2018 Ekim Anneleri

Nst de çıkmıyorsa yalancı sancıdır o..nst yorumlarken o kasılmaları Sancı olarak adlandırıyorlar ama seninki yalancı yani normal olan kasılma gerçeği zamanından önce Olmasın inşallah.

Yok canim nstye belki 5 kez girdim 29.haftadan beri ve doktorumun pimpirikliginden okumussundur mutlaka daha oncede yazmistim cok ayrintici bi dr um var :) amin hepimizinki insallah

Kizlar dr en son 2 hafta once gittim ve bir daha ki kontrolum 3 unde. Ama ben kizimi gormek istiyorum :) bayram malum dr um yok cagirsam gelir ama bir sikayetim yok. Devlet hastanesinin acil bolumune gitsem bakilabilir miyim sizce? İlden ilceye gidicez 1 saatlik yol ve belki kalicaz oraya gitmeden gormek istiyorum

Tabiki bakarlar orda kaydın olup olmadığını sormuyorlar bile..poliklinikte sorabilirler belki ama acilde sorulmuyor

Kızlar benim ilk hamileliğim ve çoğu şeyi sizlerden ilk duyup öğreniyorum. Mesela 28.haftadan sonra nst ile takip edildiğini, serviks boyu, açıklık var mı yok mu, el ile muayene falan bınların hepsini buradan öğrendim.
Son muayenemde 28 haftalıktım ve bir sonraki randevum 32.haftamda olacak. Muhtemelen bana da nst bakılır o zaman, açıklık var mı yok mu bakılır. Özel hastaneye gidiyorum ve nst için ayrı para ödeyecek miyim? Her muayene için para ödüyorum acaba nst den de ekstra para alırlar mı?
Diyelim açıklık var, kasılma var hastanede yatacaksın dediler, bu yatışa da mı para ödeyeceğim?

Son düzenleme:
Malum en son triscreen teste yaptığımız ödeme bizi sarstı. Bir an aklıma geldi her nst için ödeme isterler mi bizden diye düşündüm bir an. Hele hastanede yatış olursa özel hastanede hem bebeğe bir şey olacak mı stresi hem maliyeti... ekstra ekstra dikkat edelim. bol bol dinlenelim kızlar.

Sskli isen ödersin herhalde canım benim gittiğim hastanede tahliller icin bile ayri para ödüyor ssk mensubu hastalar

Yatış İçin emin değilim ama odenebilir nst için kesin odenir. Yaptırdığım tahlil gibi süsün nst yi. Ayrıca bir işlem olduğu icin odenir. Sen sdc muayene ücreti vermiyorsun cünkü

Cnm bende nts ye hiç gitmedim. Ama nst için ayrı para alıyorlar mesala muane ücreti 80 tl ödüyorum nst için +30 tl daha ödeyeceğim. Eğer hastanede yatarsan onun içinde ayrı ücret ödersin tabi

Canım ben herşeye para ödüyorum nst lere de yatışa da takılan serumları da ödedim her aldığım hizmetin bedelini.Dün mesela 300₺ masraf çıktı İlksan indirimimle 270₺ ödedik

Canım ben herşeye para ödüyorum nst lere de yatışa da takılan serumları da ödedim her aldığım hizmetin bedelini.Dün mesela 300₺ masraf çıktı İlksan indirimimle 270₺ ödedik

Bu ücretler hicbir güvencesi olmayanlar icinmi canim sgk li da olsan böylemi ödeniyor cok fazla geldi bana

Hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar bayanlar..Az önce bahçeye bi çıktım tam merdivenden geri dönüyordum ki köpek ayağıma dolandı koşarak düştüm Elimle merdiveni tutunca ellerim yüzüldü ama karnımın darbe almasını engellemiş oldum.Ama korkudan mı oldu bilmiyorum bahçeye çıkarken acayip hareket eden çocuk şimdi sessiz.O da korkmuştur ondandır dimi?

Bu ücretler hicbir güvencesi olmayanlar icinmi canim sgk li da olsan böylemi ödeniyor cok fazla geldi bana
SGK lıyım ben canım.Ankara farkı mı bilmiyorum artık.Muayenelerim 115 nst ler 30 yatış ne kadar bilmiyorum sormadık doğum 3250+300(epidural) bunların hepsine yüzde on indirim uygulamiyor bsna İlksan indirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…