Hastaneden çıktığınıza sevindim. Geçmiş olsunAh bu telefonlaramin canım çok Sağol hastaneden çıktık evdeyiz şimfi şükür Rabbim korusun gözetsin hepimizinkileri
Ben de artık yürüyüş yapmıcam evde istirahat en iyisi sıkıntı yaşayanlar içinbayramdan sonraki hafta çalışacam sonra ayrılacam izne canım bende 2 hafta yıllık izin sonrada doğum iznimi başlatıcam
dr yürüyş bile önermiyorum dedi
Ben de artık yürüyüş yapmıcam evde istirahat en iyisi sıkıntı yaşayanlar için
Teşekkürler amin :) hepimizinkiler..konuştum aynen :)Gecmis olsun. Vakti zamaninda saglikla gelsin bebegin insallah. Arada konus dayansin beklesin:)
Bende hiç Ağrı olmadı,sertli oldu sık sık ve içerden hava çekiliyo hissiAdet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor, bacaklarım da öyle. Kasılmalar bu şekilde mi oluyor? 2 gündür aşırı hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi.
Teşekkürler çok şükür uzamadı :)Hastaneden çıktığınıza sevindim. Geçmiş olsun
Bende hamileliğin başından beri hiç Ağrı Sancı olmadı.Sancı hissetmediğim için doktorun ilk nst de Sancı var demesine inanmadım.ama Dediğin sertlik oldu,eskiden de vardı o sertlik ama sık değildi ve pozisyon değişince düzeliyordu hemen.Son zamanda olanlar sıktı,uzun sürüyordu,pozisyon değişmekle ya da Kalkıp yürümekle geçmiyordu.Takip et dikkat çekecek sıklıkta olursa acile git nst çektir sen de.aynen bende yatmaya çalışacam canım
sende kasıklardan başlayan sancı var değilmi
bugün bende de biraz kasık sancısı oldu bankada
görsen kalabalığı feci bi haldeydi
ama benim şikayetim daha çok karnımın böyle taş gibi olup,geri düzelmesi
seninde öylemiydi dr buj sebeğptenmı aldı seni,benim dr saatte 4 ten fazla olursa gel dedi
Bende hamileliğin başından beri hiç Ağrı Sancı olmadı.Sancı hissetmediğim için doktorun ilk nst de Sancı var demesine inanmadım.ama Dediğin sertlik oldu,eskiden de vardı o sertlik ama sık değildi ve pozisyon değişince düzeliyordu hemen.Son zamanda olanlar sıktı,uzun sürüyordu,pozisyon değişmekle ya da Kalkıp yürümekle geçmiyordu.Takip et dikkat çekecek sıklıkta olursa acile git nst çektir sen de.
Amin canım inşallah zamanında alalım hepimiz kucağımıza yavrularımızıAh bu telefonlaramin canım çok Sağol hastaneden çıktık evdeyiz şimfi şükür Rabbim korusun gözetsin hepimizinkileri
Seni huzursuz eden ne varsa sorgula bence kafa rahatlığı çok önemli.Bende o sertlik dün dakika başı oluyordu bebeğin hareket etmesine izin vermiyordu sen de takip et Bakslımbenim en başından beri hatta 7-8 haftadan itibaren bel ağrısı oldu
son bi kaç haftadır da bu dediğim sertlik oldu aynen dediğin gibi son zamanlarda sık ama sol tarafıma uzanınca geçiyor
nst ye de yola giderim belki diye aldı yoksa nst ye girmeyecektim
bende senin gibi şaşırdım sancı var deyip alttan muayene edicem deyince
bu günlere daha dikkat edicem inşallah sıklaşmaz yoksa mecbur gidicem acile
Seni huzursuz eden ne varsa sorgula bence kafa rahatlığı çok önemli.Bende o sertlik dün dakika başı oluyordu bebeğim hareket etmesine izin vermiyordu sen de takip et Bakslım
Seni huzursuz eden ne varsa sorgula bence kafa rahatlığı çok önemli.Bende o sertlik dün dakika başı oluyordu bebeğim hareket etmesine izin vermiyordu sen de takip et Bakslım
Amin çok az kaldı zaten çok şükürtamam canım Allahım korusun yavrularımızı
Üç gündür ben de bitik haldeyim ya kızımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kızım da hasta olmuştu yorgun ve uykusuz geçen geceler üstüne kemiklerin ağrısı falan derken mahvoldum düzgün yürüyemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Pelvis kemikleri galiba ağrıyan yani daha öncesinden bilmediğim için tam olarak adlandıramıyorum çok ağrıyorAdet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor, bacaklarım da öyle. Kasılmalar bu şekilde mi oluyor? 2 gündür aşırı hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi.
Geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun bütün ağrısı sızısı olanlarınÜç gündür ben de bitik haldeyim ya kızımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kızım da hasta olmuştu yorgun ve uykusuz geçen geceler üstüne kemiklerin ağrısı falan derken mahvoldum düzgün yürüyemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Pelvis kemikleri galiba ağrıyan yani daha öncesinden bilmediğim için tam olarak adlandıramıyorum çok ağrıyor
Benm o donuslerde kuyruk sokumu bel taraflarm agriyo. Zaten kamyon gibi donuyrm:))O kasilmalar bende de cok olmaya basladi, ama saatte kac defa diye hic bakmadim saniyelik sanki bebek bi yerini dayiyor sonra geciyor gibi..uzanirken yada ayaktayken hic farketmiyor dr gidince sorayim bakayim ne kadari normal ne kadari tehlikeli? Gerci artik sona yaklasiyoruz belki bundan sonra boyle seyler bi tik normal karsilanabilir..benim gece sagimdan soluma yada tam tersi donerken pelvis kemiklerim cok agriyor gunduz bir sey yok sizde boyle oluyor mu
Benm o donuslerde kuyruk sokumu bel taraflarm agriyo. Zaten kamyon gibi donuyrm:))
Eger sirt ustu 5dk bile yatsam yan tarafa donuslerim tam bir komedi zaten :) gece sagima yada soluma yatmissam o tarafim tutulmus oluyor.
Bu kasilmalar agriyla beraber gelirse mi tehlikeli kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?