2018 Ekim Anneleri

Kaynatilarak yapilan pekmezler konusunda haklisin canim ama ben mesela keciboynuzu pekmezini soguk press ile uretilenini yiyorum. Ogluma da yediriyorum. Demir dusuklugune iyi geliyor. Dedigin dogru tadi cok yogun ama o nedenle miktar olarak az tuketiyoruz zaten. Mesela ben gunde en fazla 2 tatli kasigi yiyorum ac karna. Ogluma da yarim tatli kasigi anca veriyorum. Tahin pekmez muptelasi biri olarak yazayim dedim :)

kesinlikle, konuşurken dikkat etmesi gereken karşı taraf bu dönemde. hamiledir hassas olur alıngan olur diye düşünmeleri lazım. ha tabi biz de hamileyiz diye kırıp geçirmiyoruz ortalığı, o kadar da değiliz. ama sadece insan karşısından biraz çok az anlayış bekliyor o kadar.

Amin canım Sağol.Doktora bıraktım tamamen o çıkabilirsin derse çıkarım yoksa kalırım ama çok şükür kadılmıyorum artık.Bu konuda çok fazla Paylaşım Yaptım galiba pardon canım Benim Başlarda kanamam olduğu için sonlarda da bişeyler olacağı belliydi senin çok şükür sıkıntın yoktu dşye biliyorum bana bakma sen

Çok sevindim hadi gözün aydın bir an önce gidin evinize:)

çok sevindim

Cnm çook sevindim sancılarının azalıp eve gidebilecegine. İnşallah zamanına kadar ikiniz de sağlıklı olursunuz. Herşey gönlünce sağlıkla olsun cnm. İyiki de acile gitmişsin, tekrar nst cektirmissin ve açılmaya baktirmissin

Ayy yok canim ya. Sana oyle düşündürdüysem asıl sen kusura bakma. Benim de ilkim erken doğdu ya .O haftalara geldim onun da etkisi var. İnşallah hayırla saglıkla vaktinde kucaklarız hepimiz de...

Aynen katiliyorum. Keske oyle olsalar.

Sen kendini sezaryene odaklamışsın galiba 2 geceyi at kafandan belki normal olur 1 gece kalırsın :) bende korkudan tansiyonumu düşürüyorum günüm yaklaştıkca :)))
Yok cnm normal doğumda da 2 gece yatırıyorlar . Bende de heyecan başladı. Haftaya kontrolüm var. Çalışabilir raporu almam gerekiyor inş hersey normaldir

Ayy yok canim ya. Sana oyle düşündürdüysem asıl sen kusura bakma. Benim de ilkim erken doğdu ya .O haftalara geldim onun da etkisi var. İnşallah hayırla saglıkla vaktinde kucaklarız hepimiz de...
Amin canım senin ilk bebeğinin sağlıklı olması bana umut oldu Rabbim bağışlasın :)
Cok sukur cok sevindim sizin adiniza:) insaallah zamaninda gelicek minigin
Inşallah Hepimizinki Zamsnında gelsin csnım Sağol :)

Hmmm. Ee genel anestezilik durum hep olabilir hayatmzda:)) uzun süre aç beklemek garip geldi ya bana. Zormuş. Allah imtihan eylemesin normalde de

Evet bide o kadar enerji lazimken asıl.
Yoksa ben kahvaltidan kontrole gidip doguma girivermistim :)

Olmamak mumkun degil.
Bizimde bi hastane gecmisi olunca 3 gun kaldigim,ara ara beni hic birakmama gb korkulari oldu.Gecti bi donem simdi yine basladi.
Insan cidden 2ye bolunuyor.
Cogu seyi zorla yapabiliyorum bende.
Bazen onun odasinda yataginda hasta arkadasi oluyorum oyle oynamaya devam ediyoruz :)
Genel olarak buyuk sikinti ama.Hele soyledikleri,muhabbetlerimiz oldugumuz yere cakiliyorum gb hissediyorum.
Seni okurkende dolu dolu oldu gozlerim.Simdi yazarkende :)
Elbet bunlarda bu guzel annelik hisleri❤
Allah yardimcimiz olsun buna sukur.

Fena dilli benimki e yas itibariylede beklentiler,dikkat daha farkli tabii :)
Bazende o kadar yardimci ve oyle seyler diyor ki insana guc geliyor :)

Mutlaka bi yoklarlar yakindan o konuda isin zor tabii :) sizden gordukce cabuk ogrenir.Sonrasi cok guzel olur amaa❤

Ya aslında iki tarafı da kırmamak için denge kurmaya çalışıyorum hele işin içinde bayram olduğundan daha da hassaslaşıyor herkes.Ama bu gidişle tuvalette doğurcam :))

Simdilik kendini uzme oncelikle :)
Yine gonul yaparsin ama onemli zamanlar canim,zorlama kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…