2018 Ekim Anneleri

Çok iri bir bebek değil benim ki. haftada 200 gr almış öyle diyeyim. böyle giderse ancak 3 kg doğar. kız bebek için yeterli bence :) sıcaklar halsizlik ruhsal dengesizlikler benim iştahı aldı gitti. şuan 1650 gr. 40 cm boy .
kafa boyu haftasına uyumlu sıkıntı yok dedi. iri bebek olmasın daha iyi normal doğum istiorum çünkü zor olmasın SaskinAnne

Geçmiş olsun canım yediklerinden olabileceği gibi başka sebeplerle de ishal olmuş olabilirsin dr a görün mutlaka. Lifli besinler de iyi geliyor elma,muz,şeftali...
Sağol canım geldim şimdi öğleden sonrayı bekleyemedim aç karna geldim ki kan idrar tahlili yaparlar belki diye..burdan Çıkışta alayım canım lifli bişeyler

Inşaallah sağlıkla doğsun da canim Allah gönlüne göre versin
Benimki de en son 29+2 de 1302 gr. Ölçmüştü bakalim kontrolüm Allah izin verirse 3 eylül de

Evet csnım ben de doğuma hazırlık olabilir dşye okudum Ishali dün ama nolur nolmaz bi geldim hastaneye.Demek kanala girmeye başladılar öyle mi :) hiç karın kasık ağrısı yaşamamıştım en başından beri şimdi günde bir az da olsa vuruyo geçiyo bi de bebek mesaneye kafa atmayı bırsk Tırnak geçiriyor sanki:)))

Geçmiş olsun canım.Magnezyum ishal yapıyorsa belki başka bir türünü verir doktor çünkü ishalle vücuttaki iyi Şeyler de gidebilir

ahahahha bence çıkacağı gün için şafak çizgisi atıyor :)
benim su ile aram çok yok o yüzden sık idrar da yok. ama sancısı var :)

Geçmiş olsun canım.Magnezyum ishal yapıyorsa belki başka bir türünü verir doktor çünkü ishalle vücuttaki iyi Şeyler de gidebilir
Bağırsak hareketlerimi gogsumun oradan duyuyorum :) sende de oluyor mu sanirim yukarı cıktı

ahahahha bence çıkacağı gün için şafak çizgisi atıyor :)
benim su ile aram çok yok o yüzden sık idrar da yok. ama sancısı var :)
Ben de su içmeye kendimi resmen zorluyorum 2.5 yapınca vay be diyorum kendime.
Ay aman daha var acele etmesin yaramaz

selam kızlar.
ayda bir girip az okuyup çıkıyorum.
uykusuzluk çekenler için yanlız değilsiniz deli danalar gibi yatakta dönüyorum.uykusuz sersem işe geliyorum.

size biraz dr kontollerimden bahsedeyim.
3 hafta önce bebeğin karın çevresi haftasına göre 2,5 hafta önde dedi.
geçen hafta bebekte büyümüş karın çevresi fena değil ama kafası 4 hafta önde bu hızla giderse sezeryan olsa dahi böyle doğum yapamayız dedi???

takipte kalalım dedi.haftaya kontolüm var.
şeker yükledim normal b12+demir düşük.ilaç ve iğne oluyorum.

bebeğin başı rahimde şuan ne oturunca rahat ne yatınca

ilkim normal doğum olması nedeniyle ve de rahim kas-doku bağlarımın gevşek olmasından dolayı vajinal bölgede kan puhtılarıyla dolu.
ve zaman zaman patlıyor kanamalı şiddetli.

ayrıntılı ultrason normal geçmişti.

3.aydan bu yana ağır sancı ve kasılmalarım var tüm hamileiğim böyle geçti ve geçecek

doktor erken alma ihtimaline karşın hazırlıklarımı tamamladım şimdiden.

tüm anne adaylarına sağlıklar dilerim.

Ikiside olabilir bide yaz hastaliklari malesef.
Insallah biter cabucak.

Benim ilk kizda son ayda baslamisti :)
Bunda ara ara var :) Gecen lavabodan ciktiktan sonra esime bisy derken akti gitti aha dedim suan altima yaptim,olsun yap rahat ol diyor bide :)))))))))komedi :))))

Magnezyum ishal mi yapıyor ya ben başladıktan sonra kabız oldum suyuda çok içerim niye böyle oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…