2018 Ekim Anneleri

İki göğsümde de 13. 14. Hafta civarı dediğiniz şeyler oldu bende. Çatlak bildiğiniz. Krem sürüyordum ben de ama yine de oldu. Hızla büyüdüler sanırım. Şimdi kabarıklıkları indi renkleri de hafif söndü.

Bu nasil doktormus boyle artik her hastane het doktor kabul ediyor.valla normal dogum dan sonrada agri oluyomus alttan dikis falan olursa o yuzden maceraya gerek yok dedim bi kereden sezeryan olcam canim
Ya o iş şans birazcık benim ablam da sezaryanda cok cekti ayrımtı vermiyim gözün korkmasın. Dr um biraz uyuzluk yapıyor bu konuda ama değiştiremem de cünkü cok güveniyorum bilgisine ilk başlarda başka drlar da baktık ama gene bu dr a dondum o yzdn o ne derse biz fitiz

Dün evdeydim aslında dışarı çıkmadım ama hamur işi yedim hazır Temizlik yapınca pertim çıktı hadi dışarıdan söyleyelim dedik eşimle. Onun etkisi var sanırım.

Onunda vardir etkisi.Pertin cikana kadar ugrasmaninda :) Kan basinci malum daha fazla.Vucudu dinlendirmek sart aslinda ara ara.
Hem vajina icin,hem bebegin baskisi icin,hem vucudun icin,hem varis vb sorunlar icin.Yük ağır.

Kızlar ben geçen doktora gittim hemogramım düşük çıktı talesemi taşıyıcısıyım doktor takibe aldı duruma göre nakil yapcam doğ
internette yüzün şişmesinin gebelik zehirlenmesi sebebi de olabileceğini görmüştüm benimde çok ödemim oluyo bacaklarımda istediğim kadar tuzu azaltiyim suyu arttıriyim geçmiyo az kaldı en azından ama sen yine de kendini kontrol et her anlamda her zaman

Merhaba sevgili anne adayları sizleri uzun zamandır takip ediyorum çokda faydalı şeyler kattınız bana
ben aslında gebeliğimin başlangıcında kasım annesiydim yalnız bebeğimin tüpbebek olması ve 1 hafta önden gitmesi nedeniyle bir anda ekim annesi oldum.
Evet sanırım ekim annelerinin en büyüğü olabilirim 39 yaşındayım 13 senelik mücadele ve sabrımızın sonunda rabbim lütfunu gösterdi inşaallah annelik duygusunuda tattırmayı nasip etsin bu arada drum doğum şeklimin sezeryan olacağını ve en son 39 haftaya kadar şartlar doğrultusunda gideceğini söyledi

plojovic benide listeye ekleyebilirmisin
Beklenen Doğum tarihi:22 ekim
Cinsiyetimiz: erkek
Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla zamanında kolay doğumlar nasip ederek kucağımıza almayı nasip etsin
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin

yine jokerde indirime girmis ayni fiyattan 30lu paket canim alabilirim ama bazi anneler pisik yaptigini yorulara yazmislar. Bazilari da yasina girmis olmqlarina ragmen cok memnunlar ve hala kullaniyirlar

Bende de dedigin gibi bi iki cizgi var sanirim catlak ama cok degil zaten bi orasi kalmisti catlamadik orasida oldu rahatldim benim karnim acayip catladi kemler yaglar suruyorum ama malesef onune gecemedim
E bebekten 3 lu paket aldım. Nazar boncugu hediyesi vardi içinde.Tekini doğum çantasına attim. Fiyatı 20 civarıydı. Istersen linkini atayim
Baktim canim haklisjn az almakta ama eger ihtiyac olmaya devamda ederse hemen alinabilrcrk indirim bulmak zor olur. Jokerde indirim var 147 tl 30lu paket ben alicam snairim onu
Sensitive olmasina dikkat et.Yani kokusuz.
Bence kisa bi sure kullanilmayacak,zor da kalinincada yikanarak kullanilabilecek bisy,cok sıkma kendini
normalini aldim 4lu paket olarak sensitive yaziyor mu bilmiyorum 30lu paketi alabilirim sanki bit bakayim

Dun ebebekten prima yenidogan aldim 112li 44.90 tl
Simdi şu islak mendili de cozersem bitecek isim
Ya lohusa pijamalari ne kadar pahali kizlar
Koray da baktim fiyatlar cok faiş

Ben akşamları kötü oluyorum kızlar. Sanirim günün yorgunlugu çıkıyor kızım da çok hareketli masaallah gece durmuyor hic
Şimdi de dondurucuya temizledim buzdolabının dondurucusuna geçtim ara verdim yoruluyorum hemen

Onunda vardir etkisi.Pertin cikana kadar ugrasmaninda :) Kan basinci malum daha fazla.Vucudu dinlendirmek sart aslinda ara ara.
Hem vajina icin,hem bebegin baskisi icin,hem vucudun icin,hem varis vb sorunlar icin.Yük ağır.

Pertim çıkması için çok iş yapmama gerek yok artık aslında hemen yorulduğum için Temizliğin çoğunu eşim yapıyor sağolsun. Yine de insan dayanamıyor bi yerden sonra hadi şunu da ben yapayım diyorum :)

İzne çıkmayı dört gözle bekliyorum o yüzden yaklaşık 1 ay var hem dinleneyim diyorum hem kızıma el emeği bişeyler hazırlayayım diyorum. Çalışırken çok zor hepsine birden yetişmek.

Doktora danıştın mı peki baktı mı değerlere falan başla bişeyden mi kaynaklı seninki acaba?
Bende yeni başladı birde internetteki yazıları okumuyorum kötü bişey diyorsa. Yoksa başımız ağrısa kanser olurduk :) Beslenmeme dikkat edip tuzu azaltayım bi bakıcam etkisine artık bayramdan sonra kontrolüm doktora da danışırım baktım geçmedi.

Ben biraz suçluyum ya, iyi hissettiğimde boş durmuyorum hareket halindeyim ilaçları da çok düzenli aldığım söylenemez. Ne zaman vücudum uyarı verse o zaman başlıyorum dikkat etmeye

Evet dedğiö gibi pişik de yapabilir ben kızıma birsüre pamuk suyla temizlemiştim ama her şekilde yine ıslak mendil gerekecek yani pişik yapacağını varsayarak ilk 3 ay kullanmasamda sonrasında kullanırım ben şahsen :) herşekilde alınacak sonuçta ıslak mendil ben ilk 1yıl enazından bunu kullanırım

Artık ağırlaştık bende çabucak yoruluyorum malesef ara vererek yapmal en güzeli canım..artık dışarda bile çok fazla gezemiyorım yoruluyorum hemen

Hosgelmişsiniz kuzunlaa❤
Allah tamamına erdirsin.Ekliyorum listeye :)

Insan baslayincada sunu da halledeyim demekten duramiyor hak veriyorum.Aksi pek mumkun olmuyor.
Aslinda suan cok zamanin var inanir misin :)))) bebis dogduktan sonra daha iyi anlayacaksin dedigimi :)
Ben bile evdekine ragmen aslinda suan ne kadar cok vaktim oldugunu soyluyorum kendime :)))))))

Su an değil de izne çıkınca zamanım olacak benim aslında :) şimdi akşam 6-7'ye kadar iş sürüyor zaten bi haftasonu var onda da illa yapacak bişey çıkıyor. Benim tatilim 34 ya da 36. haftada başlayacak sanırım doğuma kadar Sonra gelsin uykusuz geceler :)

Özledim ama ne bileyim şimdiki gibi rahat olamayacağım bir daha belki ama bir an önce kucağıma almak istiyorum ❤ Bu zamanların kıymetini doğduktan sonra anlayacağım sanırım :)

İşte o 6-7den sonra evde olmak oyle bol vakit ki :) Ama calisincada hep bisylere yetisiyormus hissi oluyor insanda.

Dogduktan sonrasindan kiymetli degil aslinda onun kokusuyla,dokunmakla hicbisy karsilastirilmaz ama bi ozleme hali oluyor :))))))) kisiseldir tabii muhtemelen ama zaman,zamansizlik konusunda degil ama mesela ilk dogumdan sonra hamileligimi cok ozlemistim :) gobegimi,ozellikle tekmeleri :)))))

Muhtemelen özlerim bende hele oynaması tekmeleri :) Yorgunluklar falan başlasa da çok şükür güzel geçiyor hamileliğim bi sıkıntı olmadı uykusuzluktan özlemle anarım bu dediklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…