Ya valla uzuldum o durumuna. Merak ediyrm daha ne kadr ac birakcaklarValla midem bağırsağım kurudu
Gelsin bakalim ne dicek. Bebisin gelmeye niyeti yok o zamn:)) acaba sancilar neden varmis? Dr gelince bizide haberdar et canim. Hayrli sonuclarla da eve don insKanala inmedi galiba yukarlarda dolanıyor hala.İlaçlar işe yaramıyor evet gece ben uyurken bi ara gelip yine kapsül verdiler sabah da bir saat nst yapıldı sonuç sancılar 70 lere çıktı..Doktor öğleden önce gelecek bakalım ne dicek.
En son dün kahvaltı yapmıştım.Hemşireler bişey demiyor doktorun dediklerini yapıp nst sonuçlarını yolluyorlar ama doktorun kendisi öğleden çnce hastanede olacak gelince bakslım ne der ama ben ne diyeceğini tahmin edebiliyorum.Su ,sancı ya da kanama gelene kadar böyle devam edicez ya da kasılma geçinceye kadar yatacaksın dicektir.Saatler oldu ne zamana kadar durabilicen böyle aç susuz..bisey diyolarmi?
Benimde iki gündür üzüntüden heralde evde şeker ölçuyorum yüksek cikiyo.. ne yicegimi sasirdim..
Doktora ilk bunu sorcam.Aç kalmak da sonra değerlerimi düşürecek.Ya valla uzuldum o durumuna. Merak ediyrm daha ne kadr ac birakcaklar
Inşsllah canım.hemşireye sordum bebek bazen çıkmak ister dedi.İçerde bazı sorunlar oldupu için ya da öylesine..Gelsin bakalim ne dicek. Bebisin gelmeye niyeti yok o zamn:)) acaba sancilar neden varmis? Dr gelince bizide haberdar et canim. Hayrli sonuclarla da eve don ins
Yalnız olmadığıma sevindim.İçim rahatladı..TeşekkürlerJ justsmilee
tamamen katılıyorum. bir kere herkesin hamileliği biricik tek. bir şey olunca insanlar hemen ya kendi hamilelikleriyle ya da sağdan soldan duydukları hamilelikle karşılaştırıyorlar. ne kadar sinir bozucu olduklarını anlayamıyorlar bile. bende böyle oluyor sende olmamış olabilir ama benim böyle. herkesin bedeni yapısı hamileliği bebeği biriciktir. kaldı ki normal tuvalete bu zamanlarda ben de çökemem, bu çoğu gebede de aynıdır diye düşünüyorum. ha aynı olmasa da benim böyle, kime ne, dimi amabu beni daha dayanıksız güçsüz, başkasını ya da diğer herkesi daha sağlam sağlıklı yapmaz ki...
Hmm son çare şu klıroplastınkiler var ya sert gibi ya da paracılardan çıtçıtlı onu düşünüyorum BakalımBen büyük boy buzdolabı poşetlerine koydum.
Gerçekten işkeence .. Tülden dikmekte güzel aslında becerebilene :)Eminonune gittiğimde alacaktım unuttum. N11, gittigidiyorda falan bulabilirsin bence. Küçük boylar kına gecelerinde falan kullanılıyor ama büyükleri ne diye satılır bilmiyorum.
Evde tül var bi kaç parça, onları kesip kendim yapmayı düşünüyorum ben.
Insallah en kısa zamanda kesilir kasilmalarin küçük bey zamanına kadar durur annesi ile. Sen sakın olmaya çalış en azından kontrol altındasın.
Tuvalet konusunda haklısın. Hatta dile getir kendine eziyet etme bence kasılma olur, kramp girer dengen bozulur falan Allah korusun dikkat etmeliyiz artık.
Bizde ikisi birden var geçende alafrangaya camasirsuyu döküp bıraktım hemen ardından sıkışınca alaturkaya girmek zorunda kaldım. Oturması da kalkması da işkenceydi. Bu kadar zorlanmiyordum daha önce.
Aynen ben de boyle dusunuyorum. Halbuki herkes hamileyken yasiyor biseyler. Ama nedense tek bizler hamilelikten sikayetciyiz tek biz boyleyiz. Evet onlar da rahat hamilelik gecirmemislerdir ya da illa ufak da olsa sorunlaryasamistir. Diyorum ya cabuk unutup bizim yaşadıklarımızi abartmayin demeye getiriyorlar:) valla sinir oluyorum ama artik veriyorum cevabi.J justsmilee
tamamen katılıyorum. bir kere herkesin hamileliği biricik tek. bir şey olunca insanlar hemen ya kendi hamilelikleriyle ya da sağdan soldan duydukları hamilelikle karşılaştırıyorlar. ne kadar sinir bozucu olduklarını anlayamıyorlar bile. bende böyle oluyor sende olmamış olabilir ama benim böyle. herkesin bedeni yapısı hamileliği bebeği biriciktir. kaldı ki normal tuvalete bu zamanlarda ben de çökemem, bu çoğu gebede de aynıdır diye düşünüyorum. ha aynı olmasa da benim böyle, kime ne, dimi amabu beni daha dayanıksız güçsüz, başkasını ya da diğer herkesi daha sağlam sağlıklı yapmaz ki...
Gunde 3 tane ilaç-toz kullanıyorum. Imom-ferro sanol- magnesium diasporalkızlar ben ilk günden beri iki doktorun da tavsiyesiyle 3 takviye alıyorum. ne zamandır sizlere soracağım, unutuyorum. konusu açılmışken sorayım, sizler hangi takviyeleri alıyorsunuz? bu arada kan değerlerim normal çıkmış olmasına rağmen bunları verdiler:
i-Mom omega 3lü vitamin mineral takviyesi
folik asit ve demir hapı gyno-Tardyferon
d vitamini tera d3 oral damla
kızlar ben ilk günden beri iki doktorun da tavsiyesiyle 3 takviye alıyorum. ne zamandır sizlere soracağım, unutuyorum. konusu açılmışken sorayım, sizler hangi takviyeleri alıyorsunuz? bu arada kan değerlerim normal çıkmış olmasına rağmen bunları verdiler:
i-Mom omega 3lü vitamin mineral takviyesi
folik asit ve demir hapı gyno-Tardyferon
d vitamini tera d3 oral damla
Klozette bile zor olabiliyor artık zaman zaman.
Ama yapacak bisyde yoksa dayanacan canim.
Annende kaan mi sorun olur?Illa sebep bilmelerine gerek var mi?
Adını ne diye sormalıyım onu kestiremedim.Belki netten de bulacak ama?!Buyuk keseler boyle susler satan yerlerde,incik boncukcularda fln vardir canim.
İlk başlarda zorlanacağı kesin ama zamanla Mutlaka atlatacaktır annesi Çan’ını sıkma.Bu durumu düşünmen bile ne kadar şanslı bir çocuk olduğunu gösteriyor zaten.Rabbim ikisine göre ayrı güç verecek bize inanıyor ve dua ediyorum inş33+4'le devam.Nerdeyse 1 ayım kaldı.
Karindkai sertlesmeler bikac gundur daha fazla oluyor benimde.
Esimde hic oturmuyorsun ki azcik dinlen diyor :) surekli bi kosturmaca hali iste :)
Normalde de hic durmam
Ama karnim cok asagiya indi.
Bakalim neler bekliyor bizi :)
Kizimda az kaldigi icin cok heyecanli :)
Dun gece bana 'sen simdi gobislisin ama onceden ne guzel kosuyorduk.Ozledim kosmayi,kardesim dogunca yine kosacaz birlikte di mi yine kucagindada tasiyabilecen beni?' dediKucagima mecbur aliyorum zaman zaman ama uzun uzun tasiyamiyorum diye galiba ozlemis.Yani ara ara oluyor tabii zaten bu konusmalar ama bayaa icime oturdu artik dogumda da o ilk karisikliklari nasi atlatacaz diye dusundum.Gecen dayanamayip parkta kaydim onunla birlikte cok mutlu oldu
Ve bu hafta full uykusuz geciyor
Cevap ben de veriyorum ama sonra da üzülüyorum kırıcı mı oldum diye.Galiba hormon dengesizliğimizden hep bunlarAynen ben de boyle dusunuyorum. Halbuki herkes hamileyken yasiyor biseyler. Ama nedense tek bizler hamilelikten sikayetciyiz tek biz boyleyiz. Evet onlar da rahat hamilelik gecirmemislerdir ya da illa ufak da olsa sorunlaryasamistir. Diyorum ya cabuk unutup bizim yaşadıklarımızi abartmayin demeye getiriyorlar:) valla sinir oluyorum ama artik veriyorum cevabi.
Ben onceden kirmayim diye birsey demiyordum. Simdi yine kirmadan cevap vermeye calisiyorum ki zaten bizim alinacagimizi dusunmeden soyleniyorsa biz de cevap verince alinmasinlar. Biz de hassa donemlerden geciyoruz. Ve anlayis bekliyor insan ister istemez.Cevap ben de veriyorum ama sonra da üzülüyorum kırıcı mı oldum diye.Galiba hormon dengesizliğimizden hep bunlar
Rabbim yardimcin olsun canim. Insaallah bebegin zamaninda gelir saglikla hayirla.İnşsşlsh canım hiç böyle bir sorunla karşılayacağımı tahmin etmedim Allah büyük diyorum ve bekliyorum.Az önce nst de yine sancılar çıktı seviyesin43 tü en fazla.Hayrolsun bskalım
Sana da çokkkkk çokkk geçmiş olsun canım Allah ağrılarını dindirsin de rahat et hayırlısıyla inşallsh
@SaskinAnne @Lawinya34 sizin de kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?