Canım aklımdaydın, inşallah tez vakitte kavuşacaksınız, bunda da vardır bi Hikmet, Allah Şafi ismiyle şifa versin tez vakitte evinize gidin inşallahKizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Geçmiş olsun babanıza, benim de proteinim düşük çıktı dr et Yemen Laz'ım dedi ama ben et yeyince kırmızı et, gece boyu afedersiniz geğirme oluyor, ama yanma YokGünaydın kızlar, babam ameliyat oldu pzt. Günü, hâlâ hastanede. Bu ayki kontrolumu kaçırdım. İstanbulda farklı bir doktora gittim. Okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum maalesef epeydir. İnanılmaz derecede midem hatta yemek borumda yanma var, taa genzime kadar. Sizde de var mı böyle bir şey? Sanırım artık mideye baskı yapıyor. Bu arada kızımın adını Deniz koymaya karar verdik :)
E bebekten 3 lu paket aldım. Nazar boncugu hediyesi vardi içinde.Tekini doğum çantasına attim. Fiyatı 20 civarıydı. Istersen linkini atayimbir arkadas 30lu almisti sen kacli ve kac tl.ye aldin canim?
Cok hayal edemedim ama. Soyle benim etraf iyice koyulasti ve cizgi gibi seyler bende de olustu. Yani bisy yoktur. Vucudumz degisiyorSlm kızlar göğsüme çatlak kremi surerken farkettim ki göğsümun başının altında üçer çizgi oluşmuş morumsu kırmızı kalın ama. İki göğsümde böyle. Süt kanallarında bı problem yoktur dimi? Böyle olan var mı, normal mi bu? Kızarıklık var baya Mora yakin
Gecmis olsun cok. Enfeksiyon tarzi bisy degildir demi? Bakildi mi? Idrar bobrek o taraflar yaniAhh ahh canim agri isini hic sorma. Dun sabah belim hafif tutulmus gibi kalkmistim ama oglene dogru belimin sag tarafina oyle bi sanci girdi ki oturamadim yatamadim. Kasilmalarim da var zaten nicedir. Bir de karin agrisi peydah olduu. Yapistim telefona doktorla gorustum. Kasilmalar duzenli mi? Bebek hareket ediyor mu dedi. Kasilmalar duzenlo degil ama cok oluyo gun icinde artik saatte 3 kez oluyo nerdeyse ayakta kalirsam. Bebek de cok sukur hareketli dedim. Devam ederse hastaneye gelin nst ceksinler dedi. Aksam duramadim gece 10 da gittik. Nst de sanci yok ama kucuk sipam o nst zimbirtilarini hic sevmedi tak tak tak habire tekmeledi :) serum ve agri kesici verdiler geldik eve. Ama ne fayda gece 3 e kadar kivrandim resmen. Yatamiyorum inliyorumkucuk oglum da anne anne diye o da uyumadi yavrum... o kadar ilacin ustune bir de parol aldim bi de sicak su torbasi koydum sirtima anca oyle uyuyabildim. Bugun daha iyiyim ama belim iptal. 5 saatte bir parol atiyorum anca oyle duruyorum. Kasilmalar da artik cok rahatsiz ediyor. Korkmaya basladim erken dogum yapicam diye
Canim benim bebek nasil sen nasilsin? Insallah sagligi yerindedir kuzucugun, biraz toparlansin sonra kucaginda goturursun evine canim dualarimiz sizinle. Rabbim yardimciniz olsun...
tamam at canim suanda hala gecerli mi?E bebekten 3 lu paket aldım. Nazar boncugu hediyesi vardi içinde.Tekini doğum çantasına attim. Fiyatı 20 civarıydı. Istersen linkini atayim
Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
28den sonra 32 haftayi 1bucuk kilo daha alarak toplamda 7bucukla kapattim.Ilk 3 ay hic almamistim.Aylik takip ediyorum.Arkadaslar kilo alimlariniz nasıl?
Kizlar islak mendili mutlaka yenidogan mi almaliyiz?? Unibaby alsak olmaz mi icerigi farkli mi?
Kızlar merhaba bir sorum olacaktı. Hastaneye nasıl kıyafetle gitmek en rahatı oluyor gidince hemen tabi doğum olmuyor yanımızda goturduğumuz gecelik tarzı birşey mi giyiyoruz yoksa rahat elbiseyle mi gidiyoruz noluyor o kısmı merak ediyorum ona gore esofman yada elbise yada bi tane daha fazladan gecelik alcam da hangisi olur bilemedim. Esofman ysek bikdiğim kadarıyla sürekli bakıyorlar alttan rahat olmaz heralde. Ya biri beni bi aydınlatsın nasıl oluyor doğuma kadar olan süreç
Slm kızlar göğsüme çatlak kremi surerken farkettim ki göğsümun başının altında üçer çizgi oluşmuş morumsu kırmızı kalın ama. İki göğsümde böyle. Süt kanallarında bı problem yoktur dimi? Böyle olan var mı, normal mi bu? Kızarıklık var baya Mora yakin
Öyle maalesef gece sıcak bunaltıyor ve pencereyi açmak istiyorum ama açamıyorum korkumdan. Ayağımda da devamlı terlik bazen terlik ve çorap birlikte mecbur. Yoksa hiç sevmem çorapmış falan. Hele geceleri pencerem hep açık olurdu önceden.Tşkr ederim, geçti şimdi dün öyleydi,sabaha karşı serin oluyor çarptırmışım kendimi sanırım, kolla kendini giy terliklerini çıkarma diyorlar ama ben yerler serin geliyor giymiyorum terlikleri , bebeğin gazlı olur diyorlar, sağlıkla gelsin de inşallah, gece yatarken de çoknsıcak oluyor
Ben bu gun uni baby aldim bir suru baska marka almadimUnibaby yeni dogan paketi var. Ondan aldım ben. Ama baby&me markasının kare pamuklarundan da aldım.evde ıslatıp kullanmak için
Vardir mutlaka cogunluk yakin birbirine zaten bende 31+2 yimMerhaba hanimlar ben eylul annesi olacagimi zannediyordum ama ekim annesi olacakmisim.onceki doktorum 37 de aliriz demisti simdiki doktorum 39 da dedi yani 4 ekim su an 31+4haftalik oldum.benimle ayni haftada olan varmi?
Gecmiş olsun Allah şifa versin en yakın zamanda o küvZdn hayırlısı ile cıkmayı nasip etsin. Erken doğum sebebin ne? Bebeğn kaç kilo dogdu?Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Arkadaşlarım stok yapma hiçbirşeyi, beğenmezsen elinde kalır demişti. ben de ilk deneme olarak az alıyorum. Begenirsem tekrar alirim begenmezsem marka degistiririm..Yeni dogan ıslak mendil bu.tamam at canim suanda hala gecerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?