Hayırlısı olsun inş canım rakamları görünce insan korkuyor tabi ama sağlıkla gelsin inş bebişCnm tüp bebek için para biriktirmiştik onu kullanıyoruz. Zorlanıyoruz tabi hamile kaldığımdan beri 10bin gitti muayene ve tahlillerde. Tahlil olduğu zaman 1000civari ödedik hep. Ve bu tutarlar özel sigortalı indirimli fiyat. Gebe kalınca özel sigorta yaptırdık indirim için. Gider gelirden yüksek oldu 8aydir. acilleri de katarsak baya tutuyor. Bizim bu 4.gebeligim olduğu için son iki yıldır da hiç hamile kalamadıgim ve mucize olduğu için göze aldık maddi zorluğu cnm. Gerekirse arabayı satarız dedik. Cok ağladık, cok bekledik bu bebegi. Kac kez ameliyat, kac tedavi, kac kayip ve 8sene. Dr u yıllardır araştırıp takip ediyodum. Dr için gidiyoruz oraya. Ama doğum daha da zorlayacak sigorta indirimli fiyatı 12bin civarı napicaz bilmiyorum. Dr la konuştuk hastaneyle konuşup indirim isterim dedi ama yine de ne kadar iner bilmiyorum.
İlk terleyip sonra açık pencereden rüzgar çarpmış olabilir. Ama aldığımız vitaminler kuvvetli, yediklerimiz içtiklerimiz özenli dikkatli, tüm bunlar vücudumuzu koruyor, bağışıklığımız kuvvetli yakında geçer umarımDün gece çok sıcakladım terledim, sabaha karşı esiyordu cam açıktı, bugün kollarım kalkmıyor sanki bedenime fazla , rüzgar mı çarpmiştşr acaba kızlar
Altı kalın olsun ama yerler hep beton. Terliğinin tabanı düz ve topuklu olmayacak şekilde kalın olsun, beton çekerKapalı havlu terliğim var evde. O yeterli. Yeni birşey almadim. Sus pus seven biri değilim zaten
Rüzgara çok dikkat et canım. O önemli baya düzleşme ve fıtıkta bile. Biliyosundr zaten. Çok geçmiş olsunz. Bel olsa egzersiz tarzı şeyler iyi gelir de mideyi bilemicem.Normal hayatımda da sirt ağrım ve mide ağrım çok olurdu. Boyun kemigimde duzlesme ve 2 tane fitik ile midede reflu ve gastrit var. Yaş ilerledikçe bişeyler cıktı malesef Allah beterinden korusun
Hamile olmadigim zamanda mide ağrısı veya sırt ağrısı mi ayırt ediyordum şimdi karnimda bebek olunca bol evham bol pimpirik oldum. Mide ilacimi hamile kaldigim gun biraktim mide sıkışınca ağrı ondan olabilir aslında sırta vurabilir de Birbirini tetikler çünkü.
Pencere benim baş ucumda açık geceleri sabaha karşı rüzgarı yiyorum terle soğu belki onun da etkisi var
Haha:)) demi ya. Benmki muayeneye bile kabul etmiyor dusun. Bende aramiyrm artik:) normal normal normal:) bende sayesinde herseye normal bakiyormAyy bu Dr Lara göre herşey normal ya off biz çekiyoruz ağrıyı. Napalim sabredicez
Öyle tabiki cnm bir de benim yaşım Ekim'de 35olacak inşallah. Sigortayı da gebe kalınca tavsiye ettiler indirim için. Gebelik teminatı olmadığı için biraz indirim olsa da baya ödüyoruz yine. Aman para gelip geçici sağlıklı yavrularimiz olsun hepimizin.Allah yardimciniz olsun. Bizde cok bekledik bebekleri cok sukur Allah.im nasip etti. Sizin fiyatlar bana da fazla geldi ama her sekilde anliyorum sizi bizde cok paralar döktuk. Zaten insan saglikla bir evladi olsunda gerisi bos diyor ve maddi olarak ne olursa vermeye hazir hale geliyor. Ben sigorta yaptirmayi planlamistim taaa yillar once tabi o zaman bebek olmadigini bilmiyordum. Tedavilerle ugrasirken sigortayi bile yaptirmadim bebek olacak mi olmayacak mi bilemedigimiz icin. Ama Allah cok sukur nasip etti de gerisi muhim degil
Amin cnm inşallahHayırlısı olsun inş canım rakamları görünce insan korkuyor tabi ama sağlıkla gelsin inş bebiş
amin insallah canim benim.Öyle tabiki cnm bir de benim yaşım Ekim'de 35olacak inşallah. Sigortayı da gebe kalınca tavsiye ettiler indirim için. Gebelik teminatı olmadığı için biraz indirim olsa da baya ödüyoruz yine. Aman para gelip geçici sağlıklı yavrularimiz olsun hepimizin.
Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin canim. Hyrla birbirinize kavusunKizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Sağlıkla kavuşun inşallah ..Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
benimde karbonhidratli besinler tukettigimde boyle oluyor. Sut yogurt yaninda meyve yersem hic biseyim yokGünaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
ahh canim benim Allah bebegine dayanma gucu versin sana da sabir...Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Hayırlı olsun. En kısa sürede bebeğinle beraber evinize gideceksinizKizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Maşallah ikisine deKizlar dun muayemiz vardi
Ikizlerde 30.haftada calisabilir raporu veriliyormus
Onu aldim yalniz 30+2ydim dun ama sorun olmaz dediler bakalim pazartesi m.yardimcisi ile gorusecegim
Yavrularim Deniz 1440
Duru 1370 g olmuslar
Ikisi yaklasik 3 kilo olmuslar sulariyla birlikte yaklasik 4 kilo tasiyorum...
Boylari ikisininde 39 cm
Buyuyorlar cok sukur saglikla gelsinler insallah
35e kadar calisabiliyormusum tamda seminer bitimine denk geliyor
Seminerde giderim zaten meslek ogretmeniyim
Sonrasinda iznimi alir cikarim izne
Cunku 38.haftada alacak dr.lat ekimin basinda yani cok az kaldi
Bir yandan korkuyorum bir yandan cok cesaretliyim
Dun gece 12 de yatmama ragmen saat 04.30da ayaktaydimuyuyamiyorum,dönemiyorum
tesekkur ederiz teyzesiMaşallah ikisine de
İsmi çok güzel. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de eğer akşam yemeğini fazla kaçırırsam aynı şeyleri yaşıyorum. Az az yemem gerekiyormuş. Yani ben doyduktan sonra bazen yemeğe devam ediyorum. İşte o zaman yandım. Devamlı midemde baskı oluyor.Günaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
Bnde de mide sikintisi var. zaten zorla yiyrm yiyncede pisman oluyrm rahatsiz ediyo hersy.Günaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?