2018 Ekim Anneleri

Merhaba, taşınmak zordur hele hamileyken daha da zor. Ne diyeyim, kolay gelsin..
Aileler, arkadaşlar vs destek olursa biraz rahat edersiniz gibi.

Cnm bozma moralini, durumunuz iyiyse nakliyatcilara fazla para verirsin bardağı bile onlar paketliyo en ufak herşeyi. Ve onlar yerlestiriyo. Evi de internetten baksaniz biraz. İnşallah hallolur kolaylıkla.

Eşimin ="plojovic, post: 56955475, member: 514257"]Cok sikinti etme.Herseye hakim olma cabasina girme canim yorulursun.O an giydiklerinden giyer gidersin[/QUOTE]
Eşimin tshirt leriyle geziyom evde :)

var. ben ordan alıyorum birkaç beden getirttirin hatta, evde rahatça dener, olmayanı iade edersiniz.
Aldım şimdi çok teşekkür ederim sana valla sayende oldu galiba bu iş :) aynen iki beden aldım yeşil düz bir elbise ama işimi görür gibime geliyor hazır almışken bi iki de tshirt aldım dışarda giymelik göbeğim gene büyüdü larce sıkmaya başladı

Allah yardımcın olsun tam ağırlaşma dönemine gelmiş. Eşyaların paketlenmesine kadar yapan nakliyat firmaları varmış onlara baksan?
Bizde yılbaşına doğru taşıyacağız, şehir değiştireceğiz hatta bakalım nasıl olacak ufacık bebekle.
Diyetisyen bol su az tuz demişti. Suyu da artırın.
3 litre içtiğimi düşünüyorum aslında aldığım tüm sivilari düşününce tam ölçmedim. Direk su tuketimini bi tık daha arttirayim ben en iyisi

geranio Tukettiklerimiz ve sivi alimi kadar sicakta etkiliyor canim.
Haftasonu fln daha cok maruz kaldiysan ondanda olabilir.
Yani benim ayaklatim sisiyor cok sicaga matuz kalinca ve arada bir kaldirip uzatamamissam.
Acaba biraz serinler mi hava en azindan Eylul sonuna dogru :))

Dün evdeydim aslında dışarı çıkmadım ama hamur işi yedim hazır Temizlik yapınca pertim çıktı hadi dışarıdan söyleyelim dedik eşimle. Onun etkisi var sanırım.

Ay ben de korkuyorum. Ama sezaryandan da korkuyorum :) onun için farketmez her türlü korkcam. Dr um eşimin girmesine de izin vermiyor. Destek olurdu ama yok diyor. Bare fotorafcıyı soksa ya...
Bu nasil doktormus boyle artik her hastane het doktor kabul ediyor.valla normal dogum dan sonrada agri oluyomus alttan dikis falan olursa o yuzden maceraya gerek yok dedim bi kereden sezeryan olcam canim

Ben pet şişelere koyup ölçerek içiyorum.

Ben de siyah ve yeşil v yakalı elbise vardı, ondan aldım. Giyiyorum. siz de iyi günlerde giyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…