2018 Ekim Anneleri

Haklısın canı. Gamile olan biziz.Arada hatırlatmak lazım

Sen kendini sezaryene odaklamışsın galiba 2 geceyi at kafandan belki normal olur 1 gece kalırsın :) bende korkudan tansiyonumu düşürüyorum günüm yaklaştıkca :)))

Ya insaf o kadar aç bırakılır mi hamile kadın Mutlaka sor bebiste aç kalıyor böyle ikinizinde değerleri düşüyor.

Bir an önce geçse kasilmalarin normale dönsen
Gerçekten işkeence .. Tülden dikmekte güzel aslında becerebilene :)
Parça parça kesip 3 kenarı kapalı olacak şekilde dikeceğim. Yapabilirim diye düşünüyorum inşallah :)

Ne olur ne olmaz diye bi gecelik bulundurmak iyi olur sanki. Bende giymem muhtemelen ılk ve son olacak aldigim geceligi giymek lazım olur diye aldım bi tane.

Purpplee son durumun ne canım hala bir şey yedirmediler mi kasılmaların geçti mi .. Allah yardımcın olsun sağlık sıhhat versin inşallah çabuk toparlanırsın bebişin de sağlıkla gelsin

Purpplee allahım sakinsin inşallah cnm merak etme hersey düzelir bebişin bekler zamanını
Gayet sakinim canım sebepsiz bir Rahatlık var içimde :) bu arada az önceki nst de tek Sancı çıktı 40 lık bir Sancı onun dılında yoktu çok şükür.Doktor bi dahaki de böyle çıkarsa taburcu edebiliriz dedi :)

Purpplee canım çok geçmiş olsun inşallah sancıların azalır bebeğin zamanını bekler ..
Günaydın hanımlar mutlu bir gün bizimle olsun. Purpplee canım inş güzel haberlerinle dönersin bize bebiş de durur biraz daha
Purpplee son durumun ne canım hala bir şey yedirmediler mi kasılmaların geçti mi .. Allah yardımcın olsun sağlık sıhhat versin inşallah çabuk toparlanırsın bebişin de sağlıkla gelsin
Sağolun kızlar amin
Sabah erkenden bir saatlik bir Nst Çekildi Sancı 70 lere kadar çıktı hem de sık sık..Bir saat kadar önce yarım saatlik Çekildi onda tek bir Sancı çıktı 40 lık.Doktor geldi nst ye baktı yine bi Ağrı çıkmış ama iyi bu sefer diğeri de böyle çıkarsa taburcu olabilirsin dedi,hemşireye de ikinci Ciğer geliştirici iğneyi yapmasını tembihledi gitti.Çok şükür yemek yedimçok şükür kasılma hissetmiyorum pek kızlar güzel dilek ve dualarınız için teşekkürler o iğneleri o kapsülleri vücuduma almasam daha iyi olurdu ama kısmet artık o da.Hepimizin kuzuları vaktini bekler sağlıkla gelir evlerimize mutlulukla döneriz inş bebeğimizle

Ayy ben seni takdir ediyorum gerçekten maşaAllah:) sağlıkla kavuşun inş canım. Yanında olup banada örnek olsan keşke. İçimden geldi yazmak istedim.
Çok teşekkür ederim
Kızımın bağırsağında da parlaklık çıktı ya ekstra dikkat ediyorum her şeye sanırım.
Onlar sağlıklı olsun da biz her şeye dikkat ederiz sonuna kadar

Pekmezi cidden iyisini bulup tuketmelisin.
Ozellikle keciboynuzu özü,hası harikadır
Mesela karadut pekmezinin hasıda eksidir ve kucuk buyuklerde aftlara cok iyi gelir

Keçiboynuzunu ve karadutun kendisini çok olmamak şartıyla yiyorum.
Benim pekmezde hoşlanmadığım şey pekmezin en hakikisi de olsa en şeker eklenmemiş saf meyveden yapılan da olsa çok yoğun bir tatlı olması. Şöyle ki pekmez çıkarmak için çok miktarda meyvenin (yani çok miktarda fruktoz) uzun uzun kaynatılması ve bu yoğun fruktozun yakılamaması direkt karaciğerde birikmesi. Benim aklıma yatmadı bu sürecin sağlıklı olması imkansız geliyor bana. Ama pekmezi çok savunan bir kesim de var tabi onların savunduğu düşünceler de bambaşka yönden oluyor, saygı duyuyorum.
Bir de şu var insan gerçekten kendisine yararlı olacağına inandığı bir besini tüketirse ona faydalı olur. Ama zararlı olduğunu düşünüyorsa ne yerse yesin vücut onu kabul etmiyor.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin vaktinde gelir bol bol dinlen

Size de baya takviye vermişler. Bana d vitaminini 20-30 damla damlat demişti doktor ben de şaşırmıştım çok değil mi diye Size de 5 - 10 denilmiş. 5- 10 daha normal gibi geldi.

Purpplee tekrar gecmis olsun canim. 4 defa verdikleri ilac nidilat olsa gerek. Hastanede yatmak cok ic açıcı degil ama orada olmak en iyisi. Cikmak icin acele etme. Okuduklarimdan etkilendigimden mi nedir dün gündüz ve gece boyunca surekli benjm karnimda sertlesti. pixielix canim sana da gecmis olsun. Oglumla benzer seyleri biz de yasiyoruz ben de cok uzuluyorum. Top oynamak istiyor. Hakli olarak kucagima gelmek istiyor. Ama 15 kilo. Cok alamiyorum. Bi defasinda "anne kardes dogacak o zaman sen beni kucahina alcan di mi" dedi. İçim sızladı... Benim doğumjö sezeryan olacak. O ameliyat acısı gecene kadar yan yana yatamayız bile belki. O duumu nadıl anlatıcam kafam karışık. Kardeş karnımdan çıktı ondan acıyo demek olmaz. Kardeşini suçlar. Acıklamayıp geciştirmek olmaz havada kalır. Şaşırdım valla. Fikri olan var mı? J justsmilee canım benim evimde klozet yok. Mecburum normal tuvaket kullanmaya. Ama artık zorlanıyorum ben de.

Gunde 3 tane ilaç-toz kullanıyorum. Imom-ferro sanol- magnesium diasporal
size de imom ve demir verilmiş, d vitamini yerine magnezyum vermişler demek. magnezyumu ben de söyledim de gerek yok dedi bana iki doktor da. d vitamini verdiler onun yerine. kramplarım vardı ilk dönemler günde bir en fazla iki tane maden suyu iç dediler. gerçekten de bacak kramplarımı aldı maden suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…