- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Haklısın canı. Gamile olan biziz.Arada hatırlatmak lazımBen onceden kirmayim diye birsey demiyordum. Simdi yine kirmadan cevap vermeye calisiyorum ki zaten bizim alinacagimizi dusunmeden soyleniyorsa biz de cevap verince alinmasinlar. Biz de hassa donemlerden geciyoruz. Ve anlayis bekliyor insan ister istemez.
Yaa ben de larce alayım diyordum xl olur bna da kesin o zaman ama gormeden almıyım bare. Teşekkür ederim canımbugun pentiye gittim ben. 42 bedenim su an, emzirme atleti XL olani denedim rahattı. ama tarzını sevmediğimden almadım. icindeki üst bölgedeki astari sevmedim.
Evet duymuştum dar oluyor ye biraz toplasın diye heraldeBen aldim canim normalde biraz kilom vardı eee göğüslerde büyüdü xl aldim ben giyerken çok zor giydim ama ben başka bi yerden daha almıştım o da dar demekki emzirme atleti dar oluyor
Sen kendini sezaryene odaklamışsın galiba 2 geceyi at kafandan belki normal olur 1 gece kalırsın :) bende korkudan tansiyonumu düşürüyorum günüm yaklaştıkca :)))Ben işte sabahlık almadım yane sadece iki takım. Birileri girip çıkarsa odaya sabahlık giy çıkar uğraşmayayım dedim. Ama geceliği kısa kollu alacağım evde rahat rahat giyerim. Birtane de evde kısa kollu pijama takımım var onuda yedek olarak götürürüm. Gece yatarken bunalırsam değiştiririm. Aman ne çok düşündüm alt tarafı 2 güncük kalıcagım bir sekılde idare edilir)
Ya insaf o kadar aç bırakılır mi hamile kadınEn son dün kahvaltı yapmıştım.Hemşireler bişey demiyor doktorun dediklerini yapıp nst sonuçlarını yolluyorlar ama doktorun kendisi öğleden çnce hastanede olacak gelince bakslım ne der ama ben ne diyeceğini tahmin edebiliyorum.Su ,sancı ya da kanama gelene kadar böyle devam edicez ya da kasılma geçinceye kadar yatacaksın dicektir.
Hemşireye sordum vakitsizce neden olur bu kasılmalar ? Bebek bazen çıkmak ister dediiçerisi rahat değil herhalde
Sıkma Can'ını rahim kapalı kutu içinden ne çıkacağı belli olmuyor elimizden geleni yapıp Allah'a teslim olmak gerekiyor hamilelikte bunu iyice öğrendim ben.Yat kalkma hiç ,çömelme...saplıkla vaktinde gelsinler
Parça parça kesip 3 kenarı kapalı olacak şekilde dikeceğim. Yapabilirim diye düşünüyorum inşallah :)Gerçekten işkeence .. Tülden dikmekte güzel aslında becerebilene :)
Kızlar günaydınnn.Dünkü sıkıntılı durumuma verdiğiniz cevaplardan dolayı çokkk teşekkür ederim.İçim rahatladı resmen.Herşeyi büyüten nazlı bi hamile gibi görünmek istemesem de bebeğimi düşünmek durumundayım sonuçta..
Bu arada dün lohusa pijaması bakmaya gittim.İkisni de pijama takımı almayı düşünüyordum ben gecelik pek sevmiyorum da hele koşun.Ama satıcı kafamı karıştırdı.Ee sezaryen olacaksa sonda takmak İçin hep gecelik alıyorlar dediPijamayla çok mu sorun oluyordu sonda işi.Ben ilk hamileliğindedir sancı sonrası sezaryense alındım ama İnan’ın hiçbirşey hatırlamıyorum 8 yıl önceydi.Gecelikte vardı yanımda o zaman ama giydim mi onu bildüşünüyorum hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım sizce ?
Normal tuvaleti ben de kullanırken rahatsız okuyorum ki zaten pek karşıma çıkmıyo..çömelme zaten rahimde Açıklık yapabiliyormuşYalnız olmadığıma sevindim.İçim rahatladı..Teşekkürler
Gayet sakinim canım sebepsiz bir Rahatlık var içimde :) bu arada az önceki nst de tek Sancı çıktı 40 lık bir Sancı onun dılında yoktu çok şükür.Doktor bi dahaki de böyle çıkarsa taburcu edebiliriz dedi :)Purpplee allahım sakinsin inşallah cnm merak etme hersey düzelir bebişin bekler zamanını
Purpplee Dua ediyor ve bekliyoruz canım doktorun iyi haberlerini.İnşallah bunlar sadece anı olarak kalacak.Rabbim Bebişini de seni de korusun inş
Sağolun kızlar aminRabbim yardimcin olsun canim. Insaallah bebegin zamaninda gelir saglikla hayirla.
Purpplee canım çok geçmiş olsun inşallah sancıların azalır bebeğin zamanını bekler ..
Günaydın hanımlar mutlu bir gün bizimle olsun.Purpplee canım inş güzel haberlerinle dönersin bize bebiş de durur biraz daha
Ya insaf o kadar aç bırakılır mi hamile kadınMutlaka sor bebiste aç kalıyor böyle ikinizinde değerleri düşüyor.
Bir an önce geçse kasilmalarin normale dönsen
Parça parça kesip 3 kenarı kapalı olacak şekilde dikeceğim. Yapabilirim diye düşünüyorum inşallah :)
Ne olur ne olmaz diye bi gecelik bulundurmak iyi olur sanki. Bende giymem muhtemelen ılk ve son olacak aldigim geceligi giymek lazım olur diye aldım bi tane.
Sağolun kızlar aminPurpplee son durumun ne canım hala bir şey yedirmediler mi kasılmaların geçti mi .. Allah yardımcın olsun sağlık sıhhat versin inşallah çabuk toparlanırsın bebişin de sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederimAyy ben seni takdir ediyorum gerçekten maşaAllah:) sağlıkla kavuşun inş canım. Yanında olup banada örnek olsan keşke. İçimden geldi yazmak istedim.
Pekmezi cidden iyisini bulup tuketmelisin.
Ozellikle keciboynuzu özü,hası harikadır
Mesela karadut pekmezinin hasıda eksidir ve kucuk buyuklerde aftlara cok iyi gelir
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin vaktinde gelir bol bol dinlenSağolun kızlar amin
Sabah erkenden bir saatlik bir Nst Çekildi Sancı 70 lere kadar çıktı hem de sık sık..Bir saat kadar önce yarım saatlik Çekildi onda tek bir Sancı çıktı 40 lık.Doktor geldi nst ye baktı yine bi Ağrı çıkmış ama iyi bu sefer diğeri de böyle çıkarsa taburcu olabilirsin dedi,hemşireye de ikinci Ciğer geliştirici iğneyi yapmasını tembihledi gitti.Çok şükür yemek yedimçok şükür kasılma hissetmiyorum pek kızlar güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler o iğneleri o kapsülleri vücuduma almasam daha iyi olurdu ama kısmet artık o da.Hepimizin kuzuları vaktini bekler sağlıkla gelir evlerimize mutlulukla döneriz inş bebeğimizle
Size de baya takviye vermişler. Bana d vitaminini 20-30 damla damlat demişti doktor ben de şaşırmıştım çok değil mi diyeSaglik ocagi D vitamini verdi bana,baska vitamin kullaniyorsan 5 damla yoksa 10 damla dedi.
Doktorumda kanim cok dusuk oldugu ve dusmeye devam ettigi icin Feramat verdi.
Vitamin olarakta Regenesis.
Cati agrilarim icinde magnezyum vermisti gunde 2 o da.
Ilk kizimda hicbisy kullanmamistim :) sadece son ay kan olaci kullanmistim.
Kıyamam yaValla midem bağırsağım kurudu
size de imom ve demir verilmiş, d vitamini yerine magnezyum vermişler demek. magnezyumu ben de söyledim de gerek yok dedi bana iki doktor da. d vitamini verdiler onun yerine. kramplarım vardı ilk dönemler günde bir en fazla iki tane maden suyu iç dediler. gerçekten de bacak kramplarımı aldı maden suyu.Gunde 3 tane ilaç-toz kullanıyorum. Imom-ferro sanol- magnesium diasporal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?