Elbisem yokkiiicok aslında ama bu dana halime göre yok hepsi 36beden :/ internette bulurum inşallah yaaa
Kahverengi kısmın bittiği yerin alt kısmında canım. Büyük değil ama goguslerim çatlak mi diye? Krem de hep sürdüm oysakiKahverengi kisimda mi?
Daha alttaysa catlak olabilir
Merhaba, taşınmak zordur hele hamileyken daha da zor. Ne diyeyim, kolay gelsin..Günaydın kızlar
hafta sonu herkesın ıyı gecmıstır umarım benim moralim cok bozukevden çıkmamız gerekıcek ben bu saaten sonra nasıl ev toplucam nasıl tasınıcam dün emlakcı emlakcı gezdik arada da durup durup ağladım tamda bebeğin odasınını düzene sokmaya başlarım diyodum
Kahverengi kısmın bittiği yerin alt kısmında canım. Büyük değil ama goguslerim çatlak mi diye? Krem de hep sürdüm oysaki
Ben normal dogumdan korkuyorum 39 haftaya gore 4 ekimde aliriz bir sorun cikmazsa dediNeden sezeryan? Yani niye suandan belli ben her seferinde soruyorum dr a belli olmaz daha nasıl olacağın diyor
Normal doguma gore hesaplarsan 12 si ama ben sezeryan istiyorum 39.hadfta 4 ekime geliyor o zaman olur dedi bir aksilik cikmazsaAa benm 5 ocak ama benm de 12 ekim gosteriyo. Neden acaba?
Sağol canım çok teşekkürlerBana catlak gb geldi tarifin.Sut kanallariyla alakasi yoktur.Yine de devam et kreme.
Allah yardim etsin tasinmak cok zor bende 11 haftalikken ev tasidim tam bi kabustu bide tup bebek riskliydi sizde kendinizi yormayinHer iste bi hayir vardir uzulme canim.
Bebekle tasinmak daha zor inan.
Hayirlisiyla cabucak halledersiniz insallah.
Cnm bozma moralini, durumunuz iyiyse nakliyatcilara fazla para verirsin bardağı bile onlar paketliyo en ufak herşeyi. Ve onlar yerlestiriyo. Evi de internetten baksaniz biraz. İnşallah hallolur kolaylıkla.Günaydın kızlar
hafta sonu herkesın ıyı gecmıstır umarım benim moralim cok bozukevden çıkmamız gerekıcek ben bu saaten sonra nasıl ev toplucam nasıl tasınıcam dün emlakcı emlakcı gezdik arada da durup durup ağladım tamda bebeğin odasınını düzene sokmaya başlarım diyodum
Seninki doğru canım benimkinde hata var. Amaan sanki günü gününe doğcaklar :)Aa benm 5 ocak ama benm de 12 ekim gosteriyo. Neden acaba?
Aldım şimdi çok teşekkür ederim sana valla sayende oldu galiba bu iş :) aynen iki beden aldım yeşil düz bir elbise ama işimi görür gibime geliyor hazır almışken bi iki de tshirt aldım dışarda giymelik göbeğim gene büyüdü larce sıkmaya başladıvar. ben ordan alıyorum birkaç beden getirttirin hatta, evde rahatça dener, olmayanı iade edersiniz.
Ay ben de korkuyorum. Ama sezaryandan da korkuyorum :) onun için farketmez her türlü korkcam. Dr um eşimin girmesine de izin vermiyor. Destek olurdu ama yok diyor. Bare fotorafcıyı soksa ya...Ben normal dogumdan korkuyorum 39 haftaya gore 4 ekimde aliriz bir sorun cikmazsa dedi
Allah yardımcın olsun tam ağırlaşma dönemine gelmiş. Eşyaların paketlenmesine kadar yapan nakliyat firmaları varmış onlara baksan?Günaydın kızlar
3 litre içtiğimi düşünüyorum aslında aldığım tüm sivilari düşününce tam ölçmedim. Direk su tuketimini bi tık daha arttirayim ben en iyisiDiyetisyen bol su az tuz demişti. Suyu da artırın.
Onlarinkileri giymezsek olmaz :))))))Eşimin tshirt leriyle geziyom evde :)
Dün evdeydim aslında dışarı çıkmadım ama hamur işi yedim hazırgeranio Tukettiklerimiz ve sivi alimi kadar sicakta etkiliyor canim.
Haftasonu fln daha cok maruz kaldiysan ondanda olabilir.
Yani benim ayaklatim sisiyor cok sicaga matuz kalinca ve arada bir kaldirip uzatamamissam.
Acaba biraz serinler mi hava en azindan Eylul sonuna dogru :))
Bu nasil doktormus boyle artik her hastane het doktor kabul ediyor.valla normal dogum dan sonrada agri oluyomus alttan dikis falan olursa o yuzden maceraya gerek yok dedim bi kereden sezeryan olcam canimAy ben de korkuyorum. Ama sezaryandan da korkuyorum :) onun için farketmez her türlü korkcam. Dr um eşimin girmesine de izin vermiyor. Destek olurdu ama yok diyor. Bare fotorafcıyı soksa ya...
Ben pet şişelere koyup ölçerek içiyorum.Allah yardımcın olsun tam ağırlaşma dönemine gelmiş. Eşyaların paketlenmesine kadar yapan nakliyat firmaları varmış onlara baksan?
Bizde yılbaşına doğru taşıyacağız, şehir değiştireceğiz hatta bakalım nasıl olacak ufacık bebekle.
3 litre içtiğimi düşünüyorum aslında aldığım tüm sivilari düşününce tam ölçmedim. Direk su tuketimini bi tık daha arttirayim ben en iyisi
Ben de siyah ve yeşil v yakalı elbise vardı, ondan aldım. Giyiyorum. siz de iyi günlerde giyin.Aldım şimdi çok teşekkür ederim sana valla sayende oldu galiba bu iş :) aynen iki beden aldım yeşil düz bir elbise ama işimi görür gibime geliyor hazır almışken bi iki de tshirt aldım dışarda giymelik göbeğim gene büyüdü larce sıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?