Sağol canım geldim şimdi öğleden sonrayı bekleyemedim aç karna geldim ki kan idrar tahlili yaparlar belki diye..burdan Çıkışta alayım canım lifli bişeylerGeçmiş olsun canım yediklerinden olabileceği gibi başka sebeplerle de ishal olmuş olabilirsin dr a görün mutlaka. Lifli besinler de iyi geliyor elma,muz,şeftali...
Inşaallah sağlıkla doğsun da canim Allah gönlüne göre versinÇok iri bir bebek değil benim ki. haftada 200 gr almış öyle diyeyim. böyle giderse ancak 3 kg doğar. kız bebek için yeterli bence :) sıcaklar halsizlik ruhsal dengesizlikler benim iştahı aldı gitti. şuan 1650 gr. 40 cm boy .
kafa boyu haftasına uyumlu sıkıntı yok dedi. iri bebek olmasın daha iyi normal doğum istiorum çünkü zor olmasınSaskinAnne
Evet csnım ben de doğuma hazırlık olabilir dşye okudum Ishali dün ama nolur nolmaz bi geldim hastaneye.Demek kanala girmeye başladılar öyle mi :) hiç karın kasık ağrısı yaşamamıştım en başından beri şimdi günde bir az da olsa vuruyo geçiyo bi de bebek mesaneye kafa atmayı bırsk Tırnak geçiriyor sanki:)))evet :) hatta doktora sordum dün. bizim minnoş başını yola koymuş meğersem. hareketleri de titreşim gibi hissedilebilir dedi baskı ile beraber karın ağrısı muhtemel.
ayrıca bağırsak hareketliliği doğuma hazırlığın ilk safhalarıymış.
şöyle söyleyeyim kabız olmada ishal de sıkıntı yok. :)
Geçmiş olsun canım.Magnezyum ishal yapıyorsa belki başka bir türünü verir doktor çünkü ishalle vücuttaki iyi Şeyler de gidebilirMagnezyum beni kötü yapıyor bazen etkileniyor bazen üst üste ishal yapıyor. Biraz da üşüttüm sanirim
Bugünkü durumuma bakıp olmazsa eşime soyleyim götürsün akşama
Iciyorum Allahtan onu ihmal etmiyordu
Bende kilo verdim moralim de bozulmuştu ama biz ne kadar versek bile o alacağını alıyor demekki. Bebisine de masaallah canim
ahahahha bence çıkacağı gün için şafak çizgisi atıyor :)Evet csnım ben de doğuma hazırlık olabilir dşye okudum Ishali dün ama nolur nolmaz bi geldim hastaneye.Demek kanala girmeye başladılar öyle mi :) hiç karın kasık ağrısı yaşamamıştım en başından beri şimdi günde bir az da olsa vuruyo geçiyo bi de bebek mesaneye kafa atmayı bırsk Tırnak geçiriyor sanki:)))
Bağırsak hareketlerimi gogsumun oradan duyuyorum :) sende de oluyor mu sanirim yukarı cıktıGeçmiş olsun canım.Magnezyum ishal yapıyorsa belki başka bir türünü verir doktor çünkü ishalle vücuttaki iyi Şeyler de gidebilir
Ben de su içmeye kendimi resmen zorluyorum 2.5 yapınca vay be diyorum kendime.ahahahha bence çıkacağı gün için şafak çizgisi atıyor :)
benim su ile aram çok yok o yüzden sık idrar da yok. ama sancısı var :)
Ben ordaki her hareketi bebek hareketi olsrak yorumluyorumBağırsak hareketlerimi gogsumun oradan duyuyorum :) sende de oluyor mu sanirim yukarı cıktı
Bana bağırsak hareketi gibi geldi ama değilmi yoksaBen ordaki her hareketi bebek hareketi olsrak yorumluyorum
Midenin orda hareketlilik varsa o Zeynep'in tekmeleridir :) Ayağı uzatıp keyif yapıyorlar bi de :)Bana bağırsak hareketi gibi geldi ama değilmi yoksa
Suwen dantelli ve kalıplı çıkartmış emzirme sütyeni ben daha almadım ama ondan alıcam gibiBen ekru rengini aldim sabahligin, hatta %50 indirim ile 34 liraya denk geldi. Sutyen kapli aldim bende ama emzirme atletlerinin yumusak genelde
Ya dün canım Kızartma çekmişti ve fazla kaçırdım sanırım ondan mi oldu acaba ev iki gündür akşamları serin ben de nerdeyse bişey giymiyorum üşüttüm belkide hala devam ediyo öğleden sonra gidicem
Günaydın annişler :)
başıma geleni anlatayım da belki birine faydam dokunur. dün alerjik ve klimadan kaynaklı hapşırık krizine girdim ve sonunda bacağımın arasından su sızmaya başladı. beni düşünebiliyormusunuz hastaneye nasıl gttim hiç bilmiyorum.
sonuç idrarmışkorkutuğumla kaldım hemen ultrason ve nst girişim yapıldı.
nst ye giren var mı bilmiyorum ama 15-20 dk boyunca miniğin kalplerini duymak kadar güzel ki. dünyanın en güzel şarkısı diyebilirim :)
sonuç olarak idrar kaçırma oluyormuş tecrübesiz olunca karıştrıyoruz işte.
Doğum evine gidiyorum ya sinan zorsu senEvet cok sicak,buhar buhar heryer.
Bende Sakarya'dayim.
Hangi doktora gidiyorsun?
Doğum evine gidiyorum ben ya sinan zorsu senEvet cok sicak,buhar buhar heryer.
Bende Sakarya'dayim.
Hangi doktora gidiyorsun?
Yerim ben onun tekmelerini:)Midenin orda hareketlilik varsa o Zeynep'in tekmeleridir :) Ayağı uzatıp keyif yapıyorlar bi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?