Günaydın herkese mutlu hafta sonları diliyorum dün benim yaramaz kasıklara çok kuvvetli vurup canımı acıttı baya sanki içi yaraymısta oyuyolar gibi sol kasıgımda ayaklarımı var acaba sizde de oluyomu böyle sezeryan yerinden kaynaklı olabilir mi diye düşündüm doktora mı gitsem dedim acaba korktum acıdı çok
Ayrıntılı fiyatı 3500Normal muayene 550. Ayrintili 3500. İki kez ayrıntılı baktı. Testler de ayrı fiyat tabi. Çalıştığı hastaneye de gittiğimde renkli foto veriyo
En işe yarar bilgiyi müdürün verir bence hiç Müdür'e sordun mu 32+0 dan ileri tarihte alsam olur mu diyeKızlar çalışabilir raporu için doktorun sekreteriyle konuştum. 32+0 bayramın 4. Gününe geliyor dedim. Hemen ertesi günü gelin birşey olmaz dedi. İnşallah doğrudur dediği. Sizler de bir şeyler öğrenirseniz yazarsanız sevinirim
İzmirde cok aman aman soguk olmuyor esasinda ama iste dogum sonra usur muyuz diye dusundum en iyisi kapali alayim corapsiz giyilir en kotu
Sancı aşağı taraflarda olur sanki. Mide yada sırt ağrısı birine vuruyo olabilir mi?Kızlar Benim sirtimda ağrılar oluyor bazen mide tarafımda ağrıyor mide ağrısı sırta vurur ama mide mi sancı mi anlamadım ya
Kapalı havlu terliğim var evde. O yeterli. Yeni birşey almadim. Sus pus seven biri değilim zatenGunaydin, eksikler tamamlaniyor yavas yavas :)
Hastaneye terlik goturecek misiniz?
Kapali veya acik nasil bir sey isimize yarar acikcasi bilemedim.
Sırt bölgesi kaburga agrım çok fazla. Bazen göğsüme de vuruyor ağrı. Doktora dedim.kas spazmı bu,normal dedi.Kızlar Benim sirtimda ağrılar oluyor bazen mide tarafımda ağrıyor mide ağrısı sırta vurur ama mide mi sancı mi anlamadım ya
Sancı aşağı taraflarda olur sanki. Mide yada sırt ağrısı birine vuruyo olabilir mi?
Bu arada benmde midemde sancı var yemek bile zor yiyrm. Herlde son aylar hızlıca büyüdüğü için mide sıkışıyor.
Sırt bölgesi kaburga agrım çok fazla. Bazen göğsüme de vuruyor ağrı. Doktora dedim.kas spazmı bu,normal dedi.
Sormadım canım. Bu işlerle ilgilenen müdür yardımcısının yakını vefat etti. O yüzden arayamadımEn işe yarar bilgiyi müdürün verir bence hiç Müdür'e sordun mu 32+0 dan ileri tarihte alsam olur mu diye
Ama insan korkuyo tabi kazı çalışması var gibiHareketleriyle alakalidir canim bence sezeryan yeriyle degil.
Benimde bas asagida vajinal aci hissediyorum bazen cok,ziplatiyor :)
Sordum doktora ara ara zorlayabilir dedi.
Gecen aksamda dirsegini cikardi tam gobek deligimin ordan cidden etim acidi fena.
Artik yer dar,bebisler kuvvetli :)
Cnm tüp bebek için para biriktirmiştik onu kullanıyoruz. Zorlanıyoruz tabi hamile kaldığımdan beri 10bin gitti muayene ve tahlillerde. Tahlil olduğu zaman 1000civari ödedik hep. Ve bu tutarlar özel sigortalı indirimli fiyat. Gebe kalınca özel sigorta yaptırdık indirim için. Gider gelirden yüksek oldu 8aydir. acilleri de katarsak baya tutuyor. Bizim bu 4.gebeligim olduğu için son iki yıldır da hiç hamile kalamadıgim ve mucize olduğu için göze aldık maddi zorluğu cnm. Gerekirse arabayı satarız dedik. Cok ağladık, cok bekledik bu bebegi. Kac kez ameliyat, kac tedavi, kac kayip ve 8sene. Dr u yıllardır araştırıp takip ediyodum. Dr için gidiyoruz oraya. Ama doğum daha da zorlayacak sigorta indirimli fiyatı 12bin civarı napicaz bilmiyorum. Dr la konuştuk hastaneyle konuşup indirim isterim dedi ama yine de ne kadar iner bilmiyorum.Off ne kadar pahalı bizim burada ayrıntılı fiyatına 3 kez doğum yapılıyor bir muayene ücretine de tüm hamilelik boyunca muayene olunuyor neredeysemaddi durumunuz nasıldır bileyorum tabi de birqz pahalı sanki eşiniz sorun etmiyor mu merak ettim
Yok cnm fazla yazmadım tabiki:) İstanbul olunca ve Dr iyi olunca. Başından beri perinatolog a gidiyorum. Evet veriyo cnm hastanedeki ücretler de aynı.Ayrıntılı fiyatı 3500bir Sıfır fazla mi yazdın canım :) özeline gitmeyip sadece hastanede muayeneye gelenlere de resim veriyor mu acaba
Ayy bu Dr Lara göre herşey normal ya off biz çekiyoruz ağrıyı. Napalim sabredicezSırt bölgesi kaburga agrım çok fazla. Bazen göğsüme de vuruyor ağrı. Doktora dedim.kas spazmı bu,normal dedi.
Sağlıkla alın kucağınıza..Cnm tüp bebek için para biriktirmiştik onu kullanıyoruz. Zorlanıyoruz tabi hamile kaldığımdan beri 10bin gitti muayene ve tahlillerde. Tahlil olduğu zaman 1000civari ödedik hep. Ve bu tutarlar özel sigortalı indirimli fiyat. Gebe kalınca özel sigorta yaptırdık indirim için. Gider gelirden yüksek oldu 8aydir. acilleri de katarsak baya tutuyor. Bizim bu 4.gebeligim olduğu için son iki yıldır da hiç hamile kalamadıgim ve mucize olduğu için göze aldık maddi zorluğu cnm. Gerekirse arabayı satarız dedik. Cok ağladık, cok bekledik bu bebegi. Kac kez ameliyat, kac tedavi, kac kayip ve 8sene. Dr u yıllardır araştırıp takip ediyodum. Dr için gidiyoruz oraya. Ama doğum daha da zorlayacak sigorta indirimli fiyatı 12bin civarı napicaz bilmiyorum. Dr la konuştuk hastaneyle konuşup indirim isterim dedi ama yine de ne kadar iner bilmiyorum.
Amin inşallah hepimiz içinSağlıkla alın kucağınıza..
Allah yardimciniz olsun. Bizde cok bekledik bebekleri cok sukur Allah.im nasip etti. Sizin fiyatlar bana da fazla geldi ama her sekilde anliyorum sizi bizde cok paralar döktuk. Zaten insan saglikla bir evladi olsunda gerisi bos diyor ve maddi olarak ne olursa vermeye hazir hale geliyor. Ben sigorta yaptirmayi planlamistim taaa yillar once tabi o zaman bebek olmadigini bilmiyordum. Tedavilerle ugrasirken sigortayi bile yaptirmadim bebek olacak mi olmayacak mi bilemedigimiz icin. Ama Allah cok sukur nasip etti de gerisi muhim degilAmin inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?