2018 Ekim Anneleri

Kızlar bir sorum daha var: Hani şu hastane valizimizi hazırlarken parça parça koymak için şeffaf poşet gibi parçalar var ya onları nerden TEM’in edebilirim bilgisi olan var mı?

Buyuk keseler boyle susler satan yerlerde,incik boncukcularda fln vardir canim.

Pekmezi cidden iyisini bulup tuketmelisin.
Ozellikle keciboynuzu özü,hası harikadır
Mesela karadut pekmezinin hasıda eksidir ve kucuk buyuklerde aftlara cok iyi gelir

Okudukca yaziyorum tekrar olacak ama biraz arastirirsan cocugunada vermemen gerektigini gorursun

Doktoruma mesaj attim magnezyumu ikiye çıkar dedi.
Ağlıyordum artık acıdan. Birde ben bugün ailevi bir mevzu oldu çok ağladım bebegim etkilenmişmidir
Bisey daha sorcam çatı ağrısı nasıl oluyor

Genel bi sikintinin tabii ki birebir olumsuz olmasada etkisi vardir canim.
Annenin hislerini direkt aliyorlar bi kere vucudunda salgilanan hormonlardan,kalp atislarindan vs.Hele dogduktan sonra birebir aliyorlar.
Çatı ağrısı tam arada hafifce icteki kemiklerde oluyor.

Saglik ocagi D vitamini verdi bana,baska vitamin kullaniyorsan 5 damla yoksa 10 damla dedi.
Doktorumda kanim cok dusuk oldugu ve dusmeye devam ettigi icin Feramat verdi.
Vitamin olarakta Regenesis.
Cati agrilarim icinde magnezyum vermisti gunde 2 o da.
Ilk kizimda hicbisy kullanmamistim :) sadece son ay kan olaci kullanmistim.

33+4'le devam.Nerdeyse 1 ayım kaldı.
Karindkai sertlesmeler bikac gundur daha fazla oluyor benimde.
Esimde hic oturmuyorsun ki azcik dinlen diyor :) surekli bi kosturmaca hali iste :)
Normalde de hic durmam
Ama karnim cok asagiya indi.
Bakalim neler bekliyor bizi :)

Kizimda az kaldigi icin cok heyecanli :)
Dun gece bana 'sen simdi gobislisin ama onceden ne guzel kosuyorduk.Ozledim kosmayi,kardesim dogunca yine kosacaz birlikte di mi yine kucagindada tasiyabilecen beni?' dedi Kucagima mecbur aliyorum zaman zaman ama uzun uzun tasiyamiyorum diye galiba ozlemis.Yani ara ara oluyor tabii zaten bu konusmalar ama bayaa icime oturdu artik dogumda da o ilk karisikliklari nasi atlatacaz diye dusundum.Gecen dayanamayip parkta kaydim onunla birlikte cok mutlu oldu

Ve bu hafta full uykusuz geciyor

Çok kilolu olsun istemem zaten. Haftasında görmeyince insan acaba oluyor. Doğunca hele çocukluk zamanları zayıf olsun sağlıklı olsun yeter bende öyleydim. Şimdi zayıf olunca hafta da geri çıkıyor ya ben mi besleyemiyorum acaba diyorum istemsiz. Çok evhamli olmaya başladım artık annelik duyguları mi artıyor, hormonlardan dolayı abartı mi bilmiyorum :)

Ahh ahh yazdiklarini okuyunca benim yine aglayasim geldi desem garipsemezsiniz dimi :) Ben yaklasik 2 haftadir zaten doktordan rapor almistim evdeydim bel agrilarim yuzunden. Ogluma kayinvalidem bakiyor ama eltim de hamile ve dogurmak uzereydi. Iyi ki rapor almisim kiz o arada dogurdu- gecen cumartesi. Kayinvalide haliyle onlarij yaninda oldugu icin biz oglusumla kaldik ama gun icinde artik cogu seyine yardimci olamadigimi gorunce oturdum agladim gecen. Anne gel gel yerde yapalim legolari diyo yre oturemiyorum. Annee kakam geldi diyo lazimliga yanina zor egilip popiisini temizleyebiliyorum. Hadi banno (banyo :) ) yapalim diyo oglum belim coo agriyo annecim aksam baban gelince diyorum. Annee nolur asagi ineli parka gidelim diyo ahh oglum yuruyemiyorum ki gidelim nolur bekle babanla gideceksin aksam soz veriyorum diyebiliyorum :/ derken bu asagi inme mevzuuna cok bozuldu aglamaya basladi ben de dayanamadim koyverdim cesmeleri. Oglum bak bebek artik buyuyo ben zor tasiyorum agrim var sizim var annem nolur aglama falan aciklamaya calistim ama icime oturdu.

Bu hafta daha da agirlastim iste su sag taraftaki cekme yuzunden oturup kalkamiyorum. Bir de persembe gunu sedyeyle ambulansla gidince cok kotu oldu-mecburem sahit oldu o anlara. Cocugumun psikolojisi bozuldu. Ayaga kalkisimi gorunce anne al bastonla yuru dusme diyor agladigimi inledigimi gorunce anne belij agrirsa yine doktora mi gidiceksij diyor durum pek vahim. Rabbim korktugumuza ugratmasin ama su son aylar ben zorlanicam gibi canim moralim cok kotu. Yalniz kaldigim her firsatta aglama krizi geliyor. Rabbim kimseye muhtac etmesin diyorum ne zormus

Bir de hayirlisiyla bebek olsa evde o curcunada oglumla hic ilgilenemicem gibi dusuncelere dalinca ovvv aglama krizi x 2 oluyo. Sulugoz bi sey oldum ciktim anlayacaginiz

Benm kızım daha onlardan anlamıyor ama kucak istiyor fazlasyla:)) alıyorum bende. Bazen çorba karıştırırken bazen süpürge yaparken:) kardeşi gelince nolcak ne yapıcak çok merak ediyorum:)) bazen bizim gözümüzü ağzımızı incelerken eliyle direk dalıyor:)) eşime diyorum Zeynep Duruyada yapabilme ihtimali yüksek:))) bu ne falan diye sorarmış. Heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum daha doğrusu bekliyoruz:))

Allah yardımcın olsun. Okuyunca halime şükrettim. Aslında her halimize binlerce kez şükür tabi. Bi kere kızımn önünde kötü oldum 1 yaşında olmasına ragmen etkilendi anladı. Ki sizinki büyük herşeyi anlıyor. Sizde inş bu 2 ayı kolayca geçirirsinz.

Amin canim Allah razi olsun, insallah kolay gecer. Ben en basinda kanamam oldugundan beri kucagima bile alamiyorum oglumu. En cok onu ozledim. Yere diz cokup oyle sariliyoduk simdi onu da yapamiyorum Dedigin gibi aslinda her gunumuz sukur sebebi. Allah gordugumuzden geri birakmasin, yardimcimiz olsun hepimizin...

İnsallah canim hayırlısıyla atlatırız bu günleri ya iste dr abartiyor
Gibi geliyor bana bazen ama burda kizlarin yasadiklarini görünce de korkuyorum Allahim esirgesin bebeislerimizi

Amin canım inşallah hepimiz inşallah.Son 1 saat içinde bir kapsül daha içtim ve nst de çektiler sancılar devam malesef ama seviyesi düştü o var sadece.Ne zormuş bu hamilelik sonu güzel olsun inş

Amin insallah sonu guzel gelcek insallah canimm

En hayrlısı olur inş. İlaçlar işe yaramadı herlde. Drlar ne diyo bu duruma. Ne biliym bebek kanala inmiş mi mesela? Ne alemde bu durumlar.
Kanala inmedi galiba yukarlarda dolanıyor hala.İlaçlar işe yaramıyor evet gece ben uyurken bi ara gelip yine kapsül verdiler sabah da bir saat nst yapıldı sonuç sancılar 70 lere çıktı..Doktor öğleden önce gelecek bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…