2018 Ekim Anneleri

Hareketleriyle alakalidir canim bence sezeryan yeriyle degil.
Benimde bas asagida vajinal aci hissediyorum bazen cok,ziplatiyor :)
Sordum doktora ara ara zorlayabilir dedi.
Gecen aksamda dirsegini cikardi tam gobek deligimin ordan cidden etim acidi fena.
Artik yer dar,bebisler kuvvetli :)

Normal muayene 550. Ayrintili 3500. İki kez ayrıntılı baktı. Testler de ayrı fiyat tabi. Çalıştığı hastaneye de gittiğimde renkli foto veriyo
Ayrıntılı fiyatı 3500 bir Sıfır fazla mi yazdın canım :) özeline gitmeyip sadece hastanede muayeneye gelenlere de resim veriyor mu acaba

En işe yarar bilgiyi müdürün verir bence hiç Müdür'e sordun mu 32+0 dan ileri tarihte alsam olur mu diye

Son düzenleme:
Kızlar Benim sirtimda ağrılar oluyor bazen mide tarafımda ağrıyor mide ağrısı sırta vurur ama mide mi sancı mi anlamadım ya

Kızlar Benim sirtimda ağrılar oluyor bazen mide tarafımda ağrıyor mide ağrısı sırta vurur ama mide mi sancı mi anlamadım ya
Sancı aşağı taraflarda olur sanki. Mide yada sırt ağrısı birine vuruyo olabilir mi?
Bu arada benmde midemde sancı var yemek bile zor yiyrm. Herlde son aylar hızlıca büyüdüğü için mide sıkışıyor.

Dün gece çok sıcakladım terledim, sabaha karşı esiyordu cam açıktı, bugün kollarım kalkmıyor sanki bedenime fazla , rüzgar mı çarpmiştşr acaba kızlar

Sırt bölgesi kaburga agrım çok fazla. Bazen göğsüme de vuruyor ağrı. Doktora dedim.kas spazmı bu,normal dedi.

Normal hayatımda da sirt ağrım ve mide ağrım çok olurdu. Boyun kemigimde duzlesme ve 2 tane fitik ile midede reflu ve gastrit var. Yaş ilerledikçe bişeyler cıktı malesef Allah beterinden korusun
Hamile olmadigim zamanda mide ağrısı veya sırt ağrısı mi ayırt ediyordum şimdi karnimda bebek olunca bol evham bol pimpirik oldum. Mide ilacimi hamile kaldigim gun biraktim mide sıkışınca ağrı ondan olabilir aslında sırta vurabilir de Birbirini tetikler çünkü.
Pencere benim baş ucumda açık geceleri sabaha karşı rüzgarı yiyorum terle soğu belki onun da etkisi var

Ama insan korkuyo tabi kazı çalışması var gibi artık bayramdan sonra gidicem doktoruma baya büyüdü güçlendi demekki

Cnm tüp bebek için para biriktirmiştik onu kullanıyoruz. Zorlanıyoruz tabi hamile kaldığımdan beri 10bin gitti muayene ve tahlillerde. Tahlil olduğu zaman 1000civari ödedik hep. Ve bu tutarlar özel sigortalı indirimli fiyat. Gebe kalınca özel sigorta yaptırdık indirim için. Gider gelirden yüksek oldu 8aydir. acilleri de katarsak baya tutuyor. Bizim bu 4.gebeligim olduğu için son iki yıldır da hiç hamile kalamadıgim ve mucize olduğu için göze aldık maddi zorluğu cnm. Gerekirse arabayı satarız dedik. Cok ağladık, cok bekledik bu bebegi. Kac kez ameliyat, kac tedavi, kac kayip ve 8sene. Dr u yıllardır araştırıp takip ediyodum. Dr için gidiyoruz oraya. Ama doğum daha da zorlayacak sigorta indirimli fiyatı 12bin civarı napicaz bilmiyorum. Dr la konuştuk hastaneyle konuşup indirim isterim dedi ama yine de ne kadar iner bilmiyorum.

Ayrıntılı fiyatı 3500 bir Sıfır fazla mi yazdın canım :) özeline gitmeyip sadece hastanede muayeneye gelenlere de resim veriyor mu acaba
Yok cnm fazla yazmadım tabiki:) İstanbul olunca ve Dr iyi olunca. Başından beri perinatolog a gidiyorum. Evet veriyo cnm hastanedeki ücretler de aynı.

Sağlıkla alın kucağınıza..

Amin inşallah hepimiz için
Allah yardimciniz olsun. Bizde cok bekledik bebekleri cok sukur Allah.im nasip etti. Sizin fiyatlar bana da fazla geldi ama her sekilde anliyorum sizi bizde cok paralar döktuk. Zaten insan saglikla bir evladi olsunda gerisi bos diyor ve maddi olarak ne olursa vermeye hazir hale geliyor. Ben sigorta yaptirmayi planlamistim taaa yillar once tabi o zaman bebek olmadigini bilmiyordum. Tedavilerle ugrasirken sigortayi bile yaptirmadim bebek olacak mi olmayacak mi bilemedigimiz icin. Ama Allah cok sukur nasip etti de gerisi muhim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…