Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Maşallah kuzucuklara :)Kizlar dun muayemiz vardi
Ikizlerde 30.haftada calisabilir raporu veriliyormus
Onu aldim yalniz 30+2ydim dun ama sorun olmaz dediler bakalim pazartesi m.yardimcisi ile gorusecegim
Yavrularim Deniz 1440
Duru 1370 g olmuslar
Ikisi yaklasik 3 kilo olmuslar sulariyla birlikte yaklasik 4 kilo tasiyorum...
Boylari ikisininde 39 cm
Buyuyorlar cok sukur saglikla gelsinler insallah
35e kadar calisabiliyormusum tamda seminer bitimine denk geliyor
Seminerde giderim zaten meslek ogretmeniyim
Sonrasinda iznimi alir cikarim izne
Cunku 38.haftada alacak dr.lat ekimin basinda yani cok az kaldi
Bir yandan korkuyorum bir yandan cok cesaretliyim
Dun gece 12 de yatmama ragmen saat 04.30da ayaktaydimuyuyamiyorum,dönemiyorum
Babana çok geçmiş olsun. Mide yanması ya da direk ağrı bende yemeği çok kaçırdığım zaman oluyor. Kaburgalarım çok ağrıyor o zaman.Günaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
saglikla kuvezden ciksin. Mutlu mesut buyutun insallah...Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Chicco TrioGunaydin kizlar bebek arabasinda bir arkadas birkaç model ismi yazmıştı ama bulamadim acaba tekrar yazabilirmi
babanıza gecmis olsun, Bende de oluyor, sanki agzimin icinden ateş fiskiriyor arada. Bebeğinizin adi da hayirli olsun:))Günaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
Masallah onlara :))Kizlar dun muayemiz vardi
Onu aldim yalniz 30+2ydim dun ama sorun olmaz dediler bakalim pazartesi m.yardimcisi ile gorusecegim
Yavrularim Deniz 1440
Duru 1370 g olmuslar
Boylari ikisininde 39 cm
Sağlıkla al kucağına cnm inşallahKizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Oyy maşallah minikleree isimleri de çok güzelmiş sağlıkla gelsin kuzucuklar canım benimmKizlar dun muayemiz vardi
Yavrularim Deniz 1440
Duru 1370 g olmuslar
Boylari ikisininde 39 cm
Masallah onlara :))
tesekkur ederiz teyzeleri :)Oyy maşallah minikleree isimleri de çok güzelmiş sağlıkla gelsin kuzucuklar canım benimm
Geçen hafta 77 idim. Dün 78.8 çıktım. 80'i geçmek istemiyorumArkadaslar kilo alimlariniz nasıl?
Maşallah cnm sağlıkla gelsinler insallah. Az kaldı artık hepimizin. Dört gözle bekliyoruz hayirlisiylaKizlar dun muayemiz vardi
Yavrularim Deniz 1440
Duru 1370 g olmuslar
Boylari ikisininde 39 cm
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla evinize dönüp kucağına alırsın inşallahKizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
aynen canim saglikla gelsinlerMaşallah cnm sağlıkla gelsinler insallah. Az kaldı artık hepimizin. Dört gözle bekliyoruz hayirlisiyla
Saglikla kuvezden cikip kucaginiza almak nasip olur insaallah.Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Günaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
Arkadaslar kilo alimlariniz nasıl?
Chicco Trio
60 cok yüksek pamuklular çeker, ben herseyi 30 da yikadimArkadaşlar internetten bakındığım kadarıyla bebek deterjanı dalan roxy önerilmiş ben şimdi dalan doğal granül sabun yazanı aldım zeytinyağlı sabunmuş sıcak suda yazın yıkıyor yeni farkettim 40 ve 60 ° önermiş 40 ° de yıkasam olur mu kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?