2018 Ekim Anneleri

Demir ve kalsiyum hapini bir gun unutuyum hic yerimden kalkamiyirum sadece 6 kilo aldim 2.5 kilosu zaten bebek

Iste son aylar enerji ihtiyaci cok fazla.
Biara enerji gelir doguma dogru ama onu da idareli kullanmak lazim :)
Kuruyemiste bayaa katkida bulunur enerji konusunda

bizim evde 3.katta ve asansor yok ben lite way plus aldim digerlerine gore hafif ve daha sonra baston araba olarak kullanabiliyorsun.
Borde hangi kanguruyu almistin markasi neydi?

Incecik minicik kayiyor orasi bazen benim gozlerimi kısıp ayy fln diye seviyorum :)))))
Bagirsaklar bayaa arada canim sirtustu yatinca cok baski olabilir belki.Benim yediklerimle alakali oluyor
Ishal oldum ilk kez oluyo miniğimin hareketleri ishalle beraber hızlandı gündüz çok sakindi..Yarin bir doktora görüneyim hiçbişey ihmal etmemek laxım

Ishal oldum ilk kez oluyo miniğimin hareketleri ishalle beraber hızlandı gündüz çok sakindi..Yarin bir doktora görüneyim hiçbişey ihmal etmemek laxım

Etme canim bende bu gebeligimde 2 kez oldum.Mutlaka görün.Ilkinde serum takildi daha agirdi.Yediklerine dikkat et
Gecmis olsun

Ben 1 haftadır ishalim canim
Ne yesem gidiyor malesef
Doktora bunu sordun mu peki canım ? Vücutta vitamin mineral adına da bişey kalmaz böyle.. Patates haşlayıp yemek ya da başka bikaç şey ishali kesiyormuş ben patates haşlayıp yicem bakalım nolcak

Etme canim bende bu gebeligimde 2 kez oldum.Mutlaka görün.Ilkinde serum takildi daha agirdi.Yediklerine dikkat et
Gecmis olsun
Ya dün canım Kızartma çekmişti ve fazla kaçırdım sanırım ondan mi oldu acaba ev iki gündür akşamları serin ben de nerdeyse bişey giymiyorum üşüttüm belkide hala devam ediyo öğleden sonra gidicem

Geçmiş olsun canım yediklerinden olabileceği gibi başka sebeplerle de ishal olmuş olabilirsin dr a görün mutlaka. Lifli besinler de iyi geliyor elma,muz,şeftali...

SaskinAnne o ishali ben çok yaşadım. kan ya da mukus gelmediği sürece sadece bol su iç diyorlar. dün kontrolüm vardı bebek 600 gr almış ama ben 2 kilo vermişim ishalle ödem gitti sanırım.

evet :) hatta doktora sordum dün. bizim minnoş başını yola koymuş meğersem. hareketleri de titreşim gibi hissedilebilir dedi baskı ile beraber karın ağrısı muhtemel.
ayrıca bağırsak hareketliliği doğuma hazırlığın ilk safhalarıymış.
şöyle söyleyeyim kabız olmada ishal de sıkıntı yok. :)

Doktora bunu sordun mu peki canım ? Vücutta vitamin mineral adına da bişey kalmaz böyle.. Patates haşlayıp yemek ya da başka bikaç şey ishali kesiyormuş ben patates haşlayıp yicem bakalım nolcak
Magnezyum beni kötü yapıyor bazen etkileniyor bazen üst üste ishal yapıyor. Biraz da üşüttüm sanirim

Canım sen hiç durma bence bak 1 hafta olmuş normalde hamile olmasak da bu kadar devam ettiğinde kötü oluruz şimdi bebiş de var dikkatli olmak lazım
Bugünkü durumuma bakıp olmazsa eşime soyleyim götürsün akşama
Bol su için ki vücut su kaybetmesin.
Iciyorum Allahtan onu ihmal etmiyordu
SaskinAnne o ishali ben çok yaşadım. kan ya da mukus gelmediği sürece sadece bol su iç diyorlar. dün kontrolüm vardı bebek 600 gr almış ama ben 2 kilo vermişim ishalle ödem gitti sanırım.
Bende kilo verdim moralim de bozulmuştu ama biz ne kadar versek bile o alacağını alıyor demekki. Bebisine de masaallah canim

Günaydın annişler :)
başıma geleni anlatayım da belki birine faydam dokunur. dün alerjik ve klimadan kaynaklı hapşırık krizine girdim ve sonunda bacağımın arasından su sızmaya başladı. beni düşünebiliyormusunuz hastaneye nasıl gttim hiç bilmiyorum.
sonuç idrarmış korkutuğumla kaldım hemen ultrason ve nst girişim yapıldı.
nst ye giren var mı bilmiyorum ama 15-20 dk boyunca miniğin kalplerini duymak kadar güzel ki. dünyanın en güzel şarkısı diyebilirim :)
sonuç olarak idrar kaçırma oluyormuş tecrübesiz olunca karıştrıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…