2018 Ekim Anneleri

Eger sirt ustu 5dk bile yatsam yan tarafa donuslerim tam bir komedi zaten :) gece sagima yada soluma yatmissam o tarafim tutulmus oluyor.
Bu kasilmalar agriyla beraber gelirse mi tehlikeli kizlar?
Sanciyi biliyosundur zaten. O bambaska bisy:) agri normal adet agrisi tarzi bisyse hic yasamadm bende ilknde. Kasilma cok olur bende ki o da cok asiri sik olmaZsa normal.

Bana doktorumun hemsiresi kasılma ile birlikte adet ağrısı gibi ağrı olursa sancı dedi. Doktorum da 10 dk. Içinde 3 defa olursa hastaneye gel dedi dinlenince geçmesi lazimmis
Benm drda 1 saat icinde 10 kez olup 2. Ve 3. Saatlerde de devam ederse ara mutlaka dedi. Ama duzensiz oldugu icin ben onemseyip aramamistim gecen. Artik bidaha olunca:)

Eger sirt ustu 5dk bile yatsam yan tarafa donuslerim tam bir komedi zaten :) gece sagima yada soluma yatmissam o tarafim tutulmus oluyor.
Bide neden bilmyrm drum ikinci gebelikte sanci ve kasilma daha cok olabilir dedi. Nedense artikk

Bak benim hiç ağrım yokken tehlike yarattı kasılmalar.Kasılma rahim ağzını açar dedi doktor,Açıklık olmuş mu bakmazsak ve açılmışsa evde doğurursun artık dedi Öylece açıklık muayenesi olmaya ikna oldum.Normal olanlar yalancı kasılmalar.Nasıl ayırt ediyoruz ? Karnın içten sıkışıp dıştan geriliyorsa ve pozisyon değiştirince geçmiyorsa ya da oturur vaziyetteyken Kalkıp yürüyerek yürüyüş halindeyken oturduğunda geçmiyorsa bu yalancı Sancı değildir ve zaten nst de çıkar gerçek Sancı

Benm drda 1 saat icinde 10 kez olup 2. Ve 3. Saatlerde de devam ederse ara mutlaka dedi. Ama duzensiz oldugu icin ben onemseyip aramamistim gecen. Artik bidaha olunca:)
Benünde oluyor ama düzensiz saymadım da pek ben bacağımin derdinden başka bişey farketmiyorum ki

Ah bu bacak kalca agrisi gece aglamaktan basima agrilar girmis oyle uyudum hala ayniyim ne olacak halimiz .
Ya aklıma bişey geldi.Acaba damarla alakalı olabilir mi bu ağrılar damara aşırı kan basıncı sebebiyle olabilir mi ? Magnezyum kullanıyor musun bu şikayetlerde magnezyum veriyorlar çok geçmiş olsun

Ah bu bacak kalca agrisi gece aglamaktan basima agrilar girmis oyle uyudum hala ayniyim ne olacak halimiz .
Rabbim hepimize sifa versin insallah canim cok iyi anliyorum.. Hergun dua ediyorum daha kotu olmasin en azindan bu haliyle katlanilabilir olarak dayanalim daha 32. Haftayi doldurmadi minigim, kalan 8 hafta nasil gececek bilmiyorum...

Bide neden bilmyrm drum ikinci gebelikte sanci ve kasilma daha cok olabilir dedi. Nedense artikk
Rahim kaslari onceki gebelikte esneklik kazanmis oluyo acaba ondan mi? Benim ilk gebelikte de hep kasilmam vardi ama cok sukur beklemisti oglum vaktini. Hatta artik zamani gecti diye gidip 8 saat suni sanci aldigimda bile tık yoktu ve sezeryana alinmistim. Ama bu gebelikte daha 20 lerin basinda hissetmeye basladim kasilmalari. Simdilerde hem agri oluyo arada hem de kasilma. Kasilmalari daha siddetli hissediyorum. Simdilik duzensiz gibi ama bayramda daha kotu olursa yine acile kosucam bu gidisle

Rabbim hepimize sifa versin insallah canim cok iyi anliyorum.. Hergun dua ediyorum daha kotu olmasin en azindan bu haliyle katlanilabilir olarak dayanalim daha 32. Haftayi doldurmadi minigim, kalan 8 hafta nasil gececek bilmiyorum...
Ben hayirlisiyla 33 oluyorum carsamba gunu 5 hafta nasil dayanicam diyorum tam 38 dolunca dogum olsun dicem ben rahat olsaydim 2 hafta daha sabrederdim ama yok

Ben hayirlisiyla 33 oluyorum carsamba gunu 5 hafta nasil dayanicam diyorum tam 38 dolunca dogum olsun dicem ben rahat olsaydim 2 hafta daha sabrederdim ama yok
Seninki bana gire nisbeten daha iyiymis canim bak. Persembe aksami yerimden kalkamayinca o panikle doktoru aradik. Adam sesimden bile acidi halime: daha 31. Haftadayiz bebek cok kucuk, 35 i gecmis olsak dogumu degerlendirirdik dedi. Hayirlisiyla 35 36 yi gorsem ona da sukredecegim inan

Canim allah yardim etsin gecicek te sabir lazim.bide internette buz koyulmasi gerekiyormus agriyan yere diyordu sakin koyma ben dun buz koydum daha beter oldum.en iyisi uzanmak dinlenmekmis.

Benmde ilknde kasilma coktu ama ne agri ne sanci olmustu. Bu sfer aynen daha erken basladi ve ara ara sanci oluyor. Benmde kizim beklemisti 40+3 te kasilmalar duzenli olunca gittik basladik doguma:)) o yuzden kasilma benim favorim:)))

Canim allah yardim etsin gecicek te sabir lazim.bide internette buz koyulmasi gerekiyormus agriyan yere diyordu sakin koyma ben dun buz koydum daha beter oldum.en iyisi uzanmak dinlenmekmis.
Evet sabir sabir sabir.. Allah yardimcimiz olsun insallah... ahh o hatayi ben de yaptim inan can havliyle gecen carsamba gecesi koydum. Sabah felc oldum sandim ben polar pijamami sardim bi gun o daha iyi geldi. Sicaga ragmen bi umit hala hafiften yandan koyuyorum rahatlatiyo canim onu deneyebilirsin. Doktor ilik kompres yapabilirsin demisti...

Canim sicagida denedim iyi geldi gibi ama bu sefer rahim sicaktan etkilenir acilir diye korktum ama denicem tekrardan yeterki bu lanet agri gecsin napalim

Merhaba arkadaşlar ben ara ara bakıp gittiğimden konulara yabancı kalıyorum Benim derdim çok şükür kasılma değil. Hatta dert demeyelimde beni en çok zorlayan oğlumun hareketleri. Bir başlasa kesintisiz saatlerce tekme atıyor. Alt kısım ve kasıklarıma Allah ne verdiyse geçiriyor. Şu an bile bir elimle yazarken diğer elimle kasığımı tutuyorum. inanırmısınız minicik ayağı elime geliyor. ittiriyo da ittiriyo Resmen bebeğim bana şiddet uyguluyor büyük oğlumda bu kadar canımın yandığını bilmem

Benim gece değil gün icin de oluyor malesef
Ya aklıma bişey geldi.Acaba damarla alakalı olabilir mi bu ağrılar damara aşırı kan basıncı sebebiyle olabilir mi ? Magnezyum kullanıyor musun bu şikayetlerde magnezyum veriyorlar çok geçmiş olsun
Canim benim doktorum sinirlere baskı yapıyordur dedi magnezyumu ikiye çıkardı iki gün oldu ama çözüm bulamadim
Çok fena benimki de. Sizde tecrübe var tabi benimde şikayet etmeye hakkın yok gibi 7 yıl aradım bebeği ama bugün ayakkabı giyerken buzdolabından su alacaktım eğilirken batar tarzda başlıyor sonra eşimolmadan adım atamıyorum

Ayakta cok durmuyosun demi? Yada iste kilolar falan birsuru etken sey. Cozum bulamadin demi henuz?
Gecer insaAllah yakin zamanda da rahat gecirrsn son aylari
Günlük rutin isler ama geçiyor gibi ölüyor başlıyor. Magnezyumu ikiye çıkardı iki gün oldu ama bi değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…