Uykucu olsunlar bebekken en güzeli:)) ya bende ilknde hep yattm ama o etken değil. Hiç yatmayı sevmeyen bi kızım var. Bu sever inşAynen hemşire karnımı baya bi sallamıştı,meğer uyuyormuş benim uykucu doğunca da uykucu olursa eşim kendine benzettin sonunda dicek.Riskli başladığım için genelde uzanarak geçiyor ya uyusam da uyumasam da uykucu oldum gözünde
Günaydınlar :) ben bir terlik götürmeyi planlıyorum ama kapalı açık karar vermedim henüz. Lohusa terliği yapıyorum ama knu evde giyerim hastanede kirlenmesin. Sonrasında da kullanılabilecek bir terlik alırım muhtemelen, normalde terlik giysem onu götürürdüm, özenmeye çok gerek yok bence.Gunaydin, eksikler tamamlaniyor yavas yavas :)
Hastaneye terlik goturecek misiniz?
Kapali veya acik nasil bir sey isimize yarar acikcasi bilemedim.
Tamam canım her zaman giremiyorum oyüzden yazamadım. Bundan sonra mutlaka yazarımCanım keşke haberimiz olsaydı bı alana bı bedaba çok iyiymiş. Olunca yine burdan haberlessek
Kesinlkle elzem bi ihtiyaç. Açık kapalı frkmtz rahat giyeblcğnz bi terlk olsun yett benceGunaydin, eksikler tamamlaniyor yavas yavas :)
Ne kadar oldu sezeryan olaliGünaydın herkese mutlu hafta sonları diliyorum dün benim yaramaz kasıklara çok kuvvetli vurup canımı acıttı baya sanki içi yaraymısta oyuyolar gibi sol kasıgımda ayaklarımı var acaba sizde de oluyomu böyle sezeryan yerinden kaynaklı olabilir mi diye düşündüm doktora mı gitsem dedim acaba korktum acıdı çok
Günaydınlar :) ben bir terlik götürmeyi planlıyorum ama kapalı açık karar vermedim henüz. Lohusa terliği yapıyorum ama knu evde giyerim hastanede kirlenmesin. Sonrasında da kullanılabilecek bir terlik alırım muhtemelen, normalde terlik giysem onu götürürdüm, özenmeye çok gerek yok bence.
Bende kapalı havlu bir terlik alacağım madame cocoda fln oluyor hastahanede giyip sonra atacağım ev için ayrıca rahat güzel bir terlik alırım ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyor çünkü özellikle sezeryan sonrası kapalı terlik tercihim hastahanedede zaten ekim ayı doğum olacakAcikcasi hastanede giyecegim icin susunden pusunden cok pratikligine bakipta aldim. Cok heveslendirmeye calissalarda lohusa icin yalnizca kirmizi kurdele aldim mesela :) terlik icinde eger ki normal olursa dogum ve hareket etmem gerekecekse mumkun mertebe rahat bir terlik bakiyorum ve sonrasinda eve getirmek yerine cope atarim diye dusunuyorum hastanede giyecegim icin ama iste hava durumu nasil olur yada bizim vucud isimiz nasil olur ayaklardan usutmemek gerek ondan acik kapali bilemedim
Normal muayene 550. Ayrintili 3500. İki kez ayrıntılı baktı. Testler de ayrı fiyat tabi. Çalıştığı hastaneye de gittiğimde renkli foto veriyoİşte klinik olunca renkli açıyo muayene ücreti ne kadar alıyo
Sagol canım bı bakayim bu siteye. Kalacak hiç çıkmadı Allah'tan. Goguslerim normalde çok küçüktü şimdi normal ölçüye geldi. Karnım maşallah devasa ama. Tek karnım çıktı hamileligimde.Cok asiri kuculmuyor hemen ama omuz gogus kalca bedenlerini dusun canim.Hamile ya da lohusa urunu alacaksan onlar zaten gobeginde sikinti cikarmaz.Ben hamile kiyafeti aliyorsam M aliyorum mesela normal bol bisy aliyorsam deneyerek dengeliyorum.Hapysshop diye bi site carpti gozume gecen ama detayli bakmadim fikir olsun.
Off ne kadar pahalı bizim burada ayrıntılı fiyatına 3 kez doğum yapılıyor bir muayene ücretine de tüm hamilelik boyunca muayene olunuyor neredeyseNormal muayene 550. Ayrintili 3500. İki kez ayrıntılı baktı. Testler de ayrı fiyat tabi. Çalıştığı hastaneye de gittiğimde renkli foto veriyo
Hep kapalı alıyorlar hani şu hastane terliklerinden. Açık olunca ayaklar üşüyormuş. Doğumdan önce devamlı yürütüyorlarmış iyi geldiği için. Doğum sonrası da üşümemek içinmiş. Öyle dediler bana.Gunaydin, eksikler tamamlaniyor yavas yavas :)
Çorap giyilirse açık da olabilir terlik ama bulunduğunuz şehre göre fln değişir tabi. En garantisi kapalı giymek. Belki evden bir ev terliği götürürüm ben de atabilirim sonrasında diye.Acikcasi hastanede giyecegim icin susunden pusunden cok pratikligine bakipta aldim. Cok heveslendirmeye calissalarda lohusa icin yalnizca kirmizi kurdele aldim mesela :) terlik icinde eger ki normal olursa dogum ve hareket etmem gerekecekse mumkun mertebe rahat bir terlik bakiyorum ve sonrasinda eve getirmek yerine cope atarim diye dusunuyorum hastanede giyecegim icin ama iste hava durumu nasil olur yada bizim vucud isimiz nasil olur ayaklardan usutmemek gerek ondan acik kapali bilemedim
Ne kadar oldu sez
3,5 yıl oldu cnm anlamafımki cok acıyo vede kasıklarda olması ayaklarının vs normalmikikafamda deli sorular
Kızlar çalışabilir raporu için doktorun sekreteriyle konuştum. 32+0 bayramın 4. Gününe geliyor dedim. Hemen ertesi günü gelin birşey olmaz dedi. İnşallah doğrudur dediği. Sizler de bir şeyler öğrenirseniz yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?