Demir ve kalsiyum hapini bir gun unutuyum hic yerimden kalkamiyirum sadece 6 kilo aldim 2.5 kilosu zaten bebek
bizim evde 3.katta ve asansor yok ben lite way plus aldim digerlerine gore hafif ve daha sonra baston araba olarak kullanabiliyorsun.Ergobaby 360'da yeni doğan kiti de oluyor ama çok kullanacağımı sanmıyorum zaten ilk aylar sadece hastaneye kontrollere giderken. Hastane çok yakınımda. Ama bizim apartmanımızın asansörü yok ve en üst katta oturuyorum. O yüzden normal ağır bebek arabaları bana hiç gelmez. Tam yatabilen bastonlardan hafif olanlardan araştırıyorum. Şimdiye kadar iki öneri geldi konudaki arkadaşlardan: Casual Vista Travel Sistem ve Chicco Lite Way Plus Travel Sistem. 1000 TL'yi geçmemeli. Başka önerileriniz var mı acaba?
Bende :)
Hanimefendi sanki yatakta yuruyor zaten,yan yatinca altta kalan kisimda ciddi oynatiyor.
Ama sadece karnindan dolayi ise yumusak bisyle desteklemeyi deneyebilirsin
Buarada Sakarya'da misin?
Ishal oldumIncecik minicik kayiyor orasi bazen benim gozlerimi kısıp ayy fln diye seviyorum :)))))
Bagirsaklar bayaa arada canim sirtustu yatinca cok baski olabilir belki.Benim yediklerimle alakali oluyor
Ben 1 haftadır ishalim canimIshal oldumilk kez oluyo miniğimin hareketleri ishalle beraber hızlandı gündüz çok sakindi..Yarin bir doktora görüneyim hiçbişey ihmal etmemek laxım
Ergobaby 360 alacağımbizim evde 3.katta ve asansor yok ben lite way plus aldim digerlerine gore hafif ve daha sonra baston araba olarak kullanabiliyorsun.
Borde hangi kanguruyu almistin markasi neydi?
Evet sakaryadayım ya ne yaparsam yapayım uyuyMiyorum sicaklarda cok bunaltiyor
Ishal oldumilk kez oluyo miniğimin hareketleri ishalle beraber hızlandı gündüz çok sakindi..Yarin bir doktora görüneyim hiçbişey ihmal etmemek laxım
Bende mi gitsem tam 1 haftadır ishal var hele dün çok fenaydıEtme canim bende bu gebeligimde 2 kez oldum.Mutlaka görün.Ilkinde serum takildi daha agirdi.Yediklerine dikkat et
Gecmis olsun
Doktora bunu sordun mu peki canım ? Vücutta vitamin mineral adına da bişey kalmaz böyle.. Patates haşlayıp yemek ya da başka bikaç şey ishali kesiyormuş ben patates haşlayıp yicem bakalım nolcakBen 1 haftadır ishalim canim
Ne yesem gidiyor malesef
Ya dün canım Kızartma çekmişti ve fazla kaçırdım sanırım ondan mi oldu acaba ev iki gündür akşamları serin ben de nerdeyse bişey giymiyorum üşüttüm belkide hala devam ediyo öğleden sonra gidicemEtme canim bende bu gebeligimde 2 kez oldum.Mutlaka görün.Ilkinde serum takildi daha agirdi.Yediklerine dikkat et
Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım yediklerinden olabileceği gibi başka sebeplerle de ishal olmuş olabilirsin dr a görün mutlaka. Lifli besinler de iyi geliyor elma,muz,şeftali...Ya dün canım Kızartma çekmişti ve fazla kaçırdım sanırım ondan mi oldu acaba ev iki gündür akşamları serin ben de nerdeyse bişey giymiyorum üşüttüm belkide hala devam ediyo öğleden sonra gidicem
Canım sen hiç durma bence bak 1 hafta olmuş normalde hamile olmasak da bu kadar devam ettiğinde kötü oluruz şimdi bebiş de var dikkatli olmak lazımBende mi gitsem tam 1 haftadır ishal var hele dün çok fenaydı
Bol su için ki vücut su kaybetmesin.Bende mi gitsem tam 1 haftadır ishal var hele dün çok fenaydı
al ben den de o kadar... izne çıkamadan işten atacaklar beni diye korkuyorum.Asiri halsizlik isteksizlik istahsizlik yasayan varmi elim kolum kalkmiyor soyleneni anlamiyom bon bon bakiyom
evet :) hatta doktora sordum dün. bizim minnoş başını yola koymuş meğersem. hareketleri de titreşim gibi hissedilebilir dedi baskı ile beraber karın ağrısı muhtemel.Arkadaşlar benim son haftalarda karın ağrısıyla beraber bağırsak hareketliliğim oluyor bebek bağırsaklara baskı mi yapıyor acaba normal mi sizde de oluyor mu ?
Bir de baş ve ellerin olduğu kısımda yani en alt bölgede arada minnacık bir noktada içten bir titreşim hissediyorum,çok tatlı ama normal mi acaba ne anlama geliyo sizde de oluyor mu ?
Magnezyum beni kötü yapıyor bazen etkileniyor bazen üst üste ishal yapıyor. Biraz da üşüttüm sanirimDoktora bunu sordun mu peki canım ? Vücutta vitamin mineral adına da bişey kalmaz böyle.. Patates haşlayıp yemek ya da başka bikaç şey ishali kesiyormuş ben patates haşlayıp yicem bakalım nolcak
Bugünkü durumuma bakıp olmazsa eşime soyleyim götürsün akşamaCanım sen hiç durma bence bak 1 hafta olmuş normalde hamile olmasak da bu kadar devam ettiğinde kötü oluruz şimdi bebiş de var dikkatli olmak lazım
Iciyorum Allahtan onu ihmal etmiyorduBol su için ki vücut su kaybetmesin.
Bende kilo verdim moralim de bozulmuştu ama biz ne kadar versek bile o alacağını alıyor demekki. Bebisine de masaallah canimSaskinAnne o ishali ben çok yaşadım. kan ya da mukus gelmediği sürece sadece bol su iç diyorlar. dün kontrolüm vardı bebek 600 gr almış ama ben 2 kilo vermişim ishalle ödem gitti sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?