2018 Ekim Anneleri

Doğum çantamin son eksiklerini koydum kızlar zaten sabahtan beri göbek deligimde acı vardı otururken Zeynep'in hareketini bildiğiniz vajina girişinde hissettim hatta okadar ki resmen kalcamda titredi eşime dedim böyle böyle erken falan gelecek olmasın bu çocuk çok korkuyorum
Yarın da kontrolüm vardi bakalim nolcak

Arada bende altta hissdyrm :)
Yarın gitcekmişsin için rahat eder ne güzel. Haftada bir mi gidiyosun artık. Nst yada alttan muayene oluyo musun?

Arada bende altta hissdyrm :)
Yarın gitcekmişsin için rahat eder ne güzel. Haftada bir mi gidiyosun artık. Nst yada alttan muayene oluyo musun?
Altta dediğim sanki popodan ya da vajinadan çıkacak gibi çok kaba anlattım özür diliyorum ama alt tarafim titredi resmen senin de öyle mi

Altta dediğim sanki popodan ya da vajinadan çıkacak gibi çok kaba anlattım özür diliyorum ama alt tarafim titredi resmen senin de öyle mi
Evet öyle:) yani bikaç kez bende de oldu. Nedendir bilmyrum ama belki gün içinde yaptğmz hareketlerden kaynaklıdır

Evet öyle:) yani bikaç kez bende de oldu. Nedendir bilmyrum ama belki gün içinde yaptğmz hareketlerden kaynaklıdır
senin bebiste ayakları aşağıda mi
Benim bebeğin kafası yukarda ayak aşağıda

Bu arada 6 hafta önce kendi doktoruma gitmiştim arada polikliniğe gittim ama artık bi daha ne zaman çağırır bilmem
Evet canim haftada 1 nst ye giriyorum

Şuan tahmnmce kafa aşağıda ama dedğn gibi benimde hisstğm zamanlar ayakları aşağıdaydı:)

Cnm ben bamyayı çiğ koydum.direk bişi yapmadan.börek yaptım attım.pişirmek için.un kurabşyesi çok kullanışlı oluyo hemen konu komşuya kahve yanında bile ikram ediyrm ondan 3 tepsi yapcam.geçen doğumumda da öyle yaptım.dolma yaprak sarıp atcam.fasulye çiğ koycam.domates konservelerimi yapmıştım.

Bana bikaç kişi,Bebeğin son zamanlarda çıkacakmış gibi olscak korkma demişlerdi,o Yüzden normal karşılıyorum.Oturuş pozisyonu değişince geçiyo

Canim en hareketli zamanlar.Daha da sertlesir heryerinde hissedersin kaburganda vajinada ayni anda gerer fln.
Ben hickirigini bildigin orda hissediyorum hickirdikca itiyor,ittikce batiyor,bide poposunu cikariyor hickirik surdukce ayaklarda kaburgamdan kayiyor.
Olumlu dusun :)

Aynen bende de oyle oluyor. Kaburgada ayak tekmeleri kafa asagida iyice ittiriyor ve surekli lavaboya gitnek zorunda kaliyorum :)) hickirinca da tepkisi ayri komik:) gercekten de bugunlerde daha vok hareketli. Ilkinde benim de aklima geldi SaskinAnne nin dedigi gibi erken mi gelicek diye :) ama sanirim normal artik :)

Ne oturmaya ne yurumeye izin veriyor bazen.Masada yemek yerken geri yaslanip bekliyorum zaman zaman mesela :) Varsin kiprassinlar bakalim az daha :) Cok ozleniyor.Ya da ben cok ozlemistim ilkinde :)

Ne oturmaya ne yurumeye izin veriyor bazen.Masada yemek yerken geri yaslanip bekliyorum zaman zaman mesela :) Varsin kiprassinlar bakalim az daha :) Cok ozleniyor.Ya da ben cok ozlemistim ilkinde :)
Aynenn gece de ozellikle kalkip yuruyorum bastirdigi icin kafasiyla :) aynen oynamasi o kadar hosuma gidiyor ki acitmasini gormuyorum bile. Ben simdiden bol bol videoya cekmeye calisiyorum. Cunku cok ozlerim eminim:) ozlenecek hareketler kesinlikle

Trabzonlu musunuz ben oralıyım da..yolları Göze alamadım bu saatten sonra gitsem dönemezdim de gittiğim yerde olurdu artık doğum.Orda mi yapacaksınız Doğumu ?
Evet trabzonluyum araba yolculugu önermedi doktorum ucakla geldim nasipse carsamba dönücem dogumum istanbul da olucak neresinden trabzonun?

cnm puaetin sagliksiz oldugunu bilmiyordum madem oyle bende pusetten vazgectim
kk dan cok sey ogreniyorum gercekten
baby2go cool stroller hosuma gidiyor 800 tl civari
chicco liteway 1000 kusur civari ve degmez gibi
baby2go nun katlanisi chiccoya gore daha guzel ve on tekerlekler arasi mesafe daha dar daha bi guzel geldi bana
ama birebir gormem gerek
zaten aralik annesi olcak kismetse kisin pek disari cikmayiz mecbur kalmadikca e puaete de gerek yok o zmn
yalniz sallanan ana kucaklarini da alamam evim cok cok kucuk yer yok yatak odasina sepet besik bile sigmiyor.oturma odasi a kurduk besigi ve mecburen bi sene boyle idare etcez seneye tasinmayi dusunuyoruz insallah
puset anakucagi yerine ne alabilirim o zmn babynest mi alsam ?

Kacinci haftan canim benim 35 oluyor hic canta falan hazirlamadim

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Nst.de kasılmaların çıkıyordu zaten biliyorsunuz. Bebisi içerde tutmaya çalışıyordu drum. Cumartesi günü öğlen saat 1 de suyum geldi. 2 cm aciklik oldu. Dr normal doğum olması için bekledi akşam 9 a kadar ama maalesef aciklik 2 cm den daha fazla olmadi ve bebeğin riske görmemiş için sezeryan alındım. Minigim 2.720 gr doğdu. Kuvezde şimdi.
Sağlık problemi yok çok şükür solunumu dışında.bu hafta kuvezde kalacak büyük ihtimal.
Yaşadıklarım şöyle:
Normal doğum olunca bebek eşyalarını istediler patiklli zibinlerin içine çorapta giydiriyirlarmis. Bilginiz olsun 2 çift çorap atın çantaya.
Bebek göbek bakım kiti istiyorlar eczaneden alınıyor. Bir kutu yeterli.
Korse hayat kurtarıyor medical ürünlerin satıldığı yerden logusa korsesi muhakak ali derim bn çünkü hareketlerim büyük ölçüde bu korseye borçluyum.
Sütun gelmedi ve bebeğimden de uzak olduğum için pompa ile her saat başı 10 dk civarında yada 2 saatte 1 15 dk civarında çekim yapıyorum süt gelsin diye. En kısa zamanda sutumun gelmesini umuyorum.
Lansilosh göğüs kremi hakikaten acı ve çatlakları önlüyor.
Hem normal doğumu bekledim sonrasında da sezeryan döndüm gecelik ile kesinlikle insan daha rahat ediyor. Çünkü sezeryanda sonra karnım bantlı oluyor ve kan baya geliyor wc olayları gecelik ile daha kolay.
Bebek için kıyafet bir çift çorap 2 patikli alt iki iç zıbın bir üst zıbın 2 battaniye penye olacak 1 şapka eldiven ve 1 adet bebek bezinistediler ilk etapta. Bizler odaya gelince giyiniyiruz
Ilk önce belden uyuşturdular fakat sonra genel anesteziye döndüler bende. Belden uyuşma ile gerçekten zor iyi düşünün herşeyi duymak biraz ürkütücü. Kararınızı iyi verin bir kerede işiniz bitsin.
Ve son olarak Süslenip kullanıp foto çektiren hanımların önünde saygı ile eğiliyorum. Benim uzerimden kamyon geçmiş gibiydi.
Dualarınızi eksik etmeyin kızlar minigim için. En kısa zamanda kavuşalım. Ona uzaktan bakmak çok zor

Aynenn gece de ozellikle kalkip yuruyorum bastirdigi icin kafasiyla :) aynen oynamasi o kadar hosuma gidiyor ki acitmasini gormuyorum bile. Ben simdiden bol bol videoya cekmeye calisiyorum. Cunku cok ozlerim eminim:) ozlenecek hareketler kesinlikle

Evet hala yatamadim mesela.Ziplatip duruyor resmen :)
Cek cek keyifle izleniyor :)❤
Ozleniypr tabii insan hayatta kac kez yasayabilir ki.Insaniz biraz aceleciyiz zaman zaman ama tadini cikarmak en guzeli.Doguncada ayni mesela.O bebek halleri bambaska,buyudukce bambaska.Hic acele etmeye 'ay sunu da bi yapsa' diye zaman gecirmeye gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…