2018 Ekim Anneleri

Gelsin bakalim ne dicek. Bebisin gelmeye niyeti yok o zamn:)) acaba sancilar neden varmis? Dr gelince bizide haberdar et canim. Hayrli sonuclarla da eve don ins

Saatler oldu ne zamana kadar durabilicen böyle aç susuz..bisey diyolarmi?

Benimde iki gündür üzüntüden heralde evde şeker ölçuyorum yüksek cikiyo.. ne yicegimi sasirdim..
En son dün kahvaltı yapmıştım.Hemşireler bişey demiyor doktorun dediklerini yapıp nst sonuçlarını yolluyorlar ama doktorun kendisi öğleden çnce hastanede olacak gelince bakslım ne der ama ben ne diyeceğini tahmin edebiliyorum.Su ,sancı ya da kanama gelene kadar böyle devam edicez ya da kasılma geçinceye kadar yatacaksın dicektir.

Hemşireye sordum vakitsizce neden olur bu kasılmalar ? Bebek bazen çıkmak ister dedi içerisi rahat değil herhalde

Sıkma Can'ını rahim kapalı kutu içinden ne çıkacağı belli olmuyor elimizden geleni yapıp Allah'a teslim olmak gerekiyor hamilelikte bunu iyice öğrendim ben.Yat kalkma hiç ,çömelme...saplıkla vaktinde gelsinler

Son düzenleme:
Gelsin bakalim ne dicek. Bebisin gelmeye niyeti yok o zamn:)) acaba sancilar neden varmis? Dr gelince bizide haberdar et canim. Hayrli sonuclarla da eve don ins
Inşsllah canım.hemşireye sordum bebek bazen çıkmak ister dedi.İçerde bazı sorunlar oldupu için ya da öylesine..
haber vericem mutlaka

Yalnız olmadığıma sevindim.İçim rahatladı..Teşekkürler

Gerçekten işkeence .. Tülden dikmekte güzel aslında becerebilene :)

Aynen ben de boyle dusunuyorum. Halbuki herkes hamileyken yasiyor biseyler. Ama nedense tek bizler hamilelikten sikayetciyiz tek biz boyleyiz. Evet onlar da rahat hamilelik gecirmemislerdir ya da illa ufak da olsa sorunlaryasamistir. Diyorum ya cabuk unutup bizim yaşadıklarımızi abartmayin demeye getiriyorlar:) valla sinir oluyorum ama artik veriyorum cevabi.

Gunde 3 tane ilaç-toz kullanıyorum. Imom-ferro sanol- magnesium diasporal

Ben de ilk baştan beri Maltofer-Decavit-Devit-Osteocare ve kan pıhtılaşması İçin iğnemi kullanıyorum

Klozette bile zor olabiliyor artık zaman zaman.
Ama yapacak bisyde yoksa dayanacan canim.
Annende kaan mi sorun olur?Illa sebep bilmelerine gerek var mi?

Ya aslında iki tarafı da kırmamak için denge kurmaya çalışıyorum hele işin içinde bayram olduğundan daha da hassaslaşıyor herkes.Ama bu gidişle tuvalette doğurcam :))

İlk başlarda zorlanacağı kesin ama zamanla Mutlaka atlatacaktır annesi Çan’ını sıkma.Bu durumu düşünmen bile ne kadar şanslı bir çocuk olduğunu gösteriyor zaten.Rabbim ikisine göre ayrı güç verecek bize inanıyor ve dua ediyorum inş

Cevap ben de veriyorum ama sonra da üzülüyorum kırıcı mı oldum diye.Galiba hormon dengesizliğimizden hep bunlar

Cevap ben de veriyorum ama sonra da üzülüyorum kırıcı mı oldum diye.Galiba hormon dengesizliğimizden hep bunlar
Ben onceden kirmayim diye birsey demiyordum. Simdi yine kirmadan cevap vermeye calisiyorum ki zaten bizim alinacagimizi dusunmeden soyleniyorsa biz de cevap verince alinmasinlar. Biz de hassa donemlerden geciyoruz. Ve anlayis bekliyor insan ister istemez.

Rabbim yardimcin olsun canim. Insaallah bebegin zamaninda gelir saglikla hayirla.

Kızlar günaydınnn.Dünkü sıkıntılı durumuma verdiğiniz cevaplardan dolayı çokkk teşekkür ederim.İçim rahatladı resmen.Herşeyi büyüten nazlı bi hamile gibi görünmek istemesem de bebeğimi düşünmek durumundayım sonuçta..

Bu arada dün lohusa pijaması bakmaya gittim.İkisni de pijama takımı almayı düşünüyordum ben gecelik pek sevmiyorum da hele koşun.Ama satıcı kafamı karıştırdı.Ee sezaryen olacaksa sonda takmak İçin hep gecelik alıyorlar dedi Pijamayla çok mu sorun oluyordu sonda işi.Ben ilk hamileliğindedir sancı sonrası sezaryense alındım ama İnan’ın hiçbirşey hatırlamıyorum 8 yıl önceydi.Gecelikte vardı yanımda o zaman ama giydim mi onu bildüşünüyorum hatırlamıyorum.Ne yapmalıyım sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…