikramlığı çok görmeyelim :)) evde de kırkını okutacağım o zaman da güzel bir mevlüt okutup ziyafet verecegim Allah nasip ederse

Benden de akıntı geliyor arada. Geçen kontrolde doktorum akıntı var mı diye sormuştu. Kokusuzsa ve kaşıntı yapmıyorsa sorun değil demişti.

Değildir. Hafif renkli oluyor kahveye dönük. Nette fotoları var hatta:)) bide olsa bile acillik bi durumu yok kanama olmadğı sürece korkma yani
Sagolun kızlar bende iyice psikopata bağladım artık insaallah sıkıntı olmadan zamanında doğururuz

Incecik minicik kayiyor orasi bazen benim gozlerimi kısıp ayy fln diye seviyorum :)))))
Bagirsaklar bayaa arada canim sirtustu yatinca cok baski olabilir belki.Benim yediklerimle alakali oluyor

Yani kışı kanguru ile geciririm sadece baston alırım dersende cok cesit var artik hafiflik konusunda da.
Benim kullandigim araba 3,5 kg.Tek baston ama.Ilk arabamiz Abc Design 3 Tec'ti onu sonradan sattım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…