2018 Ekim Anneleri

Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .
Canım aklımdaydın, inşallah tez vakitte kavuşacaksınız, bunda da vardır bi Hikmet, Allah Şafi ismiyle şifa versin tez vakitte evinize gidin inşallah

Geçmiş olsun babanıza, benim de proteinim düşük çıktı dr et Yemen Laz'ım dedi ama ben et yeyince kırmızı et, gece boyu afedersiniz geğirme oluyor, ama yanma Yok

Beth18 canım ben 30lu almıştım yenidoğan unibaby 147rlydi sanırım ama birdaha inmedi o fiyata jokerden almıştık ama yenidoğan almak gerek diye düşünüyorum hatta uenidoğanlar bile bazen bebekte pişik yapabiliyor

Slm kızlar göğsüme çatlak kremi surerken farkettim ki göğsümun başının altında üçer çizgi oluşmuş morumsu kırmızı kalın ama. İki göğsümde böyle. Süt kanallarında bı problem yoktur dimi? Böyle olan var mı, normal mi bu? Kızarıklık var baya Mora yakin

Cok hayal edemedim ama. Soyle benim etraf iyice koyulasti ve cizgi gibi seyler bende de olustu. Yani bisy yoktur. Vucudumz degisiyor

Gecmis olsun cok. Enfeksiyon tarzi bisy degildir demi? Bakildi mi? Idrar bobrek o taraflar yani

Kizlar meraba . Ben ekim annesi olmayi hayal ederken Ağustos annesi oldum. Bebegim 28 haftalik dogdu. Suan küvezde Insallah sizler zamaninda saglikli hayirli doğum yaparsınız .

Ayyy❤
Allah'ım sağlıkla atlatmanızı nasip etsin bu süreci insallah,gözünüzaydın

Kizlar islak mendili mutlaka yenidogan mi almaliyiz?? Unibaby alsak olmaz mi icerigi farkli mi?

Sensitive olmasina dikkat et.Yani kokusuz.
Bence kisa bi sure kullanilmayacak,zor da kalinincada yikanarak kullanilabilecek bisy,cok sıkma kendini

En garantisi elbise ile git :) firsatin olursa.Hatta orda da önlük giydirilir muhtemelen.Dogum sekline ve ne zaman gittiginede bagli.
Bitanede cikarken giymek icin yedek al tamamdir :) Kalirken pijama,gecelik hangisini istersen giyersin.

Kahverengi kisimda mi?
Daha alttaysa catlak olabilir

Öyle maalesef gece sıcak bunaltıyor ve pencereyi açmak istiyorum ama açamıyorum korkumdan. Ayağımda da devamlı terlik bazen terlik ve çorap birlikte mecbur. Yoksa hiç sevmem çorapmış falan. Hele geceleri pencerem hep açık olurdu önceden.

Neyseki iyileşmişsin. Dikkat et kendine

Gecmiş olsun Allah şifa versin en yakın zamanda o küvZdn hayırlısı ile cıkmayı nasip etsin. Erken doğum sebebin ne? Bebeğn kaç kilo dogdu?

tamam at canim suanda hala gecerli mi?
Arkadaşlarım stok yapma hiçbirşeyi, beğenmezsen elinde kalır demişti. ben de ilk deneme olarak az alıyorum. Begenirsem tekrar alirim begenmezsem marka degistiririm..Yeni dogan ıslak mendil bu.
https://www.e-bebek.com/uni-baby-ye...paketi-3x40-adet-1x40adethediyeli-p-uni-87201
Ben bir de pamuklu ürün aldım Evde kullanmak için suyla ıslatıp o da bu
https://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizleme-pamugu-60-adet-p-bae-20017/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…