2018 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar bebek arabasinda bir arkadas birkaç model ismi yazmıştı ama bulamadim acaba tekrar yazabilirmi

Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .

Gözün aydın, inşallah bir an önce kuvözden çıkar sağ salim alırsın kucağına.

Maşallah kuzucuklara :)
Icın başlangıcını 4 gözle bekliyorum bende. Çok zor geliyor artık.
Babana çok geçmiş olsun. Mide yanması ya da direk ağrı bende yemeği çok kaçırdığım zaman oluyor. Kaburgalarım çok ağrıyor o zaman.

Bu arada grubumuzda 3 tane Deniz var Adları ile yaşasınlar inşallah

babanıza gecmis olsun, Bende de oluyor, sanki agzimin icinden ateş fiskiriyor arada. Bebeğinizin adi da hayirli olsun:))

Masallah onlara :))

Oyy maşallah minikleree isimleri de çok güzelmiş sağlıkla gelsin kuzucuklar canım benimm

Maşallah cnm sağlıkla gelsinler insallah. Az kaldı artık hepimizin. Dört gözle bekliyoruz hayirlisiyla

Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .

Allah sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun.

Geçmiş olsun babanıza. Mide yanması eğer fazlaca ve baharatlı yersem bende de oluyor gece. Yemek borum ağrıyor gibi oluyor.

Arkadaslar kilo alimlariniz nasıl?

Benim 4 kilo şuan için. Doktor az ve sık yersen alırsın kilo dedi ama normalde de alamayan biriyim zaten çok etki etmedi bende.

Chicco Trio Sprint alacağım galiba.

Aslında Chicco Liteway Plus alacaktım ama Trio'nun Portbebesi beni cezbetti. Hem bebek arabasında hem de evde kullanırım dedim. Beşik yatak odasında olacak ama salonda ya da diğer odalarda bebeğin uyurken hep yanımda rahat yatağı olmasını istiyorum. Ayrıca yatılı başka bir yerde kalacaksam bu portbebeyi beşiği olarak da kullanabilirim.

Portbebeyi hiç düşünmüyordum ama şu videoyu izleyince çok mantıklı geldi
aşağıya videoyu ekliyorum, kısa ve yararlı bir video, bebek arabası alacak hanımlar izleyin muhakkak

Arkadaşlar internetten bakındığım kadarıyla bebek deterjanı dalan roxy önerilmiş ben şimdi dalan doğal granül sabun yazanı aldım zeytinyağlı sabunmuş sıcak suda yazın yıkıyor yeni farkettim 40 ve 60 ° önermiş 40 ° de yıkasam olur mu kullanan var mı

60 cok yüksek pamuklular çeker, ben herseyi 30 da yikadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…