Hareketli bebisler candir ya:)) saglikla kavusun annesi. Benm de iki gebelgmde inanilmaz harektli bakalim dogunca da ayni mi olcaklarMerhaba arkadaşlar ben ara ara bakıp gittiğimden konulara yabancı kalıyorumBenim derdim çok şükür kasılma değil. Hatta dert demeyelimde beni en çok zorlayan oğlumun hareketleri. Bir başlasa kesintisiz saatlerce tekme atıyor. Alt kısım ve kasıklarıma Allah ne verdiyse geçiriyor. Şu an bile bir elimle yazarken diğer elimle kasığımı tutuyorum. inanırmısınız minicik ayağı elime geliyor. ittiriyo da ittiriyo Resmen bebeğim bana şiddet uyguluyor büyük oğlumda bu kadar canımın yandığını bilmem
Merhaba arkadaşlar ben ara ara bakıp gittiğimden konulara yabancı kalıyorumBenim derdim çok şükür kasılma değil. Hatta dert demeyelimde beni en çok zorlayan oğlumun hareketleri. Bir başlasa kesintisiz saatlerce tekme atıyor. Alt kısım ve kasıklarıma Allah ne verdiyse geçiriyor. Şu an bile bir elimle yazarken diğer elimle kasığımı tutuyorum. inanırmısınız minicik ayağı elime geliyor. ittiriyo da ittiriyo Resmen bebeğim bana şiddet uyguluyor büyük oğlumda bu kadar canımın yandığını bilmem
Sağol canım.Şöyle bir 36 lara kavuşsak 37 te gelsek harika olur Allah'ın izniyle :)Purpplee İyi olmanıza çok sevindim canım❤
Insallah hayirlisiyla saglikla kavusursunuz azcik daha dinlendirir annesini minik :)
Canim benim herhangi bi pozisyonda hafifliyo mu o cekme hissi? Mesela ben hafif 30 derece aciyla falan arkama yaslanip ayaklarimi uzatinca geciyo. Gece de boyle uyuyorum yatmak nedir unuttum. Cunku yattigimda esimin boynuna asila asila anca kalkabiliyorum nefesim kesilecek gibi oluyo sizidan. Sag ayagim bedenimden bagimsizmis gibi anca elimle cekeliyorum
Canim benim cok gecmis olsun... ben de artik pelvis kemigimizin agrisi oldugundan ciddi ciddi eminim. Ama bendeki kemik agrisindan cok doku gerilmesi gibi. Diyorum kemik esnemeye basladigi icin acaba rahmi tutan kas dokulari ona ayak uydurmaya calisip esnerken mi bu kadar sizliyorÜç gündür ben de bitik haldeyim ya kızımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kızım da hasta olmuştu yorgun ve uykusuz geçen geceler üstüne kemiklerin ağrısı falan derken mahvoldum düzgün yürüyemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Pelvis kemikleri galiba ağrıyan yani daha öncesinden bilmediğim için tam olarak adlandıramıyorum çok ağrıyor
Benim de karnim cok asagida ilk gebelikte de oyleydi oglumu resmen kasiklarimda tasimistim. Yine de agri sizi yoktu. Simdiki hepten yercekimine yenik dustu :) Hele bu hafta baktim da karnimin alt siniri resmen sezeryan dikisimin oraya gelmis :O Son bir kac gundur hizli hareketler yaptiginda resmen vajinaya icten vuruyo gibi oluyo :)Benimde ayni sekilde canim.
Kizimda hareketliydi ama sanki bu kadar canimin acidigi zamanlari hatirlamiyorum :)
Derim disardan mor degil ama icerden kesin morariktir diyorum esime.
Araliksiz,saatlerce devam ediyor.Alta ayri baski yapiyor.Zaten karnimda oldukca asagida vucut tipimdenmis sanirim ebe oyle dedi,ilk kizimda hep asagidaydi.Ekstra bi agirlik oluyor belimin etleride cekiliyor gb.
Bi yandanda cok ozlemistim ilk dogumdan sonra,ben istedim diye teselli ediyorum kendimi :)
Sanciyi biliyosundur zaten. O bambaska bisy:) agri normal adet agrisi tarzi bisyse hic yasamadm bende ilknde. Kasilma cok olur bende ki o da cok asiri sik olmaZsa normal.
Bak benim hiç ağrım yokken tehlike yarattı kasılmalar.Kasılma rahim ağzını açar dedi doktor,Açıklık olmuş mu bakmazsak ve açılmışsa evde doğurursun artık dedi Öylece açıklık muayenesi olmaya ikna oldum.Normal olanlar yalancı kasılmalar.Nasıl ayırt ediyoruz ? Karnın içten sıkışıp dıştan geriliyorsa ve pozisyon değiştirince geçmiyorsa ya da oturur vaziyetteyken Kalkıp yürüyerek yürüyüş halindeyken oturduğunda geçmiyorsa bu yalancı Sancı değildir ve zaten nst de çıkar gerçek Sancı
Evet kasılma denilen şey ağrısız oluyo aslnda ama letsgonun dediği gibi açılmayı kolaylaştırıyor. Sürekli sık ve düzenli olması özellikle. Sancı kramp gibi bişey ağrıdan çok farklı bence:) ağrı ağır ağır olur böyle. Sancı anlık gibi. Nstye ben anca doğumda girmiştim. Bi sıkıntı olmazsa yine sokmazlar muhtemeln. 1 ay sonra randevum açıklık varmı ona bakcakcak bide grup b diye bi test var o yapılcak. Enfeksiyon var mı diye.İlk gebeligim sanciyi daha once yasamadim ama adet agrisi her ay cekerdim. Kasilmalar agrisiz oluyor sanki bebek poposunu kafasini dayamis gibi karnimin bir yeri sisiyor ve geciyor. Nst 29.haftadan beri giriyorum ben daha hic sanci cikmadi. Bakalim 3 eylulde gidicem dr a ne diyecek
Evet kasılma denilen şey ağrısız oluyo aslnda ama letsgonun dediği gibi açılmayı kolaylaştırıyor. Sürekli sık ve düzenli olması özellikle. Sancı kramp gibi bişey ağrıdan çok farklı bence:) ağrı ağır ağır olur böyle. Sancı anlık gibi. Nstye ben anca doğumda girmiştim. Bi sıkıntı olmazsa yine sokmazlar muhtemeln. 1 ay sonra randevum açıklık varmı ona bakcakcak bide grup b diye bi test var o yapılcak. Enfeksiyon var mı diye.
Yatınca geçiyor sabahbayaga kalkınca başlıyor su an çok kötü uyanmak eziyet gibi. Dedim ya 7 yıl aradım hep şükrediyorum birine desem utan der gibi geliyor ama gerçekten kötüCanim benim herhangi bi pozisyonda hafifliyo mu o cekme hissi? Mesela ben hafif 30 derece aciyla falan arkama yaslanip ayaklarimi uzatinca geciyo. Gece de boyle uyuyorum yatmak nedir unuttum. Cunku yattigimda esimin boynuna asila asila anca kalkabiliyorum nefesim kesilecek gibi oluyo sizidan. Sag ayagim bedenimden bagimsizmis gibi anca elimle cekeliyorumo yuzden yatma isini unuttum. Sirtimda iki, ensemde bir ve boynumun yaninda bir olmak uzere 4 yastikla yatiyorum. Bi denesen? Sarmayi denemedim ben hic ama arada polar pijamamin bi bacagini hafifce ortuyorum sag kasigima. Ama L Lawinya34 un dedigi gibi cok sicak da rahim kaslarini iyice gevsetmesin diye korkuma ara ara yapiyorum. Allah yardimcimiz olsun, agrilarimiz dinsin de su son gunlerin keyfini cikarabilelim insallah ya...
Deneyeceğim canim denemeden olmayacak bir çözüm bulacagimCanim soguk beni iyice mahfetti sana iyi geldiyse demekki farkli herkezin
Nst de çıkmıyorsa yalancı sancıdır o..nst yorumlarken o kasılmaları Sancı olarak adlandırıyorlar ama seninki yalancı yani normal olan kasılma gerçeği zamanından önce Olmasın inşallah.İlk gebeligim sanciyi daha once yasamadim ama adet agrisi her ay cekerdim. Kasilmalar agrisiz oluyor sanki bebek poposunu kafasini dayamis gibi karnimin bir yeri sisiyor ve geciyor. Nst 29.haftadan beri giriyorum ben daha hic sanci cikmadi. Bakalim 3 eylulde gidicem dr a ne diyecek
Sukur ki yatabiliyosun canim benim. Ben hele soluma yatinca sag kasiktan karnim ayrilip kopacak gibi aciyo dayanamiyorum. Saga yatinca da surekli kasiliyo bebek. Kan akisinda sorun oluyo sanirim.Yatınca geçiyor sabahbayaga kalkınca başlıyor su an çok kötü uyanmak eziyet gibi. Dedim ya 7 yıl aradım hep şükrediyorum birine desem utan der gibi geliyor ama gerçekten kötü
Ben biraz ilaç özürlüyüm canım ya demir ilacını zor içiyorum diyebilirim benim biraz hamilelik biraz yorgunluk sebep oluyor muhtemelen dinlenince hafifliyor bugün birazcık uyuyabildim cuma gecesinden beri kızım sürekli kalkıp anne yanıma gel saçımı okşa diyor hastaydı ancak rahatladı üstüne kışlık hazırlıkları yapıp en erken 1.30-2 gibi bitirdik hep geceleri daha fazla dayanamadı vücut. Dün gündüz tam iyiyim derken sol kalça kemiğim ağrımaya sonra ağrı pelvis kemiklerine doğru gelmeye başladı. Gece 1.30 saat saniye durmadan nefes aldırmayarak oğlum son dokunuşu yaptı sabaha kadar geçen zamanı sonrasında pek hatırlamıyorum eşime sabah bayram namazından sonra kalkayom dedim onu bile becerememişim bu yorgunluklaCanim benim cok gecmis olsun... ben de artik pelvis kemigimizin agrisi oldugundan ciddi ciddi eminim. Ama bendeki kemik agrisindan cok doku gerilmesi gibi. Diyorum kemik esnemeye basladigi icin acaba rahmi tutan kas dokulari ona ayak uydurmaya calisip esnerken mi bu kadar sizliyor
Eger sadece kemik agrisi gibiyse bir tane parol icip denesen belki iyi gelir? Parol bana hic fayda etmiyordoktor gunde 3 tane icebilirsin 6 saat aralikla dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?