2018 Ekim Anneleri

Günaydın :)

Bugün hiç olmamış kadar şiş bi şekilde uyandım. Sanırım 8. ayı siserek karşılayacağım şimdiye kadar hiç bi belirti olmadığından tuzu kesmemistim şimdi böyle giderse elveda tuz diyip en aza indirmem gerekecek.

Var mı yüzü gözü elleri şişmeye başlayan ?

8.5 - 9 kilo almışım sanırım baştan beri. 70 ile kapatmayı istiyordum su an 66'yım bu gidişte geçecek gibi :/

Günaydın kızlar
hafta sonu herkesın ıyı gecmıstır umarım benim moralim cok bozuk evden çıkmamız gerekıcek ben bu saaten sonra nasıl ev toplucam nasıl tasınıcam dün emlakcı emlakcı gezdik arada da durup durup ağladım tamda bebeğin odasınını düzene sokmaya başlarım diyodum

Tüh ya birkaç ay idare edemz misiniz illa taşıncaksanız da moralini bozma bebeğini de üzme Allah yardımcı olur inşallah bi cırpıda biter

Diyetisyen bol su az tuz demişti. Suyu da artırın.

En garantisi elbise ile git :) firsatin olursa.Hatta orda da önlük giydirilir muhtemelen.Dogum sekline ve ne zaman gittiginede bagli.
Bitanede cikarken giymek icin yedek al tamamdir :) Kalirken pijama,gecelik hangisini istersen giyersin.
Elbisem yokkiii cok aslında ama bu dana halime göre yok hepsi 36beden :/ internette bulurum inşallah yaaa

Seninle tam ayniyiz bisey soricam son adet tarihin nedir?ben tup bebek doktorumu degistirdim yeni doktoruna basladim transfer tarihine gore 30 haftaliksin dedi eski doktorumu aradim soyledim oyle bisey olamaz dedi kafam karisik
4 ocak. Burada bir gün fazla gösteriyor. Aslında beklenen doğum tarihi 11.10.2018

Ayy sağol canım hemen bakayım ilçede olduğum icin mağazadan bakamıyorum anca internetten. İki haftada bir kontrole gidiyoz ama onda da avm gezmek cok yorucu oluyor inşallah vardır lc de büyük beden
var. ben ordan alıyorum birkaç beden getirttirin hatta, evde rahatça dener, olmayanı iade edersiniz.

Benimde 4 ocak banada 11 ekim dedi ama sezeryan olacagim icin 4 ekim dedi hayirlisi artik
sizinde mi tüp bebek?
benım de tüp bebek ve doktor banada direk sezaryan dedi birde bebeğim biraz iri ... ama ben normal doğum için beklemek istiyorum

Her iste bi hayir vardir uzulme canim.
Bebekle tasinmak daha zor inan.
Hayirlisiyla cabucak halledersiniz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…