- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Arada bende altta hissdyrm :)Doğum çantamin son eksiklerini koydum kızlar zaten sabahtan beri göbek deligimde acı vardı otururken Zeynep'in hareketini bildiğiniz vajina girişinde hissettim hatta okadar ki resmen kalcamda titredi eşime dedim böyle böyle erken falan gelecek olmasın bu çocuk çok korkuyorum
Yarın da kontrolüm vardi bakalim nolcak
Altta dediğim sanki popodan ya da vajinadan çıkacak gibi çok kaba anlattım özür diliyorum ama alt tarafim titredi resmen senin de öyle miArada bende altta hissdyrm :)
Yarın gitcekmişsin için rahat eder ne güzel. Haftada bir mi gidiyosun artık. Nst yada alttan muayene oluyo musun?
Evet öyle:) yani bikaç kez bende de oldu. Nedendir bilmyrum ama belki gün içinde yaptğmz hareketlerden kaynaklıdırAltta dediğim sanki popodan ya da vajinadan çıkacak gibi çok kaba anlattım özür diliyorum ama alt tarafim titredi resmen senin de öyle mi
senin bebiste ayakları aşağıda miEvet öyle:) yani bikaç kez bende de oldu. Nedendir bilmyrum ama belki gün içinde yaptğmz hareketlerden kaynaklıdır
Haklisin canimBelki de canim.Yine de insanlik hali tabii ciddi isleri ama dusununce hastalarin hepsi ciddi durumda :))))) kadin dogumcu olmakta zordur
Şuan tahmnmce kafa aşağıda ama dedğn gibi benimde hisstğm zamanlar ayakları aşağıdaydı:)senin bebiste ayakları aşağıda mi
Benim bebeğin kafası yukarda ayak aşağıda
Bu arada 6 hafta önce kendi doktoruma gitmiştim arada polikliniğe gittim ama artık bi daha ne zaman çağırır bilmem
Evet canim haftada 1 nst ye giriyorum
Cnm ben bamyayı çiğ koydum.direk bişi yapmadan.börek yaptım attım.pişirmek için.un kurabşyesi çok kullanışlı oluyo hemen konu komşuya kahve yanında bile ikram ediyrm ondan 3 tepsi yapcam.geçen doğumumda da öyle yaptım.dolma yaprak sarıp atcam.fasulye çiğ koycam.domates konservelerimi yapmıştım.Anneler ben doğumdan sonrası için hazırlığa başladım. Sezaryen olucam ve doğum sonrası evde yardımcı kimse olmayacak o yüzden buzluğu yiyeceklerle dodurmaya karar verdim. Kurbanlık kıymaları köfte yapıp koydum.bi pişirmesi . Bugünde etlerin tamamını kavurmalık soğrayıp kavurup poşetledim. 4 paket bamya aldım onları da temizleyip haşlayıp buzluğa atıcam.Doğuma yakın topalak, taze fasülye, karnıyarık, peynirli ve patatesli börek da koymayı düşünüyorum. Böylelikle doğum sonrası mutfakta yemek işim bir hayli pratikleşecek inşallah.
Icimi rahatlattin canim Allah razı olsunŞuan tahmnmce kafa aşağıda ama dedğn gibi benimde hisstğm zamanlar ayakları aşağıdaydı:)
Bana bikaç kişi,Bebeğin son zamanlarda çıkacakmış gibi olscak korkma demişlerdi,o Yüzden normal karşılıyorum.Oturuş pozisyonu değişince geçiyoAltta dediğim sanki popodan ya da vajinadan çıkacak gibi çok kaba anlattım özür diliyorum ama alt tarafim titredi resmen senin de öyle mi
Doğum çantamin son eksiklerini koydum kızlar zaten sabahtan beri göbek deligimde acı vardı otururken Zeynep'in hareketini bildiğiniz vajina girişinde hissettim hatta okadar ki resmen kalcamda titredi eşime dedim böyle böyle erken falan gelecek olmasın bu çocuk çok korkuyorum
Aynen bende de oyle oluyor. Kaburgada ayak tekmeleri kafa asagida iyice ittiriyor ve surekli lavaboya gitnek zorunda kaliyorum :)) hickirinca da tepkisi ayri komik:) gercekten de bugunlerde daha vok hareketli. Ilkinde benim de aklima geldiCanim en hareketli zamanlar.Daha da sertlesir heryerinde hissedersin kaburganda vajinada ayni anda gerer fln.
Ben hickirigini bildigin orda hissediyorum hickirdikca itiyor,ittikce batiyor,bide poposunu cikariyor hickirik surdukce ayaklarda kaburgamdan kayiyor.
Olumlu dusun :)
Aynen bende de oyle oluyor. Kaburgada ayak tekmeleri kafa asagida iyice ittiriyor ve surekli lavaboya gitnek zorunda kaliyorum :)) hickirinca da tepkisi ayri komik:) gercekten de bugunlerde daha vok hareketli. Ilkinde benim de aklima geldiSaskinAnne nin dedigi gibi erken mi gelicek diye :) ama sanirim normal artik :)
Aynenn gece de ozellikle kalkip yuruyorum bastirdigi icin kafasiyla :) aynen oynamasi o kadar hosuma gidiyor ki acitmasini gormuyorum bile. Ben simdiden bol bol videoya cekmeye calisiyorum. Cunku cok ozlerim eminim:) ozlenecek hareketler kesinlikleNe oturmaya ne yurumeye izin veriyor bazen.Masada yemek yerken geri yaslanip bekliyorum zaman zaman mesela :) Varsin kiprassinlar bakalim az daha :) Cok ozleniyor.Ya da ben cok ozlemistim ilkinde :)
Evet trabzonluyum araba yolculugu önermedi doktorum ucakla geldim nasipse carsamba dönücem dogumum istanbul da olucak neresinden trabzonun?Trabzonlu musunuz ben oralıyım da..yolları Göze alamadım bu saatten sonra gitsem dönemezdim de gittiğim yerde olurdu artık doğum.Orda mi yapacaksınız Doğumu ?
AkçaabatEvet trabzonluyum araba yolculugu önermedi doktorum ucakla geldim nasipse carsamba dönücem dogumum istanbul da olucak neresinden trabzonun?
cnm puaetin sagliksiz oldugunu bilmiyordum madem oyle bende pusetten vazgectimSen puseti sirf ev icin dusunuyorsan kendini hic yorma canim.Begendigin gb al arabayi.(evde puset iyi degil cok gereksiz,yatacak bi cok yeri varken,saatlerce onda uyutan duyuyorum cok sagliksiz)
Evet buyuk arabalarla bastonlarin tekerleri ayni degil ama gayet saglamlar.
Şu ön bar meseleside cok gereklilik degil.Cunku kemeri takmadan ön bara yine guvenmiyorsun zaten.O zaman bebiste buyumus oluyor 7-8 ay en az.
Ben kizima Baby2Go Pinna Deluxe kullandim buyuk arabamizi satip bi sure sonra.Hafifligi zaten tartismasiz.
Bazen insan cok takiliyor boyle seylere ama aileye hangisi uygunsa iyisi o aslinda.
Kacinci haftan canim benim 35 oluyor hic canta falan hazirlamadimDoğum çantamin son eksiklerini koydum kızlar zaten sabahtan beri göbek deligimde acı vardı otururken Zeynep'in hareketini bildiğiniz vajina girişinde hissettim hatta okadar ki resmen kalcamda titredi eşime dedim böyle böyle erken falan gelecek olmasın bu çocuk çok korkuyorum
Aynenn gece de ozellikle kalkip yuruyorum bastirdigi icin kafasiyla :) aynen oynamasi o kadar hosuma gidiyor ki acitmasini gormuyorum bile. Ben simdiden bol bol videoya cekmeye calisiyorum. Cunku cok ozlerim eminim:) ozlenecek hareketler kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?